GOTT NYTT ÅR!

  2010-12-31 / 19:51:31 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER



Nuska jag iväg på festligheter. Hoppas ni får en sjukt fin kväll! nu Gott nytt år. Vi ses nästa år!


COVER

  2010-12-31 / 09:41:19 / Allmänt / 1 KOMMENTARER



Jag åker och jobbar. Nått snille tyckte att det skulle passa fin fint för mig att jobba idag. Känns lite halvtungt just nu när jag är förkyld, dödstrött och helts av allt vill stanna hemma och vänta på min bästa vän som är påväg hit från skellefteå.. Men jag ska inte klaga. För jag älskar när lönen kommer in på konton. BÄST. hejdå.  


TUNT OCH FINT

  2010-12-30 / 19:56:48 / me & my clothes / 8 KOMMENTARER


Hittade ett fint tunt halsband här hemma. Fick det för flera år sedan av min farmor men har aldrig använt det. Men nu känns det helt rätt. Det ska egentligen hänga ett hjärta där fram men jag tyckte det var mycket finare utan och den där böjen fram gör hela halsbandet mycket snyggare. Vet inte riktigt hur jag ska matcha det än. Kanske bara till en enkel tisha såhär. Vi får se. Men användas ska det helt klart göra.

KÖPA ELLER INTE KÖPA ?

  2010-12-30 / 19:38:43 / cravings / 3 KOMMENTARER


Jag blev lite sugen på ett par nya skor. Dom här skulle värma mina fötter fint just nu. Äkta skinn från Ten Points. 700kronor. Känns lite knepigt att köpa vinter skor nu när jag helst av allt bara kikar på fina klackar till våren som börjar komma in i webbshopparna. Men dessa känns som en riktigt bra investering inför de kommande 3 månaderna med snö och inför nästa år. Sjukt snygga. Älskar dragkedjan i sidan. Fri frakt och retur dessutom. Kanske måste köpa ändå. Vad tycker ni?


SOURCE: heppo.se

SNEAK PEEK

  2010-12-30 / 14:35:56 / kreativitet / 2 KOMMENTARER


Det går inte så bra för mig. Tyget är sjukt krångligt att sy i och symaskinen jävlas. Tålamodet börjar ta slut dessutom. Jag valde att köra utan ärm med. Enklast så. Aja vi får se vad det blir av det här helt enkelt.. Här får ni se en bild på tyget så länge.

ONE SHOULDER

  2010-12-30 / 11:15:08 / inspiration / 1 KOMMENTARER


Jag hade tänkt sy en klänning till nyår. Enaxlad och liknande modell som denna. Dock inte gul. Känns svårt, men förhoppningsvis lyckas jag! För annars har jag inget att ha på mig. Dags att sätta igång. Hej.


SOURCE: stockholmstreetstyle.

H&M KATALOGEN

  2010-12-29 / 16:27:29 / inspiration / 9 KOMMENTARER



Hämtade precis posten och fick en riktigt fin överraskning. Där låg nämligen vårens H&M katalog. FINT. Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och inspireras lite.

Det gick föresten fin fint hos skräddaren, jag ska hämta brallorna nästa onsdag och det gick på 150 kronor. Helt klart värt det.


DAGENS

  2010-12-29 / 14:10:51 / me & my clothes / 5 KOMMENTARER


Byxor - mq. Tigertröja - ginatricot. Kofta - secondhand. Klocka - jetset. Kilklackar - vagabond.


Den där koftan är den mest perfekta jag nånsin ägt. Fick den dessutom för 40 kronor vilket känns väldigt bra. Aja nu drar till stan och tar ett snack med skräddaren. Om han nu har öppet. Håller tummarna. Ha en fin dag! Puss.

MODEÅRET 2010

  2010-12-29 / 12:50:45 / inspiration / 5 KOMMENTARER

ÅRETS TRAGEDI: Alexander McQueens död lämnade ett stort hål i modevärlden och i våra hjärtan.


ÅRETS PLAGG: långkjolen/klänningen är utan tvekan det plagg som regerade under 2010.


ÅRETS STILIKON: ingen kan väll ha missat att 2010 var Anna dello Russos år. Hon syntes överallt, och i det mesta fantastiska skapelserna nånsin.


ÅRETS FÄRG: beige och kamelfärgad är det som vi alla viljat bära i år. Beigt var inte längre tråkigt, utan det var mode.


ÅRETS HYPE: turbanen och halv-turbanen/hårbandet som alla felaktigt kallade turban. Det var verkligen sommaren 2010s grej.


ÅRETS DESIGNER: acne är utan tvekan det märke som synts mest i min blogg. Och med tanke på alla fantastisk skor de producerar så är det inte så konstigt.



ÅRETS ÄNTLIGEN: live-streamade visningar från Paris, NY, London och Milano. Älska internet.  


ÅRETS KOLLEKTION: det var svårt att välja en, men en som verkligen tog mig med storm och föralltid kommer finnas i mitt modehjärta är Givenchys Haute Couture 2010. Helt fantastisk. Jag saknar ord.



SOURCE: style.com. alexandrastyle.blogg.se. acne. victoria törnegren. vanilla scented. stockholmstreetstyle.

