king of pop

  2009-10-30 / 22:40:20 / my day / 1 KOMMENTARER

har nyss sagt godnatt till min underbara pojkvän som nyss lämnade mig. jag älskar dig. nu måste jag verkligen sova. ska upp tidigt imorgon. jobbigt tidigt. men jag måste bara säga lite saker om filmen jag såg ikväll.

1: ni måste se den!
2: filmen var svin bra.
3: även om pengarna från filmen går till det företag som på slutet tvingade michael att jobba fastän han mådde dåligt, så är det värt det.
4: de konserter han skulle ha haft skulle ha varit absolut underbara. påkostade och de bästa nånsin!
5: michael är ett geni och kommer alltid vara "The king of pop".

först måste jag se vem som åker ur idol. sen blir det sängen och sticka några varv på halsduken. jag har faktiskt kommit en bra bit. kanske är den klar innan jul! godnatt


I'll sleep when I'm dead

  2009-10-30 / 15:07:18 / inspiration / 0 KOMMENTARER




lily allen


rutigt

  2009-10-30 / 14:48:11 / we can wish / 1 KOMMENTARER

rodebjer.converse.french connection. modekungen. net-a-porter.

happy up here

  2009-10-30 / 14:20:52 / my day / 0 KOMMENTARER

nästan hela min dag idag har jag spenderat åt att städa huset. bror och jag har damsugit hela huset, plockat undan och städat båda badrummen. ganska duktigt om jag får säga det själv. det kanske finns en hemmafru inom mig trots allt, jag lagade ju till och med middag igår med! jag har även börjat med min stickning idag med. det ska bli en halsduk, och inte en vanlig sådan utan en sån där som är som en tub. det blev helt vanlig svart. lite tråkigt kanske. men grymt användbart. jag har inte kommit så långt. och vi får väll se hur länge det tar innan jag tröttnar. jag är väldigt dålig på att slutföra mina projekt. det är bara så. det finns liksom i generna.

imorgon ska mamma och jag ta oss en sväng neråt mot sundsvall och IKEA. vi bestämde det igår! lite impulsivt sådär. men det var egentligen för att vi ska åka och hämta en crosstrainer i härnösand åt pappa i farsdags present. och vi ville hålla det hemligt, och tänkte då istället säga att vi bara skulle till IKEA. väll på IKEA skall vi köpa en stor möbel också, BESTÅ. Vi har tänkt köpa den i ett antal månader nu! passar ju perfekt att hämta den då vi ändå är där nere. slå två flugor i en smäll.
vad ska ni ge era pappor i födelsedagspresent?


string

  2009-10-29 / 20:33:54 / inspiration / 0 KOMMENTARER

 

         

nu är mina kakor klara. och medans jag väntar på att dom ska svalna så bjuder jag på dessa bilder. älskar stringhyllor. dom är så sjukt snygga! passar överallt. till vad som hellst. den ultimata hyllan.

 


rooftop

  2009-10-29 / 19:30:47 / / 1 KOMMENTARER


pic. etc

jag har bestämt mig för att bege mig mot köksbänken igen. känns som om jag spenderat större delen av min dag där.. det blir iaf chocolate chip cookies. mums. och ni får inte smaka. hah.

Jackson

  2009-10-29 / 19:15:51 / my day / 0 KOMMENTARER


imorgonkväll står det michael jacksom på schemat. Z, bror, Linnea och jag skall gå på This is it! ska bli jätte kul. Michael är enligt mig typ en av det bästa sakerna som hänt musiken, genom tiderna! han är ju en grym sångare och inte att glömma en svin bra dansare! Den finns inte många artister som besitter båda dessa två egenskaper!
hur han var som person, en misstänkt pedofil och plastikkirurgi missbrukare kan vi faktiskt ha överseende med. vad han gjorde på scen är så otroligt bra att jag faktiskt inte bryr mig så mycket om det andra.

