INSPIRATION

  2011-10-31 / 22:43:08 / inspiration / 4 KOMMENTARER







Sorry för total tystnad de senaste 24 timmarna. Men har helt enkelt inte haft tid att blogga. Har varit fullspäckat och hur mycket intryck och känslor som hellst. Är i framme i Stockholm iallafall. Är helt slut i hjärnan just nu och tänkte sova väldigt snart. Bara att ladda om inför imorgon. Min hjärna är ungefär lika såsig och ostrukturerad som detta inlägg. Försökte mig på ett tappert försök att leverera en dos inspiration till er. Halvt godkänt, men förhoppningsvis så blir det bättre update imorgon. Hoppas ni står ut. Pusss.



SOURCE: återkommer med den..


DETALJ

  2011-10-30 / 14:34:21 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER
SKJORTA - KAPPAHL. HALSBAND - DIY
Skjorta + halsband = jäkligt snyggt. Bara för att man väljer att ha skjorta så behöver man inte skippa halsband tycker jag. Funkar fint att stoppa in det under kragen såhär som jag gjort på bilden. Funkar jättebra med ett choker halsband med!

VERSACE FOR H&M

  2011-10-30 / 11:18:32 / inspiration / 0 KOMMENTARER
Versaces kollektion för H&M filmad av Champagne Valentine och I ♥ FAKE fashionmagazine. Jag gillar det på nått vis.

CAMILLA & MARC

  2011-10-30 / 09:47:43 / inspiration / 1 KOMMENTARER
Den bästa appen som jag har är style.com's app till iphone. Den är så jäkla bra. Bra tidsfördriv men också väldigt inspirerande. Det går aldrig en dag utan att jag använder den. Så ni som inte har den än borde genast fixa den. Gratis är den också. Gött. Så nyss hittade jag den här fina resortkollektionen från Camilla & Marc. Blomprintet är klockrent och resten lika så. Fina plagg och fin styling. 

Idag är det packning som gäller, och lite mera fix, för imorgon drar jag. Sinnes.

STUDS

  2011-10-29 / 20:36:00 / cravings / 3 KOMMENTARER
Har fått en liten grej för nitar på slutet. Hellst runda som dom här.
Är lite fåordig idag. Är sliten sen igår. Kul som fan hade jag dock. Tack för det allihopa. Ikväll blir det mys med två bästa brudarna. Sista kvällen typ. Lite små tråkigt, men ändå fett pepp. Hörs imorgon hörrni. Kram.

FESTLIGT

  2011-10-28 / 20:00:14 / inspiration / 2 KOMMENTARER
Sminkning från Jason Wu visningen. Fett snyggt. Älskar metallic looken. Står och sminkar mig inför ikväll just nu och tänkte göra nått sånt här. Men vet inte. Brukar inte sluta så fint när jag ger mig på det här med sotade ögon så kan hända att jag kör standard istället. Får se.

FREDAG

  2011-10-28 / 17:29:15 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER
KEPS - ?. TRÖJA -SÄCKIS.
Hittade en svart keps här hemma. Inte perfekt, men funkar tillsvidare. Är sugen på den där kepsen som jag bloggade om förut. Typ. Känns som en räddare i nöden dom dagar som håret skulle vägra samarbeta. Jag trivdes bra i keps iallafall. Den kommer åka på fler gånger. Som ni ser så åkte även den nya tröjan på idag. Snacka om mys. Helt underbar. Som jag letat efter en mörkblå stickadtröja, ni vet en sån där perfekt som den här. Och så fyndar jag den på säckis. Det är oslagbart.

Ikväll verkar det bli utgång igen. Gör lite sista minuten planer nu och tänkte snart gå igenom garderoben och försöka hitta nått som kan funka. Är laddad egentligen, men känner mig lite halvkrasslig och har ont i huvet så det går tungt med peppen. Men lite mer house, alkohol och kanske en pizza på det här så.

WEEKDAY SS/12

  2011-10-28 / 15:54:33 / just fashion / 0 KOMMENTARER
Rosa plast väska och den perfekta svarta kostymen. Keps på huvet är en favorit det med.
Fin blå jacka och grymma kjolar!
Fantastiskt print.
Litet smakprov på weekdays kollektion för nästa års vår och sommar. Många guldkorn här. Hoppas dom öppnar webbshop snart. Snälla snälla.

CELINE-ISH

  2011-10-28 / 13:13:48 / just fashion / 0 KOMMENTARER
Snart kommer den här väskan in hos lindex. Väldigt mycket Celine över den tycker jag. Synd den är med gulddetaljer bara, annars hade jag utan tvekan investerat 150 kronor i den här snyggingen. Men ni som inte har fobi för guld borde utan tvekan köpa den. Perfekt modell och ett riktigt bra köp tycker jag.

DAGENS MODENYHETER

  2011-10-27 / 23:31:55 / just fashion / 2 KOMMENTARER

1. Köpte världens mjukaste (och för tillfället finaste) tröja idag. Lycka. En sån där som man kommer vilja ha jämt tror jag. Försöker jobba bort det sista som finns kvar av mitt hat mot v-ringade tröjor. Kommer gå galant i den här skönheten.


2. Nyaste damernas låg i bredlådan idag. Yes jag läser damernas värld. Martina Bonnier (och många andra på tidningen) borde klassas som ett geni. Tycker alla borde dumpa svenska Elle och börja prenumerera på det här brillianta modemagasinet istället. Ni kommer tacka mig!


