to much

  2008-10-22 / 19:00:45 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

förlåt för helt värdlös uppdatering. men jag har haft helt fullt upp. hur mycket som hellst nu i skolan innan lovet. och snart bär det av till paris så det är mkt att fixa. men jag är tillbaka igen om en vecka. håll ut. Puss


can't catch tomorow

  2008-10-15 / 16:25:54 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER

 
onsdag mitt i veckan. det är fint ute idag. jag älskar hösten. så underbar.
idag har jag iaf sett ut nått sådant. 

koft . zara
tshirt . gekås
jeans . bikbok
och converserna + skinnjacka

ja håret är slitet och uppsatt. så där. imorgon äre torsdag. en dag närmare helg. en dag närmare lördag och klassfest.
a det ska bli klassfest hemma och hos mig på lördag. 32 galna ungdomar i mitt hus. tror inte alla kommer att komma men iaf hälften. och det räcker väll bara det med. det blir kul. nu ska jag äta en mandarin och plugga lite. har prov på fredag. blä. jag är dålig på att blogga nu för tiden. hinner inte riktigt med. men puss på er

tisdagsbarn

  2008-10-14 / 16:48:37 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER


den har varit en jobbig dag idag. och äcklig mat vare i skolan också. orkar inte blogga nu.
men så här var jag klädd idag iaf. 


kofta . zara
linne . stadium
lila linne . cubus
jeans . ?
skor . dinsko
halsduk . åhlens
och extra skinnet.


ni fick ett kort utomhus idag. för ovanlighetens skull. här bor jag iaf. och ja , jag bor på landet. så äre.
nu ska jag gå över till mormor och morfar , vi bor grannar. puss

No control

  2008-10-13 / 16:36:38 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER


det är måndag idag. det har varit en ganska bra dag. måndagar är rätt bra ibland. tisdagar är faktiskt värre. jag är trött idag. var uppe lite länge. var tvungen att se klart på pretty woman. förjäkla bra film det där. tror jag måste ladda ner den och se den igen. iaf måndags utstyrseln såg ut sådanhära.

tshirt . min brors
jeans. bikbok
skor. converse.
plus kofta och halsduken och skinnjacka.

nu ska jag fika. jag är hungrig. sen ska jag mysa med min katt. plugga lite också kanske. det behöver jag. men jag tror jag bara ska slappa och se på film. gossipgirl, desperatehousewives , eller pretty woman. eller factory girl. eller kanske ännu ett avsnitt av samantha who?. vi får se. först fika. puss

Dead star

  2008-10-12 / 21:58:02 / foto / 0 KOMMENTARER

picture tagen av mig

jag ser på tv. det är pretty woman. så grymt bra film. älskar den. den är gammal men bra ändå. idag har jag inte gjort så mkt som egentligen var tänkt. gick promenad. tog lite kort. bland annat detta´. sen fick jag så himla ont i magen. jag bara låg i flera timmar. fy. trodde seriöst jag skulle dö. men sen pluggade jag lite. har sett på en dålig serie. samantha who? blä. men iaf. nu ser jag på pretty woman. hejdå. godnatt kanske.

gone so young

  2008-10-12 / 12:46:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

picture deviantart


det är söndag. helgen går alldeles för fort. jobbigt. idag har jag massor att göra. plugga. fara en snabbis till stan. och sen ska jag följa med mamma och träffa massa människor. och städa. handla mat. och laga mat. planera massa inför resan till paris. det är bara 2 veckor. sen är vi där!  men först en promenad med mamma. lite fotande kanske.
ciao

night news

  2008-10-12 / 01:11:47 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER



förlåt. har inte bloggat på hela dagen. men jag har haft mkt för mig. har jobbat och vare borta. var hos en kompis, kom nyss hem.  nu sitter jag och mumsar wienerbröd. gött. detta har jag iaf haft på mig ikväll.

