I DIE

  2011-02-28 / 20:10:25 / kreativitet / 11 KOMMENTARER




Jag och en kompis håller just nu på med projektarbete i skolan och har startat en webbshop,  där vi säljer olika grejer. Shopen heter "I DIE" och just nu finns det bland annat fina armbands cuffs, plastväskor och ringar till salu. Utbudet kommer variera hela tiden och vi kommer lägga in mera grejer eftersom. Men är ni intresserade av något så får ni vara snabba eftersom det än så länge bara finns ett fåtal ex av varje vara. Men är efterfrågan stor så finns det självklart möjlighet att lägga in en beställning av en specifik vara. Kika in på våran blogg I DIE för att se mer av det vi säljer. Är ni intresserade av att köpa nått eller har någon fråga så kan ni kontakta oss på [email protected].  


Klicka HÄR eller på bilden överst i menyn för att komma till sidan.


VAGABOND

  2011-02-28 / 19:34:24 / cravings / 2 KOMMENTARER


Vagabond gör alltid fina skor, men iår tror jag dom slog rekord. Jag hittade så sjukt mycket fint i deras vår kollektion, att det vore omöjligt att bara välja ett par. Här är iallafall några favoriter. Bara svart. Men ett par vita vore inte fel det heller. I vår kommer jag iaf helt klart satsa på skor med platå. Snyggt.


SOURCE: vagabond.

LONGING FOR PINK

  2011-02-28 / 19:07:06 / inspiration / 1 KOMMENTARER



Jag älskade Filipa K's höst/vinter 2011 visning. Underbara 90-tal. Och just nu känns dom här två lookerna helt perfekta. Det glansiga materialet och det rosa. Väldigt fint. Perfekt i vår. 


SOURCE: styleclicker.  


EFTERLYSES

  2011-02-28 / 07:47:18 / cravings / 3 KOMMENTARER


Jag har gått och blivit totalt förälskad i den här tröjan/jackan. Problemet är bara att den kommer från ginatricot och är ifrån förra året och fanns i butik under våren. Så den går inte att få tag i.. Därför undrar jag om det är någon av er fina läsare som har en eller vet någon som har en som ni skulle kunna sälja till mig. Storleken är inte så noga, XS-L funkar fint. Maila mig: [email protected]

WHITNEY FOR BIKBOK

  2011-02-27 / 19:41:14 / Allmänt / 2 KOMMENTARER



Fina Whitney Port ska designa en kollektion för Bikbok. Galet. Det kommer bli så galet bra. Whitney känns perfekt för bikbok. Det här ser jag verkligen fram emot. Men det dröjer ända tills hösten innan kollektionen släpps tyvärr.


VINTAGE

  2011-02-27 / 18:41:31 / inspiration / 6 KOMMENTARER



Mamma kom hem med den här fina boken från bokrean igår. Tack. Vintage av Marie Birdie. Perfekt läsning för mig som är en riktig secondhand älskare men har alldeles för dålig koll på de olika tidserornas mode och stilar. Det här är en sån här bok som man kan sitta och läsa och bläddra i i flera timmar.


Veckans och helgens uppdatering är nästintill skrattretande. Fruktansvärt dåligt. Men det tänker jag inte be om ursäkt för, för jag har helt enkelt varit upptagen med annat roligt. Så ska det vara ibland med. Ikväll och resten av veckan blir det dock bättre uppdatering. Nu väntar jag på att min fina vän ska komma hit så vi kan göra lite projektarbete. Som ni får veta mer om imorgon eller tisdag. Spännande säger jag bara. Hej.

OM PENGAR INTE VAR PROBLEMET

  2011-02-27 / 18:14:17 / cravings / 4 KOMMENTARER



Om jag skulle ha mer pengar hade dom perfekta vita byxorna redan hängt i min garderob. Attans så fint det skulle vara. Men tyvärr så är det omöjligt att hitta några vita byxor i budgetklassen. Jag åker till stockholm på torsdag så jag håller tummarna att jag ska hitta dom där. Nån som har något tips på vart man kan hitta dom?


SOURCE: Carven. 3.1 Philip Lim. Bottega Veneta. Alexander McQueen.


PLAST

  2011-02-25 / 20:05:03 / kreativitet / 11 KOMMENTARER




Jag köpte två meter plast idag. Nu ska här sys ännu mera. Kan bli succé. Eller vad tror ni?