Ni kan ju gissa hur jag tänkte spendera sista halvtimmen av den här dagen! Ja, mycket riktigt till sängs med nummer två här ovan. Det här är livskvalitet det.

DEN DÄR CHRISTINE

  2011-10-27 / 22:23:00 / inspiration / 1 KOMMENTARER
En brud vars stil jag verkligen börjat gillat på slutet är snyggingen ovans, Christine Centenera. Hon brukar dyka upp nån gång då och då på streetstyle bilder, och det är oftast alltid dom jag fastnar för i mängderna av bilder. Hennes stil är enkel men ändå spännande och intressant. Hon är en sån som jag kan relatera till och hämta inspo ifrån till när jag själv klär på mig. Hon är alltid snyggt klädd. Att bildgoogla hennes namn när man inte vet vad man ska ta på sig är mitt tips till er. Oja, hon är grym. Och det är nog hennes garderob med. Dibs på den när hon tröttnat.
SOURCE: sthlmstreetstyle.

YESTERDAY

  2011-10-27 / 21:10:11 / just fashion / 1 KOMMENTARER
Såhär såg det ut hemma hos mig igår. Full rulle som ni ser. Eftersom vi håller på och gör om våran I die hemsida så passar vi på att ta om alla produktbilder med tänkte vi. Så jag byggde om vardagsrummet här hemma till en liten ministudio. Housedope på max, projektrunway på teven i bakgrunden och massa kaffe. Rätt soft dag. Fick det mesta gjort och det är bara några saker kvar nu. Så förhoppningsvis så är den nya hemsidan inte alltför långt borta. Fett. Här ovan ser ni lite smakprov på några nya produkter med. Den som väntar på nått gott. Två av dem har faktiskt redan gått och blivit favoriter hos mig. En råkar dock vara m.i.a sen igår. Vad är det med mig och slarva bort bälten på fyllan? Jag tror iallafall att hemsidan kommer bli fetare än fetast och det kommer bli så mycket lättare för både er att handla och oss som två som sköter rulljansen. Jag längtar iallfall. Och imorgon är det tänkt att vi ska iväg och träffa han som fixar sidan åt oss och snacka lite mer kring designen och så. Pepp.
Så jag tänkte passa på att be er om en tjänst! Har ni några tankar och önskemål kring webbshopen så vore ni himla gulliga om ni lämna en liten kommentar eller maila oss på [email protected]. Vore fint att få veta vad ni älskar/hatar med webbshopar? Om det är något ni verkligen stör er på när ni shoppar på nätet eller om det är nån speciell funktion eller liknande som ni tycker vi borde ha! Tusen tack!




MIXAT

  2011-10-27 / 18:14:46 / just fashion / 2 KOMMENTARER


PALJETTBYXOR - MINI FOR MANY. POLO - FILIPPA K. SKOR - DINSKO. BOMBERJACKA - H&M (herr). KEPS - NIKE. PÄLS - GINATRICOT. VÄSKA - CHEAP MONDAY. ARMBAND - WEEKDAY. BILD - HANNA@METROMODE.

Eh ja ni, vet inte riktigt vad jag tänkte när jag gjorde det här kollaget. Tog typ bara massa saker jag såg och klistra ihop. Väldigt mixat blev det. Antar att Hanna står för inspon. Det här med paljetter matchat med bomberjacka var himla fint, två av mina favoriter just nu i ett. Testning på den kanske. Det här med kontraster är så fint. Som här, glammigt ihop med sportigt osv. Favorit trend at the moment.

Skulle egentligen ha langat upp det här kollaget igår. Men jag drog på krogen istället. Dåligt val. Hade tid hos frissan imorse vid 9 tiden så var väl inte allför pigg. Sist jag var hos henne var jag också bakis/full. Whats up with that? Kändes iallafall inte alltför tungt att tappa några centimeter av håret. Gött med fräscht. Kanske dags att börja använda balsam nu igen.. Nu ska jag slänga ihop lite middag och sen umgås med två kula brudar. Bloggar sen. Jag lovar.


SAME SAME, BUT DIFFERENT

  2011-10-26 / 18:56:54 / faces / 5 KOMMENTARER
Lika tänker lika, både Franska Vogue och Tyska Vogue har valt att placera porträttbilder snygga fejjs på sina omslag för november upplagan. Lite komiskt. Men när det handlar om två så snygga människor som dessa så gör det väl inget. Måste jag välja så är det dock ingen tvekan om att franska Vogue tar hem segern, eller rättare sagt Arizona Muse gör det. Satan i gatan vad hon är vacker. Yes, all-time-favorite-model det där. Vilken är eran favorit, franska eller tyska omslaget?

26.10.2011.

  2011-10-26 / 15:06:26 / me & my clothes / 5 KOMMENTARER
BOYFRIENDJEANS - H&M. LINNE - MONKI. SKINNJACKA - GINA TRICOT. SKOR - ZARA. ARMBAND - I DIE (kommer snart)
Mitt internet har krånglat lite idag så jag har inte kunnat blogga som jag velat. Irriterande! Men såhär ser jag ut idag typ. Skönaste jeansen, perfekta idag då jag bara är hemma men ändå inte vill ha myskläder på mig. Boyfriendsjeansen gör sig extra fint till ett par nätta klackar med. Sen att jag inte orkade ta på mig mascara och har uppsatt hår för att jag inte tvättat det på några dagarär väl mindre fint kanske. Haha. Btw så ska jag ta ett snacka med er om det där linnet nån dag. Det förtjänar det.
Nu hade jag tänkt äta nått och sen försöka komma igång med packandet. Så jäkla svårt ju. Tips någon? Får se hur det går. Senare tänkte jag att ni ska få se lite av vad jag haft för mig idag. Nej, bara för att man inte lämnar huset så är man inte sysslolös. Jag har alltid nått på gång jag. Hehe.

