MONKI

  2011-03-31 / 19:56:46 / cravings / 4 KOMMENTARER




De flesta av mina inlägg har på senare tid innehållit otroligt mycket och starka färger. Så nu tänkte jag göra tvärtom. Lugna och härliga pastellfärger. Jag skulle inte ha något emot att klä mig såhär imorgon. Perfekt våroutfit ju. Monki kan sina grejer dom. Jäklar vad mycket fint dom har. Dom där byxorna tillexempel ser sjukt fina ut.

SOURCE: allt från monki.


RANDIGT

  2011-03-31 / 19:19:04 / inspiration / 1 KOMMENTARER



Harper’s Bazaar US
Randigt är tillbaka nu i vår. Gärna de lite bredare ränderna som här. Härligt tycker jag. Att matcha ränder i olika starka färge är riktigt fint det med.

JAG ÄR LUCY IN THE SKY

  2011-03-31 / 15:35:24 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER



BLUS - GINATRICOT. SKINNBYXOR - SÄCKIS. SKOR - H&M (NYA)

Veckorna bara flyger iväg. Imorgon är det redan fredag. Vad hände? Känns skönt iallafall. Idag har jag mest spenderat dagen åt projektarbete och nån timme på stan. Vi har gjort lite nya produkter, tyvärr har vi lite material brist så leveranserna kommer bli lite uppskjutna. Men jag ska ägna några timmar nu åt att försöka lösa det, så jag hoppas på det bästa. Under tiden spelas det i högtalarna just nu denna bruttas fina låtar. Heeeelt fantastisk. Lyssna och njut.   


ONSDAGS NYTT

  2011-03-30 / 22:58:59 / me & my clothes / 7 KOMMENTARER


Gult stickat linne, säckis 50 kronor. Runda brillor, H&M 70 kronor.

Blev lite shopping idag med. Men jag känner att garderoben är i behov av lite nytt. Idag blev det ett himla fint hålstickat linne i solgult och ett par runda brillor. Kommer bli fint i vår det.


WREN

  2011-03-30 / 22:42:43 / inspiration / 2 KOMMENTARER


Wren ss/11.

FÄRGKLICK

  2011-03-30 / 22:03:12 / / 1 KOMMENTARER


På Gina tricot hittar ni just nu den här fina rosa väskan. Jäkligt fin tycker jag. Skulle inte vara helt fel att ha en sån hängandes över axeln eller i handen. Påminner lite grann om den här från miu miu. Fast självklart inte i närheten av så fin. Men helt klart värd 200 kronor. En fin liten färgklick sådär. Ge mig.

SOLSKEN

  2011-03-30 / 16:51:10 / me & my clothes / 6 KOMMENTARER


SKINNPAJ - GINATRICOT. VIT VIRKAD TRÖJA - SÄCKIS. BRALLOR - LINDEX. BOOTS - TEN POINTS. HALSRING & ARMRING - PANDURO

Idag har jag för första gången på mig min fantastiska tröja. Jag var som besatt av att hitta en tröja som denna som klingen har, och så hittade jag den på säckis. Ganska grymt ändå. Shit vad jag älskr secondhand. Kan vara det bästa.

Idag värmer solen igen. Jäklar vad härligt. Jag är verkligen en sån som blir påverkad av vädret, äre sol så är oftast humöret mitt på topp. Fast att jag är glad just nu beror på en del saker till. För det första så känns det riktigt bra att jag gjorde bort mitt Svenska Nationella Tal idag. Sen har jag precis haft ett väldigt spännade telefonsamtal, riktigt roligt. Men det får ni veta mer om nästa vecka. Hehe.

Nu ska jag fortsätta dagen med lite projektarbete, och sen ska jag vidare på kalas. Riktigt fin dag.


SNÖRAT

  2011-03-30 / 08:30:00 / inspiration / 7 KOMMENTARER



Jag vet inte vad jag tycker om detta. Lite ful snyggt sådär. Eller kanske mer snyggt. Nått att testa. Lite snöre kan ju inte vara svårt att hitta.  


SOURCE: elinkling.


JIL SANDER

  2011-03-29 / 21:52:22 / inspiration / 2 KOMMENTARER


Dryg video. Gay musik. Men helt fantastiska plagg. Jag slutar att andas varje gång jag ser Jil Sanders ss/11 kollektion. Perfektion. Detta är precis så jag vill se ut den här säsongen. Titta och njut.


MOCKA + VITT

  2011-03-29 / 18:50:59 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER


Tshirt i mockaimitation, h&m 149:-


Vita jeanstights, h&m 50:-

Blev som sagt lite shopping igår. Fick med mig en himla fin mocka-aktig tshirt hem. Lite kortare modell som visar magen sådär lagomt mycket. Jag gillar den verkligen. Ett himla kap. Kommer nog bli en stark favorit i vår och sommar. Riktigt nöjd är vad jag är. Tightsen såg ni ju på igår. Riktigt bra dom med. Härligt med lite mera vitt i garderoben tycker jag. Har saknats. Nu väntar jag bara på att snön ska smälta lite till.

Nu ska jag fortsätta med mitt tal inför svenska nationella, som jag ska hålla imorgon. Var inte alls nöjd med mitt tal, så nu har jag precis börjat om på nytt. Japp jag älskar att göra allt i sista sekund. Men jag tror att det kommer bli mycket bättre den här gången. Temat är tecken & signaler och jag ska prata om vad kläder säger om oss som personer och hur det speglar vår personlighet. Känns bra att det är ett ämne som jag är intresserad av och har åsikter om. Lutar mot världsklass. Eller...


VIRKAT/STICKAT/FRANSAR/SOMMAR

  2011-03-29 / 17:04:26 / inspiration / 2 KOMMENTARER



Hatt - bikbok. Väska - topshop. Boots - dinsko. Poncho - ginatricot. Bustier - ginatricot. Shorts - topshop.

Undra hur less man kan bli på den här snön och kylan och vintern. Känns som det aldrig tar slut. När det väl blir varmt och börjar smälta så kommer snön och kylan tillbaka igen. Satan. Men jag försöker pigga upp mig själv med fina somriga bilder, fina kläder och somriga kollage. Som detta här ovanför. Hade inte varit helt fel att bära det här just nu och befinna sig peace&love, eller nån annan festival, och lyssna på fin musik och umgås med härligt folk. Inte länge kvar till sommarlov, studenten och frihet nu. Pepp.


KOLLAGE: jag
SOURCE: carolinesmode. weheartit.


DAGENS INKÖP

  2011-03-28 / 22:17:16 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER


Nya jeanstights, H&M 50kronor (rea)

Var på stan idag för att inhandla lite grejer till mitt projektarbetet, I DIE, och råkade slinka in på H&M en stund. Haffade två grejer och här har ni det ena köpet. Ett par vita jeanstights. Är egentligen ute efter ett par lite vidare, men dessa funkar fint tills vidare. Att dom desutom gick lös för 50 kronor gör att det känns ännu bättre.

Det andra jag köpte visar jag imorgon. Oj vad nöjd jag är. Grymt.


