Imaginary Friends

  2008-03-27 / 17:49:45 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER
image45

Igår följde jag med en kompis till sundsvall. Hon skulle på sån här modell för en dag grej och då passade jag på att shoppa medans :) detta var det jag köpte ;P Älskar skjortan för den är så där mellan lång så man kan ha tights till den men ändå så kan man ha jeans till ifall det är kallt ute :D Och på det lila linnet är det fina spets liknande grejer , så fint :) ni får ursäkta att det inte är så bra bilder och att man kanske inte ser allt så bra , men jag orkade inte knäppa på varje sak. som ni ser så är lila min favvo färg ;) Jag såg iaf ett par skor på zara igår som jag är helt förälskad i, men jag köpte dom inte och nu ångrar jag mig svin mkt! :( dom var jätte fina!

 Jag hittade lite tyg i min garderob som var små blommigt och fint, funderar på att sätta mig och sy en kjol av det  :p nån som har nå tips på hur jag ska sy ?

ciao


Head under water

  2008-03-24 / 17:16:53 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER
image41image42

image43

Påsken är väll typ över nu, och jag fick 3 påsk ägg :) Tack tack mamma och pappa.
Fast i det ena låg det pengar också och för dom köpte jag dessa fina pjucks :) 200 pistoler ;) de du! Ser ni dom fina kaninerna som skuttar i skorna , passar ju perfekt så här till påsk tillsammans med påskhararna ;)  Och i ett annat ägg låg det ett fin fint skärp också , som jag lovelovelove :)
Imorgon ska jag klippa mig ;D det behöver jag verkligen för mitt hår  men vet inte hur jag ska klippa mig , jag är så lat och tränar så mkt så det är som ingen mening för mig att klippa nån frisyr som man måste fixa iordning hela tiden så vi får se hur det blir , kanske bara klipper topparna.

ciao ciao :)

dance for joy

  2008-03-20 / 23:21:00 / me & my clothes / 0 KOMMENTARERNej nu måste jag verkligen ta tag i det här med mitt bloggande!! det har ju vare så dåligt med det på sistone!! men nu ska det nog bli ändring :) ja nu kommer iaf bilder på det jag förut sa att jag skulle lägga upp bilder på, jag vet jag är sen!! :)den fjärde bilden är iaf tyget till klänningen jag ska sy om:) Glad påsk ;)

thrill me

  2008-03-12 / 21:43:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tja , idag känner jag mig sådär lagom sliten! Har spelat skol dm i hockey. Det var så drygt" men vi slutade på en trede plats iaf :P efter det så for jag på stan en stund ;) köpte en klänning på rean på åhlens som kostade 90 pistoler :D blommig och fin , en riktig sommar klänning. Fast den är lite lång så jag ska sy upp den :P och så köpte jag ett vitt och rött linne med lite knappar på och 2 tishor , en svart och en vit. Det från hm ;) kanske lägger upp en bild på klänningen sen om ni har tur ;) förresten så köpte jag några grejer igår också som ni kanske får se. Det blev ett par nya skor, Ett par vita tygisar. Och 2 skärp på secondhand för 10 riksdaler styck :D vilka fynd :) det ena var ljust brunt typ , svin snyggt ;) men bilder kommer nog som sagt imorgon :D
Godnatt , ching

Day lights

  2008-03-09 / 13:46:22 / inspiration / 1 KOMMENTARER
image33Shit pommes , bara måste till stan och köpa allt detta ;D så fint! Man får sånna vår känslor!!
Och allt är från hm ju , checka bara in priserna liksom! gaaadh :) Bara 690 pico för allt ihop liksom! Det är ju som hittat :D

Iaf så var jag i umeå igår med en vän och shoppade, köpte inte så mkt , eller a en klänning som var som en kjol och en tröja ;) den var blommig och fin ;) kanske  lägger upp en bild på den sen :) Och förresten , förlåt att jag liksom vare lite off den senaste månaden , det var jätte länge sedan jag skrev nått eller lade upp nått kul här men jag ska försöka ändra på det :)

                                              Ciao