NÄST SISTA

  2011-12-30 / 12:09:47 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER

Bjuder er sällan på en hel outfit, och likadant är det nu. Ni får se en del bara. Nått såhär, hårigt och transparent, ser jag ut på årets näst sista dag.

Måste erkänna att jag inte varit så supertaggad på nyårs. Förrän nu när allt verkar ha ordnat sig. Bästa folket, god mat, bra musik och en hel del alkohol. Längtar som bara den nu faktiskt. Men det är en hel del kvar att fixa. Nummer ett på listan är en outfit. Har inte fixat det än nej. Varför vara planera när man kan vara ute i sista minuten. Jämt. Hehe. Hörs sen.

SORBET

  2011-12-29 / 21:01:43 / cravings / 0 KOMMENTARER
Hur fina är inte dessa färgglada tröjor?!! Blått är en av mina favoritfärger, och en av vårens hetaste, så den skulle gärna få flytta in hos mig. Matchat med vitt hellst. Hade varit fint. Men den ljus orangea är inte så tokig den heller. Trivs däremot inte så bra i rosa. Blir lite barbie-varning pågrund av mitt hår... Dessa glassiga tröjor hittar ni hos H&M för 250 kronor styck. Så om ni inte orkar med rean och är mätt på alla höstkläder där, så tycker jag att ni ska investera i en sån här tröja. Veckans tips!

BILDBOMB

  2011-12-29 / 12:35:36 / inspiration / 0 KOMMENTARER


Här snackar vi bildbomd. 10 minuter nonstop. Enjoy. Riktigt mycket inspo där.

INSPIRATION / PASTELLER

  2011-12-28 / 19:00:07 / inspiration / 7 KOMMENTARER
Det är ju inte längre vinter ute, så jag antar att det är okej att vara sugen på pasteller.

THNX

  2011-12-28 / 11:23:40 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
SPRINGSKOR FRÅN NIKE / GLASSKÅL FRÅN IITTALA / ÖRHÄNGEN FRÅN FOREVER21 / PARFYM FRÅN CLEAN

Jag hade en toppenjul och fick jättefina julklappar. Bland annat detta ovan. Så nöjd. Fick som ni ser ett par nya springskor. Sjukt sköna. Och snygga. Ska se till att det kommer bli välanvända nu bara. Ska inviga dom nu hade jag tänkt. Powerwalk it is. Fick även en jättefin glassskål från Iittala, som jag tänkt ha favoritsmyckena och sånt i, fyra stycken parfymer från Clean, här är favoriten, och örhängen. Hur kan man inte vara glad när man fått detta! Hoppas ni är lika nöjd med julen och era klappar som jag är!

Nu ska här promeneras. Ciao.

2011.12.27

  2011-12-27 / 11:56:01 / inspiration / 0 KOMMENTARER
Döfin outfit. Vill ha. Så jävla perfekt.
Är inne i en dålig bloggperiod. Antagligen. Tråkigt, men sånt som händer. Har varit rätt mycket annat just nu. Ska bättra mig.

LACKAT

  2011-12-25 / 15:54:05 / inspiration / 6 KOMMENTARER
Lack är fint.

Känner mig riktigt hängig och har feber. Julen är väl in princip över så det gör väl inget. Nu blir det soffahäng och film resten av dagen. Fick en glassmaskin i julklapp så jag ska försöka ge den ett försök till ikväll. Gött. Hej.

KUNG KARL

  2011-12-23 / 12:22:04 / cravings / 0 KOMMENTARER

Jag gillar Kar Lagerfelds kollektion för Net-a-porter. Han är så himla duktig. Titta bara på tröjan med lackärmar, löskragarna, skorna och den glittriga kavajen. Har ingen koll på vad priserna kommer ligga nånstans, men jag skulle gärna klicka hem nått av detta. Kollektionen kommer börja säljas i slutet av Januari 2012.

Har knappt suttit nått vid datorn senaste dagarna, därav ingen uppdatering. Antar att många precis som jag inte heller haft tid till att läsa några bloggar, win-win. God jul på er allihopa.