BANANAS

  2011-10-26 / 11:37:24 / inredning / 3 KOMMENTARER
Hon är en av världens främsta stylister, har drömjobbet, troligtvis fetaste garderoben man kan tänka sig, och så får hon spendera dagarna på detta ställe. Ljusa väggar, ett loft, stora fönster och intrett med massa fina designer kläder och accessoarer. Drömmen. Avundsjuk oja. Rachel Zoes kontor är sinnesjukt fint. Ett sånt där som man själv drömmer om att få jobba på nån dag.
SOURCE: the coveteur

SILVER

  2011-10-25 / 22:13:03 / just fashion / 4 KOMMENTARER


VIVA LA DIVA SILVER NAIL FOIL, 85 KRONOR.

Efter som så många andra hyllat denna grej så tänkte jag att det kunde vara värt att testa. Nagellack fast i som klisterlappar typ. Om det blir lyckat så hör jag av mig. Tror det kan bli fett fint. Som minx hoppas jag, fast betydligt mycket billigare. Hört att dom ska sitta några veckor typ. Jag köpte silverfärgade, men fanns så många fler färger och mönster som jag skulle vilja testa med! Leopard blir nog näst ut. Nån som testat? Nån som kan dela med sig av nå tips och trix kring det här?

ALL DAY ALL NIGHT

  2011-10-25 / 16:27:26 / we can wish / 1 KOMMENTARER
Jag är som ni kanske vet en sucker för silvriga smycken, och hellst ska de vara enkla med. Jag har ett halsband och en ring som jag alltid har på mig, hela tiden, året om. Men en ska som jag saknar är ett armband som jag kan göra likadant med, alltid ha på mig och som passar till allt. Det här skulle kunna passa som ett sådant. Tyvärr är priset inte lika passande. Men fint är det.
SOURCE: net-a-porter.

FÖR HÅRET

  2011-10-25 / 09:56:06 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER
Igår när vi var i Umeå köpte vi mest material till I DIE, men lyckades även få mig en sak hem till mig själv av bara farten. Den här hårklämman från Panduro unnade jag mig själv. Mitt hår är verkligen kaos. Har ingen frisyr, håret är torrt och flygigt och jag har inte klippt mig på ett år. ETT ÅR. Helt sjukt när jag tänker efter! Men saken är den att det inte är så slitet, mest bara försummat. Balsam och hårrinpackningar är sånt som inte ingår i min duschrutin längre. Lite kärlek så skulle det kanske må lite bättre. Men åter till saken. Eftersom mitt hår inte samarbetar med mig så slutar det ofta med att jag sätter upp det. Och nu har jag ett nytt sätt att sätta upp det! Det är kul med lite variation liksom. 

Nu drar jag till plåtmästarn. Hörs.

I FULL BLOM

  2011-10-24 / 23:35:04 / just fashion / 2 KOMMENTARER
Stillade mitt sug efter blommigt idag, för en billig peng dessutom. Just nu är det bara ett stycke tyg, och har ingen riktig plan för vad det ska bli heller. Kanske inte ser mycket ut för världen som det är, men kommer nog bli riktigt fett. (ignorera skrynkligheten..) Men ah det känns rätt gött att bara ha tyget med. Vad tror ni? Succé eller bara jävligt fult?

Har insett att bloggen har hamnat lite på sidan de senaste veckorna, fullspäckade dagar och maxat schema har gjort sitt på uppdatering. Det är inte det att jag inte vill blogga och det är inte det att jag inte har någon inspiration eller nått att blogga om. Det är bara så att jag inte hinner med. Och kan heller inte lova att det kommer bli någon förbättring den närmsta tiden. Men jag hoppas ni fina läsare hänger kvar ändå. Nu blire sänghäng med datorn, tidningar, fet kopp med te, ljus och musik. Gay jag vet, men jag behöver en liten lugn stund. Nya tag imorgon. Hej.

LATER

  2011-10-24 / 14:06:12 / inspiration / 0 KOMMENTARER
Fullt upp. Tar bilen till Umeå nu. Kommer hem igen ikväll. Så länge kan ni ju dräggla lite över perfektionen i den här outfiten ovan. Plaggen och stylingen ger mig rysningar. Copy.
Ciao.

COMFY

  2011-10-24 / 09:46:11 / just fashion / 3 KOMMENTARER



Att bära dressat med sportplagg är riktigt snyggt tycker jag. Kostym och springskor är en hit. Borde testas. Måste bara köpa de där fina skorna först.  

Har lite bråttom. Tidsoptimist-Matilda har varit i farten igen. Ska skynda till stan en snabbis nu, hörs på några timmar. Kramkram.


BURGUNDY

  2011-10-23 / 18:43:37 / kreativitet / 1 KOMMENTARER
NY STICKAD TRÖJA!
Hann ju självklart med lite shopping när vi var uppe i Umeå i fredags! Denna snygging här ovan var en av de saker som jag fick med mig hem. Och visst är den fin?! Perfekt färg, perfekt stickning och perfekt modell. Allt är bara för bra. Jag hittade den på en secondhand och jag fick betala hela 150 kronor för den. Dyrt för att vara säckis, men billigt med tanke på hur grym den är. Den kommer användas flitigt och det dröjer nog inte länge innan det dyker upp en dagens med denna inblandad.