IF I WAS A RICH GIRL

  2010-12-28 / 20:53:00 / cravings / 8 KOMMENTARER

OM jag var rik skulle jag köpa allt detta på net-a-porters rea. MUMS! 


SOURCE: Isabel Marant. Fendi. Paul & Joe. Stella McCartney. T by Alexander Wang. VLP. Alexander Wang. Oscar de la Renta. Bottega Veneta.  

KOPPAR

  2010-12-28 / 20:50:06 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER




Testade lite sminkningar inför nyår och hittade en jätte fin kopparfärgad skugga här hemma. Nått random märke men helt grym. Färgen är fantastisk. Jag är så himla dålig på att använda ögonskugga till vardags, blir nästan bara till fest som jag orkar kleta på mig det. Synd tycker jag, för det är riktigt fint.

Ser ni förövrigt hur awsome min kamera är. Älskar den! Fast jag har dock inte riktigt lärt mig behärska den än.


RANDOM

  2010-12-28 / 09:49:23 / cravings / 7 KOMMENTARER


Jag kommer nog aldrig tatuera mig. Jag är för feg. MEN om jag skulle göra det skulle det se ut ungefär såhär. Enkelt men jävligt snyggt.


SOURCE: thefblog.

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET

  2010-12-27 / 23:54:41 / cravings / 6 KOMMENTARER


Kärade ner mig totalt i denna bikini. Shit. Så fin. Mönster, färgerna, modellen och volangerna. MÅSTE HA. Tror jag måste beställa den. Typ nu. Kommer inte klara sommaren 2011 utan denna känner jag. Jag vet att jag är en störd bikininarkoman och att Amanda kommer döda mig ifall jag köper en till bikini men jag måste verkligen ha denna. MÅSTE. Den kommer ifrån H&M och kostar 99:- respektive 129:-. Fint ändå.  


SOURCE: h&M.

NYTT

  2010-12-27 / 22:45:41 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER

Skinnbrallor 175:- , ginatricot.

Svart byxor 149:- , lindex.

Jag hade tänkt gå på stan tidigt idag. Men jag försov mig såklart.. Kom inte in till stan förrän vid ett. Det var ganska mycket folk men ändå uthärdligt. Fast jag tycker att rean var ganska dålig iår. Inget wow riktigt. Ganska lite prylar på rean. Så det blev inte så mycket shoppat idag som väntat. Tänkte spara mig lite till nästa sänkning, 75% då jävlar. Men jag fick ändå med mig lite grejer hem idag. Två par brallor och en fuktighetscreme. Ett par skinnisar! Äntligen. Hade nästan gett upp hoppet på att hitta ett par här i Övik. Men dessa hängde fint och väntade på mig inne på gina. Dom är aningen stora över knäna tyvärr.. Men jag tänkte lämna dom till skräddaren och se vad han kan göra. Annars sitter dom som en smäck. Det var inte så bra ljus när jag fota så man ser inte riktigt hur de andra brallorna ser ut men det är helt fantastiska ska ni veta. Höga i midjan med knyt, halvglansiga och supermjuka. Kommer helt klart bli en favorit i garderoben.

DENIM + LEATHER DETAILS

  2010-12-26 / 22:22:31 / inspiration / 7 KOMMENTARER


Jeansplagg med läderdetaljer är himla fint. Idén med skinnkragen är så grym tycker jag. Klänningen och skjortan med skinnfickan kommer ifrån h&m och kommer ut i butik snart om de inte redan finns ute..  
Tror att jag har en bit skinn här hemma nånstans som jag skulle kunna sy på. Kanske borde ta mig en sy-dag snart. Har ju en idé på en nyårsklänning men vi får se om det hinns med..


SOURCE: h&m. urbanoutfitters. style.com. ?
KOLLAGE: jag.


VÄLKOMMEN HEM

  2010-12-26 / 21:05:03 / Allmänt / 3 KOMMENTARER


Jag gillar min nya kamera. Det blev en Canon EOS 1000d. Ganska fint om ni frågar mig. Nu ska jag bara försöka lära mig alla funktioner, har dock bara hunnit läsa ett kapitel i handboken. Snart är det slut på dåliga bilder. Detta är förhoppningsvis den allra sista.

TOPP FYRA

  2010-12-26 / 19:55:06 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Spräckt precis mina sista hela brallor så nu tusan är det byxor jag ska handla imorgon. Här är några fina jag inte skulle säga nej till. Svart, grått, mönstrat, läder och sammet.

Nu ska jag testa min kamera för den har precis laddat klart. Lycka!

SOURCE: h&m. nelly.

YEY

  2010-12-26 / 12:33:16 / Allmänt / 3 KOMMENTARER


Romina Lanaro By Camilla Åkrans.

Mamma är på affärn nu och köper en kamera åt oss. Blev en systemis ändå. En enkel sådan dock. Fan att jag ska åka och jobba nu. Vill bara att mamma ska komma hem så jag får börja leka med den! Ikväll och framöver blir det en hel del fotografering kan jag lova. Jag känner verkligen att bloggen har lidit av att jag haft en sån kass kamera. Men nu ska det bli ändring på det. Hörs ikväll! Puss

UPDATE: det var som att gud hörde mina önskningar. mamma kom plötsligt hem. ännu mer fan att jag ska jobba...