FULL POTT

  2011-12-21 / 14:26:33 / inspiration / 2 KOMMENTARER
INTERMISSION MAGAZINE.
Kärlek till dessa bilder. Ljuset och färgerna är ju kanon bara dom, men stylingen! Ojojoj. Klockrent. Skinn och lack, skräddat och välklätt. Riktigt snyggt. Och frillan och sminket gör ju att det blir lite ballt med. Full pott helt enkelt.

DIY

  2011-12-20 / 12:56:34 / inspiration / 1 KOMMENTARER

Förra årets modell och förra årets trend kan tyckas, men fasen vad jag vill spendera 2012 i ett par sånna här skönheter. Boots med cut-outs. Kanske inte blåa då, men gärna reptilmönstrat. Fast svarta. Tror faktiskt inte att det kan vara så svårt att fixa ett par liknande själv. Jag har säkert nått par gamla boots jag kan offra till saxen, om inte annat så står de säkert ett par och väntar på säckis. För ett par cut-out-boots vill jag ha.

Känner mig rätt hängig. Tror jag tänker passa på att bli sjuk till jul. För det vore ju himla kul det. Men trots slöhet, troligtvis feber, en kropp som väger ton och lite smått illamående så känner jag mig rätt så pigg. I sinnet. Kliar i fingrar och inspirationen är på topp. Har så mycket idéer så ni anar inte. Tur jag har I die där jag kan dumpa en del.

DECEMBER

  2011-12-19 / 22:20:29 / just fashion / 4 KOMMENTARER

1. SILVERBRALLOR - H&M. 2. DUNVÄST - H&M. 3. SKOR - CANADA SNOW. 4. BRILLOR - H&M. 5. HALSDUK - H&M.

Bland det värsta som finns är att frysa. Somliga skulle nog säga krig och svält osv osv. Förlåt alla, men jag tycker att frysa nästan är i klass med det. Nästan. Så det ser dagens (och troligtvis resten av månadens) önskeoutfit ut på detta vis. Varmaste skorna och en fluffig dunväst. Men för att inte deppa ner totalt så toppar vi det med ett par brillor, för visst kan man använda det året om! Nästan glassigare att ha dem på näsan när snön ligger på backen. Hoppas att ni inte stoppat undan era kära bågar för säsongen, isåfall fram med dem genast.

SILVERFOIL

  2011-12-19 / 17:03:17 / inspiration / 1 KOMMENTARER
FENDI SS12 BEAUTY.

Är lite smått besatt av den här sminkningen för tillfället. Kan vara för att Nyårsafton inte är så långt borta och en outfit är en av de saker på min att-göra-lista som måste avklaras. Är lite kluven när det gäller kläder, men silvriga ögonlock som det här skulle jag gärna ha. SNYGGT.

INSPIRATION / MÅNDAG

  2011-12-19 / 10:36:13 / inspiration / 1 KOMMENTARER

Har haft mycket att göra i helgen antar jag, för jag hade tydligen inte tid att blogga nått. jävla skit att det är 6 dagar till julafton. Har inte tid med det. Behöver minst en vecka till ju.. Men nya vecka nya tag, började med att försova mig. Soft. Nej. Idag ska vi försöka hinna med massa saker till I die, men med det här tempot jag haft senaste dagarna så är det tveksamt om jag får nånting gjort. Jag skyller på mörkret. Därav så ger jag er det här inspirationskollaget: Vitt ska det vara.

Nu blir det stan och skvallerlunch med två stycken bra brudar.