SNAKE

  2011-03-28 / 20:07:41 / cravings / 2 KOMMENTARER



Varför har jag ingen ormskinnsmönstrad blus att bo i resten av sommaren? Jäkligt fint ju.


SOURCE: nastygal, oraclefox.

STYLISTERNA

  2011-03-28 / 08:58:10 / inspiration / 1 KOMMENTARER



Dagens avsnitt av stylisterna ser ni här. Jag sitter i skolan och kikar på det. Ganska skön början på dagen och på den nya veckan tycker jag. Jag behöver verkligen en sånhär mjukstart nu. Är så sjukt sliten sen i helgen. Det var kul i Luleå. Riktigt kul. Men man är ju inte på topp just nu känner jag, skulle behöva sova minst 12 timmar till..

CHARM CLUB

  2011-03-27 / 15:00:00 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER



Härom dagen köpte jag ett nytt armband från Thomas Sabo. Det är himla enkelt, precis som jag gillar det. Det är meningen att man ska hänga en eller flera berlocker där mitt fram i öglan. Men jag kunde inte bestäma mig för någon just då så nu är det tomt där. Finns så himla många fina att välja på så jag kan inte välja...

Ni får gärna kika in på den HÄR sidan och ge mig lite förslag på vilka ni tycker. Just nu lutar det lite mot fyrklövern, trollsländan, fjädernhanden eller M:et. Ja som ni ser så har jag inte alls bestämt mig. HJÄLP!

HEMMA HOS ELIN KLING

  2011-03-27 / 12:00:00 / inredning / 3 KOMMENTARER






Inte nog med att Elin Kling är en av världens bäst klädd enligt mig, så har hon även ett av de finaste hemmen jag sett. Ljust och mysigt på ett himla snyggt sätt. Precis som med Elins klädstil så känns även inredningen unik och personlig. Att hon dessutom bor tillsammans med en riktigt Bomb gör det ju inte sämre. Oj vilket kap hon har hittat. Aja såhär skulle jag mer än gärna bo. Det här är perfekt.


SOURCE: mixr.se


BLOGGTIPS / LINN

  2011-03-26 / 16:00:00 / inspiration / 1 KOMMENTARER


Eftersom jag inte är hemma och kan inspirerar er, så kan ni så länge kika in på den här brudens blogg. Oj vad hon klär sig snyggt. Riktigt bra. Jag skulle vilja äga hennes garderob med! Så mycket fina plagg hon äger, galet.

Klicka HÄR för att komma till hennes blogg.

T-SHIRT

  2011-03-26 / 14:00:00 / cravings / 0 KOMMENTARER




T-shirts funkar alltid. Till jeans, till kjol, över en klänning med ett skärp, till ett par slitna jeans shorts och converse. Dom här med tryck från Gina Tricot tycker jag var himla fina. Hästar och rymdprint. Mycket fräsigt. Och dom kostar dessutom bara 99kronor. Kap. Jag är riktigt sugen på den där grå. Den ska jag haffa om den finns i butik.


CRYSTALLBULLETS 2.0

  2011-03-26 / 11:00:00 / kreativitet / 5 KOMMENTARER


Nu har vi fyllt på våran webbshop I DIE med nyheter. Bland annat detta fina halsbandet som ännu mer liknar de populära crystalbulletsen. Så jäkla fina dom är. 200kronor kostar dem och finns att köpa HÄR.

För att beställa ett så mailar ni oss på [email protected]

RUSSH

  2011-03-25 / 19:20:58 / inspiration / 1 KOMMENTARER


Jessica Stam on the cover of RUSSH april/may 2011.

Nu ska jag packa det sista inför Luleå-resan imorgon och göra nått till inlägg åt er, sen blir det sängen. Ska upp strax efter fyra imorgon bitti så. Känns inte jätte pepp just nu men det blir nog succé. Har hört ryktas om trådlöst internet på bussen upp till luleå, så kan hända att det blir lite uppis då. Men annars hörs vi på söndag. Ha en kung helg allihopa. Pusssss

FÄRGCHOCK

  2011-03-25 / 15:03:52 / inspiration / 7 KOMMENTARER



Färgtrenden fortsätter att erövra modevärlden och ses på var och varannan fashionista. För att lyckas bäst så ska färger bäras i block och gärna i så skrikiga nyanser som möjligt. Jag älskar det verkligen. Så himla snyggt. Min favorit är när man blandar upp det med någon basfärg så som vitt, beige eller grått. Blir liksom en lagom dos då, annars blir det lätt clown varning på det hela. Det ska vara färgglatt men ändå smakfullt. Vill ni inspireras mera tycker jag ni ska kika in Zara lookbook för våren, Guccis ss/11 visning eller helt enkelt spana in alla Anna dello Russos senaste outfits. Där hittar ni mycket färg. Härligt.



SOURCE: kläder från net-a-porter. Bilder från Streetfsn och jak&jil.


FREDAG / PLISSERAT

  2011-03-25 / 09:22:06 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER



TRÖJA - GINATRICOT. KJOL - SECONDHAND. BOOTS - TEN POINTS. 

Såhär går jag klädd idag. Plisserad kjol och stickad tröja. Jag är egentligen ingen riktig kjol människa, men det funkar faktiskt. Men byxor är jag fortfarande mest bekväm i faktiskt.  Idag var verkligen en sån där dryg dag där jag ser sjukt ful och störd ut på alla kort. Men sånt får man leva med ibland.

Jag har haft sovmorgon idag och ska snart bege mig till skolan. Väldigt skönt. Sov nästan 9 timmar. Minns faktiskt inte när jag gjorde det senaste. Big Brother stör liksom mina kvällsrutiner. Men ikväll blir det sova tidigt, ska upp tidigt imorgon för klockan 06 åker jag till Luleå för att kolla på universitetet där. Och kommer hem igen på söndagkväll. Drygt som tusan att åka buss, men det kan bli kul på plats. Men jag ska göra några tidsinställda inlägg åt er så ni behöver inte oroa er.


SPAGETTIBAND

  2011-03-24 / 21:22:37 / inspiration / 2 KOMMENTARER


Spagettiband kan ju vara bland det finaste. Har de senaste åren verkligen hatat spagettiband men nu har jag ändrat mig och tycker precis tvärtom. Lite fint 90-taligt sådär som kate moss här ovan.


Nu tar jag ett varmt bad. Har varit frusen i flera timmar nu och jag vägrar att bli sjuk. Köpte en Hej.

KEDJA

  2011-03-24 / 20:47:45 / Allmänt / 6 KOMMENTARER


Behöver jag ens förklara varför jag är störtkär i den här väskan? Jag tycker det är ganska självklart. Den är så otroligt snygg. Har sett den flera gånger på ett antal bloggar, men den senaste veckan har den som etsat sig fast i mitt minne och jag kan inte låta bli att drömma lite om den. Otur att vi inte har Scorett här i stan bara. Eller kanske tur för plånboken rättare sagt...  Avundsjuk är jag iallafall på de som lyckats haffa den, lyckos er.  


SOURCE: loweo/metromode. scorett.