SOURCE: fashiongonerogue.


SHOPPINGLISTAN

  2010-12-26 / 10:41:11 / Allmänt / 4 KOMMENTARER



Jag ska tyvärr inte på rean idag som många utav er utan jag ska jobba. Men jag är redan förberedd inför morgondagens äventyr. Jag kände att iår ska jag inte göra bara impulsköp på rean utan iår blir det välplanerat och strukturerat. Har redan valt ut och provat en del grejer som jag vill ha. Byxor står helt klart högst upp på listan eftersom nästan alla jag har är trasiga.. Ett par svarta skinn eller ett par svarta jeans ska helt klart inhandlas. Sen blir det nog en svart skjorta eftersom det är ett måste i garderoben Ska även försöka rycka åt mig lite bastoppar. Det mesta jag ska köpa på rean blir nog svart, eller vitt och grått, tråkigt med det håller i längden.

Är även i behov av en ny kamera. Har dock inte bestämt mig än om jag ska köpa Canon Powershot G12 som jag spanat på i ett halvår eller om jag ska köra på en system med objektiv och hela köret. Svårt val men känner att det är dags att slå till nu när det är lägre priser! Vad fotar ni med?

TOPSHOP

  2010-12-25 / 22:49:51 / inspiration / 2 KOMMENTARER


Topshop lookbook spring 2011.
Äntligen är julen över och snart det nya året här: för nu känns det plötsligt mer okej att sitta och dregla över alla fina lookbooks och längta till våren. Det här är så himla grymt tycker jag. Liksom galet. Färgblandningar, olika siluetter och mönstermixar. Känns annorlunda mot allt det vita/svarta och minimalistiska vi sett hitills. De färgade topparna är inte fy skam de heller. Lite sent att visa det inför våren 2011 men lika fint ändå.

JULKLAPPAR

  2010-12-25 / 10:57:26 / me & my clothes / 5 KOMMENTARER

Body butter och scrub från "The Body Shop"

Kimono i siden.

Svart anteckningsbok i skinn och ansiktsbehandling.

Kort stickad tröja.

Tidningsställ i plexiglas.

Armbandsklocka i svart.

Jag fick en massa fint i julklapp men bara en del fick vara med på bilden. Men utöver detta fick jag bland annat en del porslin, lite grejer till datorn och en chokladfontän. Tack tack! Jag är riktigt glad för allt jag fick men just nu känns det ganska skönt att julen är över ändå. Just nu laddar jag istället upp inför mellandagsrean. Jag jobbar tyvär imorgon så jag ska in och kriga över allt snyggt på måndag istället. Nu ska jag spana in vad nelly har för snyggt på sin rea. Hej.

GOD JUL

  2010-12-25 / 00:03:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


God Jul allihopa.
Några minuter försent. Men det är tanken som räknas.


SOURCE: weheartit.

PÄLSKRAGE

  2010-12-22 / 08:35:13 / cravings / 3 KOMMENTARER


Jag behöver en fuskpälskrage, typ som den här.
Nu ska jag städa och sen blir det stan. Hej.


SOURCE: stockholmstreetstyle.

21 DECEMBER

  2010-12-21 / 22:55:07 / cravings / 1 KOMMENTARER


Ett av mina planerade inköp till mellandagsrean är ett par skinnbyxor. Eller egentligen byxor överhuvudtaget. De flesta i min garderob är väldigt nötta och jag behöver lite nytt. Dessutom går det ju inte att ha något annat på sig här i norr nu när det är så himla kallt ute. Dom här byxorna gillar jag skarpt, fast tyvärr så är det inte skinn på hela baksidan. Så jag får fortsätta leta..

Nu är det äntligen jullov. Väldigt efterlängtat. Känner mig helt slut efter dom senaste veckorna. Inlämningar, prov och redovisningar. Och ändå har jag en hel del kvar att göra klart tills vi börjar igen i Januari.
Jag lovade som sagt bättre uppdatering idag. Men eftersom bror fyllde 20 år så blev det inte så himla bra ändå. Och imorgon är det full fart som gäller igen. Sista julklappsshoppingen, städning och sen kommer bästa vän och då blir det utgång.. Men ska nog hinna med lite bloggning ändå. Börjar dessutom känna mig lite sjuk. Jag har en tendens att bli sjuk så fort vi får lov. Stress kanske? Nu ska jag försöka få lite sömn, det blir en tidig dag imorgon. Och nu blev det här en hel uppsats som troligtvis ingen kommer läsa men aja. Ciao.  


SOURCE: edieseyes. scorett. zara.
KOLLAGE: jag.


POM POM

  2010-12-21 / 13:33:07 / cravings / 4 KOMMENTARER


Jag är riktigt sugen på en sån här mössa just nu, grovt stickad med en liten boll uppe på. Eller kanske med en lite päls boll. Se bara hur fin Natasha Poly är i sin. En svart sån där mössa skulle sitta fint på huvudet nu när det börjar bli ner mot 20 minus ute.


