SATAN I GATAN

  2011-04-30 / 15:57:08 / cravings / 0 KOMMENTARER



Jag måste erkänna att jag är galet avundsjuk på My som lyckats haffa den här fina blusen. Ruggigt fin. Hade inte haft nått emot att fira valborg i den. Men den kommer från Zara och finns förhoppningsvis att få tag i på nätet. Den här vill jag ha. Fast jag vill bära tvättade jens till. Typ dom HÄR. Oj va fint.


SOURCE: myblomquist.


KERSHAW

  2011-04-30 / 09:15:00 / cravings / 2 KOMMENTARER


Otroligt snygga Abbey Lee Kershaw på omslaget av Numeros Maj nummer. Älskar det där kroppsbältet (?) från Lavin. Ruggigt snyggt. Ett sånt vill jag. Gärna svart. Vart finns budget varianten?

Nu drar jag och jobbar några timmar. Lovar faktiskt mer uppis sen. Hej.

NEON

  2011-04-29 / 20:20:16 / cravings / 1 KOMMENTARER


ELSA CASE 79:-, Ginatricot.

Två små fina ting från ginatricot. Små väskor att ha som en liten minikuvertväska eller perfekta att ha småprylar i. Riktigt tjusiga. Bara 79 kronor. Nästan så man kan köpa båda färgerna då!


CAMISOLE

  2011-04-29 / 14:22:13 / me & my clothes / 5 KOMMENTARER




När jag var i Stockholm nu senast så köpte jag det här linnet på H&M. Enkelt och svart. Precis så som jag vill ha det. Smala spagettiband och den finaste rygguringningen gör det här linnet till en favorit i min garderob. Ynka 100 kronor kostade det. Och det passar lika fint till vardags och till utgång. Är sugen på att köpa det i fler färger. Ett vitt och ett rosa vore fint. Och ett blått kanske.


Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen försöka ta mig in till stan.


GAGA

  2011-04-29 / 13:15:00 / inspiration / 3 KOMMENTARER
 

Så grym brud alltså.

TIPS

  2011-04-29 / 12:25:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER



En av mina bästa vänner har just nu en kung tävling på hennes blogg som ni bara inte får missa! Där ni kan vinna en helårsprenumeration av Elle! Hur bra som hellst! Om jag är med och tävlar? Jajemen!


Klicka HÄR för att delta!


DEPEND LOVE

  2011-04-29 / 12:00:00 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER



Har jag sagt att jag älskar depends lack? Aja jag gör det en gång till iallfall. Dom är så underbara. Små söta flaskor som finns i regnbågens alla färger. Sitter helt okej. Och priset är galet bra. Perfekt. Jag älskar dem. Här är några av mina favoritfärger för tillfället. Färggrant var ordet.

SÅNT MAN INTE MINNS HAR INTE HÄNT

  2011-04-28 / 19:11:37 / cravings / 9 KOMMENTARER



Grymma brallor.
Jag har länge velat införskaffa ett par spetsbrallor, ända sedan Ida Sjöstedt visade spetsbrallor i sin ss/11 kollektion i höstas faktiskt. Och gärna bära dem som HÄR.Jag har lite spetstyg liggandes här hemma och jag har sedan en tid tillbaka funderat på att själv sy ett par brallor av det. Men jag är som sagt inte så bra på att genomföra och även slutföra sånna projekt. Nån som vet vart det finns nått liknande?

Igår var det som sagt utgång. Väljer att inte kommentera det alltför mycket. Låter rubriken tala för sig själv. Ni som var där vet hur roligt det var. Och ni som inte var där, synd för er. Ikväll blir det nog lugn hemmakväll. Hoppas jag.


SOURCE: free people via sandra evaldsson.


DEN DÄR NYANSEN AV BLÅTT

  2011-04-27 / 19:57:49 / cravings / 5 KOMMENTARER



Allt från H&M.

Jag har i flera månader nu varit galet svag för just den där blåfärgen ovan. Så himla fin. Vet inte vad det är, men jag vill köpa allt jag ser i den där färgen. Jag som aldrig varit blå?

Nu ska jag panikstäda, duscha och klä på mig. På 5 minuter! Hehe. Får snart besök av en fin tjej. Och senare en till fin en. Ikväll blir det vindrickning, tjejsnack och lite utgång. Har ni tur så hinner jag med ett outfitinlägg ikväll. Hej.


ANJA

  2011-04-27 / 10:30:48 / faces / 4 KOMMENTARER


Anja Konstantinova.
Drygt att vara vacker. Och ha de perfektaste ögonen och läpparna.

Gick ut nyss för att försöka bättra på brännan lite. Men det var kallt. Frös och gick in igen. Tråkigt. Hade hoppats på att hinna bli brun som tusan innan lovet är slut. Ser mörkt ut..
Idag ska jag en sväng till stan tror jag. Är galet shopping sugen. Jobbigt. Heh. Och ikväll blir det förhoppningsvis utgång! Yey. Nu frulle. Bacon och ägg. Hej.


SOURCE: fashiongonerogue.


FASHION AGAINST AIDS

  2011-04-26 / 21:05:00 / cravings / 3 KOMMENTARER


Idag släpptes ju som många av er vet h&ms fashion against aids kollektion. Fanns väl inte så mkt bra där egentligen. Förutom en finfin godbit. DENNA Åh vad jag grämer mig över att jag sov bort dagen och inte lyckades haffa den! Fasen. Eller den HÄR. Dumma jag. Nån som har en över åt mig?

STREETSTYLE

  2011-04-26 / 20:43:22 / inspiration / 7 KOMMENTARER


Dagens inspirationskälla blir streetstyle. Ruggigt bra. Ska försöka bjuppa på en egen dagens snart. Det är dåligt med dom här på bloggen. Borde bli bättring på den. Men spenderar helst lovdagarna i pjamas eller nått annat skönt. Men imorgon kanske. Här ovan har ni iallafall mycket fint. Streetstyle levererar alltid! 



SOURCE: streetfsn. sthlmstreetstyle. streethearts. ?



FÖRE

  2011-04-26 / 11:57:23 / kreativitet / 1 KOMMENTARER


Jag nöter byxor som ingen annan. Säkert ett par i halvåret. Drygt. Men istället får jag nya shorts. Här ska det klippas. Sugen på att göra ett par superkorta. Typ hotpants. Som den här bruden. LÄNK. Fast kanske inte. Vi får se. Går det vägen så kommer det kanske en efterbild.