DAGENS DETALJER

  2011-03-24 / 19:20:09 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER


Idag kände jag mig lite vågad och matchade orange tshirt med chockrosa naglar. Funkar fint det. Eller vad säger ni? Bar en helvit skjorta över för att lugna ner det lite. Färgerna gjorde iallafall dagen lite roligare. Trots snöstormen. Så det här tänker jag göra om. Orkade inte knäppa en hel dagens idag så ni får nöja er såhär.

Just nu sitter jag och läser nyaste DV, ser på stylisterna och försöker göra lite projektarbete samtidigt. Effektivt som tusan. Hej.

SÅNT SOM ÄR SNYGGT

  2011-03-23 / 21:40:00 / inspiration / 1 KOMMENTARER




H&M spring/summer 2011

Jaha och vart tog den här dagen vägen? Den bara försvann liksom! Jag sitter här med en skål med chokladglass och nyaste h&m katalogen som låg i brevlådan idag, och njuter av att PM:et är inlämnat. Hittade riktigt mycket fint i katalogen ska jag säga er. Dom här två topparna är bara två av favoriterna. Fanns även lite fina virkade saker som jag tänkt kika på i butik.

Jag hämtade förresten ut min balklänning idag. Jävlar vad snygg den är. Sitter som en smäck dessutom! Kanske borde dra ner på glassätandet. Heh. Och nej ni får inte se balklänningen än. Den är som inte riktigt klar tror jag. Har planer på att kanske göra lite ändringar, såsom att sätta på lite strasstenar och sånt. Vi får se. Det enda jag tänker berätta är att den är lila och i chiffong. Och helt underbar. Rena drömmen. 
Nu är det balskor som är nästa på inköpslistan, annars är jag helt redo för studenten. Vit klänning och skor till studentdagen är klart det med. Tror jag aldrig varit ute i såhär god tid. Inte likt mig. Jag älskar ju att göra allt i sista stund.


THE ROW

  2011-03-23 / 21:30:00 / we can wish / 1 KOMMENTARER

Helt fantastiska solbrillor från The Row som jag gärna burit i vår och sommar. Men prislappen på 325 euro gör att min plånbok vägrar. Synd. Men finns ju fina kopior. Som dom HÄR fina från monki. Haff på dom tycker jag.


SOURCE: net-a-porter.

IDAG

  2011-03-23 / 15:47:17 / inredning / 5 KOMMENTARER


Just nu vill jag ha ett rent och städat rum. Nån som ställer upp? Älskar när det är ordning och reda men jag lyckas sällan hålla det så..

Nu ska jag skriva ett PM till svenska nationella. Hata som fan. Riktigt tråkigt, men det måste vara klart idag. Jag återkommer med roligare uppis när jag känner mig nöjd, vilket blir typ aldrig... Japp jag är på kasst humör. Det snöade nyss så vinterdeppen kom och tog mig. Hej.  


FÖR DEN SOM VÅGAR

  2011-03-22 / 22:36:05 / inspiration / 10 KOMMENTARER


Vårens nya trendiga byxor är så vida som möjligt, eller "för korta". De får dessutom gärna vara vita eller i någon klar färg. De vida byxorna har jag redan införskaffat men jag ska helt klart haffa ett par till. Men de där byxorna som slutar nånstans mellan vaden och ankeln vet jag inte om jag vågar mig på. Nog för att Anna de la russo är fantastiskt snygg i sina, men jag vet inte om jag skulle trivas så bra i det själv. Tror jag håller mig till de vida istället. Vågar ni?


SOURCE: sthlm streetstyle.

TRÄ

  2011-03-22 / 21:33:45 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER




Träklackar "Britta" från Nelly.

Ni är många som frågat efter bilder på hur mina skor från nelly ser ut på och här kommer äntligen bilderna. Fick hem skorna igen igår. Den här gången i en större storlek, och ja dom känns aningen stora.. Men det får bara lov att funka. Orkar inte byta tillbaka igen så. Men ändå så är dom helt underbara. Helt klart favoriter i vår och sommar. Och ja jag kommer styla dom såhär med transparenta sockar i, jävligt snyggt om ni frågar mig. Annars funkar det med vita fina sockar med lite mönster i också.


HM / APRIL

  2011-03-22 / 20:05:27 / cravings / 2 KOMMENTARER



Här ovan ser ni lite nyheter från H&M som kommer att komma ut i butik under april månad. Förutom armbanden som tydligen ska finnas ute redan. Döfint. Nån som sett? Jag har iallafall planer på att haffa den där mockatishan, så himla snygg. Och brillorna kan man ju inte vara utan när vårsolen börjar komma fram. Nu håller jag i pengarna fram till månadsskiftet... En sak som är säker är iallafall att 70tals-boho-modet är sommarens finaste mode. Galet bra det kommer bli asså.  


SOURCE: h&m.


TAKE THE EASY WAY INSTEAD

  2011-03-21 / 22:38:25 / inspiration / 4 KOMMENTARER


Elle US.
Snyggt som attans. Den vita kavajen, de gula brallorna, och halsbandet. Godnatt.


SOURCE. thefashionspot via vanillascented.

DAGENS

  2011-03-21 / 21:57:00 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER



Sjal - ohlssons tyger. Tröja - ginatricot. Skinnbrallor - ginatricot.

Idag bar jag två av mina favoritfärger för tillfället: vitt och mintgrönt. Kändes himla bra ska jag säga er. Hade bråttom imorse och tänkte inte så mycket på vad jag tog på mig, men insåg sen att det blev riktigt bra ändå. Press är det bästa verktyget för bra resultat. Så är det alltid, oavsett vad det gäller.

Men tillbaka till mina kläder. Sjalen är egentligen en stuvbit av chiffong som jag hittade på ohlsson tyger för några veckor sen. Hade egentligen tänkt sy nått fint av det. Men det har som inte blivit av. Fast jag tycker den gör sig ganska bra som sjal med. Eller vad tycker ni?


VOGUE FLOWERS

  2011-03-21 / 16:05:30 / inspiration / 2 KOMMENTARER


Video från Vogue brasilien.
Älskar den här videon. Stylingen, klippningen och musiken. Så jävla bra. Blommigt kanske inte är det hetaste mönstret i vår och sommar men gör man som dom gjort här och matchar olika typer av blommönster och olika färger så kan det bli succé. Blev själv lite sugen på att dra på mig blommigt faktiskt. Aja titta på viden iallafall. Enjoy.

Satt ute en stund på lunchen idag och man anade faktiskt vår i luften. Fortfarande lite halvkallt när solen inte lyser, men ändå vår. Känns bra. Jag har sen en tid tillbaka vägrat vinterjackan. Den hänger fint i garderoben nu. Hoppas jag slipper ta fram den igen de närmsta 7 månaderna. Nu blir det den vanliga måndagsrutinen, stylisterna och fika. Mys.  

NASTYGAL

  2011-03-21 / 07:55:27 / inspiration / 5 KOMMENTARER


Nastygal leverar alltid. Och inspirerar. Jag är sugen på härliga pasteller, cut-outs, "blå-skjortan" och vida byxor.  