3.1 PHILIP LIM

  2011-02-25 / 19:39:38 / inspiration / 2 KOMMENTARER



3.1 Philip Lim.
Minimalistiskt och enkelt i kornblått, vitt, svart och konjaksfärgat. Den där lilla väskan i blått är ju helt underbar. Ärmar i andra färger och material syntes mycket på den här visningen. Nånting att skriva upp till i höst! Men jag skulle gärna bära det redan nu. Det här är helt klart en av favorit visningarna såhär långt


SOURCE: style.com


3 X JUST NU

  2011-02-24 / 15:02:21 / cravings / 15 KOMMENTARER


Jag vill bära massvis med vita och transparenta plagg.
 

Jag vill ha mintgrönt i min garderob.


Jag vill ha knallrosa läppar.

Tre saker jag gärna skulle ha just nu är dessa. Fint.
Nu ska jag städa, baka och svara på mail. Fint det med. Hej


SOURCE: love aesthetics. ? . ?


VÄRME

  2011-02-23 / 20:12:57 / cravings / 10 KOMMENTARER


Jag längtar så till våren. Efter sol, värme och barmark. Såhär skulle jag vilja gå klädd vilken dag som helst när termometern börjar visa mera. Ljusa jeans, skor med träsula, ljusa färger och solglasögon, matchat med röda läppar. Härligt. Fast det dröjer nog två månader innan man kan skutta runt barfota i skorna och med kortärmat, tyvärr.  Den där magväskan ska jag haffa innan dess iallfall. Himla snygg. Och billig dessutom. Perfekt på festivalerna i sommar. Och på tal om ärmlösa blusar så är det en storfavorit hos mig just nu, har lust att ta fram saxen och klippa av alla ärmar på mina skjortor och blusar. Tjusigt som attan.


Byxor - bikbok. Hatt - monki. Magväskan - lindex. Smink, solglasögon, blus & skor - topshop.

COLORS

  2011-02-23 / 08:10:51 / inspiration / 3 KOMMENTARER



Ashley Smith for Dansk.
Det här är så jävla bra att jag inte kan beskriva med ord. Så snyggt. Ashley Smith är en stjärna helt enkelt. Jag älskar hennes glugg. Stylingen är dessutom fantastisk, mönstrat och färg - kan det bli bättre liksom. Det här är helt klart ett av mina favorit editorial på länge. Skulle jag sätta stjärnor så skulle det här få fem av fem. Så bra.


ROUND

  2011-02-22 / 19:02:21 / me & my clothes / 6 KOMMENTARER



Halsband, secondhand 25:-

Jag hade en kvart över idag innan bussen gick så jag sprang in på säckis. Fyndade bland annat det här fina halsbandet. Perfekt tyckte jag. Ett sånt har jag ju velat ha länge nu. Jag var överlycklig. Men jag insåg precis att jag även har beställt ett. Hade glömt det helt. Vimsiga jag som vanligt. Aja det kostade inte mycket och det är väll inget fel med att ha två? Fint som bara den iallafall.


ANN-SOFIE BACK

  2011-02-22 / 18:38:39 / inspiration / 0 KOMMENTARER



Ann-Sofie Back fw/11.
Sverige har verkligen levererat dom senaste månaderna. Först här hemma på Stockholms modevecka och nu även i London. Man blir stolt svensk helt enkelt. Det här är bra. Riktigt bra. Älskar färgskalan och de hårda och raka skärningarna. Lite MMM ss/10-feeling över det på nått sätt..


SOURCE: damernasvärld.


DAGENS DETALJ

  2011-02-22 / 15:10:07 / me & my clothes / 6 KOMMENTARER




Både skjortan och tröjan från second hand.


Körde på helknäppt skjorta och stickad tröja idag. Jag gillar material mixen mellan av siden och grovt stickat.

Vi hade kort dag idag med. Skönt som bara den. Idag hade jag tänkt att pyssla och sy lite. Skulle behöva åka en sväng förbi jobbet för att inhandla lite tyg och grejer. Får se om det hinns med, men annars har jag ju att göra ändå. Jag har en tendens att påbörja väldigt mycket grejer, tyvärr är jag sämre på att slutföra. Ska helt klart bli bättring på det. Kanske slänger upp en bild på silverväskan, som jag sydde förra veckan, senare om ni har tur. 

Har planer på att försöka sälja lite grann ur min garderob, har blivit ganska mycket shopping på slutet och jag har en del som inte får plats i garderoben längre. Vad är bäst? Seconds.se? Tradera? Bloppis?


VÅRENS TRENDLACK ?

  2011-02-21 / 21:41:35 / inspiration / 10 KOMMENTARER



De senaste säsongerna är det helt klart Chanel som satt trenden när den kommer till vilken färg som ska pryda våra naglar. Förra våren var det turkosgrönt och i höstas den bruna lerfärgen. Ska vi följa Chanel även i år så är det den här skalbaggslikande skimrande färgen som gäller. Snyggt som attan tycker jag. Både hos OPI och depend finns det liknande färger, fast för en mycket billigare peng. Detta skulle jag mer än gärna bära. Vad tycker ni?