nu blir det iaf att tagga michaels musik och äta godis! det var 49kr/kg så jag har en del..
funderar dock på att stoppa undan det och baka lite kakor istället! det är ju faktiskt mktmkt godare!

thursdays are my days

  2009-10-29 / 16:12:41 / my day / 0 KOMMENTARER
idag fpr jag en sväng på med min bror. och sen mötte Z oss där. vi käkade på subway och det var sjukt gott. länge sen var det! sen for jag och köpte garn så nu kanske jag kan börja sticka halsduken som har varit ett projekt i någon månad nu. det blev bara vanligt svart. men tänkte att det kanske är den färg jag kommer ha mest nytta av. hittade även ett kanonfint tyg som jag är sugen på att sy en kjol utav. det var rött med fina vita prickar på. jätte sött. och billigt var det!

min mamma är jätte trött på att laga mat åt oss i familjen så nu har hon infört ett nytt system; hon lagar mån-tis-ons och jag på torsdagar och bror på fredag och pappa på lör-sön. så det är visst min tur idag. jag är väll inte nån höjdare på att laga mat men får hoppas att det går bra ändå. jag täntke iaf bjuda på köttfärsbiffar med fetaost, klyftpotatis och tzatsiki. kanske någon efterrätt med.. vi får se om jag orkar med det. men nu måste jag sätta igång om maten ska bli klar idag. puss

surrogates

  2009-10-28 / 22:42:31 / thinking and thoughts / 2 KOMMENTARER


har nyss sett film med bror och Z. vi såg på surrogates, en ny film med bruce willis. den handlade om att människorna skaffade "robotar" som dom själva styrde ,genom tankar, hemifrån sina sängar. folk kunde få det utseende de alltid drömt om och de slapp vara rädda att de skulle bli skadade eller dödade, eftersom de då bara kunde skaffa en ny robot. dessa robotar blev jätte vanliga och det fanns nästan inte en människa ute i samhället, alla låg isolerade hemma och styrde sina robotar istället för att leva livet.  

det låter ganska sjukt, men jag tror att detta säkert kommer bli verklighet om typ tjugo år. jag tycker inte att det känns helt omöjligt med tanke på hur mkt tekniken utvecklats dom senaste åren! men såklart så tror jag inte att det skulle fungera i slutändan. det finns ju ingenting som kommer kunna ersätta människan. vi är ju otroligt smarta och väl utvecklade. ingen dator kan komma i närheten av det. inte än på ett par decenium får vi hoppas.
för jag trivs då bra med mig själv och har inga tankar på att skaffa mig en robot som får sköta mitt liv istället.
tänk allt som skulle kunna gå fel, och allt fint vi skulle missa här i livet.

scrabble

  2009-10-28 / 16:22:41 / my day / 1 KOMMENTARER


varje dag i skolan då vi har rast eller hål eller bara en liten stund över spelar vi alfapet. vi gick ihop 4 tjejer och köpte ett för att vi alltid hade så tråkigt på våra raster. förut tyckte jag inte att alfapet var nått speciellt, men sen vi köpte det så har jag verkligen ändrat uppfattning! det är typ ett av de bästa spelen som finns. grymt kul är det.
 
och nu när det är lov så kan jag inte spela längre och jag saknar det jätte mkt. det liksom kliar i fingrarna. och när jag läser ett lite längre ord så börjar jag typ tänka hur många poäng man skulle få för det ordet. jag tror jag fått alfapet sjukan. trodde jag aldrig skulle säga detta men: tur att lovet snart är över. inte för att komma tillbaka till skolan utan bara för jag saknar mitt älskade alfapet.

wednesday

  2009-10-28 / 10:17:03 / my day / 0 KOMMENTARER


detta var vad min frukost bestod av! världens godaste smoothie. kanon. det är bara fil, bär och banan. man behöver inte nån himlans vanilj youghurt inte. den är bara söt och sliskig. så tar man bara vanlig fil så gör bananerna susen för dom är ju så söt. kanon gott är det iaf. jag brukar ta frysta hallon och blåbär men det funkar lika bra med färska. eller några helt andra bär med. det går att variera lite helt enkelt.

