VITT / SVART / SILVER

  2013-08-30 / 15:58:07 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

 LINDEX & ZARA
 
Önskar jag sett ut såhär idag. Ser ut som att den där hatten är perfekt. Måste nog kika lite på den. Sen måste jag nog införskaffa dem där ringarna till öronen. Stilrena och passar till allt.
 
Annars vill jag bara önska trevlig helg. xo.

TORSDAG

  2013-08-29 / 08:58:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Blev några dagars frånvaro. Har haft lite mycket att stå i med boende, jobb och sånt. Håller som bäst på att packa då tanken är att jag ska bli sambo på heltid på lördag! Askul. Men så fick vi veta i tisdags att vi blir av med vår fina fina lägenhet den första december. Så det sög ju lite. Känns så jävla jobbigt att flytta ännu en gång. Har liksom flyttat 4 gånger på 1,5 år då. Känns som om det borde räcka. Haha. Men icke. Så om det är nån vänlig själv där ute med en lägenhet över så hojta! Gärna stor, billig och för resten av mitt liv, tack.
 
Bjuppa på en inspobomb iaf. Känns rätt gött med lite höst nu faktiskt. Men först Turkey!!

BIKERJACKAN

  2013-08-28 / 11:42:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
BIKERJACKA  FRÅN  H&M
 
Börjar snart bli dags att ta på sig en tjockare jacka. Bikermodellen är het i år, och denna variant från H&M är inte dum alls. Påminner lite om (men inte alls lika snygg som) den fina Acne jackan, men i en helt annan prisklass! 499:- är ju rätt överkommligt motför vad den prislappen ligger på. Själv har jag en superfin sen förra säsongen som jag tänker gräva fram. Påminner mer om denna färgskala. Bästa garderobsfyndet helt klart!

& OTHER STORIES

  2013-08-25 / 16:49:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
HÅRKLÄMMA / BODYSCRUB
 
Två saker jag vill ha från & other stories just nu. En klämma att få undan trassligt och bråkigt hår med. Denna silvriga är snäppet vassare än de vanliga i plast! Två veckor kvar till Turkiet nu och jag längtar som tusan. Behöver dock en grym skrubb att fräscha upp kroppen med innan! 

SUNDAY FUNDAY

  2013-08-25 / 13:05:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 Riktigt fint omslag med Dree Hemingway. Rutigt och Nike på fötterna, klockrent! 
 
 
Älskar söndagar! Bästa dagen på veckan helt klart. Finns inga måsten, man kan bara göra vad man känner för. Dessutom är det soligt väder idag. Själv ska jag nätshoppa lite tavlor till läggan, läsa lite bloggar, kanske betala lite räkningar och mysa med min pojkvän i soffan. Hur gött! 

HÖSTENS HÅR OCH MAKE-UP TRENDER

  2013-08-23 / 16:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
OSTYLAT. Höstens snyggaste hår är naturligt, ruffsigt och ofixat. Hur skönt är inte detta? Slarviga knutar och låga hästsvansar funkar bättre än nånsin. Och lockarna ska helst vara utborstade och nån dag gammla. I höst ska det helst se nonchalant ostylat ut. Backslicken funkar för den som är lite mer vågad, och vill ni pröva nått nytt så försök er på Rodartes fina uppsättning (bild 1) med en liten boll/knut upptill i bak.
 
 
 
ENKELT. Precis som med håret denna säsong så ska även sminket hållas rätt neutralt. Fräscht och naturligt. Men också jäkligt enkelt. Låt brynen växa a la Cara Delvinge och dutta lite rouge på kinderna så är du klar. Känner man för att köra på lite mer smink så är eyeliner i en kattvinge snyggast. På läpparna är det självklart rött som gäller, helst en lite mörkare variant. Det ska dock duttas på lite lätt, inge tjockt lager med skarpa kanter nu inte. På naglarnar är det ganska basic. Klassiskt rött och grungeigt svart gäller. Vill du vara lite trendigare kör du på nude-färgade naglar. 
 
 
 
Tänkte bjuda på lite trendsummeringar nu framöver. Förstu ut är hår och smink. I höst är det coolt att se nedtonad och avslappnad ut. För att lyckas med höstens skönhetstrender behöver man varken lägga ner många kronor eller minuter. Perfekt.  

ZARA HOME

  2013-08-22 / 17:25:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Någon gång nu under Augusti månad är det sagt att Zara Homes butik på Birger Jarlsgatan här i Stockholm ska öppna. Så sjukt najs. Visst kan man handla online sedan länge, men det är inte alls samma grej. Jag vill ju känna och klämma lite innan jag köper nått. Iallafall så finns det sinnesjukt mycket fint och jag kommer nog spendera en hel del cash där. Se bara på här ovan, och detta är bara en liten del av allt snyggt. Så efterlängtat med en inredningsbutik med fantastiska saker i en schysst prisklass.

CHLOÉ

  2013-08-21 / 14:34:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
 
Höst och vinter förknippar nog inte bara jag med svart och mörkare färger. Men i år ser jag fram emot en ljus höst faktiskt. Att blanda om de mörkare färgerna med vitt, beige, babyblått och pastellrosa känns fräschare än nånsin. Chloé gör det bra! Men hur magisk är inte miljön på bilderna med. Fiskbensmönstrat golv och stuckatur på tak och väggar. Drömläggan där.