Snart kommer min fina kompis/wingman/partner in crime/Ann Åström hit. Då blir en liten sväng till stan för att fixa lite med projektarbetet. Men först fram med saxen. Hej.

COPY

  2011-04-25 / 17:00:00 / cravings / 9 KOMMENTARER


Men hur snygga? Dessa skulle gärna få komma hem till mig. Bums. Tänk er dessa med slitna jeansshorts och en enkel tisha på festivalerna i sommar. Helt okej va? Från Fashionpash. Blir mina för 659 riksdaler. Tål att övervägas. Förresten ni som inte har spanat in denna webbshop borde göra det. Galet mkt fint. Svårt att hålla plånboken i styr.

DETALJ

  2011-04-25 / 15:38:14 / inspiration / 5 KOMMENTARER



Sjukt fint. Funderar på att ge mig på en DIY nån dag. Vore tjusigt. Kan väll inte vara så svårt att få till detta?

SOURCE: ?

SMOKEY ROLLS

  2011-04-25 / 10:38:41 / Allmänt / 3 KOMMENTARER


Oj va bra. Halvt designat och helt stylat av Alexandra Spencer aka. 4th and bleeker. Det här är riktigt bra. Så snyggt. Precis vad jag gillar. Lite bohemiskt 70 tal möter hårdrock? Aja härlig kombo iallfall. Så här vill jag se ut i sommar.  
Se resten HÄR.


SOURCE: 4th and bleeker.

KRISTALL

  2011-04-24 / 20:37:54 / inspiration / 1 KOMMENTARER



Jag skulle egentligen befunnit mig i Falkenberg just nu. Och hade dessutom troligtvis befunnit mig på Hoffmaestro konsert. Så nu sitter jag hemma och deppar lite för att det inte blev av. Försöker muntra upp mig lite genom att käka efterrätt och titta på fina bilder som dessa. Kliar konstant i fingrarna. Synd bara att de är svindyra som alltid. Vi kör på DIY istället.


SOURCE: enrapturedesigns

PEPP

  2011-04-24 / 19:06:45 / inspiration / 5 KOMMENTARER



För några veckor sedan blev jag intervjuad för en lokaltidning när de hade ett modenummer. Och resultatet hänger fint på min anslagstavla. Jag känner egentligen inte bekväm med sån här uppmärksamhet och var ganska tveksam först till att ställa upp. Men jag gick med på intervjun och jag måste säga att det var riktigt kul. Artikeln var två sidor lång och nu när jag vant mig vid det så är jag faktiskt ganska stolt. Så därför hänger den nu på min anslagstavla. Så det första jag ser när jag vaknar och det sista jag ser när jag går och lägger mig är denna. Väldigt peppande. Tack tidningen 7 och Märta för den jättefina artikeln.

Jag har idag dessutom fyllt på min anslagstavla med roliga minnen, biljetter, inspirerande bilder och texter och mitt favvohalsband. Det som saknas där är en bild på två av mina förebilder, Klingen och Sofi Fahrman, och en bild på drömväskan, en svart mulberry bayswater, som är det första jag ska köpa när jag har råd. Måste säga att en anslagstavla att fylla med inspiration och liknande är riktigt peppande och fint. Ett tips från mig.


BEIGA BOOTS

  2011-04-24 / 10:54:23 / cravings / 2 KOMMENTARER


Jag är på jakt efter ett par beiga boots. Passar utmärkt i både vår, sommar och höst. Min skogarderob är full av svart och det behövs lite omväxling. Prövade de översta från Dinsko häromdagen. Riktigt fina. Är riktigt sugen på att haffa dem. Perfekt färg, klack och detaljer. Grymma helt enkelt. Och passar min plånbok mycket bättre än alla andra boots jag sett.

Förlåt för dålig uppis de senaste dagarna. Men jag har tagit lite påskledigt. Det blir bättre snart. Nu ska jag ut i solen. Hej.

SOURCE: dinsko. fashiontoast. caroline blomst. my blomquist.

NEON

  2011-04-23 / 18:22:59 / inspiration / 6 KOMMENTARER



Inspiration till max. Älskar den där väskan.

Hade en kanonkväll igår. Fast är riktigt trött idag. Så jag har därflr spenderat större delen av dagen ute i solen och bara degat och lyssnat på musik. Härligt. Känns faktiskt som om det redan är sommar. Helt underbart.


SOURCE: fashionsquad.

LOOKBOOKS

  2011-04-22 / 13:32:48 / inspiration / 3 KOMMENTARER


Bassike fw10/11.
Älskar att titta på fina lookbooks videos. Mycket inspiration och grymt vackra. Denna är bara ett fint exempel. Enjoy.


Har legat ute i solen i tre timmar idag och stekt. Riktigt skönt. Lyckades läsa ut en av tre böcker som ska läsas nu under lovet. 2 to go. Fick dock inte så mycket färg känns det som. Men jag har ju hela lovet på mig att bygga upp brännan. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig. Idag väntas grillkalas, jägerdrickning och sen kanske utgång. Kan inte bli bättre. Hej.

BLOGGTIPS

  2011-04-22 / 09:21:02 / inspiration / 4 KOMMENTARER


Vaknade utvilad av att solen lyste in i rummet och med fåglarna kvittrandes utanför. Vilket kändes helt underbart. Plus att jag har lov. Så humöret är på topp och jag kände därför för att börja denna dag med att dela med mig av mitt absolut bästa bloggtips för tillfället: ALEXANDRA SÖDERHÄLL. Oj vilken grym tjej. Väldigt inspirerande. Hennes blogg är ett måste på allas Bloglovin listor.

Nu frulle. Sen sola. Hej.

FEMTIO

  2011-04-21 / 18:08:02 / me & my clothes / 7 KOMMENTARER



Spagettilinne och gröntlinne från H&M, 50kronor för båda.

H&M hade halva reapriset idag. Och jag råkade gå förbi. Har egentligen tänkt sluta shoppa. Helt. Men gick sådär. Försöker inbilla mig att det här inte räknas. Men det gör det nog ändå. Aja fick båda två de här fina ovan och en liten plånka för mindre än 50 kronor. Kändes som en synd att låta bli. Ett glansigt svart spagettilinne med spetsdetaljer och en härligt melonsorbetgrönt blus/linne. Den gröna saken är dock mycket knalligare i verkligheten, vet inte vad som hände med bilden..  Nöjd som tusan är jag iallafall.