INFLUENCE

  2011-02-21 / 21:33:00 / inspiration / 6 KOMMENTARER


Influence, Mary-Kate & Ashley Olsen.
Jag vill ha den här boken. Måste ha. Helt fantastisk.


ZARA WEBBSHOP

  2011-02-21 / 15:31:48 / cravings / 6 KOMMENTARER


Äntligen så börjar Zara skicka till Sverige från sin webbshop. Så himla efterlängtat. Den tredje mars är det dags. Underbart för oss norrläningar som har väldigt långt till närmaste butik. Men det kommer bli lite farligt detta. Jag måste nog lära mig att hålla i plånboken lite hårdare framöver. Men som sagt, den 3 Mars smäller det.

MÅNDAG

  2011-02-21 / 14:48:19 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER


Tröja - h&m herr. Byxor - lindex. Halsband - säckis + diy. Armband - present.

Korta skoldagar är alltid skönt. Och jag hade mitt första prov i matte E idag så jag tycker absolut att jag förtjänar lite ledigt. Nu ska jag kika på det nyaste avsnittet av stylisterna, så mer uppdatering kommer senare. Hej.

ACNE

  2011-02-20 / 22:17:59 / inspiration / 6 KOMMENTARER



Acne fw/11.
Fantastiska Acne gör det igen. Succé. När jag såg pre-fall bilderna så var jag väldigt skeptisk. Det kändes nytt och inte alls som Acne. Men det här är ju bara så galet fint. Älskar allting återigen. Det gammelrosa, SKORNA, den blåfärgen, slitsen, läder i andra färger än svart, over-size och de raka  skärningarna. Så bra. Och för att inte tala om stylingen. Perfekt. Långtröja över byxor, den helblåa outfiten och tunnstrumporna i skorna. Helt klart en av mina favoritvisningar. Och nej jag hypar inte kollektionen för att det är Acne utan för att det här faktiskt är riktigt bra. Jag skulle helt klart säga att det här är en av deras starkaste kollektioner nånsin.


SOURCE: style.com


ROSA

  2011-02-20 / 17:44:12 / me & my clothes / 7 KOMMENTARER




Jag var lite uttråkad igår så mina naglar fick ny färg. Ganska galen färg egentligen. Men ja det piggar upp åtminstonde. Det får nog stanna kvar ett tag till på naglarna. Lacket kommer ifrån Depend.


ALEXANDER WANG / BACKSTAGE

  2011-02-20 / 10:23:53 / inspiration / 5 KOMMENTARER





A. Wang fw/11 backstage.
It's so fluffy I'm gonna die. De fluffiga, håriga och pälsiga plaggen hänger tydligen med även nästa höst. Jag gillar.


SOURCE: macarena.


POTENTIAL

  2011-02-20 / 10:00:11 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER


Skjortklänning från Monki.

Jag fyndade den här klänningen på Monkis rea. Jag längtar till sommaren då jag tänker matcha den med bruna ben, grövre skor och kanske en hatt på huvud. Jag älskar färgen, de "dolda" knapparna och fickorna som sitter utanpå. Det känns som att det här skulle kunna bli en stor favorit i sommar.

I DIE

  2011-02-19 / 20:19:31 / cravings / 4 KOMMENTARER


En söt läsare tipsade mig om det här halsbandet från Lindex och jag dog lite när jag såg det. Så himla snyggt. Precis som det från Celine som jag skrev om här under, fast mycket billigare. Det här fantastiska halsbandet kommer ut i April och jag kommer helt klart haffa ett. (om jag inte hittat ett annat innan dess dvs..) MÅSTE HA.


SOURCE: Lindex via annakvick.

JAEGER LONDON

  2011-02-19 / 20:14:17 / inspiration / 0 KOMMENTARER


Jaeger London fw/11.
Jag gillar det här. Det är liksom fulsnyggt på nått sätt. Det känns fräscht och nytt. Jag gillar färgerna, den golvlånga kappan och de utanpå sittande fickorna. Den andra looken är riktigt grym, en längre tröja över ett par lösare byxor. Jag tror att den stylingen kommer bli en hit i vår och sommar. Men för er som är lite mer vågade så bör ni köra på klänningen över byxorna.