SOURCE: nastygal.com

PERFEKTION

  2011-03-20 / 22:55:48 / cravings / 4 KOMMENTARER



Jag tror bilden säger er allt. Dom här shortsen är perfekta enligt mig. Trodde inte dem fanns. Och så hittade jag dem hos Halens. Så random. Sjukt sugen på att beställa hem dem iallafall. Konstigt att köpa sommarkläder nu, men det känns som att dom kommer ta slut ganska snabbt så det är ju en ursäkt. Hehe. Dom här måste jag ha iallfall. Vägrar en sommar 2011 utan dem. Så det så.


PLISSERAT

  2011-03-20 / 19:24:45 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER




Plisserad kjol, secondhand 45:-

Den här fina kjolen köpte jag för några veckor sedan då jag var i Sthlm. Som de mesta av mina kläder så är även denna ett säckis fynd. Fin som bara den. Den var lite väl lång så jag satte saxen i den. Hade tänkt sy upp kanten först, men som jag sagt förut så älskar jag råa kanter på plagg. Så jag tänkte lämna den sådär. Fint ju.
Har inte hunnit använda den än. Men har planer på att trotsa vintern nu i veckan och dra på mig denna tsm med tunnstrumpor. Förhoppningsvis så går det vägen... Jag gillar verkligen plisserat just nu. Jäkligt snyggt. Jag har tänkt matcha kjolen med en långärmad tröja ovanpå. Inte instoppad utan bara hängandes utanpå. Som klingen ni vet. Himla fint.


LÄSER DU MODEBLOGGAR?

  2011-03-20 / 18:24:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Jag skulle vilja be er läsare om en liten tjänst. Jag skulle vilja att ni svarade på den här enkäten som handlar om modebloggar. Vore jätte bra om ni kunde svara på den. Går väldigt snabbt att svara dessutom. Enkäten är gjord av en tjej som heter Amanda som läser Butikschefsprogrammet vid Högskolan i Skövde. Och enkäten riktar sig till alla er som läser modebloggar. Den är faktiskt ganska bra. Den fick iallafall mig att tänka efter. Hoppas ni tar er tid att svara på den. Tack så mycket.


För att komma till enkäten KLICKA HÄR

STREETSTYLE

  2011-03-19 / 19:51:12 / inspiration / 6 KOMMENTARER

Klockrena brillor, gärna matchat med färgglada läppar precis som här.


Färgerna blandningen. Och tassel-bältet. Fint. 


Stylingen och de råa kanterna på skjortan.

Streetstyle är utan tvekan det bästa sättet att hitta inspiration tycker jag. Så himla mycket fint i alla bilder.  
Sorry för noll uppdatering idag. Jobbade 10-15, gick fin fint. Och sen jag bara ätit och degat. Herrugud så trött jag är idag. Blev inte många timmars sömn inatt. Tänkte ta igen det inatt, för imorgon väntar mer jobb. Hej.


SOURCE: streetfsn.com

AFFORDABLE LUXURY

  2011-03-18 / 20:09:26 / cravings / 5 KOMMENTARER


Dom här godbitarna ingår i vårens kollektion av Lindex Affordable Luxury som designats av Ewa Larsson. Både armbandet och halsbandet är ju helt fantastikt. Detta måste jag ha. MÅSTE. Kommer dock bara släppas i vissa utvalda butiker.. Håller tummarna för att övik är med på den listan.

Har förresten nyss sökt ett jobb i New York. Älska impuls. Håller tummarna för att jag ska få det med. Vore himla kul att spendera sommaren där ju. Aja nu ska jag iväg till en kompis. Vi hörs imorgon. Hej.

APELSIN

  2011-03-18 / 19:10:28 / inspiration / 3 KOMMENTARER


Max Mara ss/11.
Klara färger känns som det enda rätta i vår, gärna i block och matchat med vitt. Max Mara ss/11 kör på orange och har alla rätt. Plagg med en annan färg på ärmarna, helt enfärgade outfits och helt knäppt skjortan är fint det med. Det här är bra, riktigt bra. Vadlånga byxor är även nått som synts en del på vårvisningarna. Jag har fortfarande lite svårt för det. Men det kan funka bara jag får vänja mig lite vid det.


SÄG HEJ TILL MIN NYA KOMPIS

  2011-03-18 / 15:32:49 / Allmänt / 5 KOMMENTARER



HP Mini 210-2200 PC-serien

Det var den här snyggingen som jag var och hämtade ut häromdagen när jag var och hämtade ett paket. En sprillans ny liten HP-minidator. Jag vann den i en tävling hos fina Sania Claus. Gud så glad jag blev när jag vann. Ganska galet egentligen att just jag vann. Den här trivs iallafall fint hemma hos mig. Gillar den verkligen, och den har dom där funktionerna som jag vill ha och är snabb som attan. Finns dessutom tre usb-uttag och minneskortsläsare på den. Fantastiskt ju, och perfekt när man ska ladda över bilder. Smidig och enkel att ta med, så denna kommer helt klart få följa med ut på många äventyr, så jag kan blogga när jag är bortrest. Kan verkligen rekomendera denna till er som är sugen på en minidator.

Tack Sania!


BLOGGTIPS

  2011-03-18 / 15:00:03 / inspiration / 4 KOMMENTARER



Har suttit i en timme och lagt in fina bloggar här under länkkategorin på min blogg. Längst ner i menyn här, under länkar hittar ni dom. Några stora, några små och några mittemellan. Jag följer ett oändligt antal bloggar via bloglovin men har sällan tid att läsa alla. Men det här är dem som jag läser dagligen. Sånna som jag inte kan hålla mig borta från att läsa. Så vill ni ha lite inspiration och fin läsning så klicka er in på dom. Mitt lilla fredagstips till er. Ska även försöka att hålla dom här länkarna uppdaterade. Så fort jag hittar en ny favoritblogg kommer den hamna där så ni fina läsare också får ta del av den.

DORA

  2011-03-17 / 22:18:51 / Allmänt / 6 KOMMENTARER


Dora trousers 399:-

Hittade ett par fina vita byxor på Ginatricots hemsida. Jag har gett upp på klingens fina vita byxor för h&m, så dessa kanske kan vara nått för mig. Absolut inte lika fint fall i dessa men ändå.. Kan funka. Får ta mig till butiken och klämma lite på dem.


SIMPLE

  2011-03-17 / 21:13:56 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER


Armring från Panduro, 36:-

Hämtade ut ett nytt armband idag. Från Panduro. Det här kommer nog sitta fint runt min arm hela våren och sommaren. Har tänkt att det ska få sitta lite högre upp på min arm. Nånstans mellan mitten på underarmen till mitten på överarmen. Gärna utanpå en blus eller kavaj. Fint det.

Nu blire städning och kanske lite garderobsröj. Sen BB som vanligt. Och imorgon äre fredag. Sweet. Hej.


COLOR

  2011-03-17 / 20:20:01 / inspiration / 0 KOMMENTARER



I-D magazine cover.
Jag fullkommligt älskar det här omslaget. Så himla fint. Färgigt, vårigt och glatt. Precis så som jag känner mig inombords just nu. Synd bara att det inte är så utomhus. Riktigt synd..