nu ska jag ta mig i kragen och försöka få nått gjort. möjligtvis packa upp min resväska från stockholm..
eller göra något åt läxhögen på mitt nattduksbord..  men det är soligt ute så det kanske blir en promenad. vi får se. det finns mycket möjligheter. ciao





coldplay

  2009-10-28 / 00:51:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


det skvallras om att coldplay ska släppa nytt album!!! hur fint låter inte det?
jag anar att det är fler än jag som längtar

black hole

  2009-10-27 / 22:43:22 / / 1 KOMMENTARER

reflection

  2009-10-27 / 21:33:27 / my day / 0 KOMMENTARER

jag har aldrig riktigt använt myspace. så det är som ett mysterium för mig. jag menar vad jag sett hittils så finns allt möjligt där. allt ifrån artisters musik till sidor med random bilder som skumma människor lägger in. finns ju tusentals länkar och råkar man trycka på nått så hittar man aldrig tillbaka igen. jag har försökt förstå mig på myspace idag, verkligen försökt klura ut hur det hela funkar. men det är fortfarande obegripligt. antar att det är som med facebook, att det tar ett bra tag innan man verkligen kan med det. får hoppas att det är så och inte så att jag är helt dum.

jag har ju som ni märker inte lyckas åstakomma mycket idag. 2 inlägg. inge mer. det tog mig 6 timmar från att jag vaknade till att jag äntligen kom mig in i duschen. jag har även sett ett programm av oprah winfrey. gjort våfflor. och skrivit en himla massa listor. jag är bra på sånt. listor är bra. dom är kul liksom. kan handla om allt möjligt. sånt jag vill göra. sånt jag borde ha gjort redan. sånt som är fint och eller sånt jag gillar. ja ni fattar.

nu ska jag öka mitt intag av te ännu mera och äta lite godis för att kurera min hals. ciao


dawn

  2009-10-27 / 10:05:08 / inspiration / 0 KOMMENTARER


pic chris searl

home sweet home

  2009-10-27 / 09:42:57 / my day / 0 KOMMENTARER

Har nyss vaknat upp efter en natt i min egen säng. Hur skönt som helst efter att ha sovit på en luftmadrass i några dagar. Inge fel med det, men min säng är tusen gånger bättre.

Stockholms resan var jätte kul, förutom att jag lyckades bli förkyld. Fick redan i fredags jätte ont i halsen och hosta. Fick nog även lite feber för jag kände mig väldigt hängig.
Vi kom iallafall dit i torsdagskväll. Vi bodde hos Z syster Rebecka och hennes kille Alex på Hammarbyhöjden. Ganska liten men jätte fin lägenhet. Alex håller på att spela in en platta med sitt band just nu, så lyssna på dom på myspace! Det blev inte mycket fotograferande under resan. förlåt för det. men har man en helt värdelös kamera så är det inte lika roligt.

På fredagen så åkte vi till globen och gick i lite butiker och sedan så åkte vi och mötte Vispen. Kanon gullig tjej, som Rebecka känner. Sen åkte vi till gamla stan och käkade glass på en ben and jerry bar. Super gott. Dom hade massvis med smaker och dom gjorde sina våfflor själv! stort plus för det. Och senare på kvällen blev det Idol.

På lördagen stod shopping på schemat och vi begav oss först till södermalm och senare in till centrum, drottninggatan. Det blev inte så jätte mycket shopping under dessa dagar, vilket kanske är bra med tanke på att jag nyss var i Umeå och shoppade massa.