PERSIKA

  2011-04-21 / 15:52:06 / inspiration / 4 KOMMENTARER

GINATRICOT. H&M. CHEAP MONDAY. MONKI. WEEKDAY.


Jag är inne i en basic-period just nu. Vill bära jeans, blåskjortor, utsvänga kostymbrallor och andra sådana plagg. Är sjukt sugen på att införskaffa ett par nya jeans. Letar efter den perfekta färgen. Inte för ljus och inte för mörk. Men ändå blå. Som ett par gamla Levis i färgen typ. Sen skulle jag inte ha något emot att bära det där underbara persikofärgade linnet till. Riktigt mumsigt. Enkelt, men fräsht om man matchar med alla ljusa accesoarer. Speciellt det där vita flätade läderbandet att knyta i jeansen. Grymt.


Nu är det äntligen lov. 10 dagars ledighet. Känns himla fint. Har precis röjt i mitt rum. Herregud vad kläder jag har. Kan knappt stänga en enda byrålåda. Tror det är dags för en rensning under lovet. Nu ska jag iväg och handla lite inför imorgon. När jag kommer hem ska jag visa er vad jag lyckades haffa idag. Hej.

H&M BIB

  2011-04-20 / 22:29:41 / Allmänt / 2 KOMMENTARER



Idag vill jag slå ett slag för H&Ms senaste kampanjbilder för deras avdelning BIB. Jäklar vad fina bilder. Helt klart bättre än deras vanliga kampanjbilder. Ser ut att kunna vara hämtat direkt ur Elle. Grymt jobbat. Dessutom är det kul att någon väljer att satsa på "större" mode. Inte ofta man ser det i modeindustrin. Hoppas vi får se mer av detta.


SOURCE: h&m.

JEANS + JEANS

  2011-04-20 / 21:36:51 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER


Just nu försöker jag knåpa ihop lite smycken, dricker te och lyssnar på min favorit artist för stunden: Adele. Fin onsdagskväll. Denna bild får även representera dagens outfitbild. Tröttnar aldrig på denna kombination: jeans + jeans. Riktigt snyggt.

Imorgon tar vi lov.

LEOPARD LOAFERS

  2011-04-20 / 18:44:24 / cravings / 7 KOMMENTARER


Trodde jag skulle varit less på leopard vid det här laget, men icke då. Galet fint. Och dessa skor i loafersmodell är ju helt underbar. Men självklart är de inte mina, utan tillhör söta Caroline Blomst. Vore fint att spendera våren i dessa. Fast ett par loafers överhuvudtaget vore fint det med. Ska helt klart bege mig ut på jakt efter ett par.


SOURCE: caroline blomst.

GLAMOURAMA

  2011-04-20 / 18:08:12 / inspiration / 0 KOMMENTARER


Detta är mitt tidsfördriv nu för tiden när stylisterna är slut. Riktigt sköna brudar som alltid får mig att skratta. Väldigt kul att få en liten inblick i deras jobb med. Men har ni inte sett det än så borde ni börja kika på det. Det är kung helt enkelt.

WHYRED

  2011-04-20 / 17:24:45 / inspiration / 2 KOMMENTARER


Jag bjuppar på lite sjukt bra svenskt mode idag. Inte ofta det händer. Synd egentligen, för det är ruskigt bra. Enkelt, mycket svart och grått men med perfekta siluetterna ju. Det här gillar jag.  

Idag har jag skrivit svenska B nationella uppsats, jag var bortrest förra veckan så. Kändes faktiskt rätt bra. Helt ok liksom. Skrev om kläder och vårt yttre. Ett ämne som ligger nära till hjärtat så det gick lätt att skriva. Men nu är hungern här, så nu blire burgare och pommes. Görra. Hej.

LACKAT

  2011-04-19 / 22:22:44 / me & my clothes / 11 KOMMENTARER





Lackade nyss om naglarna i ett nytt lack. Orange är det i burken. Men både på naglarna och på bilderna ser det mycket mer rött ut. Synd. Men ändå jäkligt najs. De klassiskt röda naglarna är ju ruggigt snyggt det med.


CATEYES IGEN

  2011-04-19 / 20:48:49 / cravings / 2 KOMMENTARER



Vill återigen påminna er om att Cat-eyes är säsongens hetaste brillor. Jäklar vad snyggt det är. Mina som jag haffade på lindex (som jag inte visat er än tror jag..) kan vara mitt bästa köp i år. Sjukt snygga och jag är lika nöjd vare gång jag har dem på mig. För er som inte köpt några än så tycker jag ni ska göra det. Finns förutom hos lindex, några ruggigt fina hos cheap monday och urban outfitters. Köp ba!


SOURCE: streetfsn.

PLATÅ

  2011-04-19 / 15:18:23 / cravings / 2 KOMMENTARER




Spana in dom här snyggingarna. Dom vill jag ha. Vore fett att spendera våren, sommaren och hösten i dessa. Mums. 499 kronor. VÄRT. Från Nelly trend. Fast får jag inte tag på dessa ska jag helt klart haffa ett annat par dojjor med platå. Kan ju vara det finaste som finns.

Just nu håller jag på med projektarbete. Smattra lugnt vi. Kommer troligtvis upp lite mer grejer ikväll eller imorgon. Hej.


PRADA

  2011-04-19 / 08:25:00 / inspiration / 2 KOMMENTARER



Prada ss/11.
Vid första anblicken trodde jag helt klart att designern rökt på eller nått. För vem fasen gör en kollektion som sprudlar av färg, bananer, apor och ränder? Bara brillorna får ju en att undra vad som hände.
Men när jag låtit kollektion smälta in ett tag, närmare bestämt 7 månader, så kan jag härmed konstarera att det faktiskt är ganska fint. Nästan grymt till och med. Prada har lyckats få mig att älska randig igen. Breda ränder ska det vara. Inte som de klassiska seglar-ränderna som lyckats klassats som trendigt de 10 senaste vårerna (?!). Utan denna typ av ränder känns fräscha och nya. Nått som jag själv faktiskt vill bära. Jag brukar inte gilla Italienskt mode så mycket. Inte alls faktiskt. Men jag har nog haft lite fel och jag tror faktiskt Miuccia Prada kan vara ett geni ändå.