SNO STILEN

  2011-02-19 / 14:49:15 / inspiration / 3 KOMMENTARER


Jag älskar elin klings stil. Hon är helt klart den som klär sig bäst i Sverige, utan tvekan. Hon lyckas alltid se helt fantastisk ut. Och just den där tröjan hon har på sig här har jag suktat efter i flera veckor. Så otroligt snygg. Tror dessutom att Caroline på feber har en likadan. Lyckos dom. Jag vet inte var den kommer ifrån, men jag har hittat ett fint alternativ från Ellos som ser snarlikt ut. Den vill jag ha. Jag måste dessutom erkänna att jag börjar tycka att spetsiga pumps är rätt snyggt ändå. Men det dröjer nog ett tag innan ni får se dem på mig.


KOLLAGE: jag.
SOURCE: stylebyemsy. ellos. zara. topshop. makeupstore.



STELT

  2011-02-18 / 16:59:28 / we can wish / 11 KOMMENTARER


Om man ändå hade lite pengar över. Då hade detta fina halsband blivit mitt. Från Celine förstås.


SOURCE: caroline.blomst

ÄNDA UPP

  2011-02-17 / 19:31:55 / inspiration / 22 KOMMENTARER




Det är snyggt att knäppa skjortan ända upp. Speciellt om det är en vit, svart eller rosa skjorta. Riktigt fint.

H&M / FASHION AGAINST AIDS

  2011-02-17 / 16:30:00 / Allmänt / 2 KOMMENTARER



H&M gör återigen en kollektion mot aids och hiv. 25% av intäkterna kommer gå till välgörande ändamål. Fint att dom gör sånt här tycker jag. Förra gången blev det ju verkligen succé. Jag ville ha allt, men köpte inget tyvärr. Dock så tycker jag att kollektionen var sisådär den här gången. Kollektionen är sportig, med härliga färger och basplagg med tankvärda tryck. Jag lyckades hitta några godbitar ändå den här gången. Silvriga shorts, en härlig plastig jacka, en gympapåse (hur cool?!!), och en underbar fin plastväska. Den där plastväskan ska jag helt klart försöka köpa. Vad tycker ni om kollektionen?


SOURCE: damernas värld.


SILVER

  2011-02-17 / 16:08:38 / kreativitet / 1 KOMMENTARER


Jag har en ny väska på g. Jag har tänkt mig en påsväska, ungefär den modellen som det är på den gula väskan i inlägget här under. Silverfärgat dessutom. Kan bli bra. Om jag har tyg över ska jag även försöka sy en annan väska.. Vi får se. Håller tummarna för att symaskinen ska vara på min sida idag och inte krångla.  

TRANSPARENT

  2011-02-17 / 09:32:45 / kreativitet / 8 KOMMENTARER


Byxor som blev kjol, secondhand 55:-

Ett par av byxorna jag köpte häromdagen gjorde jag om till en långkjol. Har länge velat ha en sån här svart transparent sak men inte hittat nån.. Men att sy sin egen funkar ju det med. Jag behöll innetyget på byxorna som shorts under så till sommaren behöver man inget mer under kjolen. Perfekt. I sidan har jag även gjort en slits, vilket jag tycker är sjukt snyggt för tillfället. Men sen är det bara att vänta på varmare grader och barmark så jag kan börja använda kjolen.


P.S följ mig med bloglovin och klicka på länken här bredvid! bloglovin

BAGGU

  2011-02-16 / 22:26:27 / cravings / 25 KOMMENTARER



En sån här vill jag ha. Som en plastig kopia av Jil Sanders gula skinnväska. (denna) Men jag gillar den här. Grymt snygg. Finns dessutom i regnbågens alla färger. Vill ha. Men med tanke på att prislappen ligger på drygt 80 kronor kan man ju så gott som köpa flera ändå. Finns att köpa HÄR & HÄR. En gul, en rosa och en orange tack.


KLADD

  2011-02-16 / 21:38:50 / inspiration / 3 KOMMENTARER



Lite inspiration från A.Wangs ss/11 visning. Neutral bas med utsmetade ögonskuggor i härligt orange och vitfärg i håret. Fräsigt. Lite väl vågat för vardags va,men ändå himla fint.


SOURCE: ?


LACK

  2011-02-16 / 19:09:48 / inspiration / 6 KOMMENTARER


Jag fick det här fina lacket i en av goodiebagsen när jag var på bloggfesten i umeå för några helger sedan. Chockrosa är verkligen en färg som jag gillar just nu, så det här lacket kommer helt klart få åka på inom kort.

Himla kul att jag hamnade på blogg.se startsidan igen. Tack för det. Nu blir det systuga här hemma hos mig. Har en del att ta tag i. Hej.

HÖSTEN 2011

  2011-02-15 / 21:35:00 / inspiration / 17 KOMMENTARER

THE ROW: helvit outfit, ljusblått, mycket päls och loafers.  
JENNY KAYNE: sidenbyxor och sidenkjolar, ceriserosa, beige och åter igen lågskor.