OBSESSED

  2011-10-23 / 10:34:31 / cravings / 1 KOMMENTARER
Jag ser bara blommor just nu. Jag är besatt av mönstret. Här är bara några av de som trängs i min inspomapp. Jag måste nog införskaffa något riktigt blommigt snart. Gärna en hel dräkt, både nederdel och överdel. 

Nu: off to work. Hörs. 

SOURCE: isabel marant. wildfox. W magazine.

CHILL

  2011-10-22 / 18:56:21 / cravings / 1 KOMMENTARER
Försökte mig på det här med att blogga från iphonen. Gick inge vidare den här gången.. Och eftersom min kamera tagit semester för helgen så får ni inte se det jag tänkte visa. Så jag bjuder på nått annat. Det här grymma halsbandet som tillhör söta Ida. Ska komma ifrån Gina om jag inte minns fel. En liten döskalle. Vill ha. Perfekt vardagshalsband. Glöm förresten inte att kika på hennes blogg, hon är riktigt bra.
Ikväll blir det lugn hemmakväll. FF dessutom. Rätt soft ändå. Försöker fixa lite och planera inför kommande vecka, skriver listor, äter godis och spelar musik. Chill. Kram.

EMILIA DE PORET

  2011-10-22 / 09:22:14 / inredning / 3 KOMMENTARER
Jag tycker den här bilden hemifrån emilia de poret är så fin! Tapeten är helt underbar! Sån vill jag ha. Och sängen med svart skinnram, och pälsen uppe på. Jag brukar alltid tycka att vitt är finaste när det kommer till inredning men det här är så klockrent. Stilsäkert, mysigt och glammigt. Jag vill bo där!


Nu blir det kaffe och morgonmys. Har sovmorgon och börjar inte förrän 11 idag. Vinst.

VARJE SEKUND RÄKNAS

  2011-10-21 / 21:31:20 / faces / 0 KOMMENTARER
Idag har varit en lång dag. Funderar på tidig kväll. Tänkte tjäna pengar imorgon så det blir fullt upp då med. Idag har det iallafall gått himla fint. Det var superkul i Umeå. Kul att visa upp våra grejer och träffa lite nytt folk. Lyckad dag helt enkelt! Även på shoppingfronten. Höhö. 

Nu chilltajm. Bloggläsning, serier, sängläge och nått gott. Kanske lite bloggning med. Ciao.

UMEÅ

  2011-10-21 / 16:32:24 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Hoho! Sorry för dålig information, men just nu är jag i Umeå och visar upp I DIE för nyfiket folk! Så har ni vägarna förbi så skynda er till fashionHub innan klockan 17!


MY POINT OF VIEW

  2011-10-20 / 23:32:19 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER
Hemma hos mig kör jag multitasking på hög nivå. Försöker blogga, läsa bloggar, dricka te, planera inför morgondagen, pyssla & sy, maila, bestämma typsnitt och disskutera med min kollega över telefon samtidigt. Kvinnor kan verkligen göra allt på samma gång. Nej men helt ärligt, förlåt för att jag varit frånvarande såhär på kvällskvisten. Har haft mycket att stå i som vanligt. I DIE är under utveckling, håller faktiskt just nu på att bygga upp en riktig webbshop! Så jäkla roligt. Företag är inte långt borta det heller. Plus att vi ska till umeå imorgon och visa upp våra prylar så det har varit mycket pysslande och pusslande med produkterna senaste dagarna. Sen har jag gått och blivit indragen i ett äventyr som snart drar igång. Ja det är hektiskt men jag älskar det. Fick en fråga idag, om vilken tid i mitt liv som varit roligast, och det fick mig verkligen att inse att det liv jag lever just nu för stunden är förjäkla bra. Affärerna går bra, jag har bästa vännerna, karriären börjar smyga sig uppåt och jag har aldrig varit lyckligare. DET GÅR BRA NU. Men nu måste jag försöka få lite sömn. Väckarn ringer klockan 5 och jag hade tänkt försöka befinna mig i Umeå imorgon vid 8 tiden på morgonen. Schysst planering. Sovgott.

FLOWERS

  2011-10-20 / 18:27:13 / inspiration / 1 KOMMENTARER


Jag gillar inte Balmain så mycket i vanliga fall. Men nu när dom bytt designer så är det mer min smak.Syns ju fortfarande att det är Balmain, men inte lika mycket. Blev iallafall förtjust i dessa blommor ur balmains ss/11 kollektion. Blomprint är fint. Även fast det är höst så tycker jag det funkar fint.

DETALJ / MATERIALMIX

  2011-10-20 / 12:50:21 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER
KLOCKA - JET SET. KEDJA - ?.
Liten glimt av vad jag har på mig idag. Hittade den här klockan i röran i mitt rum. Jättelänge sedan jag använde den och kände att det var dags. Den är snygg. Och den gör sig även snyggt ihop med den här silverkedjan. Gillar mixen mellan silikonbandet på klockan och det blanka silvret. Materialmixar funkar visst fint inte bara på kläder utan även på accessoarer.