BIRDS AND BEES

  2011-04-18 / 20:22:31 / Allmänt / 5 KOMMENTARER





Det här fina öronsmycket landade i min brevlåda för några dagar sedan. Ett sånt här smycke som man hänger på örat liksom. Älskar det. Gillar även den knalliga färgen på fjädrarna. Detta kommer bli succé till en ljus/vit oufit. Jag har testat sånna här öronsmycken förut men jag måste även tilllägga att detta är grymt mycket bekvämare. Det sitter jätte bra utan att det klämmer åt. Smycket kommer från Birds and bees, som är en webbshop som en tjej vid namn Emma driver. Där finns massor av fina smycken. Klicka HÄR för att komma till sidan.

Jag har även fått chansen att erbjuda er fina läsare 10% rabatt om ni anger "FASHIONBIBLE" när ni lägger eran beställning. Fint va?

Rabatten är giltig till och med den 27e April. Shoppa lugnt :)


GÅ ÖVER GRÄNSER

  2011-04-18 / 18:38:35 / inspiration / 4 KOMMENTARER


Jag satt och kikade igenom lite streetstyle bilder från Coachella (vilket förövrigt alltid är otroligt inspirerande), när jag såg den här bilden på Kanye West. I en skjorta från Celine ss/11 damkollektion. Hur ballt?!! Och jäklar va snygg han är i den. Älskar att han vågar bära tjejkläder och inte bryr sig om det, och lyckas på köpet se manligare ut än nånsin. Han bär upp den med bravur. Vi tjejer har länge burit killkläder, den oversizeade kavajer, boyfriend jeansen, oxford shoes och en och annan tshirt från herravdelningen. Så nu kanske det är dags att killarna gör detsamma och lånar lite från oss? Jag ser iallafall fram emot att se mer av detta och det ska bli spännande att se lite mer "könlöst-mode".

ANDNÖD

  2011-04-18 / 18:14:08 / inspiration / 3 KOMMENTARER

ELLE TJECKIEN. MAJ 2011.

Jag fick lite lätt andnöd när jag såg den här bilden. Och det är inte förkylninge och snuvan som gör det. Det här må ju vara det finaste omslaget jag sett på länge. Otroligt snyggt. Älskar att dom dessutom gjort ELLE loggan i blomprintet. Fantastiskt fint. Omslaget får helt klart topp betyg av mig. Lite oväntat att tjeckiska Elle presterar såhär bra. Men sen kan det ju bero lite på att jag just nu är svag för att där Jil Sander syns. Klänningen är ju en fullträff i sig.

VITAMIN

  2011-04-18 / 15:03:03 / inspiration / 5 KOMMENTARER



FACE. MAKEUPSTORE. ASOS X2. GINATRICOT. H&M. GINATRICOT.

Jag bjuder återigen på ett kollage fullproppat med färg. Dels för att det är så galet snyggt, men även för att pigga upp mig själv. Ligger hemma och är sjuk. Feber och förkyld som bara den. Jag försöker kurera mig med glamourama, gossipgirl, te och lite fint ögongodis som dessa grejer ovan. Måste bara säga att väskan är helt fantastiskt. Fullträff på den.


HYPEN ÖVER CONSCIOUS COLLECTION

  2011-04-17 / 21:03:50 / me & my clothes / 24 KOMMENTARER

Det har varit en massa surr om H&Ms conscious collection på slutet. Äntligen har det lugnat ner sig. 95% av alla modebloggare har varit arga och irriterade över att en del plagg ur kollektionen släpptes tidigare osv. Det hetaste plagget var helt klart de virkade shortsen som säkert många fält några tårar över. Helt ärligt förstår jag inte hur ytliga människor är när de blir så pass olyckliga och desperata över att litet klädesplagg. Ett stycke tyg. Som dessutom troligtvis bara kommer vara trendigt över sommaren. Tråkigt tycker jag. Undrar om det beror på att shortsen verkligen är så snygga, eller om det beror på att människor är osäkra och behöver kläder bara för att känna att vi passar in och för att kunna vara nöjda med oss själva. Tyvärr skulle jag gissa på det sist nämna.. Självklart kan jag inte ljuga om att inte jag skulle vilja ha de där shortsen med. För ja självklart skulle jag vilja skutta runt i dessa i sommar. Men jag skulle däremot inte offra mer än 250 kronor för dem. Jag älskar mode och kläder. Men just nu är jag så less på den här stressen och panik som sveper in över modevärlden. Pressen över att bära de senaste och hetaste plaggen och trenderna får en att vilja kräkas. Hade jag kunnat hade jag gett dem nackskott allihopa, de som säger att de skulle kunna dö för att få äga ett visst plagg eller skor. Det gör mig verkligen illamående och en gnutta arg. Mode ska vara kul och inte få människor att bli självmordsbenägna. Det ska inte vara så att trenderna är över innan de ens landat i butik.




Jag ska däremot avsluta det här inlägget med att säga emot mig själv en aning. Och visa vad jag köpte från collectionen. Till mitt försvar kan jag dock säga att det inte var för att den tillhörde denna kollektion, eller för att jag sett nån känd bloggbrud i den (för det har jag faktiskt inte heller!) , utan för att den var virkad och ruggigt snygg och nått som jag vill bära i flera år framöver. Ifall någon nu orkat läsa igenom detta inlägg så vill jag bara säga att jag hoppas ni förstod vad jag hade att säga och att ni slutar mode-stressa.


I AM BACK

  2011-04-17 / 09:55:33 / inspiration / 0 KOMMENTARER


Fantastiskt fina Klingen i en av mina favorit oufits of all time. Grymme!


Jag är hemma igen från sthlm. Jag bara drog utan att säga så mkt. Sorry. Skulle uppdatera där nere men hann inte riktigt med det. Men jag ska ta igen det framöver hade jag tänkt. Stockholm var riktigt najs. Nästan sommar värme där nere dessutom.  

Idag ska jag iväg och jobba hela dagen. Känner mig riktigt sliten. Men pengar är verkligen nått jag behöver nu så det är bara att härda. Hej.


AFTER THE SHOW

  2011-04-12 / 20:49:32 / inspiration / 7 KOMMENTARER

Fina Ebba Zingmark var en av modellerna som gick visningen. 
 
Vår var temat och det syntes gott om blommigt.