DOO.RI: långa längder, grått, skräddat, cutouts.
BAND OF OUTSIDERS: ljust, lager på lage, helvitoutfit, klänningen ovan på byxor.

DKNY: blockfärgat, skjortor, city-chict, rött, rockar och vida byxor.

BEHNAZ SARAFPOUR: lyxigt, exklusivt, långa längder, gråskala och fantastiska klänningar.

ZERO + MARIA CORNEJO: naturfärger, svart, läder och minimalism.

Här har ni ett litet urvall av alla fina visningar från New York. Mycket snyggt. Nästan så man längtar lite.


SOURCE: style.com

FLICKIGT + POJKIGT

  2011-02-15 / 21:25:00 / cravings / 68 KOMMENTARER


Jag är lite småkär i dom här spetsbyxorna. Sjukt snygga. Men för att väga upp det söta så skulle jag matcha med låga gubbskor, en enkel tischa och en emil keps. Snyggt som attan. Om några veckor drar jag och en kompis till stockholm, och då ska jag helt klart kolla in om dom där byxorna finns i butik. Kan bli grymt bra med dem här på benen i vår.

UPDATE: många som har frågat vart byxorna kommer ifrån och svaret är h&m!


SOURCE: H&m. Dinsko. Weekday. Monki. Nelly.

KARMA

  2011-02-15 / 18:25:05 / me & my clothes / 14 KOMMENTARER





Jag var i stan idag och skulle kika efter tyg och ett läppstift. Men så spårade jag på secondhand och kom hem med sex par byxor. Vet inte hur det lyckades bli så. Men det var helt galet. Fyndade ett par Acne jeans på secondhand. Precis i min storlek, för inte mindre än 35:-. Sinnesjukt. Är typ extas fortfarande. Det är nog det bästa jag nånsin köpt. Så galet värt. Det måste nog vara Karma. Eller vad tror ni?
Lovar att det kommer en bättre bild på jeansen senare.

Förutom ett par helt fantastiska jeans köpte jag även ett par supervida brallor, ett par byxor som ska bli en långkjol(?), ett par Levis brallor som ska bli shorts, och två par skinnbyxor. För 300kronor totalt. Ganska fint.

UPDATE: det är en del som frågat vart jag hittat det här. och svaret är secondhand här i Övik!


GULT

  2011-02-14 / 17:30:00 / inspiration / 11 KOMMENTARER



I new york är modeveckorna i full gång och Tommy Ton har fotat för style.com återigen. Jag fastnade direkt för dom här två bilderna med gult. Så fint ju. Gula hårtoppar vore lite coolt ändå.


SOURCE: style.com


UR GARDEROBEN

  2011-02-14 / 16:31:13 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER


Jag har en jättefin vit kavaj i min (läs: mammas) garderob. Den har funnits där ett bra tag men har tyvärr aldrig blivit använd. Men den kommer bli storfavorit nu och i vår och i sommar. Just nu vill jag matcha den med min otroligt vinterbleka hy, vita vida byxor och chockrosa. Kan bli bra. För er som också är sugen på vitt så finns det en riktigt fin kavaj på h&m för en billig peng. 200 eller 300 kronor tror jag. Spring och köp bara.


BRIGHT

  2011-02-13 / 10:27:54 / inspiration / 9 KOMMENTARER


Nastygal inspirerar igen. Så fint och sommrigt. Ljusa färger, bara ben, höga klackar och slitna jeans. Riktigt grymma accesoarer med, hatten och de runda brillorna. Åh vad jag längtar till våren & sommaren.


SOURCE: nastygal.

AKVARELL

  2011-02-12 / 20:52:04 / inspiration / 1 KOMMENTARER



Miljön. Skjortan. Färgerna. Riktigt bra.   


SOURCE: nastygal.

FARLIGHETER

  2011-02-12 / 11:08:38 / me & my clothes / 16 KOMMENTARER


Röd kuvertväska, secondhand 15:-   Runda solbrillor, bikbok 49:-


Skärp, secondhand 15:-

Stan är farlig. Riktigt farlig. Speciellt när man halvt har shopping-stopp för att spara pengar till stockholmsresan om några veckor. Råkade få med mig tre fina saker hem igår. En röd liten perfekt krogenväska. Satt egentligen ett långt axelband på den men det rök snabbt som attan. Fyndade även ett par runda fina brillor på bikbok efter tips från söta Madeleine. TACK! Det där fina skärpet fyndade jag på secondhand det med, men är det en orm där fram eller vad är det? Om det nu är det så må det ju vara den fulaste ormen jag nånsin sett. Tyvärr. Men jag gillar det.