tights . indiska
skjorta . mammas , tror det är en fjällräven kanske.
linne . stadium
och på fötterna svarta klackar som inte fick synas på bild.

fin pose. mkt. men nån dag ska ni få se vad jag har på mig på jobbet också. men det är inte så vackert.
nu ska jag se på film tror jag.  kanske blir lite glass , banan och dajm också. mums. hejdå

saturday morning

  2008-10-11 / 10:48:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

picture alfonso ohnur

nyss vaknat. sovit dåligt inatt. drömde konstiga drömmar om getingar. jag förstår inte varför..
skulle egentligen till stan nu. men det vart så sent så jag orkar inte. börjar jobba vid 2 så. jag har iaf lovat mamma att baka muffins nu så. men sen blire kanske bara se på tv och slappa . härligt härligt. det är lördag. så skönt.
hejdå

we're all going to die

  2008-10-10 / 22:27:03 / inspiration / 0 KOMMENTARER
Jak & jil. Maison martin margiela


jag är hemma än. orkade inte fara bort. stannade hemma och såg på idol istället. mys. och åt godis. är trött. skolan tär på en. jag tror jag ska lägga mig tidigt ikväll. kanske åker till stan imorgon innan jag jobbar. börjar 2 så. sen på kvällen ska min familj på släkt träff så jag blir ensam en stund. men sen ska jag kanske på bio med några vänner. trevligt trevligt. idag har jag iaf plockat fram alla skor som jag hade stoppat undan. hittade massor. eller massor och massor. hittade inte bara höst skor utan några andra också. lite sommrigare men iaf. ska ju göra om i garderoben. får hoppas att allt kommer få plats där då. nyss beställde jag en prenumeration på chic. en bra tidning faktiskt. inge sån där skit , massa artiklar om känslor och relationer. nej. bara mode och lite skvaller. helt lagon. dessutom kommer den varannan vecka. men nu ska jag fika och gå och lägga mig tror jag. hejdå

on the wall today

  2008-10-10 / 17:59:07 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER


dagens outfit består av detta.

jeans . bikbok
linne . stadium (fick det igår på namnsdagen av mamma)
blus . cubus
sjal . ?
och converse

friday

  2008-10-10 / 16:10:15 / inspiration / 0 KOMMENTARER


nu är helg igen. så skönt. och man blir så glad. det är så fint ute. soligt och färglatt. härligt. tyvär blire ingen outfit nu. den kommer senare. jag har slut på batteri i kameran :/ istället bjuder jag på en bild ifrån JAK & JIL. dagen har vare ganska bra. fick sluta tre idag. vi gick och köpte godis. djungelvrål. mums. ikväll ska jag bort. kanske ska till en kompis. det blir kul. nu ska jag gå på vinden och leta efter mina skor. har lagt upp massa skor dit för dom får inte plats hos mig. kom inte ihåg exakt vilka som finns där. men vi får väll se. surprice. hej så länge

the end

  2008-10-09 / 21:46:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER




Godnatt

.

Comming soon

  2008-10-09 / 21:30:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening . /Coco Chanel




here comes the sun

  2008-10-09 / 20:27:56 / foto / 0 KOMMENTARER

PICTURE , tagen i sommras. i göteborg på ett mysigt café. åh.


nu är jag hemma från träningen. äter banan. såg nyss på tv med mamma. halv 8 hos mig. ganska dåligt program egenligen. fel vinnare. som alltid. kollar på massa bilder från i sommras. man blir så glad. åh. massa fina minnen. massor. nu ska jag snart gå och städa har jag tänkt. men vet inte om jag orkar. jag är hungrig. kanske ska ta mig en macka ändå. iaf. vi hörs.