Drömskorna som några av modellerna hade turen att bära. Från Swedish Hasbeens. VILL HA!


Den fantastiskt fina uppsättning som alla modellerna hade. Önskar det var möjligt att göra såhär med mitt hår med...


Fin detalj med färgade strumpor i skorna.


Här har ni de bilder som jag lovade skulle komma upp, från modevisning jag var på i fredags. Ruskigt mycket fint det fanns. Drömmer fortfarande om den där orangeröda klänningen som en av modellerna bar..

JUST NU

  2011-04-12 / 19:49:26 / inspiration / 2 KOMMENTARER



Jag sitter och försöker hitta inspiration till att få ihop en "snygg" packaning. Dregglar över Balenciagas höst/vinter 2010 kollektion. Målar naglarna syrenlila. Lyssnar på Lykke Li's senaste skiva. Stockholm är nära och humöret är på topp. Jag gillar livet jag.


PONYTAILS

  2011-04-12 / 15:10:00 / inspiration / 40 KOMMENTARER


Jag är riktigt värdelös på att göra något kul av mitt hår. Antingen så har jag det oborstat, ofixat och utsläppt. Eller så sätter jag upp det i en hästsvans. Jag har varken tålamod, hårkvaliten eller skillsen för att kunna göra några fina uppsättningar som så många andra kan. Därför kör jag alltid på hästsvansen. Och därför finner jag bilden ovan väldigt inspirerande. Den vanliga toffsen i några olika varianter: hög & stram, med metallringen, med håret snurrat runt toffsen och låg & ruffsig. Alla är riktigt fina och ganska enkla. Länge leve hästsvansen säger jag.



SOURCE: via dirtyglam

KAOS

  2011-04-12 / 14:43:26 / me & my clothes / 7 KOMMENTARER


BYXOR - LINDEX. TRÖJA - H&M. SKOR - H&M. VÄSKA - SCORETT (ny)


Idag var första riktiga dagen som 19 åring och livet känns redan som ett stort kaos. Allt är som en röra och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag impulsköpte en resa till stockholm igår tillsammans med en kompis. Enkelresa dessutom. Åker imorgonbitti vid 6. Så ikväll blir det packning. Ska bli roligt att komma iväg lite. Övik är inte så roligt. Men det kommer nog bli ganska lite shopping där nere och kanske mer njuta av att vara borta. Men jag kommer hem igen på lördag, förhoppningsvis, och då blir det eventuellt 50-dagars och sen jobb på söndag. Det var den här veckan det. Veckorna bara flyger iväg. Hinner ju knappt med något längre. Snart är det studenten och sommar igen.

Här ser ni en mix av dagens outfit och en av presenterna jag fick igår. Väskan fick jag av några kompisar i klassen. Tack tack! Älskar den där väskan. Solklar favorit. Fick även ett stativ igår som kommer användas flitigt. Helt perfekt. 

SMINK & SKÖNHET

  2011-04-11 / 22:27:29 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER

Har blivit dåligt med uppis idag. Är det okej att skylla på att jag har haft fullt upp med att fylla år? Jag gör det iallafall. Bjuder på denna lista i utbyte. Är kass på smink och skönhet, men blev utmanad av Anna att göra denna lista och jag kunde inte låta bli. Så här har ni :) Enjoy!




1. Vilken foundation använder du?
Jag använder Id bare mineral foundation. Den är helt fantastisk och passar min hy perfekt. Skulle aldrig tänka mig att återvända till flytande form igen.

2. Favoritconcealer?
Jag har faktiskt ingen favoritconcealer. Det brukar finnas två stycken i min neccesär, den klassiska från MUS med tre färger, och en billig flytande från H&M. Den senare råkade jag tyvärr tappa i toan för nån vecka sedan så den saknas för tillfället, men jag lånar mamsens så länge..

3. Vad har din hudton för undertoner?
Eh.. Blek? Nej men röd skulle jag säga. Om det finns?

4. Din åsikt om lösögonfransar?
Helt ärligt så har jag aldrig i hela mitt liv testat det! Men jag tycker det är så grymt sexig. Och snyggt!

5. Slänger du din mascara efter 3 månader?
Nja kan jag inte påstå. Slänger den när jag köper en ny, vilket är alldeles för sällan..

6. Vilken är din favoritmascara?
En helgrym från L'oreal. Den svart/vita ni vet. Den gör underverk för fransarna.

7. Favoritapplikatorer?
Fingrarna. Jag tycker penslar och grejer är överskattat.

8. Använder du någon primer?
Vad är det?

9. Favvoögonskugga?
En gamgammal från Rimmel, som tyvärr är sönder och slängd nu. Perfekt vardagsskugga! Underbar färg och sitter som berget. Letar efter en efteträdare..

10. Favvoläppstift?
För tillfället ett chockrosa från Isadora. Mums. (mycketmycket mer rosa än på bilden)

11. Favvoläppglans?
Nej jag skippar sånt klet. Men vill jag ha något på läpparna till vardags så kör jag på den klassiska, försvarets hudsalva. Det är grejer det!

12. Favvoblush?
Har ingen favorit. Men jag har ett just nu från MUS som jag gillar skarpt. "Nut" heter färgen tror jag.

13. Vad tycker du om billigare ”drugstore”-makeup?
Underbart. Använder H&M's ögonbrynspenna dagligen och nagellacken är grymma de med. Så ja billigt smink är värt.

14. Har du någonsin funderat på att ta en/gå en sminkkurs?
Nej. Eller jo jag gick en sån där privat makeup lektion på MUS för nått år sen. Det var kanon. Men sen borde jag kanske gå nån riktigt kurs. Jag är faktiskt jäkligt dålig när det kommer till smink och skönhet.

15. Vilket är det värsta sminkmisstaget tycker du?
Utan tvekan att ha för myckett och för mörk foundation. Gräsligt.


16. Föredrar du neutrala färger eller färgstarka nyanser?
Både och. Använder mest neutrala på mig själv. Förutom på naglarna där jag kör all in. Men jag önskar jag använde mer färg till fejjan, det är så snyggt ju!

17. Nämn ett av dina favoritmärken när det gäller smink.
Beror på vad det är för produkt det gäller. Men MUS produkter är ju som oftast kanon.