VECKANS BÄSTA KÖP

  2011-12-18 / 11:29:52 / cravings / 5 KOMMENTARER
Även fast metallictrenden känns ganska avsvalnad, för tillfället, så tycker jag att denna väska känns som ett kanon köp. Jag är ett stort fan av just den här modellen, praktisk och svinsnygg. Jag såg väskan i butik härom dagen och måste nog säga att jag tycker väskan är lite mer åt kopparhållet och inte lika silvrig som på bilden, men fortfarande silver. Vilket som är metallic verkligen ett bra sätt att göra outfiten lite roligare. Kanske inget för oss fegisar egentligen, men kan lätt se mig själv med den här väskan nu och i vår. Snyggt! Ni hittar den på Lindex för endast två hunkingar. Det skulle jag säga är ett av veckans bästa köp.

LÖRDAG

  2011-12-17 / 12:53:08 / inspiration / 3 KOMMENTARER
Hur underbart fin är inte den här bilden? Abby Lee, Balmain tröjan och hennes ringar. Totaly breathtaking.

Dålig update igår. Min moster och company kom hem till stan så hängde lite med dom. Skoj. Nu ska jag fräscha till mig, skynda mig till stan, julklappsinhandling och sen julmys med släkten. Alltså hörs vi sen, eller imorgon.

COMICS

  2011-12-16 / 11:00:00 / just fashion / 2 KOMMENTARER

Min första tanke var bara nej nej nej vad har dom gjort! Men två sekunder senare så älskade jag det. Trodde nästan att nån skämtade med mig först när jag såg dessa bilder ur 3.1 Phillip Lims prefall 2012 lookbook. Serietidningstryck på kläderna? Det kan väl inte gå? Men jo, när det är stylat såhär coolt så tycker jag det funkar hur bra som hellst! Det kanske inte kommer bli nån jättehit och bli någon stor trend, vi får se, men jag tycker ändå det här var rätt ballt.
Har spenderat morgonen med att städa. Ingen höjdare, men tänkte beta av att-göra-listan bakifrån idag, börjar med det tråkigaste och spara det bästa till sist. Next up, dusch, frulle och ett avsnitt av nån av mina favoritserier.

GULD ?

  2011-12-15 / 22:17:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vet inte om jag tryckte på buda i sömnen, såg fel, börjar växa ifrån min silver-mani eller om jag fått nån typ av schizofreni, men jag har iaf lyckats buda hem ett halsband i guld. Okej det är bara lite guldigt, men ändå ett stort steg för mig. Jag har aldrig riktigt gått bra ihop med guld. Trivs bäst i silver. Men nu är jag iaf den lyckliga (?) ägaren till detta halsband. Så jag har väl inget annat val än att se till att det kommer till användning. Kanske redan imorgon? Jag har en viktig grej för mig imorgon och vidskeplig som jag är så tror jag att ett nytt halsband kanske kan föra med sig något annat nytt med. Vill man så kan man, sägs det, men jag tänker ändå hålla tummarna


Nu blir det lite sista mys med min favorit som åker hemåt imorgon, och en välbehövlig natts sömn. I min egen säng!

OCH VINNAREN ÄR

  2011-12-15 / 22:03:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Grattis till Olivia som är vinnaren i Hoofstore tävlingen! Du kommer bli kontaktad av hoofstore och få ditt smycke hemskicka. Och till er som inte vann har jag också ett litet pris. En rabattkod! Ni får 20% på hela beställningen om ni anger rabattkoden fashionbible i kassan! Det ni. Bara att slå till! Kanske köpa några sista minuten julklappar? Eller varför inte några snygga accessoarer till nyårsoutfiten? Koden gäller fram till söndag 18/12 så ni får dock skynda er lite! Enjoy.

JAG SER VITT

  2011-12-15 / 17:44:07 / cravings / 2 KOMMENTARER
1. H&M. 2. H&M. 3. CONVERSE. 4. UR&PENN.
Sugen på lite vitt nu jag. Typ som såhär, vitt och beige, enkla accessoarer och bara allmänt skitsnyggt. Man blir ju så mycket gladare och piggare av vita kläder tycker jag. Kanske lite svårburet på vintern, men ändå fint. På tal om vitt så skulle mitt liv och min kropp nog må bra av en vit period framöver, iaf en vit vecka, eller åtminstone en helg? Har blivit en hel del festande på slutet. Men igår var nog den sjukaste kvällen på länge. Så mycket galenskap och så mycket alkohol. På en onsdag. Ni mår bäst av att inte får mer information än så mina kära läsare. Det man inte vet, ja det vet man inte. Tjing.