lookalikes

  2008-10-09 / 17:38:32 / / 0 KOMMENTARER




snyggingarna från brandos som alla vill ha. jag med. dessa är kopiorna är lite billigare. inte fullt lika snygga men iaf.
nu äre träning som gäller. hejså länge

en dagens

  2008-10-09 / 16:47:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


ja inte vare mkt till outfit här inte. nej idag har jag inge att visa. inte för att jag inte hade nått på mig. för det är klart jag hade. men jag bar mjukisbyxor. första gången på länge. iaf i skolan. men var trött idag. och mådde dåligt imorse såjag orkade inte lägga ner nån kraft på att hitta något. så då blev det såhär. vi slutade tidigt idag med. det var skönt. halv 3. härligt. vi gick ner på stan och fika. det var gott. köpte världens godaste kladdkaka och till det en latte. mums.

inge köpande idag. nej. men en tidning fick jag med mig hem. från veromoda. otroligt fin och inspirerande. konstigt med tanke på att den är gratis. tycker om den. tycker om tjejen på fram sidan med. erin wasson. stunning as usually.  så detta får representera dagens outfit. imagine that.
har träning idag. om en och en halv timme. usch. känner inte för att träna idag. känner jag nånsin för att träna. svar nej.
imorgon äre fredag iaf. skönt. bra med helg.

dagens kunskap: lärde mig av en komps att schwarzkopf betyder svart skalle. shit.

after the rush

  2008-10-08 / 22:27:47 / inspiration / 0 KOMMENTARER



nu sitter jag i min nybäddade säng. med laptop i knät. borde egenligen sova nu.har vare så trött hela veckan. tänkte att jag skulle gå och lägga mig redan vid 9 idag. men inte blev det nått av det inte. fastnade här en stund. jobbigt. mary-kate är iaf snygg som vanligt.håret är ju sådär perfekt underbart. färgen och vågorna. och sminkningen. love it.
nu äre godnatt. vi hörs imorgon

everyone gets a wish

  2008-10-08 / 21:17:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER




hur söta är inte dessa?  vill ha. vill ha. perfekt när man ska bort. ha trosor och bh i speciella väskor. gulligt. finns hos eleven.se .  finns många färger. bh väska 399kr och tros-väskan 260kr.  en såndär rätt onödig pryl egenligen, men som väcker stor vill-ha-begär.


on the line

  2008-10-08 / 20:22:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER





just nu sitter jag och ser på make me a supermodel. rätt så okej program. men en dålig kopia av tyras americas next top model. men det funkar. fanns inte så mkt  annat jag vill se. eller a roomservice blir det i reklamerna.
surfar gör jag också. det är så typiskt. när man inte ska köpa nått. man behöver inget speciellt inget man letar efter. just då hittar man hur mkt som helst man vill ha. såg nyss en underbart fin klänning. petrolium blå. axelbandslös. med knappar fram. underbart fin. perfekt till svarta tights med mönster och höga klackar. underbart. 279 riksdaler. ifrån veromoda förresten. kanon.
nu åter till tv. vi hörs


chase the light

  2008-10-08 / 17:18:21 / / 0 KOMMENTARER




underbart fin model tycker jag. lite origami inspirerat. vikt som ett kuvert. dom är väldigt lika varandra i modellen. den största skillnaden jag kan se är priset. den ena kostar ynka 250kr medans den andra kostar ungefär 4000 kr . den ena ifrån friis & co. den andra från chloé. den från friis finns också i svart. medans den från chloé finns i massa andra färger.
lite ovanlig modell. asymmetriskt och reptilskin. men otroligt snygg.

yours truly

  2008-10-08 / 16:43:14 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER



onsdag. mitt i veckan sådär. vi fick sluta lite tidigare idag. så jag och a och b drog ner på stan och fika. på barista. mums. mocha-latte och en morotskaka med en jorgubbe på. otroligt gott. och det var vi värd. så som vi sliter i skolan. usch. ganska sjukt egentligen hur mkt vi pluggar. långa dagar. men idag har jag inte så mkt läxa. lite matte och kemi att göra bara. men det kan jag göra sen.  nån annan gång. på staden var jag och klämde på den där fina klänningen jag berättade om. den där blåa. otroligt underbar.tror nästan jag måste ta och springa in och köpa den imorgon. jag kommer ångra mig annars ju! jag tror dessutom mamma har nått rabattcheckar på hm som jag kan använda.
såhär var jag klädd idag iaf:

skinnjacka . bikbok
kofta . zara? kanske
linne. ginatricot
tischa . från new york
jeans . bikbok

och på fötter conversen

jag har blivit bättre på att visa er vad jag egentligen har på mig på dagarna. det är ju bra.  nu sitter jag här och lyssnar  musik äter gammla mjuka popcorn. sånt som jag i vanliga fall inte brukar hinna med. skönt.
nu ska jag kika på ett nytt avsnitt av desperate housewives. mysigt. väntar fortfarande på det nya gossipgirl avsnitt. vet inte vad som händer. det verkar aldrig komma upp. konstigt. men hej så länge

guns of brixton

  2008-10-07 / 20:42:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



jag pluggar. har gjort det mest hela dagen. var på stan en snabbis efter skolan. hittade en underbar klänning. 200 kr på hm. klar blå. jätte fin. köpte den nästan. men jag har lovat mamma att inte shoppa nått mer innan paris. vi får se , jag kanske köper den ändå. den var helt perfekt ju! vi får se. en dagens nu iaf.

tröja . hm logg
väst . cubus
jeans . vila
skor . wedins?

och håret är bara en slarvig ful knut. jag har slitet och fett hår. ska klippa mig den 21 , kanske. får se..

nu måste jag återgå till pluggandet en stund. franska prov imorgon. jobbigt.
fick iaf tillbaka kemiprovet idag. gick mkt mkt bättre än väntat. alla rätt. skönt. nu äter jag glass. det är väldigt gott.
hej så länge


underground

  2008-10-06 / 22:59:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


nyss hemkommen ifrån träningen. är trött. less. kommer ha träningsverk imorgon. måste sova. måste ringa min kompis först. sen blire sängen. godnatt folk

october

  2008-10-06 / 19:30:02 / the list of the month / 0 KOMMENTARER

Partyklänningar .  ingen årstid är väll mer party än vintern. nu äre mörkt ute. och man vill bara ut och dansa. och det vill jag göra i paljetter . spets . genomskinligt . glitter . leopardmönstrat . lack. och speciellt i klänningar á la balmain. så tjusigt.

Jeans . slitna . trasiga . ljusa . håliga.  så ska dom vara. rockigt och lite katemoss inspirerat. snyggt.

Hattar . en väldigt underskattad accesoar. tjusig sak att dölja sitt bad-hair-day hår i. en snygg sak att piffa till sin outfit med. jag vill ha en svart plommonstop. mer hattar åt folket.

Klackar .  riktigt höga klackar. svarta. så tjusigt. jag använder sällan klackar till vardags. lite synd tycker jag. det måste jag bli bättre på. men då äre en fördel om man har några riktigt snygga också.

Tygpåsar . en sådan där fin. som det står YSL eller Marc Jacobs på. en sån måste införskaffas.  upcomming it-bag

lingerie .  i min garderob finns för lite fina underkläder. jag har mest fula söndertvättade i bomull. nej måste skärpa mig och gå och köpa lite finare. svart  och spets.


out in the wild

  2008-10-06 / 19:25:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


ja som ni ser så blev det inte särskilt mkt plugg. det blev fotoknäppning. men det är väll trevligt det med. nu äter jag äppelkaka. och vaniljsås. gott. snart blir det träning. jobbigt. det är så sent. halv nio till 10. usch. känner inte riktigt för att åka och träna. men det är ett måste. nu ska jag ringa en kompis. prata lite. ciao

missing pieces

  2008-10-06 / 17:06:19 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER
















































vi hade skolfoto idag. det hade jag glömt. så jag hade inte riktigt fixat mig så mkt imorse. tror det gick bra ändå. ser inte helt mongo ut hoppas jag. jag fick stå. jag är nöjd. jag har fått suttit ner varje år. alltid. men nu vare dom långa som fick sitta och kortare i mitten och mellan längst upp. kanon.  nu äre bara den evighets långa väntan tills skolkatalogen kommer ut. så man kan spana in vad alla hunkar heter. längtar.  men iaf , såhär såg jag ut idag. lite tråkigt. men det är måndag.