CELINE TRIO COPY

  2013-08-20 / 16:30:48 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
Kikade förbi Gina Tricot på lunchen och sprang på den här snyggingen. Tyvärr gör bilden på hemsidan den inte alls rättvisa. Väldigt lik Celines Triobag men till en bråkdel av priset, 149:-.

HÖST/VINTER 2013

  2013-08-20 / 10:38:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
/ bomberjackan /
/ kritstrecksrandig kostym /
/ fluffig tröjor /
 / shearlingjackan och over-knee boots /
 / dunkjacka /


Min stora last i livet, bland många andra, är att jag spenderar rätt många lappar på tidningar. Men jag älskar det. Igår bläddrade jag genom ett gammalt nummer av Style by och hitta dessa bilder från #11 förra året, men det känns nästan mer aktuella iår. Vill se exakt ut såhär. Oversized men ändå dressat. Så snyggt. Detta tänker jag kopiera rakt av.
 
 

MONDAYS

  2013-08-19 / 16:36:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Representerar dagen väldigt bra. Från thewriting.tumblr.com. Bra grejer. Men jag återkommer med nått vettigare senare ikväll! Puss på er som fortfarande kikar in här, ni fick mig att dra på smilet lite denna annars tragiskt dåliga måndag.

BEST OF INSTAGRAM

  2013-08-18 / 18:24:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
1. The jacka från Acne! 2. Klänning från Carin Wester. 3. Päls från Caroline Blomst egna märke. 4. Karta över Manhattan! 
1. Vill ha skalet. 2. Style in ss14. 3. Dom där lårhöga bootsen från h&m. 4. Dalmatin-prickar.
 
Följer alldeles för mycket folk på intagram, men det är helt klart bästa stället för att bli inspirerad! Här har ni några av mina favoriter från instagram denna veckan. Titta så mycket fint! 
 
Bilder från: barasaraolsson. Carinwesterofficial. Carolineblomst. Camillaeleonora. Josefinsoso.Emmasmode. Stylescrapbook. Rebeckagylleblad.

DAGENS KAP

  2013-08-18 / 12:03:28 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Dagens kap utan tvekan denna lilla fancy plånbok/miniväska. Blir din för 59:- på h&m!
 

THE COAT

  2013-08-17 / 21:47:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Största fördelen med att hösten är påväg är utan tvekan det att man måste fylla på garderoben!  En marinblå rock ligger bra till att bli ett av höstens jack-köp för mig! Denna från h&m som Gisele bär i en av deras kampanjbilder är inte dum alls..

INTERIOR

  2013-08-16 / 14:01:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
/ Den blå soffan /
/ Svart, vitt & grått /
 
 
Ser fram emot lata dagar i soffan och långa sovmorgnar i höst. Skulle inte ha något emot att det såg ut såhär hemma hos oss. Är lite less på att allt ska vara vitt och fräsht. Nu vill jag ha mörka möbler och murriga färger. 
 
 
Bilder från Ikea.
 

TIPS

  2013-08-16 / 09:15:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Idag är det fredag hörrni! Så gött. Själv tänkte jag inleda helgen med ett glas vin i soffan och pussa lite på min pojkvän. Men om jag skulle ut och slira ikväll hade jag vetat ha på mig denna! Matchat med ett par goa boots och bara ben! 
 
 

PINK

  2013-08-15 / 12:56:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Just nu har jag ett sug efter olika nyanser av rosa. Känns som en fräsch färg för både sensommaren och hösten som kommer. 

TUESDAY

  2013-08-13 / 14:11:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Bjuder på ett litet moodboard inspirerat av dagens väder.  
 
 
Bilder: They all hate us. 

THIGH HIGH

  2013-08-12 / 22:40:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Alltså dom där stövlarna. Mmh-mh-mhhh. För fina. Heller inga problem att trampa runt i regnigt och slaskig stockholm i dem. Gammal som man börjar bli så är numera även "praktiskt" en av prioriteringarna. Men när det ser ut såhär kan man inte klaga!
 
Stövlarna kommer ut i butik nu i höst nån gång Från allas våran favorit H&M. 

FANCY AS FUCK

  2013-08-09 / 10:59:00 / just fashion / 0 KOMMENTARER
 

GINA TRICOT / BRANDY MELVILLE / CHICY / H&M / BIRKENSTOCK

 

Såhär vill jag se ut nu under de lite kyligare dagarna i augusti. Har aldrig var nån hatt-människa, men är rätt sugen nu. Både en höstig variant, men behöver en som skydd mot solen med. Jag och min kille har nämligen sparat vår semester till september. En hel veckas sol och bad i turkiet blir det. Kanske världens bästa idé att skjuta på semestern så långt som möjligt! Yey.


PÅ FÖTTERNA

  2013-08-07 / 10:18:18 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
 
Skulle gärna inviga hösten med dessa pjucks på fötterna. Från & other stories.