SOURCE: fashiongonerogue. style.com. jakandjil. urbanoutfitters. nelly.com. ?

PÅPÄLSAD

  2010-12-20 / 22:02:41 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER

Fuskpäls från secondhand

Idag blev jag med päls. En himla fin sådan dessutom. Fuskis så klart! Sprang in på secondhand idag efter skolan för att hitta något fint att ha på mig antingen på onsdag, då det blir utgång, eller på jul eller nyårs. Men istället hittade jag den här. Stod och velade ett tag eftersom den är lite stor men jag kunde inte låta bli att köpa den. Aja nu är den min och glad är jag för det eftersom jag letat efter den perfekta svarta fuskpälsen i flera år.  

Förlåt för riktigt kass uppdatering idag. Anledning är att jag helt enkelt suttit med en svenska uppsats sen jag kom hem idag. Är fortfarande inte helt klar dessutom. Är riktigt less nu men det är det sista arbetet som ska in innan jul så det är bara att kämpa på. Fast jag är en sådan som aldrig blir klar med sånnahär uppgifter. Kan sitta och ändra, lägga till och ta bort i flera timmar. Hörde jag perfektionist?
Mer uppdatering blir det iallfall imorgon. Hej.

OCH VINNAREN ÄR

  2010-12-19 / 21:02:10 / Allmänt / 4 KOMMENTARER



Den som vann tävlingen är den snygga bruden som driver bloggen YOUWALKLIKEATHIEF. Grattis!
Tack till ni alla som deltog! Det kommer säkerligen upp fler liknande tävlingar!


SOURCE: jak&jil

PYSSLING

  2010-12-19 / 20:28:41 / kreativitet / 4 KOMMENTARER




Jag pysslade ihop lite julklappar igår och passade då även på att göra lite smycken till mig själv.  Diamanter i öronen och en gigantaiskt ros-ring. Ringen är ganska konstig egentligen men jag gillar den. Den är lite annorlund, men blir perfekt färgklick till en helt grå/svart outfit. Örhängena är väldigt coola tycker jag. Gigantiska diamanter i öronen tackar jag inte nej till.
Jag gillar att göra egna smycken. Mycket roligare och billigare än att köpa färdiga. Man kan ju även tillverka sådant som man vill ha men som inte finns i affärerna. Dessutom är det väldigt avslappnande att sitta och pyssla med kedjor och grejer. Jag måste helt klart ta mig en tur till pärlbutiken nu i veckan. Blev så nöjd med en av julklapparna jag gjorde igår att jag blev sugen på att göra likadana åt mig själv...

Den lyckliga vinnaren i tävlingen utses om en liten stund :)


SOURCE: jag.

GLÖM INTE

  2010-12-19 / 16:01:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Glöm inte bort att anmäla er till tävlingen där ni kan vinna ett fint halsband! Det är sista dagen idag! Tävlingen slutar klockan 8 idag! KLICKA HÄR eller på bilden i menyn för att komma till tävligen :)

COPY A COPY

  2010-12-19 / 15:54:53 / cravings / 1 KOMMENTARER


Nelly har nu ett par riktigt fina skor i sin webbshop just nu. Dom här snyggingarna känner säkert alla igen. Jeffrey Campels modell har sålt som smör, likaså Jessica Simpssons modell. Alla tre har inspirerats/kopierats av en sko som Charles Anastase gjorde för några säsonger sedan, som dock inte alls sålde lika bra... Dom här från nelly är dock mycket billigare än alla andra och minst lika fina. Känns som ett bättre köp helt enkelt. Ett par silvriga skulle sitta fint. Jag är extra svag för silvriga plagg och accesoarer just nu. Så snyggt. Dom här skorna skulle lätt fixa vilken party eller vardagsoutfit som hellst.


SOURCE: nelly.com

J MENDEL

  2010-12-19 / 15:42:14 / inspiration / 0 KOMMENTARER


J Mendel prefall 2011.
Päls är helt fantastiskt snyggt. Lager på lager med päls? Varför inte!


SOURCE: knightcat.

GÅRDAGENS DAGENS

  2010-12-18 / 19:16:33 / me & my clothes / 6 KOMMENTARER

Kofta - monki. Skjorta - mammas.

Jag hade inte riktigt tid att blogga igår. Inte idag heller. Har ju som jag sa i förra inlägget varit i umeå idag. Inhandlade några snabba julklappar. Umeå är förövrigt en himla mysig stad. Förstår inte varför jag inte är där oftare när det är så nära, bara en 1 ½ timmes bilfärd. Måste det helt klart bli ändring på det, inte minst med tanke på det så mycket bättre shoppingutbudet som finns i umeå. 
Här har ni iaf gårdagens outfit. Nu ska jag hjälpa mamma med knäcken och sen blir det lite chokladtryfflar tror jag.