På söndagen tog vi det ganska lugnt på dagen vilket var väldigt skönt eftersom jag inte kände mig så pigg. Vi åkte in till stan vid fyra då ett frisör besök stod på schemat. Det blev inga stora förändringar, aningen kortare bara. Efter klippningen gick vi till en liten resturang och käkade mat, det blev pizza. Men den var sjukt god och grymt stora. Sen gick vi på bio, 500 days of summer.  och jag lyckades göra något jag aldrig gjort förrpå bio: somna! missade bara någon minut av början.  men filmen var jätte bra, den var inte alls som någon vanlig amerikans romantisk komedi, utan den var annorlunda och slutade lyckligt men inte på det sättet man hade förväntat att det skulle göra.

Igår måndag blev det stan någon timme innan bussen gick, hittade en tröja tilll. men annars hände inte så mycket roligt. nu känns det otroligt skönt att vara hemma igen. kurera mig lite grann. resten av lovet hade jag tänkt spendera lite grann med Amanda och ganska mycket med att plugga. har grymt mkt att göra. känns inte kul. men går man teknikprogrammet så göra man det.
nu ska jag laga frukost. är sugen på våfflor, så jag funderar på att slå på stort.


två år

  2009-10-21 / 15:48:02 / my day / 1 KOMMENTARER

härom dagen hade jag ett larm som pep där det stod två år. inget annat. bara två år. jag har grubblat hela veckan på vad detta kan ha varit men jag kom verkligen inte på det. tänkte först att det var nån som dog för två år sen. sen att det kanske var nån som blev tsm med nån för två år sen. men det var inget som stämde.
men precis då jag skulle logga ut nu så slog det mig vad det var!
I måndags fyllde min blogg två år! Så grattis i efterskott och jag ber så hemskt mkt om ursäkt för att jag helt glömde bort en sådan viktigt dag! känns lite hemskt. får ta igen det nästa år på tre årsdagen istället..


stockholm

  2009-10-21 / 15:42:52 / my day / 0 KOMMENTARER
jag åker till stockholm imorgon med Z. ska bli otroligt kul! längtar som bara den. vi stannar tills på måndag kväll/tisdag kanske. har inte riktigt bestämt oss än. nu håller jag på att packa för fullt. vet inte hur allt ska få plats. vet inte vad jag ska packa i för väska heller. mina necesärer lyckas alltid ta så himla stor plats. jag tycker jag inte har så mycket i, eller ja inget onödigt iaf. men dom tar typ jämt upp en tredjedel av väskan. och dom lyckas alltid väga 2 kilo typ. det är nått lurt med mina necesärer tror jag.

jag insåg nyss att mina svarta byxor behövdes tvättas så stoppade in dom i maskinen och tänkte att jag ändå kunde passa på att stryka dom tröjor jag skulle ha med så till stockholm. och när jag står där och river i högen av nytvättade och skrynkliga kläder skymtar jag nått litet vinrött knyte i hörnet på botten av torkskåpet. jag tar upp det och inser att det är min vinröda favorit kofta som jag saknat i en månad. men den var inte som vanligt, utan den var ungefär i dockstorlek och det finns inte en chans att jag kommer kunna få på mig den. så den skyldgia som tvättat den i 60 grader ska få lida för detta. vänta bara.  jag är ju inte förvånad om det är pappas fel.

men nu måste jag packa lite mer. och sen städa mitt rum som ska vara utlånat till mammas kompis i helgen. sen måste vi nog åka och handla lite mat att ha på bussen imorgon. det var ju som sagt sju timmar så vi lär nog bli ganska hungriga.
vi hörs sen. puss

svenska hollywoodfruar

  2009-10-19 / 20:41:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



så grymt likt och otroligt kul. kan inte sluta skratta!