ONSDAG

  2011-03-16 / 22:27:32 / me & my clothes / 6 KOMMENTARER


Bälte, secondhand 15:-

Här har ni en bättre bild på bältet jag köpte igår. Det är helt fantastiskt. Rosa. Mocka. Silverdetaljer. Helt perfekt. Älskar det verkligen. Och att det är ett säckis-fynd gör det ännu bättre.

Den här dagen har bara flugit iväg. Skola några timmar och sen projektarbete. Har även varit och hämtat ut  och skickat iväg ett paket idag. Fint innehåll ska ni veta. Oj oj. Visar kanske imorgon. Nu ska jag fortsätta med CV-skrivningen och kika vidare på Big Brother. Godnatt.

SORBET

  2011-03-16 / 19:14:33 / inspiration / 3 KOMMENTARER


Christopher Kane ss/11.
Den här färgpaletten känns som en underbar blanding av de bästa sorbet-glasserna. Perfekt i vår och i sommar till brunbränd hy. Färgerna är verkligen en hitt. Gillar även den där mixen av spets och neonfärger, som en spännande blandning av gammal möter nytt. Riktigt fint enligt mig iallafall. Spagettibanden på tredje bilden är nått ni borde hålla ögonen på i vår..

CATEYES

  2011-03-16 / 18:50:00 / cravings / 4 KOMMENTARER



Provade ett par brillor häromdagen i en sån här modell med spetsiga "kanter". Typ som dom på bilden här ovan fast ändå inte riktigt samma.. Men jag kan iallafall inte släppa dom ur tanken. Så himla fina. Sånna vill jag ha nu i vår.


SOURCE: ?


SPRING

  2011-03-15 / 22:35:29 / inspiration / 4 KOMMENTARER


Jag blev lite inspirerad av Sania här i inlägget nedanför och kände för att bära ljusa färger i beige, creme och rosa. Härlig färgskala och härliga plagg. Såhär vill jag gå klädd i vår. Men gärna nu med också. Varför är det inte grönt, varmt och soligt ute med sjungande fåglar och porlande vårflodar. Fan för snön asså.  


Allt i kollaget finns på lagarconne.com.

DAGENS OUTFIT + DAGENS INKÖP

  2011-03-15 / 21:44:05 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER


NYTT: rosa bälte - secondhand 15:-. Styleby - pressbyrån 49:-.
GAMMALT: blus - secondhand. Halsring - secondhand.

Drog en kombo idag. Visar vad jag har på mig idag + vad jag lyckats inhandla idag. Kände mig lite lat och orkade inte göra två inlägg.. Har varit en otroligt lång dag. Startade dagen med mässa, där vi fått mängder av information om utbildningar, jobb och liknande efter studenten. Plugg lockar inte mig så mycket just nu, men det gör däremot att jobba utomlands. Det vore fint. 

Efter mässan har jag sprungit på stan tillsammans med min kompanjon, och köpt massa material till vårt projektarbet, varit på banken och fixat lite, och till sist några timmars skapande och mailande kring projektet. Otroligt roligt, men krävande. Nu ska göra ett till inlägg åt er och sen ska jag slå mig ner i soffan med Style by som jag köpte idag. Ska bli spännande att se vad den har att erbjuda. Har bara hört bra saker hittils så.

CRYSTALBULLETS

  2011-03-15 / 21:25:51 / kreativitet / 1 KOMMENTARER



Idag har jag jobbat för fullt med vårt projektarbete I DIE. Vilket betyder påfyllning i på sidan! Bland annat dessa fina crystal-bullets finns nu för försäljning. Otroligt fina tycker jag själv. Kika själva HÄR!

Vi har även bytt vår webbadress så numera behöver ni bara skriva in IDIE.SE för att komma till vår sida. Mycket enklare än förr. Bra va!

För att beställa detta halsband maila oss på: [email protected]


À PARIS

  2011-03-15 / 20:07:49 / inspiration / 3 KOMMENTARER


Fantastikt fina Sania Claus har haft turen att få befinna sig i Paris under modeveckorna. Här ovan ser ni en av alla hennes fantastiska outfits. Den där kvinnan kan verkligen klä sig. Jag gillar de böljade tygerna och ljusa färgerna. Så himla fint. Och med det där typiska "Paris-ljuset" på bilderna ser det ut som ur en dröm. En riktigt fin dröm. För vem skulle tacka nej till att få vara i Paris. Och till att få äga de fina vita byxor ur Elin Klings kollektion för H&M.
För att komma till Sanias blogg och se mer fina bilder så klicka HÄR!


SOURCE: Sania Claus.

VIRKAT

  2011-03-14 / 22:01:51 / cravings / 16 KOMMENTARER


Ända sedan förra året då jag såg Kate Bosworth i sin, så har jag varit förälskad i virkade klänningar. Men till skillnad från dom flesta andra modebloggare som har en hängandes i garderoben redan, så är jag fortfarande på jakt efter den perfekta. Den här från Zara kvalar nästan in som det. Riktigt riktigt fin faktiskt. Gillar att den är lite högre i halsen och inte så urringad. Är dock lite kluven om jag vill ha en kritvit eller en mer åt creme/beige hållet. Jag håller tummarna för att jag ska fynda den perfekta virkade klänningen på säckis (secondhand). Känns lite som mission impossible men jag brukar ha tur. Ibland. Annars så är alla virkade plagg också välkommna hem till mig. Ett par shorts, en väst med fransar och en härlig kofta vore fint det med. Vad tycker ni om virkade klänningar och plagg? Hett eller ett riktigt mormors-plagg?

BRITTA

  2011-03-14 / 20:15:21 / me & my clothes / 9 KOMMENTARER




Träklackar från Nelly.com. "Britta" 549:-

Fick hem mina fina skor från nelly idag och jag måste säga dom är tusen gånger finare i verkligheten än dom är på bilderna. Shit så perfekta dessa kommer bli i vår och sommar. Dock så är jag lite lurig på storleken. Dom är nästan på gränsen till för små. Det stod i produktbeskrivningen att dom rekomenderar att man går upp en storlek, men jag som har ungefär 37,5 chansade på 38erna. Men jag ska pröva dom lite till här hemma innan jag bestämmer mig, men det lutar mot att jag skickar tillbaka dessa och byter upp mig till ett par 39er. Så ett tips till er som är sugen är att direkt ta en storlek större än ni brukar.

Annars så tycker jag dom är klockarena och jag tycker helt klart dom är värd svidandet i plånboken. Blir nog till att dra en "lite-mindre-shopping-stund" nu och framöver. Eller iallafall en nudelvecka. Skulle kunna leva på materiell lycka i flera månader. Det är fint.

Med i paketet låg ett exemplar av nellys nya magazine. Ska slå mig ner i soffan med den och lite pannacotta nu tror jag, lite välbehövligt måndagsmys.  