SVART / VITT

  2010-12-18 / 19:08:39 / cravings / 2 KOMMENTARER


Med svart och vitt kan det helt enkelt inte gå fel. Enklast är oftast snyggast. Älskar den där kimono-koftan! Sjukt snygg ju! Hade helt missat att monki hade en sådan snygging. Ska helt klart försöka haffa en sån nästa gång jag är på Monki. Var i umeå idag men hade inte tid att gå dit tyvärr.. Får försöka ta mig en tur dit igen när reorna börjar.


SOURCE: monki. weekday. mq. kan dee.
KOLLAGE: jag.

SMUTS

  2010-12-17 / 20:00:03 / faces / 2 KOMMENTARER



Siri tollerod. Så söt.


SOURCE: fashiongonerogue.

BEIGE

  2010-12-16 / 11:36:32 / me & my clothes / 13 KOMMENTARER



Jag struntar helt i att folk tycker att blondiner inte passar i beige. Beige måste vara den mest fantastiska färgen. Det passar ju till alla andra färger. Idag matchar jag med silvergrått. Nu ska jag bege mig till skolan. Börjar klockan 12. Ganska bra för att vara en torsdag. Hej


SOURCE: jag.

TIPS

  2010-12-16 / 11:27:18 / Allmänt / 1 KOMMENTARER



Fick nyss det här meddelandet från Nilssons klubb. Idag börjar rean på dinsko. Upptill 50% rabatt och 10% till för medlemmar. Fint. Kanske man ska inhandla ett par nyårsklackar ändå.


SOURCE: jag.


2.0

  2010-12-16 / 10:33:04 / cravings / 3 KOMMENTARER


Jag älskar den här väskan. Eller egentligen den här typen av väskor överhuvudtaget: enkla och fina shoppingväskor i skinn. En liknande ska helt klart bli mitt nästa väskköp. Eller kanske kan sy min egen i skinn.. Jag tror att den här kommer ifrån Zara om jag inte minns fel. Sjukt fin.


SOURCE: 5inchandup.

CELINE-ISH

  2010-12-15 / 22:35:24 / cravings / 5 KOMMENTARER

Förur var det den store Alexander Wang som alla budgetkedjorna kopierade ifrån, nu är verkar det vara celines tur. Av det lilla jag sett verkar det iallfall som att många kedjor valt att inspireras av celine i deras vårkollektioner. Inte mig emot eftersom jag tycker att Celines senaste kollektioner varit helt otroliga. Dom här snygga brillorna kommer ifrån Ginatricot och kommer ut i butik v.12 om jag inte minns fel. Känns väldigt celine tycker jag. Snygga. Härlig färg dessutom. Jag tänker helt klart försöka lägga vantarna på ett par när de kommer ut i butik.

AKVARELL

  2010-12-15 / 20:15:50 / inspiration / 9 KOMMENTARER


Christine Centenera
Älskar den där klänningen. Som en akvarellversion av stjärnhimlen. En liknande den här vore fint till nyårs.  


SOURCE: ?

CRISPY WHITE

  2010-12-14 / 22:13:41 / Allmänt / 6 KOMMENTARER


Lindsey Wixson after Victor & Rolf ss/11.

Jag gillar den här sminkningen riktigt mycket. Fränt med vit eyeliner. Den här sminkningen tror jag skulle kunna passa bra nu till både jul och nyår. Är man extra vågad kan man ju alltid köra med bleka bryn som på bilden, och det kan bli succé tror jag, men det kan även bli katastrof. Jag tror dock att jag kommer hålla mig till bara eyelinern. Men för att få till dom där blekta brynen snyggast så sminkar ni först över dem med foundation eller concealer och sen lägger ni på et lager med puder. Enkelt knep för att få till en annorlunda look. Blekta bryn är ju en trend som synts flitigt på både catwalken och i mängder av modereportage men den har inte riktigt lyckat nå ut till alla fashionistas än. Men när man ser någon bära upp det såhär snyggt så är det nästan så man blir lite sugen på att testa på.


SOURCE: fashionising. makeupstore.


MINUS

  2010-12-14 / 20:41:17 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER


Stickadkofta - åhlens. Halsband - present.
 
Imorse stod termometern på -25. Sjukt kallt var det, så jag värmde mig i den här stickade tröjan.
Hela dagen har spenderats med fysikboken känns det som. Är riktigt less nu. Men förhoppningsvis så kommer allt plugg vara värt det när jag sitter där och skriver provet imorgon..


Glöm inte att anmäla er till tävlingen! KLICKA HÄR!

ENKELHET

  2010-12-14 / 16:54:07 / cravings / 3 KOMMENTARER


Fina väskor hos Accent. Enkla och minimalistiska. Precis vad jag vill ha. En sån här vore inte så tokig att bära omkring på till våren.


SOURCE: hotspot.

NEON + BASIC COLOR

  2010-12-14 / 08:59:55 / inspiration / 3 KOMMENTARER



Neonfärgat tillsammans med neutrala färger som beige och grått är så himla snyggt. Snyggast är det att bara ha detaljer i neonfärgat, som dom gjort på två av bilderna: att låta en bh i chockrosa sticka fram lite. Den här trenden syntes i av lite grann nu i sommras men jag tror helt klart att den kommer bli större till våren och sommaren 2011.   


bambu northwood-blyth one teaspoon winter 2011
dree hemingway in valentino.