disciplin

  2009-10-19 / 17:12:16 / foto / 0 KOMMENTARER






jag är vrålhungrig och jag måste plugga. ingen fin kombo. har några arbeten som jag tänkte få bort innan jag åker till stockholm på torsdag. får se om jag hinner. jag är en mästare på att skjuta upp saker.
till att börja med så har jag suttit en timme framför datorn utan att få något gjort. 
bilderna är iaf tagna häromdagen. det var soligt väder och frost. det var kanonfint.
puss

cinnamon

  2009-10-18 / 18:03:34 / my day / 0 KOMMENTARER
jag ligger i soffan helt utslagen. först jobb i fem timmar och sen en stor fet middag på det. satt som en smäck.
nu har jag en reflektion som måste skrivas. sen när mamma kommer hem blir det nån sorts efterätt, stekta äpplen med kanel och socker. och lite grädde och glass. låter helt okey.
puss

bloggawards

  2009-10-18 / 01:11:02 / thinking and thoughts / 0 KOMMENTARER
jag är astrött och borde sova för flera timmar sedan. men jag måste bara få skriva av mig.

vad hände med bloggawards? bajs foki fick 4 pris. FYRA PRIS!!!! hon är ju den som minst förtjäna det. visst hon har sina bra delar, men det finns ju tusen till bloggare som är mycket bättre och roligare och som förtjänar prisen mer än henne. jag menar hon har en rosa hello kitty japansk trash blogg. vafan. jag förstår verkligen inte hur hon kunde få flest röster. eller egentligen förstår jag inte hur hon kunde bli nominerad i första taget.

jag får hoppas att det är nått lurt som ligger bakom det här. att det är nått fel i systemet. för det kan inte vara detta som svenska bloggvärlden gillar. det är omöjligt. för att blondinbella fick pris som en inspiratör låter ju inte helt vettigt det heller. i mina ögon är hon bara en vanlig stockholms brud som har en helt vanlig blogg. inget inspirerande och unikt direkt.

det enda som jag tycker var rätt var att nevnarien fick fotopriset. för hon tar otroligt fina bilder. visst dom är aningen tråkiga och inte speciellt nytänkande. men åtminstonde så förtjänar hon sitt pris!

white

  2009-10-17 / 10:30:03 / inspiration / 0 KOMMENTARER






pics hobogestapo

inget märkvärdigt

  2009-10-17 / 10:23:56 / my day / 0 KOMMENTARER
jag hade en fin kväll igår. inget märkvärdigt. men kul. det blev ganska sent. så lite trött är jag.
idag blir det jobb. ett till fem. helt okej tider. värt pengarna. behöver allt jag kan få nu när jag ska till stockholm nästa vecka.  ikväll efter jobbet blir det troligtvis middag hos Z. hans syster är hemma från stockholm över helgen.
nu lyssnar jag på musik och bara myser. det verkar bli en kanonfin lördag!
nu ska jag laga lite frukost. vi hörs puss

monopol

  2009-10-16 / 18:44:52 / my day / 0 KOMMENTARER
jag hade laddat för en skön hemmakväll. att bara sitta framför datorn, teven och äta gott. men nu verkar det istället som om det bli monopol och idol med lite folk. låter nästan bättre det. eller hur?
men nu ska jag först improvisera fram lite fredags-effterätt. tro vad det blir.. glass åtminstonde.
ha en bra kväll. puss

who's bad

  2009-10-16 / 17:37:30 / we can wish / 0 KOMMENTARER


burberry. christoffer kane for topshop. alexander mcqueen. hm. sergio rossi. christian louboutin.

väldigt enkelt. vardags. men grymt snyggt. med röda läppar och sotade ögon.


leopard

  2009-10-16 / 17:08:13 / inspiration / 0 KOMMENTARER




en leopard mönstrad kappa vore inte så tokigt. eller hur?