Nu blir det frukost och sen jobb. Najs. Gårdagskvällen var succé förövrigt. Men hade ju inte väntat mig nått annat heller så. Hejh.


FÄRG

  2011-02-11 / 16:30:00 / cravings / 8 KOMMENTARER



Ingen har väll missat att färg är vårens hetaste trend. Rosa, gult och orange. En till färg som jag väldigt gärna vill bära är mintgrönt. Se bara så fin Collan är i sin mintgröna tröja. De tre topparna här ovan kommer ifrån H&M alla tre och är superfina, men jag skulle vilja ha en gles stickad sak med långa ärmar. Såg en fin på secondhand idag men färgen var inte helt perfekt så jag letar vidare. Nån som har några tips?


SOURCE: h&m. columbine smille.

FREDAG IGEN

  2011-02-11 / 15:44:52 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER



Jeans - ginatricot. Tröja - secondhand.

Veckorna går så sjukt fort, tyckte nyss det var helg.. Men inte mig emot. Ikväll blir det klassfest och sen utgång på harrys. Ska bli riktigt kul! Men jag ska jobba imorgon så det blir nog ganska lugnt för min del! Nu ska jag fixa lite grejer till lekarna som vi ska leka på klassfesten ikväll, sätta drickat på kylning och sen bestämma vad jag ska ha på mig. Kan inte bli annat än succé det här.


ROSA

  2011-02-10 / 22:04:43 / cravings / 8 KOMMENTARER


Exakt det här läppstiftet vill jag ha. Så fint med ROSA. Mums.


SOURCE: ?

KATY PERRY + OPI

  2011-02-10 / 21:21:18 / inspiration / 0 KOMMENTARER


Gick en snabbis på stan idag innan jag tog bussen hem och gick då in för kicks och sprang då på dom här lacket. Katy Perry har ett samarbete med OPI! Dom spåra. Men så jäkla fina. Mycket finare i verkligheten än vad dom är på pressbilderna. Kanske mest passar till nyårs och sånt men ändå snygga. Finns på Kick, Åhlens och liknande. Kostar 150:-

RUNT

  2011-02-10 / 17:44:22 / cravings / 3 KOMMENTARER


Runda brillor är nått som jag tycker är riktigt snyggt. Letade efter ett par förra sommaren men hittade inga som passade tyvärr. Men iår tänker jag helt klart haffa ett par. Antingen ett par med plastbågar som här ovan eller ett par John Lennon-aktiga med metallbågar. Runda solglasögon är vilket som ett måste.

HATTNYTT

  2011-02-10 / 17:16:47 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER


Hatt från Accent, 79:-

Köpte mig en hatt när jag var i umeå. Kände att jag behövde en och tog typ första bästa och köpte den här utan att riktigt kika på den. Men senaste dagarna så har jag insett att den är ganska perfekt ändå. Har dock planer på att pimpa den lite. En fjäder på skulle vara fint.

FILIPPA K

  2011-02-09 / 19:39:12 / inspiration / 3 KOMMENTARER


Backstage Filippa K.
Kärlek till den här bilden. Så fin.


SOURCE: fashiontale.

VIT DRÖM

  2011-02-09 / 17:39:01 / cravings / 3 KOMMENTARER



Vitt är finast just nu. Det här skulle jag inte ha nått emot att få bära till våren. Vita vida byxor är ett måste iallafall. Det kan ni skriva upp.


SOURCE: Elin Kling för H&M. Joseph. Garde-robe. Converse.

SOLLJUSET

  2011-02-08 / 22:16:43 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER

Skinnbrallor - ginatricot. Tröja - Vila. Öronsmycke - nextobsession. Klocka - mammas.

Jag har saknat att komma hem från skolan och kunna ta en dagens i dagsljus. Det är fint. Idag drog jag på mig min nya tröja som jag köpte i umeå i lördags. Älskar färgen. Den är sådär omöjlig att bestämma färgen på. Grå, lila, rosa, beige, mullvad.. Den blir lite vad man gör den till.

Har förresten löst problemet med halsringen i förra inlägget. Kung.

DAGENS TIPS

  2011-02-08 / 16:31:24 / cravings / 8 KOMMENTARER


Hittade ett superfint halsband hos Panduro. Den här fina silverfärgade tunna halsringen. Det kostar bara 44:-. Jag vill ha ett. Har redan ett men det är inte i silver så jag behöver det här. Problemet är bara att frakten går på 60:- och minsta order ligger på 190:-.. Måste lösa det här på nått sätt.

UPDATE: problem solved!!!

SOURCE: panduro.

PERFEKT

  2011-02-08 / 15:16:00 / we can wish / 1 KOMMENTARER


Jag är så kär i den där klänningen. Färgen & modellen är helt perfekt. Det är bara Acne som kan lyckas såhär bra.