SKJORTA + TSHIRT

  2011-12-14 / 19:25:10 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER

Jag körde på en annan variant idag, tshirt över skjortan och inte långärmat som man alltid kör. Funkade ju fint det. Kommer jag göra om.
Ikväll har jag fint besök, har ätit gött och jag tog precis min första klunk vin och så Olles-onsdag på det. Livskvalitet. Hehe. Hörs mer imorgon. Puss.

WINTER CRAVING / CANADA SNOW

  2011-12-14 / 16:40:25 / cravings / 1 KOMMENTARER
Skulle inte ha något emot att spendera resten av vintern i dessa dojjor. Äkta tantskor det här, men jag tycker faktiskt dom är rätt snygga. Märket heter Canada Snow och sälja bland annat på Scorett. Ingen tvekan om att man skulle vara varm i vinter med dessa. Snälla tomten.

TILLFÄLLIGT AVBROTT

  2011-12-14 / 13:00:00 / just fashion / 0 KOMMENTARER

Har inget internet just nu. Följ mig på instagram istället vettja: anderssonmatilda.

TODAY

  2011-12-14 / 10:58:21 / just fashion / 1 KOMMENTARER
Hoppas ni inte missar att H&M idag släpper dem omtalade "the girl with the dragon tatto"- kollektionen. Rätt rolig grej, men jag är inte så stormförtjust i kollektionen som alla andra verkar vara (va!?). Visst innehåller den rätt fina plagg var för sig, men det är liksom lite för mycket tycker jag. Lite för slitet och lite för mörkt. Jag personligen längtar mest efter vitt, fräscha färger och skräddade kostymplagg just nu..

09.14

  2011-12-14 / 09:16:53 / inspiration / 3 KOMMENTARER



Finast Blair i finaste klänning. Vill ha den. Behöver den. Gossip girl är en av mina favorit inspirationskällor.

Nått snille på kommunen tyckte att idag var en ypperlig dag för strömavbrott, kan inte riktigt hålla med så jag är måttligt glad.. Så större delen av dagen kommer jag spendera utan ström. Har dock varit smart och bunkrat upp med lite gossip girl, rachel zoe projekt och en termos med chai-te. Det ni. Ska dock försöka få upp nått eller några inlägg på bloggen innan mitt internet försvinner, får se.. Dessuto kommer min bästa vän till stan idag verkar det som! Lycka. Det ska firas. Men först frulle och mys. Ciao.

BLING

  2011-12-13 / 23:33:45 / cravings / 1 KOMMENTARER
Fortsätter med mitt tjat. För att försöka få er att förstå att stora maffiga örhängen är sjukt fint. Jag kan inte sluta spana efter större och större, och glittrigare och glittrigare. Dom här dom var bland det finaste jag sett. Synd. Med tanke på vad dom kostar.

SLITET

  2011-12-13 / 21:14:17 / just fashion / 0 KOMMENTARER
Är upptagen med att planera resten av mitt liv, återkommer.. Ni kan ju hålla koll på supersliten denim så länge. Riktigt snyggt. Up coming trend. Hoppas jag.

BLACK & WHITE / INSPO

  2011-12-13 / 12:40:01 / inspiration / 1 KOMMENTARER
Bjussar på lite fina och inspirerande bilder idag. Kan behövas på en tisdag. Enjoy.

NUDE

  2011-12-12 / 22:43:04 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER

Jag körde utan mascara idag för en gångs skulle. Jag gillar det. Hade även på mig nya fina örhänge. Jag gillar dom med. Tycker nästan dom passar bäst såhär, med vanliga basic-plagg till.