friday

  2009-10-16 / 17:00:56 / my day / 0 KOMMENTARER

äntligen helg. inget speciellt händer idag. hade planerat att fara ut och springa lite, men det blev inget av. vi skyller på det dåliga vädret. för det beror ju inte alls på att jag är den lataste människan nånsin.
ikväll blir det mys med god middag, kanske något bakverk, chips och idol.
kanon fredag. det är michael jackson tema på idol! kan bli mycket spännande. vi får se. puss


pic stream

  2009-10-15 / 20:14:11 / inspiration / 0 KOMMENTARER








massvis med inspiration. fint. älskar de pimpade behåarna. sån skulle sitta fint. älskar även brillorna.

nu ska jag käka nybakade amerikanske chokladbrownies. fint för hjärnan. och hjärtat och själen. puss

en hemlig plats

  2009-10-15 / 16:18:44 / my day / 0 KOMMENTARER
min hjärna strejkar. det är svårt att tänka. idag blir det lite ord och mycket bilder. har haft en grymt jobbig vecka. snart äre helg. puss

paris

  2009-10-13 / 22:26:51 / foto / 0 KOMMENTARER











alla foton är tagna av mig och min mamma på våran resa till Paris förra hösten. det var underbart och jag känner ett enormt sug efter att åka dit igen. och stanna föralltid.  men jag kanske får nöja mig med några dagar i stockholm så länge..


just a bad dream

  2009-10-13 / 15:39:38 / thinking and thoughts / 0 KOMMENTARER


jag gillar inte sverige just nu. jag gillar inte övik. känner för att bara resa bort från allt här hemma.  åka till paris. strosa runt på gatorna där, kolla på alla fina hus. åka upp i eiffeltornet och se ut över hela stan. shoppa i alla tokiga och annorlunda affärer. sitta och dricka varm choklad på super mysiga caféer. äta onyttiga croissanter. och äta brännhet löksoppa. träffa nya människor. gå på marknader. åka metro. gå vilse i alla gränder.
det är ju sånt jag vill ägna m itt liv åt att göra. inte sitta och läs om heterotrofa organismer. sånt kommer jag ju inte ha användning för i mitt liv.

what you wish for

  2009-10-13 / 15:05:25 / my day / 0 KOMMENTARER
ja det har varit aningen tomt här på bloggen. har haft mycket annat att tänka på. ska väll försöka blogga en del, ifall jag har nått vettigt att säga.

idag har jag räddat liv och släckt bränder. och varit en sväng till tandläkaren, mina gaddar är fullkommligt friska. 
men nu ska jag återgå till mitt pluggande. biologi, naturkunskap, matte och engelska låter väll fint. och en kopp te på för att hålla humöret uppe.  hej

home

  2009-10-11 / 18:27:13 / my day / 0 KOMMENTARER

jag är hemma igen efter en helg som blev längre än väntat. istället för att åka hem igår så följde jag med amanda till skellefteå på partaj. jätte kul så länge det varade. hah. sen åkte jag hem hit till övik idag istället.
fredagen i umeå blev det masvis med shopping. har gjort av med mkt pengar, men jag har hittat mycket fint också. vi käkade middag på en jätte bra grekisk restaurang, grymt gott var det. sen blev det ett kilo godis och idol. på lördagen blev det också shopping och sen begav vi oss upp till skellefteå. käkade mat och fixade oss innan vi for till Jacce som hyrt lokalen. det var mycket folk och härlig stämmning, kvällen blev dock kortare än väntat. men mycket kul ändå. nu är jag väldigt trött och less. sitter i soffan och har nyss ätit pannacotta med blåbär och hallon och sett på the city. härligt söndagsmys. så ja sammanfattnings vis har min helg varit kanon bra.


later

  2009-10-08 / 16:56:16 / my day / 0 KOMMENTARER
urkass uppdatering de senaste dagarna. den senaste veckan. jag har haft mycket annat för mig. pluggat biologi och naturkunskap bland annat. ikväll ska jag packa inför umeå resan och se på lite desperate housewives och gossip girl. så det lär inte bli mycket mer skrivet idag heller. men jag har inte så mycket vettigt att berätta så då är det ju lika bra. kanske slänger in en bild eller nått. men det är allt.
vi hörs sen ikväll. eller imorgon. eller på lördag då jag kommmer hem. we´ll see.