URBAN OUTFITTERS

  2011-04-11 / 08:00:00 / inspiration / 2 KOMMENTARER



Godmorgon! Kickstartar min födelsedag med att bjuppa på helgrym inspo från urbanoutfitters. Ruggigt fina grejer och grym styling. Det här gillas. Den där orangea väskan är inte att leka med!


SOURCE: urbanoutfitters.

HIMMEL

  2011-04-10 / 20:55:25 / cravings / 10 KOMMENTARER


Jag kan inte sluta tänka på det här nagellacket. Så fantastiskt. Babypastellhimmelsblå. Måste ha det. MÅSTE.
Sen att jag är en nagellacks-junkie är ju en annan femma..


SOURCE: kiralou

SILVER

  2011-04-10 / 18:55:09 / me & my clothes / 6 KOMMENTARER



Jag har ett par nya brallor att välkommna i min garderob. Silverfärgade och glansiga. Riktigt grymma tycker jag. Har letat efter ett par silverbyxor länge nu och dessa kändes himla bra. Men dom är supersvåra att fånga på bild, så detta är allt ni får se tills vidare..

Jag har jobbat hela dagen idag så det har inte blivit mycket uppdatering. Sen har jag även bakat tårtor och kakor tills imorgon då jag fyller år. Jäklar va snabbt det här året gick, har knappt hunnit förstå att jag fyller 19 år redan! Jag vill inte bli äldre. Jag trivs som 18 åring.

 

UPDATE: byxorna är fyndade secondhand.


EN AV VARJE FÄRG

  2011-04-09 / 21:46:42 / cravings / 8 KOMMENTARER



Det här är ett klockrent köp enligt mig: en plånbok/mini kuvertväska i knallig färg! Perfekt för att piffa till en enkel outfit. Extra bra nu i vår när färger är så trendigt. Billig är dem dessutom. Jag skulle inte tacka nej till en i varje färg. Går ju nästan inte att välja bara en..


SOURCE: zara.com

DEN DÄR FÄRGEN

  2011-04-09 / 19:24:07 / inspiration / 3 KOMMENTARER



Den perfekta färgen enligt mig är för tillfället den här! Magenta? Cerise? Rosa? Fuschia? Vad den nu heter så är den galet fin. Jag gillar! En sån humörhöjare vore inte tokig att ha. Gillar även att hon på andra bilden matchat ränderna med ränder. Inte dumt alls.


SOURCE: sthlmstreetstyle.


GOODIEBAG

  2011-04-09 / 12:39:34 / me & my clothes / 7 KOMMENTARER




Detta låg i goodiebagen från Kii visningen igår. Älskar nagellacket, typ korallorange i färgen! Riktigt fräscht. Ska nog testa det redan idag. Jag fick även ett värmeskydd och lite duschcremer, en väldigt inspirerande tidning och ännu en Kii-påse. Gratis är fint.

Nu ska jag iväg och jobba några timmar. Hörs sen.

KII MODEVISNING

  2011-04-09 / 10:50:08 / inspiration / 1 KOMMENTARER





Igår drog jag och två tjejkompisar på en impuls trip till Umeå efter skolan för att gå på Kii's vårvisning. Det hanns även med lite shopping och en riktigt fet middag. Kanon start på helgen. Tack söta Anna för biljetten!

Temat på visningen var väldigt vårigt och färgglatt. Riktigt härligt. Favoritlooken är helt klart den tredje bilden. Den fantastiska orangeröda klänningen, med en helt otrolig ryggurring (som jag tyvärr inte lyckades få på kort..)! Så otroligt fin! Dog lite grann när jag såg den.

Visningen var jätte bra. Otroligt mycket fina kläder och bra ordnat. Man fick sig även lite dricka, snittar och en liten goodiebag. Fick inte så mycket bra bilder under visning som ni kanske ser. Men lyckades få lite bilder på modellerna efter visningen. Men dom kommer senare i ett annat inlägg.


COLUMBINE

  2011-04-08 / 13:30:00 / inspiration / 6 KOMMENTARER



Personligen tycker jag att Columbine Smille är en av våra bäst klädda svenskar. Modernt, trendigt och vågat, men ändå väldigt stilsäkert. Hon gör sällan några missar och nästan vad hon än tar på sig ser plötsligt helt fantastiskt ut. Jag tycker att hon är riktigt cool. Att hon dessutom jobbar tillsammans med Elin Kling, på en av Sveriges hetaste modetidningar just nu gör ju knappast saken sämre. Hade inte varit så tokigt att få vara henne för en dag, få tillgång till hennes fantastiska garderob och skojiga liv.

Så när jag gjorde detta kollage så inspirerades jag, som ni förhoppningsvis ser, av självaste fröken Smille. Metallic, färg och minimalism var ledorden just här.



SOURCE: Kenneth Jay Lane. Miu Miu. Stella McCartney. Tibi. Zara. Smythson. Essie.


MUSE

  2011-04-08 / 08:12:37 / faces / 1 KOMMENTARER



Arizona Muse för Dazed & Confused.
Fräsig brud det där. 22 år gammal, mamma till en pojke på två år, och ändå lyckas hon med att vara en av de största modellerna just nu. Bra jobbat där! Och vad har jag lyckas åtstadkomma i mitt liv?

ANKEL

  2011-04-07 / 22:25:00 / cravings / 9 KOMMENTARER



Jag vill också ha för korta byxor. Men jag skulle bära dem till en basic tisha och låga skor. Att visa anklarna känns hetare än nånsin i vår.


SOURCE: allt från asos.com.


VARDAGSLYX

  2011-04-07 / 16:17:12 / inspiration / 5 KOMMENTARER



SOLO Mode & nagellack från Depend.

Det regnade ute, humöret låg i botten och jag var oinspirerad. Så då köpte jag med mig detta hem: ny tidning, B&J och nagellack. Med glass i magen kan jag säga er att det redan känns bättre. Välbehövligt. 


Så nu ska jag lägga mig mysa ner mig under täcket och inspireras,.Det ska spännande att läsa en nytt magasin. Enda jag vet om den är att Emmi Grundström, som även var med i Stylisterna, har varit med och bidragit till den. Ser fram emot att se vad tidningen har att erbjuda. Och sen blir det chockrosa naglar som gäller. Eller orangea, eller syrenlila... Hej.