SOURCE: sthlmstreetstyle.

VÅR/SOMMAR

  2011-02-07 / 22:34:29 / inspiration / 2 KOMMENTARER


Topshop Vår&sommar 2011
Halvstörd video. Men den är ändå ganska fin.

Förlåt för dålig uppdatering sista två dagarna. Vet inte varför. Men det blir bättre. Typ imorgon. Nu blir det sängen. Godnatt.

BLOGGFESTEN

  2011-02-06 / 16:13:36 / me & my clothes / 12 KOMMENTARER


Klänningen som jag hade på mig. Hade dock en svart skinnpaj över för det mesta.


Tre maxade goodiebags som innhöll smink, presentkort, underkläder, nagellack, smycken och mkt mer.

Först vill jag bara säga tack till alla som var där i lördags! Det var verkligen super roligt! Tyvärr tog jag inte några bilder. Orkade inte släpa på kameran. Håller tummarna för att de andra töserna var flitigare och bjussar på lite bilder.. Kvällen började med mingel, plockmat och lite bubbel. Sen var det middag och jag hade ett gäng riktigt fina och trevliga tjejer som sällskap. Under kvällen bjöds det även på fina färgglada shots och det var massvis med aktiviteter, tipsrundor, lotterier och tävlingar. Anna och Theres hade även plockat ihop hela tre stycken goodiebags åt oss i lördag. Och dom vara alla tre riktigt bra. Så mycket grejer man fick alltså, helt galet. Sammanlagt hade jag en toppen kväll! Stort tack till Anna och Therez som styrt ihop hela partyt!

Hann tyvärr aldrig ta någon bra bild med klännigen på så den här får duga så länge. Ska försöka fixa en bättre...


SILVER

  2011-02-05 / 15:30:00 / inspiration / 5 KOMMENTARER



Gud så jag älskar Collans outfit på bilden. Silver, vitt och rosa är en riktigt hit. Skulle dessutom inte ha något emot att ha ett par silverbrallor i mina ägor. Känns som ett ganska klockrent plagg i vår.


SOURCE: columbine.smille.

CREEPERS

  2011-02-05 / 13:30:00 / cravings / 2 KOMMENTARER


Tror att ett par creepers mycket möjligt kan bli mitt nästa sko inköp. Grymt ändå.

SOURCE: endless.com

TOMT

  2011-02-05 / 12:00:00 / inredning / 2 KOMMENTARER


Mycket fint. Jag vill också ha tomma ramar på väggarna. 


SOURCE:  365days.devote.se

UMEÅ NÄSTA

  2011-02-05 / 08:25:37 / Allmänt / 3 KOMMENTARER





Ska bege mig till umeå nu. Jag är sjukt trött. Blev tyvärr inte mer än 4 timmars sömn inatt... Jag är iallafall supertaggad inför umeå. Det blir nog en del shopping under dagen idag och sen på kvällen ska jag på bloggfesten här ovan. Tror det kommer bli kanon. Outfiten är fortfarande inte riktigt klar, så jag kommer nog gå på magkänslan och bestämma i sista sekund som vanligt. Jag spenderar natten i umeå och kommer hem först imorgon. Jag har gjort några förprogrammerade inlägg som ni får roa er med så länge. Ha det kung. Hej.


SNEAK PEEK

  2011-02-04 / 16:14:44 / kreativitet / 4 KOMMENTARER


Här kommer en liten bild på klänning jag ska ha imorgon. Har fortfarande inte bestämt om jag ska ha den hel lång eller kort.. Kommer nog bestämma mig precis innan det börjar imorgon. Tar med mig saxen till umeå iallafall.

Nu ska jag skynda mig att byta om och fixa mig. Ikväll blir det gomiddag och öl med trevligt sällskap. Hej. 

FREDAG

  2011-02-04 / 13:58:56 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER



Byxor - lindex. Kofta - monki. Glittrig tröja - secondhand. Skor - dinsko.

Slutade tidigt idag. Tur det för nu ska jag packa lite inför imorgon och sy klart den där attans klänningen.. Bråttom bråttom


CRYSTAL

  2011-02-04 / 09:11:39 / cravings / 10 KOMMENTARER




Jag säger det igen. Jag älskar kristaller.

SOURCE: 5 inch and up

H&M / CONSCIOUS COLLECTION

  2011-02-03 / 14:07:55 / cravings / 11 KOMMENTARER




Förra våren hade H&M en kollektion som hette Garden collection som var väldigt populär. Dom använde sig av ekologiska material och det var mycket färger och blommönstrat. I år släpper dom en liknande kollektion. Conscious Collection. Kollektionen är precis som förra året i ekologiska material men denna gång är det endast vitt och olika nudefärger som man använt sig av, och det finns både spets, virkat, denim, linne och silke med. Det finns så himla mycket snyggt. Jag föll direkt för dom där shortsen med vågor. Riktigt fina. Finns även några riktigt fina vita klänningar för er som letar efter studentklänning. Kollektionen kommer släppas i butik den 14 april.