sjunde october

  2009-10-07 / 11:51:36 / my day / 0 KOMMENTARER
har slutat för idag. nu ska jag snabbt trycka i mig lite köttfärspaj och sen blir plugga för hela slanten. kul va?
får ha fredagen och lördagen att se fram emot. hej

etthundraåttiotvå dagar av mitt liv

  2009-10-06 / 16:01:54 / my day / 0 KOMMENTARER



ett helt halvår har gått sedan Z och jag blev tillsammans. och det har varit de bästa månaderna i mitt liv. hittils. för förhoppningsvis så räcker det några halvår till. känns som om detta halvår har gått hur fort som hellst. men ändå känns det som om jag kännt honom i hela mitt liv. du är den bästa.

iaf så firade vi självaste halvårs dagen på ett otroligt glamouröst vis. pizza och kebab på stans absolut bästa kebab ställe. och sen blev det bio med massvis med popcorn och godis. men det var tydligen inte någon populär film vi skulle se för vi fick hela salongen för oss själva. mycket uppskattad från min sida dock. vi såg inglorious basterds. as bra film. as bra regissör. äntligen fick hitler det han var värd. tack för det Tarantino.

sen fick jag en present. det halsbandet jag förut sagt att jag velat ha. Z har bra smak han.
kvällen avslutades sedan med att jag somnade bredvid Z i sängen till Bert Karlssons otroligt mysiga röst från tv. mycket fint slut på en bra dag. jag älskar dig


umeå fashionwknd

  2009-10-04 / 18:27:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

nu har jag nyss bokat boende för umeåfashionwknd som startar nu på onsdag och pågår tills lördag. vi ska bo mitt i stan så det blir jätte bra. jag och världens bästa amanda åker dit på fredag kväll, shoppar och strosar runt på modevisningar och kollar på annat trevligt. blir kanon. ser vekligen fram emot det. och att träffa amanda igen. det händer ju inte allt för ofta eftersom det är ett antal mil emellan oss.

etthundrafyra bullar

  2009-10-04 / 18:04:25 / / 1 KOMMENTARER









nu är klart bakat. det tog ungefär hela dagen att baka. men många bullar blev det också. mums.
nu blire till att äta massa bullar och mjölk. gjorde vanliga hederliga kanelbullar och en variant av butterkaka med en fyllning med philadelphia, mandelmassa, smör och socker. hur det smakar får vi se senare. hej


cherry blossom

  2009-10-04 / 11:19:53 / my day / 0 KOMMENTARER
jag ber som hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering. eller rättare sagt hel kass uppdatering. men jag har haft annat för mig. igår var på stan med min bror på förmiddagen och hjälpte honom hitta lite tröjor. sen var jag med älskling hela kvällen. vi lagade mat. nån sorts tacogratäng, med köttfärs, cremefraiche, chunkysalsa och ost på, och med grönsaker och nachochips till. kanon gott. vi såg film och myste. och sen tog vi ett bad. med massvis med tända ljus och körsbärsdoftande badsalt. hur mysigt som hellst. sen blev det efterätt. chokladbrownies med glass och grädde. tror jag aldrig varit så mätt som jag var igår. åt så otroligt mycket. men gott vare.