FINALLY

  2011-04-07 / 16:05:50 / cravings / 4 KOMMENTARER


Jag tror mig äntligen ha hittat de perfekta vita byxor. Som jag har letat. Var inne på ett par vida från början men kände att ett par smala eller raka vore mer användbart. Ändå från att jag såg en liten previewbild på dessa byxor tyckte jag att de såg perfekta ut, och sedan dess har jag väntat otåligt. Letade efter dessa i butiken i stan idag, men de hade inte hunnit komma in. Så nu är frågan om jag ska chansa och beställa på nätet eller vänta på att de kommer till stan. Byxor brukar ju vara lite svåra i storleken..

Nån som vet hur Ginas leveranser & returer brukar vara när man beställer på nätet?

TORSDAG

  2011-04-07 / 12:31:56 / inspiration / 3 KOMMENTARER


1. Måste ha den där reptilmönstrade skjortan. Oj så fin. Från topshop såklart.


2. Funderar över livet och försöker komma underfund med varför jag fortfarande är kvar i övik...


Blev ingen uppis igår. Spenderade kvällen på Olles och sen blev det plötsligt sent. Somnade runt halv tre inatt. Nu sitter jag i skolan med en fet huvudvärk som jag haft sen klockan 15 igår.. Skönt. Drömmer om att packa väskan och dra till New York gör jag också. Vore fint. Jag är så less man kan bli på Sverige, dåligt väder och skolan.


SOURCE: fashiontoast.


TISDAG

  2011-04-05 / 20:39:59 / me & my clothes / 11 KOMMENTARER


TRÖJA - SECONDHAND. BYXOR - LINDEX. SKÄRP - BIKBOK (nytt)

Köpte den här tröjan förra året, men helt ärligt så har den inte blivit använda så många gånger. Synd det, för fin är den. Färgen är så himla härlig. Och att den är virkad gör det inte heller sämre, eftersom jag just nu är väldigt svag för just det.

Idag har jag bara haft en lektion, men ändå så har jag inte hunnit med så mycket annat än att vara i skolan känns det som. Sprang en snabbis på stan, haffade det här skärpet som jag har på mig och en sak till, men lyckades inte göra det jag planerat att göra eftersom jag glömt några viktiga grejer hemma. Vet inte vad jag tänkte imorse när jag for hemmifrån.. Så "tyvärr" blir det nog en sväng på stan igen imorgon.  Jag hade förresten 10 grader här i morse. Är det dags för vår på heltid nu?

VÅTDRÄKT

  2011-04-05 / 19:06:28 / cravings / 4 KOMMENTARER




Härom dagen visade COS, som snart ska öpnna butik i Stockholm, upp sin kollektion för modefolket. Dessa två plagg som Collumbine lyckats fånga på bild tycker jag är helt fantastiska. Påminner väldigt mycket om en våtdräkt tycker jag. Ett praktexempel på fulsnyggt. Skulle faktiskt kunna tänka mig att bära detta själv. Mer än gärna till och med! Vad tycker ni?


SOURCE: Columbine Smille.


FRISKUS

  2011-04-05 / 17:08:52 / inspiration / 1 KOMMENTARER


Hos net-a-porter finns det alltid mycket inspiration att hämta. Dom stylar alltid sina plagg snyggt. När jag kikade in på deras sida nu senast så fastnade jag extra mycket för Stella McCarneys grejer. Hennes vår/sommar 2011 kollektion är ju helt fantastisk. Vitt, jeans och färg. Älskar apelsin och citron printet, otroligt grymt. Hela kollektionen känns väldigt fräsch och ny. Denimfärgen är dessutom perfekt. Såhär skulle jag gärna glida runt i sommar. Den där vita klänningen till höger påminner för övrigt väldigt mycket om min studentklänning! Snygg som attans.

PREVIEW / VIRKAT

  2011-04-05 / 09:05:48 / me & my clothes / 7 KOMMENTARER


Hinner inte knäppa en hel dagens just nu. Den kommer senare idag. Men här får ni en liten förhandstitt. Virkat och mintpäronpastellsorbet? Vet inte vad jag ska kalla färgen riktigt, men den är super härlig iallafall.


PAMELA LOVE FOR TOPSHOP

  2011-04-04 / 20:05:41 / cravings / 8 KOMMENTARER


Ni har väll inte missat att Pamela Love har designat smycken för Topshop! Totalt sett är det fem stycken små kollektioner och den första kommer släppas redan nu i April. Priser på dessa ska tydligen vara mer humana än de är i vanliga fall på Love's smycken. Sjukt spännande tycker jag. Jag är riktigt sugen på att haffa nånting! Spelar nästan ingen roll vad jag skulle få tag på, eftersom alla hennes grejer alltid är fantastiska.

METALL I HÅRET

  2011-04-04 / 17:11:52 / me & my clothes / 8 KOMMENTARER



Ända sedan jag såg bilderna på frisyrerna från Dries Van Noten's fw/11 visning så har jag varit sugen på att sätta en metallring runt min hästsvans. Men eftersom jag har det tunnaste håret nånsin så gav jag upp lite på den drömmen ganska så snabbt. Men så har vi nu tillverkat denna metallring till vårt projektarbete I DIE och den sitter som en smäck även på mitt hår. Riktigt snyggt tycker jag. Detta må ju vara den enklaste frisyren nånsin att fixa, med tanke på hur snyggt det är. Vanlig hästsvans känns genast väldigt tråkigt och jag är sugen på att köra på detta resten av säsongen.

Finns att köpa HÄR!


DEN LILLA VITA

  2011-04-03 / 21:29:39 / cravings / 7 KOMMENTARER



Nått som jag är riktigt sugen på just nu är en vit klänning. Kort eller lång, virkad eller slät & glansig. Vilket som så är det himla fint. Jag har ju den perfekta vita klänningen som studentklänning, men den får hänga i garderoben några veckor till. Den sparar jag till studenten. Men efter dess kommer den troligtvis användas himla mycket i sommar. Både till vardags och fest. Gillar verkligen den vänstra looken här med kort festklänning och converse. Klockrent. Den vill jag kapa.


CONSCIOUS COLLECTION

  2011-04-03 / 18:36:51 / inspiration / 1 KOMMENTARER

H&M Conscious Collection SS/11

En del av kollektionen har redans släppts i vissa butiker men resterande delar kommer den 14 April. Jag längtar till tusen. Finns så himla mycket fint i den kollektionen som jag vill ha. Här i videon får ni se och veta lite mer om den. 14 April alltså. Häng på låset.