WAY TO GO

  2011-10-19 / 19:14:40 / just fashion / 2 KOMMENTARER
Måste erkänna att jag var måttligt road när nyheten om Versaces och H&Ms samarbete kom ut. Var inte så förväntansfull och är rätt mätt på samarbeten där målet är att lyxmärken ska göras tillgängligt för även oss med normala plånböcker. Men när man ser bilder som dessa blir man rätt positiv till det hela ändå, donatella har verkligen gjort ett bra jobb. Snyggggt. Skulle lätt kunna bära nått. Fast nej jag kommer ändå inte köa en sekund och kommer ändå mest troligt inte spendera en krona på detta samarbete heller. Kul initiativ av H&M, men tycker ändå det blir fel att blanda lyx och glamour märkeshusen med budget som H&M. Nått som inte stämmer riktigt, det känns fel. Kommer ni köpa nått?

ON MY MIND

  2011-10-19 / 18:39:22 / cravings / 0 KOMMENTARER

Det här armbandet fastnade i min modehjärna när jag såg det första gången förra veckan. Kan liksom inte släppa det. Tycker det är svin snyggt. Tror det gick lös på en hunka eller nått. Blir till att spana in det om jag får tid över i Umeå på fredag.

BOMBAD

  2011-10-19 / 12:02:14 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER
JACKA - GINATRICOT. SKOR - SCORETT.
En dagens dagen till ära. Jag är inte deprimerad, jag trivs bara bäst i svart. Kom på att jag har glömt att visa upp den här snygga bomberjackan jag köpte för ett tag sen. Jag är typ kär i den. Var det redan innan jag köpte den med. Favorit oja. Här snackar vi välspenderade pengar. Skulle dock inte ha något emot att äga en riktig bomberjacka som är lite tjockare och lämpar sig för utomhusbruk. Behöver jag ens säga att den finns på h&m? Ah det gör den iaf.
Nu ska jag till stan. Har mååååånga ärenden att ta itu med. Har förresten köpt mig en iphone jag med. Så nu kan jag blogga från mobilen. YES. Lyllos er. Hehe.

HAPPY

  2011-10-18 / 21:05:16 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER
Glaaaaa brud!
Fick årets roligaste, bästa och sjukaste besked idag. GALET! Är så sjukt glad! Går inte att beskriva! Har jobbat hela dagen, men sen efter jag slutade så har jag firat! Blev skumpa till och med. Så bra äre. Yesyesyes. GISSA VAD JAG SKA GÖRA FÖR SKOJ!??? Sitter själv på mitt rum och bara njuter nu. Älskar livet just nu! Har varit sjukt stressad och spänd och gått och väntat på det här i en vecka nu. Men nu är jag bara sååååå jävla lycklig! SINNESSJUKT!
Återkommer när jag lugnat ner mig. Haha.

GATUSTIL

  2011-10-17 / 19:32:13 / inspiration / 2 KOMMENTARER
Paljetter är fint. Vill ha!
Fet kombo, stjärnprint och spets.
GE MIG VÄSKAN!
Ännu mera fin spets, fast metallic-style.
Har fått d&g sjukan. Vill ha "sjalmönster" överallt.
Byxor med revärer är grymt snyggt. Måste ha ett par. Har spanat ut ett par på h&m. Yes.

MÅNDAG

  2011-10-17 / 09:36:33 / faces / 3 KOMMENTARER
Jag tycker att den här tröjan från h&m är klockren. Riktigt snygg. Dragkedjan där fram gör nog sitt med. 
NU måste jag skynda mig till jobbet. Jäkla skit att det ska vara frost på bilen med...

QUEEN B

  2011-10-17 / 01:15:04 / faces / 3 KOMMENTARER


Har fått massa gjort ikväll. Gjort typ allt utom att blogga. Därför blev det lite nattbloggning. Har dock inte mycket att säga, ville mest visa er detta. Beyonce. Drygt att hon kan vara gravid och ändå vara så här sinnessjukt snygg. Cp. Vill typ lägga mig ner och dö lite över att hon fick allt och vi andra inget. Tack för den. Nu sova. Imorgon blir det kneg. Gonatt.


IT'S SO EASY

  2011-10-16 / 18:42:18 / inspiration / 2 KOMMENTARER



Världens bästa Stella McCartney. Det är som att hon läser mina tankar ibland. Levererar enkelt och bärbart mode varje gång. Hennes kollektioner lyckas alltid tillhöra den skaran som blir mina favoriter varje säsong. Likadant nu. Har iofs inte lyckats ta mig igenom hela ss/12 arkivet hos style.com, men jag är på god väg och detta är bland det bättre jag sett. Just dessa looker var de jag tyckte extra mkt om. Pyjamasbyx-känsla på nederdelarna, enkla och slappa överdelar och badtofflor. Fasen vad snyggt.


Hann inte blogga imorse. Försov mig till jobbet. Lyxlirar Matilda hade valt att inte ställa väckare.. Snyggt jobbat. Nu ska jag iväg och spendera kvällen med I DIE-jobb hos min kompanjon Ann Banan. Har en hel del beställningar att fixa, plus att vi ska ställa ut massa grejer i Umeå under fashionweek så ska försöka skrapa ihop lite saker tills då med. Hoppas jag har några umeå läsare som kommer och hälsar på oss där! Vore fett skoj. Nu ska jag halsa kaffet och bege mig. Hörs sen. Pusss.


ACCESSOARERA MERA

  2011-10-15 / 16:52:04 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER


Hittade mitt skärp tillslut! På ett ställe där det absolut inte ska ligga? Nu är det tillbaka iallafall och jag är glad. För det är så förbaskat fint! Lite roligare än ett vanligt svart bälte som man oftast använder, men ändå väldigt enkelt och kan matchas till mycket. Och silvrigt. Fina silverfärg som jag älskar. Skärpet hittade jag iallafall på säckis häromdagen så tyvärr är chansen att ni får tag på samma är ganska liten. Synd. Höhö. Det här kommer nog bli en av mina dagliga följeslagare. Har mer och mer kommit in på det här spåret att köra på kick-ass accesoarer och basic plagg i övrigt. Har tidigare inte förstått det här med att alla säger att man ska satsa på accesoarerna och att dom kan rädda en hel outfit. Men nu, efter snart 19½ år så har det klickat för mig. Tack för det.