DAZED & CONFUSED

  2011-03-14 / 18:52:58 / inspiration / 0 KOMMENTARER


Dazed & Confused March 2011.
Vackra Arizona Muse fotades för mars-nummret av dazed & confused och jag måste säga att det är en fullträff.
Härligt vackra, men udda bilder. Det känns som livligt och nytt. Det här känns som en frisk fläkt bland alla andra modetidningars bilder som oftast känns tråkiga.
Och hur fantastiskt snygg är inte Arizona Muse. Oj oj tänk om man hade kunnat få lite av hennes gener.

För att se alla andra bilder klicka HÄR.
Nu blir det nyaste avsnittet av stylisterna. Sen tänkte jag visa er innehållet i nelly paketet. Stay tuned...


SOURCE: fashiongonerogue.

PAKET

  2011-03-14 / 17:12:23 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER



När jag kom hem från skolan idag möttes jag av det här fina paketet som stod på bron och väntade på mig. Najs. Älskar att få post. Och jag älskar ännu mer att få paket. Men jag visar innehållet senare. Nu blire att laga mat. Hej


BRA BUDGET

  2011-03-14 / 07:59:19 / cravings / 5 KOMMENTARER

Bild ur Damernas Värld #4 2011.

Vårens finaste kuvertväska finns på Cubus, i brun skinnimitation. 150kronor. Vilket kap.

UTSVÄNGDA JEANS

  2011-03-13 / 22:57:51 / inspiration / 2 KOMMENTARER



Jag längtar efter att kunna bära öppna skor, jeans och en enkel blus utan att frysa arslet av mig. Oj vad trist med snö. Den där blusen är väldigt fin tycker jag. Synd bara att den inte är kritvit. Måste ta mig en sväng till Gina och klämma lite på den tror jag. Kanske är den perfekt ändå. Men det jag ville säga med det här kollaget är iaf att vida byxor kan vara jäkligt najs ändå. Fyndade ett par utsvänga jeans på Indiska i Umeå för 30 kronor. Dom ska jag använda i vår. Det är absolut inte min stil, men har lovat att jag ska testa iaf. Tänk er lite Kate Moss stil. Kan bli succé tror jag. Jag är sugen iallafall. Jag längtar lite smått efter att visa er som tvekar på utsvängda byxor att det är fint.


11:20

  2011-03-13 / 11:20:00 / me & my clothes / 7 KOMMENTARER

Halsband, tradera 30:-

Fyndade ett fint halsband på tradera för nån vecka sen. Fint. Jag gillar det antika utseendet på den. Kommer sitta fint runt min hals det här. Tradera är förövrigt en av mina bästa vänner just nu. Oj så mkt fint jag hittar där.


Nu ska jag ta en promenad till jobbet för några timmars arbete. Hej.

FEM GRADER

  2011-03-13 / 09:48:53 / inspiration / 0 KOMMENTARER


Nina Ricci ss/11
Kickar igång morgonen med lite gamla catwalk bilder. Är väldigt förtjust i dessa två looker. Transparent och halvnaket. Snyggt. Modellen på klänningen, med ett släp där bak är ju helt fantastisk. Och den där jackan/kavajen vore inte så tokig att få ha hängades i garderoben. När jag ser dom här bilderna blir jag så himla sugen på att ha tights. Gud så jag saknar att ha på mig strumbyxorna till vardags. Minns inte hände det senaste.. Men nu börjar ju det bli varmare äntligen. Älskar det här tjockleken på dem, typ 20 den, så det blir väldigt genomskinligt. Snyggt.
Helt klart det jag kommer bära i vår.

Termometern står på +5 grader här hos mig just nu!!! Hörde jag vår? UNDERBART. Nu blire lite frulle i solen. På med brillsen. Hej.


SOURCE: style.com

LÖRDAG

  2011-03-12 / 19:00:33 / inspiration / 5 KOMMENTARER




Lite saker jag gillar och vill ha just nu:
"Låga" hästsvansar. Transparenta tyger. Jil Sander ss/11. Rosa.

Nu sticker jag iväg på "chill-lördag" hos min favorit. Glöm inte att kika in snyggbrolle på tv ikväll. Hej.

PINK EYES

  2011-03-12 / 12:10:31 / inspiration / 5 KOMMENTARER



Såhär såg några av modellerna ut på Diors SS/11 visning. Super fint tycker jag. Kanske ingen vardagssminkning direkt. Men chockrosa ögon vore inte så tokigt att ha till fest. Detta ska jag testa nästa gång tror jag bestämt. Fast jag skulle nog byta ut de röda läpparna mot neutrala eller nudefärgade.


Alla produkter är från MUS.


PERFEKT MINIMALISM

  2011-03-12 / 11:30:52 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER


Vit topp, secondhand 25:-

Fyndade den här minimalistiska toppen igår. Kanske låter som om jag överdriver nu, men jag dog nästan när jag såg den: PERFEKTION. Jag kände redan innan jag provade den att jag skulle köpa den. Älskar den. Vecket där fram är så snyggt. Toppen är i skjort-tyg, fast mjuk och fint. Jag tycker det är lite Zara-feeling över den. Fast den kommer ifrån Secondhand. Fick den för 25 kronor. Gla tjej.

LÅNGT HÅR IGEN, TACK

  2011-03-11 / 23:45:39 / cravings / 4 KOMMENTARER


Gick igenom bilderna på datorn och hittade dennna. Den är från i somras och mitt hår var sådär långt och solblekt. Kan nån tala om vafan jag tänkte när jag klippte av mitt hår i höstas? Jag har älskat det fram tills nu faktiskt. Men ändå.. Jag menar page, vem fan vill ha det? Saknar mitt gammla hår som bara den. Fyfan. Blir till att spara spara spara nu. Kanske är det såhär igen till sommaren? Fast nä

FREDAGS MYS

  2011-03-11 / 18:12:13 / inspiration / 1 KOMMENTARER


Ikväll blir det lugnt. Ska skjutsa min bror på partaj, men sen ska jag kura ner mig i soffan med dom här tidningarna. Damernas Värld och deras special tidning DV Mode. Fint. En skål glass till och det blir succé.
En av mina stora laster i livet är modetidningar. Helt galet så mycket pengar jag lägger ner på det. Men jag älskar att bläddra igenom dom, granska bilder, läsa texter. Bara låta mig inspireras. Sen när tidningarna blivit lästa ett antal gånger så sätter jag saxen i dom och klipper och klistar ihop fina moodboards. Inspiration till max.

BABY

  2011-03-11 / 12:30:41 / cravings / 5 KOMMENTARER


Klickade nyss hem dessa snyggingar. Fri frakt + studentrabatt gjorde att jag inte tvekade en sekund. Kommer sitta perfekt på fötterna när det blir barmark ute. Jag är kär. Finns hos nelly för drygt 550kronor. Vääärt. 

Identiteskrisen från igår/inatt håller tydligen i sig. Inte nog med att jag nyss köpte träklackar, för nu ska jag in till stan och leta efter virkade plagg. Jag gillar det.

DRYGT

  2011-03-11 / 00:51:27 / inspiration / 2 KOMMENTARER


1. varför heter man inte kate moss och är en av världens vackraste? drygt.
2. varför är det inte sommar och sol? eller åtminstonde vår.. ännu mera drygt.