SPORTY

  2011-04-03 / 10:06:11 / cravings / 5 KOMMENTARER


Den här fina bikinin vore inte så tokigt att bära i sommar. Lagom sportig och lagomt minimalistiskt. Så som jag gillar det. Ryggen ser helgrym ut med dom där resårbanden. Mums! Och den kommer förresten ifrån Monki! Dom ska tydligen börja göra bikinisar nu också. Spännande. Undra vad mer dom kommer bjuda på.


SOURCE: Karoline/fashionflash.

BRILLOR

  2011-04-03 / 09:49:54 / me & my clothes / 7 KOMMENTARER


H&M . BIKBOK . BIKBOK . INDISKA . H&M . ÅHLENS . GINATRICOT.

Jag älskar solglasögon och jag har lite svårt för att låta bli att köpa nya nu när det börjar bli vår. Hitills i vår har det blivit tre par, men som jag nämnde i förra inlägget så saknas det ett par cat-eyes. Då är jag nöjd. Nästan iallafall. Här har ni allafall en del av min samling. Favoriterna för tillfället är det runda med metallbågar, de är även de nyaste paret. Har väntat på att de ska komma ut i butik i snart en månad och så äntligen lyckades jag haffa dem. Lycka.

Ett litet tips till er som har många solbrillor är att hänga upp dem såhär. Jättesmart och det blir lättare att hålla ordning på dem.

TRE FINA

  2011-04-02 / 18:26:31 / inspiration / 5 KOMMENTARER


1. Slits i ryggen. Jäkligt najs. Sugen på att dra fram en sax och testa...


2. Det saknas fortfarande några brillor i min samling. Bland annat ett par Cat-eyes. Finns ett par fina på lindex som jag tänker haffa.


3. Färglada väskor känns som den ultimata accesoaren 2011. Spelar inte så stor roll vilken färg du väljer, hett som attans.


Bjuppar på tre inspirerande bilder idag. Känner mig lite seg efter att ha spenderat dagen med att göra högskoleprovet. Gick väll helt okej. Mycket bättre än väntat. Ikväll blir det troligtvis bara lugnt. Lite glamourama-maraton kanske. Serien är faktiskt himla bra. Satsar på att hinna se klart första säsongen innan andra kommer ut.


SOURCE: ?. ? sthlmstreetstyle.


APRIL

  2011-04-02 / 11:30:00 / månadens lista / 10 KOMMENTARER


Detta inlägg skulle ha kommit upp redan igår. Men tänkte spara det till idag istället. Eftersom jag just nu sitter och skriver högskoleprovet så blir det dåligt med uppis och jag har gjort ett tidsinställt inlägg åt er. Men som sagt, ny månad - ny lista. Här har ni:

DE PERFEKTA KLACKARNA: det är några veckor kvar till studenten bara och jag behöver ett par grymma klackar till min bal. Svarta, platå, mocka och höga är kraven.
VITA KOSYM BYXOR: vita kostymiga byxor står fortfarande på inköpslistan. Antingen vida nedtill eller raka, men gärna i ett lite finare och glansigare material. Jag tror mig faktiskt ha hittat de perfekta. Nu väntar jag bara på att de ska landa i butik. Yey.  
KORT HALSBAND: jag är på jakt efter det perfekta vardagshalsbandet. Ett sånt som man kan ha hela tiden och aldrig tar av sig. Kortare modell i silver med ett fint hänge, gärna i form av en kula/boll.
SPAGETTILINNEN: jäkligt tjusigt. Gärna i ett tunnare och finare material. Mums.
VIRKAE PLAGG: oj så snyggt det är. Jag SKA HA ett par shorts och en klänning. Gäller bara att hitta dem med. Dessa från H&M ser bra ut, men så ska man ju ha turen att lyckas haffa dem med..



WIDE

  2011-04-01 / 20:55:11 / me & my clothes / 6 KOMMENTARER





VIDA BYXOR - SECONDHAND. TRÖJA - H&M. SKOR - H&M.

Måste bara säga att vida byxor kan vara den skönaste trenden på länge. Grymt mysigt att glida runt i sånna här brallor ska ni veta. Dessutom är det ju otroligt snyggt. Har ni inte redan haffat ett par tycker jag helt klart att det är dags för er att göra det. Mina har jag hittat på secondhand och är i ett jättehärligt material med världens finaste fall. Men jag har sett att ginatricot har en fin budget variant i många färger. Spring och köp säg jag. Detta känns som en säker trend i vår och sommar. Utan tvekan.


ORM

  2011-04-01 / 19:58:44 / inspiration / 2 KOMMENTARER


Chloe fw/11.
Har jag nämt att jag gillar ormskinnsmönstrat? Riktigt snyggt. Vill ha nu. En blus hade suttit ganska så fint.

YELLOW

  2011-04-01 / 14:40:41 / inspiration / 7 KOMMENTARER


Fina skor från Nelly. Gillar ormmönstret och den härliga färgen. Ganska fräna faktiskt. Blir kul att se om dom kommer ut i produktion. Med tanke på hur bra de andra "Matsumoto" skorna från Nelly sålde så borde det inte vara några problem för dessa, men gult är en ganska svår färg så vet man aldrig...  Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Nu ska jag kika på glamourama. Jag har aldrig sett det förut och nu när stylisterna är över så försöker min kompis få mig att börja se det. Vi får väll se om jag börjar följa det, men jag ger det en chans iallafall.


SOURCE: nelly/facebook

THE NECKLACE

  2011-04-01 / 09:27:00 / kreativitet / 2 KOMMENTARER


Igår tillverkade vi ett nytt halsband till I DIE. Helt perfekt om ni frågar mig. Det här kommer ni verkligen få se på mig mycket i vår. Jag har letat efter ett sånt här i flera månader, men det finns inget. Och det som kommer från Lindex affordable collection är drygt en månad bort så detta känns ju perfekt. 

Halsbandet finns att köpa på våran sida HÄR och kostar 250 kronor. Tyvärr är leveranstiden just nu 2 veckor, men det verkar som det blir mycket kortare. Förhoppningsvis så ordnar det sig till veckan. Vill ni reservera ett så släng iväg ett mail till oss här: [email protected]


UPDATE: vi har nu löst problemet med material och det går bra att köpa våra smycken igen, med leverans inom några dagar.