TEENAGE CRIME

  2011-10-15 / 11:47:36 / inspiration / 0 KOMMENTARER

Sjukt konstig vieo. Men jag gillar den. Ljuset, färgerna och alla cpfina kläder. SE DEN!

Igår var det utgång. Det var riktigt dope. Jägermattan var i farten. Idag är dock hjärnaktiviteten låg och jag har inte mycket att inspirerar er med. Hade tänkte visa er mitt nya skärp, som jag hade igårkväll. Men kan inte hitta det nånstans. Tro om det ens kom med hem imorse. Det var riktigt fint iallafall och kommer bli saknat isåfall. Planen för idag är att jag ska ha det gött. Första stopp är kylskåpet. Sen sänghäng. Ska försöka leverera ett fett kollage till er idag. Om jag får tid över, ni vet som vanligt. Ciao.


BLÅTT ÄR FLÅTT

  2011-10-14 / 11:12:05 / just fashion / 2 KOMMENTARER


Blått är en av favoritfärgerna just nu. Snyggt snyggt. Kanske inte vidare höstigt men funkar fint ändå tycker jag. Speciellt bra funkar färgen på skinn, som här ovan. Killing it.

Vad händer med veckorna? Redan fredag. Har nästan varit hemma i Sverige i två veckor nu? Fan. Idag har jag inte så mycket planerat, blir nog lite lugnare än de senaste dagarna varit. Men ikväll blir det nog utgång så laddar tills dess. Har ni sett min nya header förresten? En kombination i att jag tröttnat på den förra och att jag inte kunde sova resulterade i detta. Enklast i världen som vanligt. Men vad tycks?

CAROLA? GRACE?

  2011-10-14 / 00:12:27 / cravings / 4 KOMMENTARER


Och så var den här dagen borta. Han inte med nån bloggning. Sorry. Men försöker kompensera upp det med fetaste tipset nånsin! Här har ni en billigare kopia på de fina skorna som vagabond har levererat i höst: grace. 500kronor. Hälften så dyra men icke hälften så fina. Hade jag varit ekonomiskt oberoende och kunnat kasta pengar runt mig så skulle jag helt klart köpa på mig ett par skor till. Men tack vare ett och annat som jag valt att lägga pengar på senaste månad så får jag vänta tills nästa löning minst innan något sånt här är möjligt. Men NI borde helt klart köpa på er dessa innan de tar slut. lack eller syntet spelar ingen roll, sviiiinsnygga vilket som. Finns att köpa på Melba.se. VARSÅGODA. Det var vad jag hade att bjuppa på idag.

Nu ska jag hoppa i säng och upp tidigt imorgon. Full fart vare ja. Gonatt.



SOURCE: melba.se

GOD MORGON

  2011-10-13 / 12:15:39 / inspiration / 3 KOMMENTARER


Jag brukar aldrig kika in på malmös streetstyle utan det blir som alltid stockholm streetstyle då jag vill inspireras. Men igår när jag hade tid att fördriva så tittade jag på massa bilder från malmös och måste säga att den nästan är i klass med stockholms. Riktigt bra! Kommer helt klart hamna på min bloglovin lista från och med nu. Fastnade just för dessa två: ormprintat och blått. Tjusigt.  

Dödstrött idag. Skönt. Men idag är det också fulltspäckat schema som gäller och har mycket att göra så det finns inte tid för att vara trött. Ska grunda med fetaste frullen och lite kaffe nu och sen så.

SOURCE: malmostreetstyle.se

JUST DO IT

  2011-10-12 / 20:01:12 / cravings / 4 KOMMENTARER



Har blivit sugen på keps. Kanske inte riktigt hör hösten till egentligen. Men vill man ha en så vill man. Den här från nike tycker jag var grym. Enkelt. Ni vet som jag brukar vilja ha det. En sån här skulle jag vilja ha på huvet.

Är påväg hem igen nu. Har varit en sjukt lång dag idag. Och väldigt händelserik. Håller tummarna för att det gick bra iallafall. Tror det. Hoppas det. Nu ska jag försöka sova lite. Lång natt framför mig. Hörs sen eller imorgon. Pusss.


09.14

  2011-10-12 / 09:14:27 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER


Sitter på tåget påväg söderut nu. Rastlös redan. Så jäkla tråkigt att resa själv ju. Ann vart är du???
Tänkte iallafall spendera de närmaste timmarna med att läsa igenom att bloggar som jag inte hunnit läsa den senaste veckan. Bloggtips någon?

ACNE X DANIEL SILVER

  2011-10-11 / 22:05:48 / cravings / 1 KOMMENTARER
Oktober blev verkligen lanseringarnas månad, kollektioner och samarbeten lanseras var och varannan dag nu tycker jag. Struntade i att blogga om Nowhere igår då bloggvärlden fylldes av sådana inlägg och väljer iställt att slå ett slag för Acnes samarbete med Daniel Silver. Såg lite skisser på kollektionen i våras/sommras nån gång, men det här är ju så sjukt mkt bättre än jag kunnat ana. VILL HA den där svarta skinnpajen som tonar ut i blått. Grym!!! Spana in och shoppa kollektionen HÄR!