Har spenderat dagen med att fylla på webbshopen med ännu mera saker. Inte mycket kvar nu. Känns riktigt skoj att komma igång på riktigt med I DIE-shopen. Nått som också känns skoj är det samtal jag fick idag. Därav den glada minen på bilden. Håller tummarna för mig själv. Berättar sen om det går vägen. Jag är alltid så lurig jag. Hehe. Nu blir det kvällsmys, te och Gossip girl. Tjing.

INFÖR IMORGON

  2011-12-12 / 19:36:47 / just fashion / 1 KOMMENTARER
1. BYXOR - H&M. 2. BLUS - GINATRICOT. 3. ARMBAND - MODEKUNGEN. 4. SKOR - TOPSHOP.
Imorgon är det dags för Lucia. Har inga planer på att själv kika på ett Luciatåg, men hade ändå gärna spenderat dagen i något rött, som den här outfiten. Fin fina grejer. Annars kanske det är nått till Julafton. Man behöver ju faktisk inte ha klänning eller kjol bara för att man är tjej. Tycker absolut att man kan byxor och ändå vara lika uppklädd.

NU SÅ

  2011-12-12 / 17:27:23 / just fashion / 1 KOMMENTARER
Se vad jag hittade hos Dennis. Några av er har säkert sett reklamen redan, den har tydligen visats på teven, men jag såg den först idag. Haha blir till och med pirrig i magen själv av att se reklamen. Vet att några av er undrar om hur det gått för mig, men ni får helt enkelt vänta tills januari för att få veta mer. Hehe. En sak som jag kan berätta är iaf att ni kommer sitta bänkade framför kanal 5 play, för det här kommer bli en fet säsong.

MONDAY

  2011-12-12 / 11:42:06 / inspiration / 0 KOMMENTARER

Skulle lätt sett ut nått sånt här idag, om jag kunnat. Nastygal är utan tvekan en av de bättre inspirationskällorna. Dyra kläder, men ja dem kan det här med styling. Det gillas. 

Nu dusch och sen fet brunch framför ett avsnitt gossipgirl. Låter rätt soft va?

MARCELLA

  2011-12-11 / 22:30:35 / just fashion / 0 KOMMENTARER
På tal om klockrena saker, hur grym är inte Marcellas outfit här ovan. Jag gillar. Jag vill ha. Två saker som jag definitivt ska fylla på garderoben med inom den närmaste tiden är en till svart keps och en tröja med logga. Snyggt.

SIMPELT

  2011-12-11 / 21:45:14 / just fashion / 0 KOMMENTARER
Jag är ett stort fan av enkla och silvriga smycken. Här är ännu ett bra exempel på sådant. Mer än såhär behövs inte tycker jag. Just detta kommer finnas till salu inom en kort framtid på I die. Vad tycks?

SÖNDAGSHÄNG

  2011-12-11 / 19:56:28 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER
Otvättat hår och halvsunkiga kläder. Skönt med söndag. Har inte fått mkt gjort idag. Och ska nog fortsätta i samma stil resten av kvällen med. Gossipgirlmaraton känns lockande. Men ska försöka fortsätta redigera lite bilder till våran hemsida så att vi kan publicera den nån gång, har tagit mycket längre tid än väntat. Men bra blir det. Har massa nytt där som jag tror ni kommer gilla med. Stay tuned. Nu ska jag koka chai-te och fila lite till på önskelistan. Kram.

KUNGLIGT

  2011-12-11 / 13:54:47 / just fashion / 2 KOMMENTARER

Som jag nämnde i förra inlägget så tycker jag Kronprinssessan var en av de bäst klädda igår på nobelfesten. Ja ni ser ju själva - klockrent. Vilken drömklänning asså. Paljetter, blått och hellångt. Nyårs outfiten skulle gärna få se ut såhär. Riktigt snyggt. Och att hon bar upp den där fina magen var det ingen tvekan om heller.

Nu ska jag iväg på julmarknad med mamsen. Hörs sen. Glöm inte att vara med i TÄVLINGEN! Puss.