HIPPIEGLAM

  2010-12-13 / 22:47:39 / inspiration / 1 KOMMENTARER


Jordnära toner, päls, mönstrat, hattar. Tänkt lite Rachel Zoe stil, och ta det sen ett steg längre.

RUNWAY INSPO: kenzo fw/10
SOURCE: h&m. dinsko. style.com
KOLLAGE: jag.


PYNTAT

  2010-12-13 / 21:57:32 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER



Jag la ner fysikplugget för ikväll. Bestämde mig för att julpynta naglarna istället. Får se hur länge jag står ut med dom här lady-gaga-blingade naglarna. Men just nu känns det bra att inte ha någon färg på naglarna. Det här lacket kommer nog passa utmärkt till nyårfirandet iallafall.

UPDATE: caroline gillar tydligen också glittriga naglar. KLICK!


SOURCE: jag.

TIPS

  2010-12-13 / 20:22:23 / Allmänt / 1 KOMMENTARER


Ni som inte hann med när Lanvins kollektion för h&m släpptes har chansen nu igen. En del klänningar har kommit ut på hemsidan nu igen. Men det gäller nog att vara snabb då dom nog inte finns kvar särskilt länge till...


SOURCE: h&m.

SANKTA LUCIA

  2010-12-13 / 15:01:03 / me & my clothes / 5 KOMMENTARER


Metallickofta - secondhand. Tshirt - monki. Jeanstights - ginatricot. Skor - vagabond.

Idag har varit en av de minst givande dagarna nånsin i skolan. Hela förmiddagen var det lucia firande och sen bara en lektion efter det. Under lucia firandet så lyckades jag iallfall vinna en kamera! Det var trevligt, även fast den var helt värdelös så var det himla kul. Det gjorde helt klart min dag.

Resten av eftermiddagen och kvällen ska jag nu försöka ägna åt fysikplugg! På onsdag är det sista provet i Fysik B.. Sista chansen att göra bra ifrån sig. Nu jäklar!

CHANEL PRE-FALL 2011

  2010-12-12 / 22:12:23 / inspiration / 1 KOMMENTARER


Chanel pre-fall 2011.
Guldfeber, broderat och tiaror.
Karl Lagerfeldt lyckas säsong efter säsong behålla "Chanelkänslan" i kollektionerna, men utan att det blir tråkigt. Det känns nytt och uppdaterat varje gång, fast man ser ändå helt klart att att det är en Chanel kollektion man tittar på. Coco hade varit stolt. Lagerfeld är otroligt duktig. Jag beundrar honom.


SOURCE: style.com

ADVENT / TÄVLING

  2010-12-12 / 18:50:07 / Allmänt / 16 KOMMENTARER


Jag tänkte köra en liten adventstävling här på bloggen. Priset är som ni ser ett ormhalsband. Det enda ni behöver göra är att kommentera att ni vill vara med och tävla. Vinnaren utses sedan genom lottning. Tävlingen håller på fram till fjärde advent, alltså nästa söndag (19/12). Lycka till!

OBS: kom ihåg att skriva er mail så jag kan kontakta vinnaren!!

UPDATE: tävlingen är avslutad!!!

PACKAT OCH KLART

  2010-12-12 / 18:00:29 / inspiration / 0 KOMMENTARER



I julklapp önskar jag mig en resa till ett varmt land. Eller till en fin stad. Resa är bland det härligaste som finns. Fly från verkligheten och vardagen för en stund är bra skönt. Trots det så är packa är bland det tråkigaste jag vet. Kanske för att det alltid blir sån oordning i garderoben när jag gör det. Nästa gång så ska jag packa lika fint och strukturerat som på bilden. Jag ska även försöka komma ihåg att man inte behöver 5 par skor eller 8 bikinisar..


SOURCE: wildfox


WALDORF

  2010-12-12 / 09:34:45 / / 2 KOMMENTARER


CRYSTAL

  2010-12-12 / 09:09:54 / cravings / 3 KOMMENTARER


Jag vill ha kristaller hängandes runt halsen och på fingrarna. Galet snyggt.


SOURCE: wunderkammerjewellery

STJÄRNFALL

  2010-12-11 / 17:13:53 / faces / 4 KOMMENTARER




Theres Alexandersson är en av Sveriges hetaste modeller just nu. Jag kan se varför.


SOURCE: fashiongonerogue.

KLON: BUDGET VS LYX

  2010-12-10 / 16:02:23 / / 8 KOMMENTARER



Nu under december kommer det vänstra halsbandet från h&m ut i butik, och man kan tydligt se vart inspirationen kommer ifrån, nämligen Pamela Love. H&M lyckas inte riktigt så bra som Pamela Love men visst är det riktigt fint. 
Prisskillnaden: h&m 49,50:- . Pamela Love ca 4000:- Vilket skulle ni valt?


SOURC: h&m. opening cermony.


MANGO

  2010-12-10 / 15:55:48 / inspiration / 0 KOMMENTARER


Mango aw/10.

