what if you where mine

  2008-11-26 / 17:40:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

nu äre onsdag igen , veckorna går snabbt. och jag hinner inte med någonting känns det som. hinner knappt med att blogga.
idag har jag städat. det blir kalas på fredag. STORT kalas. massa folk ska komma hit. jätte kul. jag längtar! men vet inte vad jag ska ha på mig. som vanligt. blir nog klänning. finns en skit snygg på hm. aah , ska nog ta mig till stan och köpa den.  jag har förövrigt börjat på min önskelista. jag gör alltid min önskelista på datorn , med massa bilder och så. för då får jag precis det jag vill ha. dom kan inte köpa fel då ju. etta på önskelistan är en ny säng! 
men nu ska jag fara och träna ;] tjing


changing the world

  2008-11-21 / 21:05:58 / cravings / 0 KOMMENTARERmjauuuuu . mitt hjärta slår för dessa skor.

We had all the answers until the questions changed

  2008-11-17 / 17:36:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARERillustration cassandra rhodin.  b-e-a-utiful!

4 things

  2008-11-14 / 21:59:11 / cravings / 0 KOMMENTARER


bikbok , ginatricot och barbara bui


tjalalala , me like! jag äter glass med krossade pepparkakor. och dricker cola! mums. tjing

(kanske dags att börja pilla lite på en ny header.... )


Chicago nights

  2008-11-14 / 20:08:35 / cravings / 0 KOMMENTARER
underbart fint armband. endast 1800 kronor. som hittat...
från disaya


Rullande stenar

  2008-11-13 / 16:28:16 / cravings / 0 KOMMENTARER
90 riksdaler!  Forever 21.   Give me!

TAYLOR MOMSEN

  2008-11-12 / 21:17:59 / faces / 0 KOMMENTARERrising star. 


new day

  2008-11-09 / 21:02:21 / veckans kap / 0 KOMMENTARERjag har en ny kategori .  kapet är en lång tröja från hm , så lång så man kan ha strumper till ,  åtminstone när vädret tilllåter. finns i massor av fina färger. hundra riksdaler. det tycker vi om. jag vill ha en i varje färg.

jag har ny jacka iaf. kommer bild nån annan dag kanske. den är svart och fin. puss

gone for too long

  2008-11-06 / 16:46:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

blogg blogg. Förlåt för att ja inte uppdaterat på väldigt länge. tror det är nästan en månad nu. det bara tog stop. helt plötsligt. jag tröttnade lite. jag älskar och blogga , det är inte det. utan att jag hade så himla mkt annat för mig. skolan. kompisar och sporterna. jag hann inte med allt. och allt var så nytt i skolan och allt. och det vart väldigt intensivt där ett tag. men nu är jag tillbaka lite sådär halft igen. lite då och då. nån gång om dagen kanske.inte typ 3 inlägg varje dag som jag gjorde förut. det hinns inte med. men nu i vintertider då man sitter inne mycket mer , och man känner sig lite små deppig över temperaturen och att det är så mörkt ute. så äre skönt att få blogga av sig lite. jag vill inte skriva bara för att skriva , jag vill att det ska han nån mening det jag skriver. att nån verkligen ska läsa. inte bara bli en i mängden. nej lite mer tid ska jag lägga ner på det jag gör , så det blir läsvärt. 
 
men iaf , så var jag ju i paris för en vecka sen drygt. det var underbart. finns ingen bättre stad! jag lovar er att ni inte kommer ångra er ifall ni åker dit. det var den bäst resan nånsin. det var jag mamma och moster. vi drack vin , åt massa god mat och shoppade. kan det bli bättre? jag köpte en massa saker. finns en möjlighet att ni får se det imorgon ;]  imorgon är det fredag och helg. jag har fina planer för helgen. bara sitta hema och se på film och mysa med familjen. känner att det vart mycket nu på slutet och jag orkar verkligen inte fara ut nått nu. jag ska spela gitarr också , det var längesen. på lördag blire nog stan , behöver en ny jacka. asså jag har en vinter jacka men den är så kall. så jag behöver en varmare. det finns en som jag har spanat in.. vi får se. nya tights behöver jag också.

men nu ska jag nog förtsätta med pluggandet. jag går teknikprogrammet så vi har mkt läxa och mkt prov. det är så det är.
hej så länge