Den där videon får mig förövrigt att längta efter boho-aktigt, 70tals mode, och inte alls det minimalistiska 90talet som jag varit så insnöad på de senaste månaderna och åren! Vad hände? Jag är ju ingen boho-tjej?
Drygt att Kate Moss skönhet ger mig identitetskris...

YEY

  2011-03-10 / 20:17:07 / me & my clothes / 8 KOMMENTARER


För någon vecka sedan så efterlyste jag den här jackan från här på bloggen. Trodde det skulle vara omöjligt att få tag på den men inte då. Efter några dagar så hörde en fin läsare av sig och var villig att sälja den till mig för en billig peng. Och så idag låg den i min brevlåda. Shit så nöjd jag är. Sitter som en smäck med. Älskar blandningen av mocka immitationen och det gråa tyget. Fint. Denna kommer bli en trogen följeslagare i vår och sommar. Tack för det!

Såg förresten att ni precis blivit 100 personer som följer mig genom bloglovin. Ni är fina. Och till er som inte följer mig än: klicka på bruden/länken i sidan här. Puss.

FÄRGFEST

  2011-03-10 / 15:52:11 / cravings / 10 KOMMENTARER



H&M satsar deffinitivt på färg den här säsongen. Här är några plagg ur deras sommarkollektion. Det finns nästan inget svart eller grått. Riktigt kul tycker jag. Min garderob är helt klart i behov av mer färg så det är perfekt. Mina favoriter är den orange plastväskan såklart och det rosa linnet med fina detaljer. Men jag hade absolut inte tackat nej till de andra grejerna heller. Så mycket fint. Jag älskar vårens trend med färg. Hur underbart som hellst att slippa det svarta och grå monokroma som man är van vid nu efter hösten och vintern.
Vad tycker ni om "färg trenden"? Hiss eller diss?

Sorry för kass uppis btw. Jobbade lite med I DIE igår, beställde balklänning (!!) och sen blev det utgång på kvällen. Spårat. Idag mår man som man förtjänar som man brukar säga. Idag har jag städat och kollat på lite serier, och jag hade tänkt fortsätta dagen på samma sätt: serier, film, glass, mat och bloggning. Älskar att vara ledig.

BACK TO BASIC

  2011-03-08 / 21:21:39 / inspiration / 11 KOMMENTARER



Vit tshirt och knut i håret. Svårare än så här behöver det inte vara. Jag är verkligen en sån som håller med om less is more. Tycker att det här är skit snyggt. Kärlek till den där bilden. I vår är ett av mina mål att försöka bättra på min bas-garderob med bra tshirtar och linnen med mycket vitt och men även en del grått.  


SOURCE: ?


DAGENS ÖNSKEOUTFIT

  2011-03-08 / 14:09:54 / kreativitet / 13 KOMMENTARER

Kjol - gjort själv. Tröja -ginatricot (ny). Plastväska - i die. Armband - ? Skor - ärvt.

Jag slängde ihop en kjol nu på förmiddagen av lite tyg jag köpte i stockholm. Lätt som en plätt och billigt som bara den. Och nöjd är jag. Gillar att den är väldigt transparent och att den är kritvit. Nu väntar jag bara på värme så man kan gå omkring såhär på riktigt. Fast det dröjer nog ett tag till.

Plastväskan som jag har på övre bilden har jag sytt själv och är ni sugen på en sån ni med så kika in här. I DIE.

På bilden har jag även på mig en ny tröja som jag köpte i Sthlm. Älskar den verkligen. Färgen är så otroligt fin och modellen perfekt. Att den sen är i världens skönaste tyg och var billig gör ju inte saken sämre det heller. Ni hittar den på Ginatricot i ett gäng olika färger för 150:-. Är faktiskt sugen på att köpa några tilll, så bra är den.  


Nu ska jag göra lite lunch och gå ut och sätta mig i solen. Sportlov är fint det. Hej.

PREMIÄR / NELLY TREND

  2011-03-08 / 11:33:52 / Allmänt / 8 KOMMENTARER


Idag har nelly premiär för sin nya kollektion nelly trend. Jag har spanat in kollektionen lite och om jag ska vara ärlig så blev jag lite besviken. Jag hade helt klart förväntat mig mer av detta. Det var inget wow, men det var helt okej. Men så klart fanns det en hel del godbitar, mina favoriter var helt klart dom här tre ovan. Träskor med platå, korallfärgad klänning med cutouts, och svart långklänning. Är nästan inne på att klicka hem lite grejer nu medans dom har fri frakt.. Priserna på grejerna är helt okej, men aningen högre än på deras vanliga plagg. Vad tycker ni om kollektionen? Hiss eller diss?

Missa förresten inte deras nya nät-tidning Nelly Magazine. Finns mycket inspiration där.

DEN PERFEKTA NYANSEN / TIPS

  2011-03-07 / 21:58:00 / me & my clothes / 15 KOMMENTARER




Jag har letat som en galning efter det perfekta rosa läppstiftet i flera veckor, och jag har säkert provat ett tjugotal nyanser och märken. Men det var otroligt svårt att hitta. Har fått många tips av er fina läsare, men hittade inget som passade mig. Tillslut så fann jag det här. Jag är så sjukt nöjd. Precis det jag letade efter. Kunde inte ha hittat en mer perfekt nyans. Det är ganska ljust men ändå tillräckligt knalligt. Färgen heter Dolce Vita, #114 och kommer från Isadora. Köpte mitt för drygt 100 kronor på kicks. Ett litet tips från mig såhär på en måndag.

COLORFULL

  2011-03-07 / 20:56:03 / cravings / 5 KOMMENTARER


Jag är besatt av vitt och starka färger i block den här säsongen. Älskar den här outfiten, färgerna och stylingen är perfekt. Klämde lite på den där tröjan på monki häromdagen, men köpte aldrig. Snacka om jag fick ångest nu när jag såg fina Colorelle i den... drygt.


SOURCE. colorelle.blogg.se

CELINE

  2011-03-07 / 19:37:35 / inspiration / 7 KOMMENTARER


Celine fw/11.
Celine fortsätter på det minimalistiska spåret även i höst. Jag tycker att deras kollektion känns ny även fast Phoebe Philo behållt Celine-stilen. Älskar den helrosa looken. Att de precis som Acne matchade läder med transparenta tyger var riktigt coolt. Den orangea kappan är en riktigt färgklick som känns väldigt rätt i höst. Päls har ju varit trendigt de senaste 4 åren, men jag gillar att de tog nästa steg och gjorde en kjol och en topp helt i päls. Coolt men kanske inget vi kommer kunna se i butikerna. Eller vad tror ni? En sak som jag däremot tror att vi kanske kommer få se är det där printade trä-mönstret. Finns något liknande i h&m's vår kollektion har jag för mig.. Sammantaget tycker jag att det här är en grym kollektion och mitt favorit plagg som ni helt klart kommer få se på mig är den vita polon. Galet fin.