Vill bara skratta åt mig själv egentligen. Jag lyckas alltid få till det så att jag måste ha tusen bollar i luften samtidigt och stressar sönder. Typiskt mig. Aja åker iaf till Stockholm imorgon bitti och kommer hem imorgon natt typ. Blir en dagsvisit. Så jävla nervös jag är då! Ahh. Men ordnar sig nog. Peppen. Tack vare min fina vän så kommer jag iallfall kunna blogga lite under dagen och kommer kunna fördriva några timmar. Så vi hörs imorgon typ. Nu ska jag fixa lite och försöka få lite sömn. Uppstigning 03:30. haha. Hörs.

SKULLS

  2011-10-11 / 09:36:35 / cravings / 3 KOMMENTARER
Uppe på vår hemsida finns nu det här armband med döskallar. SVINSNYGGT! Sånt man vill ha på sig varje dag typ. Gå in HÄR och kika! 

Nu drar jag och jobbar. Ciao

FULLSPÄCKAT

  2011-10-11 / 08:34:58 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER
Godmorgon. Förlåt för att jag inte har tid att blogga riktigt. Jobbade hela dagen igår, 10-00. 14 h pass är bra det. Haha. Skönt med två jobb.. Först 10-19 på mitt riktiga jobb och sen blev det I DIE resten av kvällen efter det. Det rullar på rätt bra för oss där, försöker hänga med. Är lite trött idag. Och ska snart iväg och jobba igen, hela dagen. Men klagar inte. Det är gött med pengar. Imorgon är jag ledig dock, men då ska jag en sväng till Stockholm!  Spännande. Updaterar er mer om det sen kanske. Så de är det som händer i mitt liv just nu. Ska försöka ge bloggen lite mer kärlek! Pusss

A.W

  2011-10-10 / 09:19:42 / inspiration / 1 KOMMENTARER

ALEXANDER WANG SS/12
Alexander Wang visade sportigt och håligt i New York. En del plagg var i såkallad mesh. Jag är lite splittrad än så länge, men jag tror jag tycker det var rätt grymt ändå. Men jag tycker nästan Altewai.Saome gjorde det bättre isåfall.

Idag ska jag jobba. 10-19. Så blir ont om uppdatering under dagen. Hörs ikväll kanske.

NIPPON

  2011-10-09 / 21:27:09 / inspiration / 1 KOMMENTARER
Lara Stone på omslaget av Vogue Nippon. Snyggt.

Jag är upptagen idag. Har spenderat dagen med Ann, min symaskin och 1000 meter klätterlina. Kul söndag.

PULL & BEAR

  2011-10-09 / 10:50:29 / inspiration / 0 KOMMENTARER
Bjuder på morgonfilm. Pull & Bear är ett märke vars butiker vi besökte en del när vi var i Spanien. Mycket fint. Tror dom har webbshop med. Videon är bra iallfall.

FLUFFY LITTLE THING

  2011-10-08 / 21:47:23 / cravings / 3 KOMMENTARER



Superfin pälsgrej som jag vill ha. Lite Gucci inspirerat sådär. Gillar saken att ha pälskragar runt halsen, speciellt till skinnpajar och just den här färgen är ju fett snygg med. Men 200 kronor? Njae vet inte det jag.. Men man kan ju önska.

Kom nyss hem från bio med mamsen. Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på lite serier. Är död. Blev utgång igår bara sådär, kom hem 9 imorse utan att ha sovit en blund och sen jobbade jag ett 7 timmars pass på det.. Skönt att man är ung.


MYCKET VÄL GODKÄNT

  2011-10-07 / 17:33:31 / inspiration / 2 KOMMENTARER
Hittade senaste numret av style by i brevlådan idag. Hur det kommer sig vet jag inte. Har inge minne av att jag beställt den. Men det kanske jag har. Den senaste månaden har som sagt varit händelserik så.. Det jag ville säga var iallafall att det här bilderna är sinnessjukt bra! Varje bild och varje outfit är perfekt. Sportigt. Precis min smak. Har bara skummat igenom numret lite, men ska ta mig en kopp te och verkligen lusläsa det nu. Livskvalitet. Härligt med fredag.

INGENSTANS

  2011-10-07 / 00:34:43 / we can wish / 7 KOMMENTARER
Skön tajming jag har. Klingen och Nhu Duongs märke lanserades idag och jag är pank. Plus att jag måste ha den där jackan som kostar typ en halv lax. Nackskott. Får gotta mig i de andra roliga som hände idag. Godnatt.
SOURCE: stylebykling. fashionflair.

OFF THE WALL

  2011-10-06 / 18:54:04 / cravings / 3 KOMMENTARER


GINATRICOT. HERMES. COS. VANS. LINDEX.

Sådär ja. Har gått och blivit sjukt sugen på ett par Vans. Blivit så fruktansvärt less på converse som syns överallt. Dom är snygga och funkar till allt, men orkar inte när 90% av alla tjejer har dem. Så nästa par tygskor blir nog ett par svart vans. Snyggt. Lite fel säsong nu. Men till våren kanske. Förresten, ni har väl inte missat att bästaste COS har öppnat webbshop. Drygt. Föll för denna fina blå tröja när jag spanade in där för nån dag sen. Klick-läge på den. Yes. Sen har jag tydligen blivit förtjust i sånna där tantsjalar. Hur? Vet inte, men det har kommit smygande ett tag, men D&G visningen fick bägaren och rinna över. Nu vill jag ha. Fast så vill jag ju ha hela den här outfiten med. NU. Skönt att man är p.a.n.k.