jacka . bikbok
kofta . cubus
tshirt . hm
halsduk . ?
jeans . bikbok
skor . converse
väska . wedins accent
 
nu ska jag käka lite bullar. och dricka mjölk. och plugga lite. tråkigt tråkigt. funderar på att gå ut och knäppa lite kort. det är sånt fin ljus ute. vad röstar ni på?


in fates hand

  2008-10-05 / 16:56:46 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER


tyvär är jag kass på att knäppa kort. så detta är allt jag kan visa er idag. när ingen kan ställa upp på att knäppa kort så blire såhär. thank good for mirrors.

kjol - indiska
linne - gammalt , fått ifrån en tidning
tights - indiska
halsband - hm
klackar - wedins?

nu är middag , sen iväg att träffa en kompis. det blir nått konstigt till middag. mamma har fått knäpp och testar massa nya rätter. hoppas det är gott bara. im starving.
ciao

sunday , once a week

  2008-10-05 / 15:39:07 / inspiration / 0 KOMMENTARER



ge mig hennes garderob. ser ni hur mkt otroligt fina skor hon har! unbeliveable. seaofshoes

idag har vare en mysig dag. vaknade vid elva. mamma och jag gjorde mkt frukost. sen har jag bakat idag. det var gott. äppelpaj blev det. hem odlade äpplen till och med. mumma. sen har jag dessutom pluggat lite. tråkigt men nödvändigt.

blues and fringe

  2008-10-05 / 00:10:29 / inspiration / 0 KOMMENTARER


picture altamiranyc Följ min blogg med bloggkoll

heeeead?

  2008-10-04 / 22:28:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
har ni sett den nya headern nu då? ni måste ju erkänna att det är betydligt mkt snyggare än den förra. den var ju bara skräp. jag gillar förändringar. så det kan hända att headern kommer att bli ändrar väldigt mkt här på bloggen. men det är ju bara bra det. eller?

 förresten , har ni käka nå kanelbullar idag? det är ju kanelbullens dag idag! det har jag iaf. det var riktigt gott. nybakta med kall mjölk till.

electric bird

  2008-10-04 / 19:55:06 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER


detta är tyvär det enda jag kan bjuda på i bildväg utav dagens outfit. kameran kände för att dö precis efter att jag hunnit ta en bild. den kanske inte är den ultimata bilden. men ni får iaf en skymt av vad jag bär.

tshirt kiss - ullared.
jeans - gammla bikbok.
skor - (som man inte ser så mkt av) mammas. tror dom kommer från wedins typ. men bytte till converse senare.

dagens bravader: vaknade vid 9 tiden. åt frukost. packade och stack sedan iväg för att ha fotbolls avslutning. vi spelade laserdome. så grymt roligt. rekomenderas stark! efter det blev det duschning,  bastning och skitsnack med brudarna. sedan prisutdelning och middag. oerhört trevlig dag. nu är jag hemma.

har inga planer för kvällen. ska nog bara vara hemma och mysa.
imorgon var det tänkt att jag skulle spela innebandy. men jag är fortfarande lite krasslig. halsen är öm och så. planerna för imorgon är nog att plugga. spendera lite tid med mamma och sen kanske inte till staden , ta en fika med en kompis. som kommit ner ända ifrån skellefteå. för hennes morfar ska begravas på måndag. sorligt. vi stod varandra ganska nära. han var en mkt fin människa. saknar honom. men iaf så ser min helg ut.