SOURCE: style.com

GODMORGON / STYLISTERNA

  2011-03-07 / 13:47:27 / inspiration / 13 KOMMENTARER



Under helgen har det inte blivit mycket sova alls, har nog snittat 4h per natt. Så jag har varit helt slut. Inatt tog jag igen det och sov nästan 12h. Vaknade precis upp och solen skiner för fullt. Det är underbart att ha sportlov.

Nu startar jag dagen så fint med frukost framför Stylisterna. Riktigt bra. Favoriten hos mig är uten tvekan Melody. Blir det inte hon som tar hem segerna så blir jag fövånad. Jag såg förresten Niklas på Beyond Retro i Stockholm i helgen. Han har iofs grym klädstil han med, men han känns inte lika bra som stylist som melody gör..
Aja här har ni 13:onde avsnittet. Enjoy.


HOME SWEET HOME

  2011-03-07 / 00:43:36 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER


Kom hem igen från Stockholm för nån timme sedan. Har som jag nämnde förut haft det galet bra. Tusentals gånger över förväntan. Men det har varit en riktigt lång helg med lite sömn och det ska bli skönt med lov den här veckan. Men det kändes väldigt tråkigt att komma hem om jag ska vara ärlig. Tills jag kom innan för dörren och möttes av lite fina paket. Älskar att få post. Dessa två paket innehöll en freebra som jag vann i en tävling hos en riktigt söt tjej (länk), tack så himla mycket för den, och det lilla ett fint halsband som jag vann på tradera, visar det nån annan dag.

Nu blir det sängen. Imorgon kommer uppis. Hej

METALL

  2011-03-05 / 16:30:26 / cravings / 13 KOMMENTARER


Dries Van Noten fw/11.
Det här var det finaste jag sett på länge. Jag vill också ha en metallring i håret. Helst i silver. Jag önskar bara att mitt hår var några centimeter längre så jag kunde ha såhär jag med. Nån som vet hur det här funkar? Hur får man fast ringen liksom?


SOURCE: mode d'amour

HEJ FRÅN STHLM

  2011-03-03 / 22:48:36 / me & my clothes / 5 KOMMENTARER



Jag och fröken Åström har det helt fantastiskt i sthlm. Skulle inte byta ut det mot nått. Hotellet är otroligt fint, shoppingen går kanon bra, vi har ätit go mat och ska snart bege oss ut för att leta reda på några ösiga klubbar. På torsdag. Absolut. Jag har nyss klippt av armarna på en fin rosa skjorta jag köpte idag. Fint. Aja vi hörs imorn. Ha det bra. Hejh.


ZARA / SHOP ONLINE

  2011-03-03 / 20:45:27 / cravings / 6 KOMMENTARER



Idag öppnades Zara's webbshop även för oss Svenskar. Farligt. Finns så mycket man skulle kunna köpa. Nästan för mycket. Men eftersom jag är i Stockholm just nu ska jag försöka hinna med ett besök till en av butikerna imorgon. Ska försöka göra mitt bästa för att hålla i slantarna och inte göra av med allt jag har.

PACKAT OCH KLART / STOCKHOLM

  2011-03-02 / 20:01:36 / me & my clothes / 11 KOMMENTARER



Imorgon 05.35 åker jag mot stockholm. Jag är hyffsat klar med packning, ska bara ta bort några grejer till. Men här ser ni lite av det som får åka med i packningen iaf. Skinnpajen, solbrillor, jeans, transparent långkjol, en enkel halsring, hatt och några basic tröjor. Känner mig ganska nöjd och hoppas nu på att Sthlm bjuder på varmare grader och lite sol. Det vore inte så tokig. Och självklart följer datorn med så lite uppdatering ska nog hinnas med.

Sen vill jag även efterlysa lite tips från er läsare. Jag ska vara i Stockholm torsdag till söndag och jag ska först och främst försöka hitta en balklänning. Men så klart blir det även en del shopping, middagar och kanske lite partaj. Så jag vill jättegärna bli bombad av er med tips om bra butiker, matställen och klubbar. Så har ni några Stockholm-tips så tveka inte att slänga in en kommentar!

SPORTY LEATHER

  2011-03-02 / 16:29:14 / cravings / 4 KOMMENTARER


Jag föll direkt för dom shortsen när jag såg dem. Helt fantastiska. Älskar den sportiga looken på dem och att dom är i läder. Den råa kanten nedtill känns otroligt trendig och fräsch. Känns verkligen som att de uttjatade skinnshortsen behövde sig en update! Dom här skulle jag gärna skutta runt med i vår. Dom här tillhör Caroline Blomst och kommer ifrån det franska märket Maje. Tro bara vart man kan hitta nått liknande här i sverige.. Tips?


SOURCE: Carolinesmode.com

ONSDAG

  2011-03-02 / 14:25:02 / me & my clothes / 10 KOMMENTARER

byxor - lindex. tröja - h&m. armband - i die.

Idag är jag hemma. Vi har egentligen friluftsdag men jag hatar det och kände att jag skulle göra mer nytta hemma och packa inför Sthlm. Jag åker ju imorgon bitti så!!! Galet kul. Men det är svårt att packa eftersom jag inte har nån aning om vad det är för väder där nere. Snö eller bar mark? Plus eller minusgrader? Sol eller regn? Vill egentligen ta med hela garderoben som vanligt. Men ska försöka begränsa mig lite. 5 par byxor kanske är lite mycket då jag bara ska vara där 4 dagar.. heh.

Här ovan ser ni en bättre bild på armbanden som jag och min kompis gör och säljer, gå in på I DIE för att se mera. Dom är sjukt fina tycker jag. Dom ska helt klart med till Sthlm. 

MARS

  2011-03-01 / 21:16:19 / månadens lista / 45 KOMMENTARER


Äntligen är det mars och våren är snart på gång. Det känns som i luften. Här är mars månads lista. Enjoy.

1. FÄRG. i vår är det färg som gäller. hellst mintgrönt och knallrosa. mera färgade plagg ska helt klart inhandlas nu lagom till våren.
2. VITA BYXOR. på torsdag beger jag mig till stockholm och tänker inte komma hem utan ett par vita byxor. så det så.
3. SOLGLASÖGON. nu har solen börjat titta fram mera och solglasögonen kommer sitta fint på näsan. ett par runda med metallbågar står på inköpslistan.
4. MAGVÄSKA. jag vill ha en magväska. lite festivalfeeling men den passar nog lika bra på krogen tror jag.
5. HALSBAND. det här halsbandet från lindex måste jag ha. men tyvärr kommer det inte ut i butik förrän i slutet av april. jag ska försöka hitta nått liknande innan dess.
6. ROSA LÄPPAR. jag vet att jag tjajar om rosa läppar. men det är så snyggt. har fått många tips av er fina läsare men jag har inte hittat det perfekta nyansen än. jakten fortsätter.

MONKI MAG

  2011-03-01 / 16:27:50 / inspiration / 5 KOMMENTARER


Den här fina tidningen låg i min brevlåda igår. Monki magazine. Fin tidning med otroligt mycket inspiration. Blir helt klart ett besök där när jag åker till ner stockholm. Dom har så mycket fint som jag vill ha i vår.