FÖR ANSIKTET

  2010-12-10 / 07:32:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER


Normaderm rengöringscreme ifrån Vichy. 165 kronor, apotek hjärtat.

Härom dagen passade jag på att införskaffa mig en ny rengöringscreme: Normaderm ifrån Vichy. Blev en lite dyrare rengöring den här gången och det känns väldigt bra. Jag satsar hellre på lite bättre kvalitet, och även om det kostar lite mer så är det oftast värt det i längden. Speciellt när det gäller hudprodukter. Har dessutom bara hört positiva saker om den här produkten så jag är helt säker på att vi kommer trivas bra ihop. Cremen kostade 165kronor och säljs, vad jag sett iallafall, bara på apoteken. Jag fick dessutom tester av två fuktighetscremer på köpet. Fint.


SOURCE: jag.


ÖNSKA

  2010-12-09 / 22:20:59 / we can wish / 8 KOMMENTARER




A.P.C. LINDEX. ACNE. REED KRAKOFF. J BRAND.

MÖRKER

  2010-12-09 / 21:29:55 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER


Blus från Monki. 

Jag hade panik imorse. Hade absolut ingenting att ha på mig. Gick till mammas garderob istället: och fann denna fina blus! Väldigt perfekt tycker jag. Den är sådär härligt transparent, med djup urringning fram och i svartaste svart. Ja underbar helt enkelt. Den var dock otroligt svår att fånga på bild. Hatar dessutom att knäppa dagens i mörker. Just därför har det varit ont om just sånna här på bloggen. Ska försöka bättra mig, men jag saknar ljuset och värmen. Gör inte ni?


WHITE TENT

  2010-12-09 / 16:50:53 / inspiration / 5 KOMMENTARER



White tent spring 2011.

Snyggaste lookbooken jag sett på länge. Enkla former. Beige, silvergrått och rött. Sportigt fast ändå minimalistiskt. Riktigt fint. Grym magväska dessutom. Älskar allting med detta. Allt.


FOREVER 21 WEBSHOP

  2010-12-09 / 16:23:48 / cravings / 1 KOMMENTARER


Forever 21 finns numera i Storbrittanien och har därför också öppnat en europeisk webbshop. Så nu slipper man betala tull för flera hundrakronor! Äntligen! Frakten går på runt 60 kronor har jag för mig. Fast priserna är i euro så det är inte lika billigt som på den amerikanska hemsidan, men fortfarande himla billigt. Fantastisk tycker jag. Forever21 har ju så mycket snygga kläder skor och smycken så det finns en lite risk att det blir en beställning inom en snar framtid. Nyårsklänning kanske? 

Här hittar ni webbshopen:  http://www.forever21.com/EU


SOURCE: 5 inch and up.

GLÖM MIG INTE

  2010-12-08 / 21:11:05 / we can wish / 3 KOMMENTARER


Scarfs med digitala print och illustrationer. Sjukt snygga. De kommer från märket Forget me not och är i silke. Min favorit är nummer två, den blå med skalbaggar, riktigt ball. Skulle gärna ha denna hängandes runt halsen eller knuten runt huvudet. Men cirka priset är tyvärr 2000 kronor..


SOURCE: forget-me-not.me/

METALIC

  2010-12-08 / 20:40:26 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER





Fick med mig en mörkt silvermetallicfärgad kofta hem idag. Spenderade några timmar på stan, först fika med en söt tjej och sen blev det lite köp av och spaning efter julklappar. Gick väl hyffsat iallafall, blev mest grejer till mig själv men.. heh.

Kofta är lång och och i härligt slinkigt material. Den blir perfekt att pigga upp vardagen med. Kommer matcha den med svarta byxor och en vanlig basic tshirt eller med en längre tröja och strumpbyxor. Självklart är den secondhand. 35kronor.

SOURCE: jag.


DECEMBER

  2010-12-08 / 20:22:55 / cravings / 3 KOMMENTARER


Här har ni ett smakprov på allt fint som kommer ut i butik på H&M under december månad. Det är mycket skinn åter igen. Läderbandet att knyta runt midjan på kavajen är ju himla fint. Älskar skinnfickan på klänningen. Är sugen på att göra något liknande själv på en gammal tröja. De röda skinnbyxorna är perfekta enligt mig, men de går tyvär på 1500 kronor.. Halsbandet är även det riktigt fint.Och hur cool är inte nätklänningen!? Ja som vanligt blir man aldrig besviken på H&M eftersom de ständigt levererar.


SOURCE: H&M.
KOLLAGE: jag.

LBD

  2010-12-07 / 22:41:34 / cravings / 6 KOMMENTARER


Inget slår den lilla svarta. Nånsin. Oavsett om du ska spendera kvällen hemma, på fest eller på middag. Så här har ni sex stycken svarta krigare för nyårsafton. Från asos allihopa.


SOURCE: asos.

EN DECEMBER DAG

  2010-12-07 / 19:56:33 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER



Skjortklänning - zoul. Spetströja - veromoda. Klocka - mammas. Ring - loppis.

Det var alldeles för länge sedan jag la upp en dagens. Nästan så länge sedan att jag inte är värd att kalla min blogg för en modeblogg längre.. Men det ska det bli ordning på. Ska köpa nya batterier till kameran imorgon så då blir det full fart igen.