ZARA / VÅR

  2011-02-03 / 13:59:37 / inspiration / 4 KOMMENTARER




Zara Vår 2011. Det här är riktigt bra. Skulle gärna kapa det rakt av.   
1. HELVIT OUTFIT.
2. CELINE-STILEN
3. ROSA.

HEMMA

  2011-02-03 / 12:02:56 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER

Tröja - h&m. Jeans - h&m. Leoscarf - secondhand.

Jag känner mig lite hängig så jag stannade hemma från skolan idag. Tänkte försöka vara så frisk som möjligt i helgen eftersom jag ska bege mig till umeå på festligheter. Så det blir mängder av te och soffahäng idag alltså. Och så ska jag försöka sy klart klänningen..

OJ

  2011-02-02 / 20:56:15 / me & my clothes / 11 KOMMENTARER

Kilklackar från bianco, 100:-

Jag följde med mamma och skulle vara smakråd när hon skulle kolla på gardiner. Och så gick jag förbi en utförsäljning av massa Bianco skor. Och så föll jag för dem här. Oj. Jag kunde inte låta bli. 100 kronor. Fint. Dom är förövrigt sjukt bekväma. Sköna skor är verkligen underskattat.  

Ett litet tips för alla er som bor i Övik är att åka till Bazaar på arnäs köpcenter. Fanns massvis med bianco-skor för runt hundra lappen och uppåt. Mycket snyggt. (men en del riktigt fult med.. )

FEBRUARI

  2011-02-02 / 19:27:55 / månadens lista / 1 KOMMENTARER


Ny månad, ny lista. Här är vad som gäller för februari.

1. KRISTALLER: Ringar eller halsband, spelar ingen roll. Jag älskar kristaller helt enkelt.
2. VITT: Hel vita outfits är bland det snyggaste jag vet just nu.
3. MODEVECKORNA: Nu är det dags igen. Nu drar äntligen modeveckorna igång. Just nu äre sthlm som gäller.
4. ARMBAND: Är så sjukt sugen på såna här släta, breda armband just nu. Hett.
5. PLATINA: Funderar helt seriöst på att bli platinablond. Fasen så snyggt. Men vet inte om jag vågar.. 
6. SLITS: Hur snyggt som hellst. Blir sugen på att klippa sönder alla mina långklänningar och kjolar.

IDA SJÖSTEDT

  2011-02-02 / 09:23:49 / cravings / 7 KOMMENTARER




Ida Sjöstedt har utan tvekan dom finaste klänningarna. Varenda en är ju som en dröm. Nästan så att jag vill gifta mig nu bara för att få bära nån av dom där klänningarna.


SOURCE: marcella mravec.

WHITE

  2011-02-01 / 18:32:43 / kreativitet / 5 KOMMENTARER


Ska på en bloggfest i umeå på lördag och temat är norrsken/is. Jag har lite små panik över vad jag ska ha på mig så jag gick på stan idag för att hitta nått. Gick sådär. Kom hem med två meter tyg istället. Fasen. Typiskt mig. Hinner nog knappast sy ihop nått vettigt tills på lördag. Men jag ska göra mitt bästa. Tänkte köra helvitt först. Typ elinkling/isprinsessa. Men jag fick precis för mig att jag ska färga tyget. Så det blir till att köpa lite färg imorgon...

ROSA

  2011-02-01 / 11:46:02 / inspiration / 10 KOMMENTARER


Whyred fw/11.
Rosa är fint. Ska helt klart försöka haffa nått knalligt till våren och sommaren. Tänk er detta till brännan!

SOURCE: columbine.

DET NYA ACNE

  2011-02-01 / 09:08:00 / inspiration / 5 KOMMENTARER


När jag såg Acnes pre-fall 2011 bilder så trodde jag att jag läst fel. Det här kunde inte vara acne! Eller? Jag skulle helt klart gissa på Celine, jil sander eller stella mccartney... Men nej det här är verkligen Acne. Fast nej jag ser det inte. Jag hittar inte Acne i det här. Jag har dock inte sagt att jag inte gillar detta, jag har bara inte smält det. Det känns så olikt dem. Väldigt nytt. Fast det var ju dags för lite uppfrächning av deras look helt klart. Jag tror faktiskt att detta kommer gå hem. Vad tycker ni? Hiss eller diss?