99 PROBLEMS

  2011-10-06 / 14:45:51 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER
SKJORTA - BIKBOK. BÄLTE - PIMKIE (NYTT). RINGAR - H&M.

Känner mig piggare idag och febern verkar lagt sig lite. Hostar och är förkyld som tusan men är på benen iallafall. Unnade mig en dusch idag så jag skulle kunna bjuda er på en dagens. Så här är den. Invigde min nya skjorta som jag köpte inann jag åkte utomlands. Blått är flått. Den undre bilden ger färgen mer rättvisa dock, fast inte riktigt. Fin som tusan är den och typ världens skönaste. Och den gjorde sig himla bra tillsamans med mitt nya leopardbälte. Yes.


Nu blire kaffe och försöka ta tag i livet. 



CARIN WESTER FÖR URBAN OUTFITTERS

  2011-10-06 / 12:40:31 / just fashion / 0 KOMMENTARER
Carin Wester har designat en liten kollektion för urban outfitters. Här har ni två delar ur kollektionen. Ett par fina byxor och en grym väska/handvärmare. Pälsgrejen är helt klart min favorit. Antar att priserna kommer vara lite lägre än Carin Westers vanliga, förhoppningsvis. Kollektionen vid namn CW by Carin Wester kommer säljas hos urban outfitters och på Carin Westers hemsida!

D&G

  2011-10-05 / 22:41:07 / inspiration / 1 KOMMENTARER
D&G SS/12.
Jobbar på ett kollage. Därför det varit tomt ikväll. Jag är inte så snabb på sånt vet ni. Eller är snabb, men är så överpetig när det kommer till det. Det kommer bli fett iallfall om jag får ihop det. Här har ni en fin video så länge. Lite av inspirationen till kollaget kommer härifrån. Jävligt snyggt.

NOBODY KNOWS MARC

  2011-10-05 / 18:57:54 / inspiration / 1 KOMMENTARER

1. BLOMMIGT!. 2. SKOR MED FINA BAND RUNT ANKELN. 3. COOL MAKE UP.

Bjuppar på lite fina bilder från en av mina favorit streetstylebloggar, nobody knows marc. En av de bästa inspirationskällorn helt klart.


SOURCE: nobody knows marc.

DREAM BIG

  2011-10-05 / 13:08:57 / just fashion / 3 KOMMENTARER
Fyra så helt olika omslag. Men jag tycker alla fyra är riktigt bra på sitt vis. Favoriten är nog det sista, med Carine Roitfeldt. Eller den med Fei Fei Sun.. Grymma omslag iallafall. 


Godmorgon allihopa. Vaknade vid 12 idag.. Hatar att sova bort dagarna. Är dock väldigt förkyld så det kanske behövs. Idag ska jag iallafall försöka få saker gjorda och inte bara köra soffläge hela dagen. 


STARSTRUCK

  2011-10-04 / 21:54:29 / cravings / 25 KOMMENTARER
TRÖJA FRÅN MONKI.

Mitt besatthet för reptil/pytonmönstrat har avsvalnat lite under de veckor jag varit bortrest. Den är inte borta, men har helt klart minskat och lämnat plats för detta: STJÄRNOR. Och nej nu menar jag inte stars and stripes som det allför hypade amerikanska flaggmönstret, utan bara stjärnor. Nästa mönstrade plagg ska helt klart vara stjärnspäckat. Så det så.

STILL NOT OVER IT

  2011-10-04 / 20:53:28 / inspiration / 1 KOMMENTARER
Har tydligen inte riktigt kommit över det här med vida byxben. När jag såg dessa bilder så suget genast fram igen. Älskar verkligen hur det stylat det här med. Enkelt och stilrent. Vida ben behöver inte betyda 70-tal och en bohochic look. Tack zara för att ni förtydligade det!
SOURCE: zara.com

CATCHING UP

  2011-10-04 / 17:35:22 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER
Sorry guys för totaltystnad de senaste dagarna. Vet att jag lovade att jag skulle komma tillbaka och uppdatera igen, men har legat sjuk. Har sovit mestadels och kollat på tv, så har inte orkat blogga. Men idag känner jag mig piggare så jag gör ett försök nu. När jag kom hem nu i lördags så hade jag två olästa nummer av damernasvärld att ägna mig åt. Så idag har jag lusläst dom, läst lite bloggar, försökt läsa alla mail och alla era fina kommentarer. Har verkligen missat en hel del nu när jag varit borta. Nästan alla modeveckorna har hunnit avverkats, fyra nya webshoppar har hunnit lanserats (monki, minimarket, cos och kappahl), brillianta raf simmons ska lämna jil sander och massor av snygga kläder har landat i butikerna. Fasen vad jag har att ta igen. Men humöret är på topp och inspiration med så jag gör ett nytt försök!

HOME

  2011-10-01 / 18:24:43 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER
Nu är jag hemma igen! Har haft tre helt fantastiska veckor i Spanien. Har hunnit med Mallorca, Barcelona och Ibiza. Går inte riktigt att beskriva för er hur bra jag haft det. Sol, bad, otroligt roliga människor, mycket festande och som grädden på moset fick jag se Swedish House Mafia på Ibiza. Wow. Förlåt för att jag varit helt off de senaste tre veckorna men jag har helt enkelt inte velat lägga ner flera timmar om dagen på bloggning när jag varit på semester! Men nu är jag tillbaka igen och ska försöka komma ikapp med bloggningen!