Idag drog jag iallafall på mig en av sommarens favoritklänningar och tog på mig en spetströja in under för att det skulle bli lite varmare. Funka fint. Fast jag ångrar lite att jag tog på min tunnstrumporna. Det var lite för kallt för det..


SOURCE: jag.


RUSTNING

  2010-12-07 / 10:10:05 / cravings / 9 KOMMENTARER



JAG. MÅSTE. HA. DETTA. ARMBAND.
Helst två dessutom..


RAG & BONE

  2010-12-07 / 10:09:44 / inspiration / 3 KOMMENTARER

Rag & Bone prefall 2011.


SOURCE: style.com

PLANER

  2010-12-06 / 22:11:39 / Allmänt / 5 KOMMENTARER



Alison Arboux for Kurv Magazine. 
Jag har en plan. Nu gäller det bara att hålla sig till den. Wish me luck.


SOURCE: fashiongonerogue.

ZIP-PULL EARINGS

  2010-12-06 / 15:59:39 / / 1 KOMMENTARER

 
Inte alltid men ofta händer det att det känns mer värt att köpa kopiorna än orginalet. Just nu får man dessutom alla örhängen från ur & penn för bara 29kronor. Alltså ännu mera värt. Eller göra ett par egna? Men fina är dom båda två iallfall.

NINE TIL NOON

  2010-12-05 / 20:30:44 / inspiration / 3 KOMMENTARER


Taylor Warren by Jason Lee Parry.
Skön video helt enkelt.

UR MAMMAS GARDEROB

  2010-12-05 / 20:15:48 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER


Jag har sagt det här så många gånger förr men det är värt att nämnas igen: min mammas garderob en riktig guldgruva. Hittade dom här skorna för några veckor sen! Så perfekta. Ser precis ut som dom DrMartens skorna jag vill ha, fast 1000 kronor billigare. Hur bra är inte det. Sköna är dom dessutom, varma och perfekt ingådda och slitna. Precis som dom ska vara. Kände att skorna helt enkelt var värda ett eget inlägg, och inte bara visas upp i en dagens.


SOURCE: jag.

MICHAEL KORS PRE-FALL 2011

  2010-12-05 / 09:42:05 / Allmänt / 1 KOMMENTARER


Michael Kors prefall 2011
Det röda håller i sig, likaså det minimalistiska.


SOURCE: fashiongonerogue


FUR + TSHIRT

  2010-12-04 / 19:17:30 / inspiration / 7 KOMMENTARER




Älskar den här mixen: päls med tshirt och jeans.
Filippa är så duktig. Och snygg! När jag blir stor vill jag bli lika cool som hon.


SOURCE: rodeo.


BORED

  2010-12-04 / 12:17:08 / we can wish / 4 KOMMENTARER



Typ såhär känner jag mig nu för tiden, grå och tråkig. Men snart sticker jag och drar in lite pengar. Fint.

 ROGAN . ACNE . 3.1 PHILLIP LIM . MAISON MARTIN MARGIELA . PROENZA SCHOULER .


NEBULOSA

  2010-12-03 / 23:43:46 / my day / 1 KOMMENTARER


Jag klev typ nyss innanför dörren, har spenderat hela dagen i Umeå. På universitets fysikavdelning. Måttligt intressant. Vi kikade lite grann på universum. Tittade på sjärnor och sånt som här ovan. Ganska fint. När resten av klassen åkte hem sprang vi på stan. Gick på monki, hittade ingenting. Gick på Scorett, vågade inte prova nått av rädslan att återigen falla för ett par skor som kostar 1500-2000. Gick på bio, såg en fin film med många nakenscener. Och då menar jag verkligen mycket naket. Nu ska jag dricka te och vara helt själv. Skönt.


SOURCE: nasa.

PROM

  2010-12-02 / 21:30:03 / we can wish / 3 KOMMENTARER



Tror jag hittat den perfekta balklänningen!
Skulle tyvär tippa på att prislappen visar 5 siffrigt.


LOAFERS

  2010-12-02 / 20:10:10 / cravings / 1 KOMMENTARER


Jag vill ha dom här skorna på mina fötter. Till våren.


SOURCE: marcella mravec

MODELS OF DUTY

  2010-12-02 / 16:28:04 / inspiration / 3 KOMMENTARER



Militärgrönt, svart och brunt är en riktigt fin kombination. Och altamira är en bra inspirationskälla.


SOURCE: altamiranyc.


PÅ ÖNSKELISTAN

  2010-12-02 / 07:42:54 / cravings / 1 KOMMENTARER



I år tänkte jag bara önska mig bra grejer. Blir nog en hel del porslin och "flytta-hemifrån-grejer". Och för att slippa bli besviken så strök jag de orimliga grejerna, så som Mulberry bayswater-väskan, Acne skorna och armbandet från Maison Martin Margiella. Det blev blandannat dessa grejer kvar. Kimono, anteckningsbok och en klocka. Allt svart. Färg är överskattat.


SOURCE: h&m, ordning&reda, nixon.