nu ska jag göra milkshake. ciao

som pojkar

  2008-10-03 / 19:33:16 / inspiration / 0 KOMMENTARER


jag måste medge att jag inte riktigt är det allra största fanet av comme des garcon. men dom har iaf annorlunda och roliga kollektioner. men inget jag själv skulle bära. men absolut en inspirations källa. och deras sammarbete med hm såg jag fram emot och tänkte att det skulle bli spännande. och har hunnit kika lite på kläderna. men det jag inte förstår är hur dom kan ta så mkt betalt! 2000kr för en klänning på hm? känns som om nått blivit fel. jag menar hm's tidigare samarbeten med andra designers har ju kostat lite mer än vanliga hm kläder. men absolut inte så här mkt. det är ju sjukt. nej det är fel. måtte det vara riktigt snygga kläder!

share your love

  2008-10-03 / 19:25:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Kate Moss by coombskj.


Ja nu är det helg igen. härligt. är totalt slut idag. även fast jag bara vare i skolan idag och i måndags denna vecka. känner att febern och halsen inte är helt hundra än. men men. idag vare stan en stund , för att hjälpa broder min och köpa en present till sin flickvän. det gick bra. smycken blev det ser ni. senare ska jag väll ut troligtvis. eller stannar jag hemma och kikar på idol med mamma. lars är förbenat snygg. och duktig på att sjunga också. tres bien
har nyss ätit middag. det var mkt gott. kött och pommes. klassiskt. men ack så gott. nej nu ska jag göra mig redo att sticka ut.

ciaociao


Balmain

  2008-10-02 / 20:23:29 / inspiration / 0 KOMMENTARER





what to say.what to say
. ja allt är 100 procent rätt. allt. balmains vårkollektion är en fullträff. klänningarna skulle jag ge mkt för att få bära då man ska ut och partya. och byxorna skapar stort ha begär. sådär perfekt slitna och sköna. åh.
men det är bara till att plocka fram ett par gamla jeans och saxen och sandpappret nu då. så snyggt och spana in skorna. gorgeous ones!

i can't take it

  2008-10-02 / 20:01:02 / inspiration / 0 KOMMENTARER




hon heter julia. hon har en otroligt fin blogg. så mkt inspiration. så fina bilder . jag är avundsjuk.


i rather feel pain than nothing at all

  2008-10-02 / 17:30:15 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER
 
  
    



1. converse. ja klassiskt. snyggt. ganska dyra för att vara bara tygskor men helt klart bäst kvalitet och värda varje krona!
2. skinnjacka, bikbok. fejk förmodar jag. det är fina muddar. inte med tyg utan det är bara "skinnet" som rynkats.
3. jack , cubus. egenligen ett ganska onödigt köp. men en hundring? det är den värd. blå och fin.
4. stor plånbok. väldigt tjusig. blommor. 3 tior , seconhand.
5. grå kjol, indiska. den är mörk grå. tight. och väldigt fin. kan användas till allt. 60 kr. de ni. det kallar jag fynd!

bringing me back

  2008-10-02 / 17:02:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


ja jag är fortfarande sjuk. och är lite besviken på mig själv för att jag inte har bloggat mer när jag ändå bara har vare hemma hela tiden. men sanningen är den att jag verkligen inte har orkat. jag har bara legat i sängen , sovit och sett på film.. och ätit lite och läst lite. men jag är ledsen att jag är så tråkig. men ni får ha överseende med detta.

nu ska ni iaf få se mina nya , eller egentligen inte speciellt nya men senaste, inköp!
har ni lagt märke till den nya headern? inte så tjusigt om jag ska vara ärlig , men det får duga tills vidare.

ciao

sicksicksick

  2008-10-01 / 16:25:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


ja idag har jag vare hemma med. är fortfarande sjuk.. det är tråkigt. har sovit , läst bok och titat på film hela dagen. värdelöst. men nu ska jag se på ett nytt avsnitt av desperate housewives. säsong 5!! härligt härligt. som jag har längat!

hej så länge