idag står bullbakning på schemat. mamma, Z och jag. blir kul. vi tänkte göra vanliga kanelbullar och nån variant av butterkaka, med massa god fyllning. vi får se vad det blir. spännande.
men nu ska jag först käka frukost och sen ska vi börja. så vänta er ingen bra uppdatering idag heller.
hejdå

night

  2009-10-02 / 23:13:47 / / 0 KOMMENTARER
nu får det vara bra för idag. jag hoppar i säng nu. ska ut och övningsköra för första gången imorgonbitti. fick mitt tillstånd häromdagen så nu börjas det. riktigt kul ska det bli. sen vid tio ska jag springa på stan med min bror, som bett mig hjälpa honom köpa lite kläder. men vi hörs. sovgott. hej

potatis

  2009-10-02 / 16:26:17 / my day / 0 KOMMENTARER
nu ska jag släppa datorn ur mitt synfält och ta och göra något vettigt. rättare sagt börja med fredagsmaten. på menyn står stekt kycklingfilé, klyftpotatis och vitlöks/kryddsmör. mumma. men nu först ska jag bege mig ut och hämta potatis.
det är kanon fint väder ute. lite sådär småkyligt i luften men soligt.önskar att jag hade spenderat mer av dagen utomhus och inte framför denna skärm.
hörs hej.

ibland gör man rätt

  2009-10-02 / 16:21:51 / inspiration / 0 KOMMENTARER


pic unknown..

cheap

  2009-10-02 / 16:18:27 / veckans kap / 0 KOMMENTARER



apsnygg halsband. silver och kedjor. kan det bli annat än bra? lindex 129kronor


denim & silver

  2009-10-02 / 15:08:13 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER








jeansskjorta vila. svarta jeanstights hm. converse. linne hm. armband jc seconhand och mammas.

nu är jag äntligen hemma igen. två lektioner var ju ingenting. nu sitter jag än en gång framför datorn.
 n . ö . r . d . jadå. men ja mina 2 timmar och 30 minuter i skolan spenderare jag iallafall i dessa kläder.



brunch

  2009-10-02 / 11:15:23 / my day / 0 KOMMENTARER



mums. det var gott som tusan. fil med nektariner är just nu en av de bästa och godaste saker jag vet. och keso macka är inte så tokigt det heller. nu äre skola som gäller. fast jag slutar tjugo över två igen. men vi hörs senare.
ciaociao


second

  2009-10-02 / 10:10:41 / my day / 0 KOMMENTARER

good morning. älskling for nyss till skolan, men själv har jag sovmorgon till tio i 12. kanon skönt. sitter här och lyssnar på fin musik istället.  har två lektioner idag iaf. helt kanon för att vara fredag. sen ikväll tänkte jag bara vara hemma. sitta vid datorn, nörda och äta massa godsaker.  Z jobbar ikväll så. 
på måndag har z och jag varit tillsammans i 6 månader så vi tänkte fira det på lördag genom att käka midddag mysa och bara hare bra. och på söndag äre kanelbullens dag! glöm inte det. då blire bullbakning må ni tro. gott.
nej nu kurar magen för fullt och jag måste laga till något frukost-lunch-brunchigt. nått förslag?
puss


k . m o s s

  2009-10-01 / 21:48:02 / inspiration / 0 KOMMENTARER



jag bjussar på en bild bara för att kate moss är bland dom vackraste människorna som lever på jorden just nu. punkt. och hon är inte bara snygg. hon är en grym kläd designer också.

nytt i garderoben

  2009-10-01 / 20:03:08 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER



      


1. dom underbara skorna. 800kr. vagabond
2. jeanskjorta. med nitar. 150kr. vila
3. grön jacka med fin päls. 600kr. carling
4. mulvadsfärgad tjock stickadtröja. 280kr. åhlens.


frost

  2009-10-01 / 17:43:16 / my day / 0 KOMMENTARER
imorse när jag vaknade var marken alldeles silvrig och krispig av massa frost. himlans fint. mysigt med lite riktigt höst och lite kallare väder. jag bar till och med stövlar på fötterna idag. kändes kanon. det är ju trots allt oktober nu.
hade ju kemi prov idag. och det gick väll sådär. svårt vare, men nog blev det ett G åtminstonde. otroligt skönt att ha det avklarat. och så äre helg imorgon. ännu skönare. ikväll blire bara mys och idol som vanligt men inge plugga alls!  
puss