HALVA PRISET

  2011-12-10 / 19:44:10 / cravings / 1 KOMMENTARER
Förfest, utgång och efterfest igår. Seg dag idag. Spenderar kvällen med att kolla på Nobelfesten. Hiss på Kronprinsessans klänning! (ska försöka luska fram lite bilder..) Tänkte iaf passa på att bjuda på ett litet tips om h&m's rea. Dom har sjukt mycket godbitar till bra priser. Haff på dessa.

TRENDSPANING / BOLO TIE

  2011-12-09 / 13:57:41 / just fashion / 1 KOMMENTARER
Vad tror ni om detta? Nästa stora accessoar hype eller bara skitfult? Bolo tie är en lite mer cowboy inspirerad accessoar, men jag tror det kan gå hem. Jag gillar den. Idén är ju rolig, och det känns lite nytt jämfört med stela halsband och sånt som hängt med ett tag nu. Frågan är bara om kedjorna kommer haka på. Time will tell. Jag skulle lätt ta på mig en iallafall.
Jag har snöstorm idag och har inte tänkt lämna huset mer än nödvändigt. Städa, rita, gossip girl och några liter chai-te står på schemat idag. Och senare ikväll blir det vin och musik här hemma med lite härligt folk och sen utgång. Äntligen fredag.

COMING SOON / KARL LAGERFELD

  2011-12-08 / 16:09:11 / cravings / 2 KOMMENTARER


Jag älskar allt Karl Lagerfeld gör. ALLT. Han är ett geni. Kan knappt vänta tills hans egna kollektion släpps. För hur fet var inte den här videon? Ojojoj.

GAGA

  2011-12-08 / 15:09:00 / faces / 1 KOMMENTARER
Hur ballt var inte det här omslaget med Lady Gaga? Jag gillar.

GOD MORGON

  2011-12-08 / 10:23:58 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER
Uppe med tuppen idag. Har en del att göra. Såhär började jag min morgon, te-drickning, god frukost, bra läsning och lite pyssel. Älska ändå lite att det kommit snö, fastän jag hatar det. Men vit jul är ju ett måste. Skjortan med stjärnnitar som ni ser på andra bilden kommer förresten att finnas på I die shopen inom kort. RIKTIGT SNYGG. Nu ska jag fortsätta att dricka te och pyssla. Hörs.

V-RINGAT

  2011-12-07 / 23:07:58 / just fashion / 0 KOMMENTARER

MICHAEL KORS. BALMAIN. MICHAEL KORS. ALEXANDER WANG. CALVIN KLEIN. PUCCI. BALMAIN. MICHAEL KORS.

Jag har haft svårt för v-ringat i flera år. Men nu under hösten har jag börjat gilla det igen. Och jag gillar det extra mycket när det är såhär superurringat utan att det blir för naket liksom. Här har ni några exempel på riktigt djupa urringningar som är klockrena. Dessa superdjupa kanske inte är något man bär till vardags men till fest och nyår passar det ju perfekt!

MORGONDAGENS ÖNSKEOUTFIT

  2011-12-07 / 19:50:11 / cravings / 0 KOMMENTARER
H&M. MAKEUPSTOR. H&M. BIANCO. GINATRICOT.
Gillar det här med utsvängda jeans. Och spetsiga skor. Och enkla silversmycken. Och fina stickade tröjor. Ja det mesta här ovan som ni ser. Ge mig den här outfiten tills imorgon tack. Skulle verkligen sitta fint.
Nu ska jag göra nått vettigt. Får panik över att sitta vid datorn och dagarna bara flyger iväg. Dör lite på att det är 3e advent på söndag. VILL INTE. Hej.

SNAKES

  2011-12-07 / 11:40:53 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER
ORMÖRHÄNGEN FRÅN UR & PENN, 40:-
Blev inte så mkt inhandlat för min del igår, men fick med mig dessa fina örhängen iaf. Har gått och blivit lite extra förtjust i just örhängen den sista tiden. Gärna stora och maffiga, men dessa ormar tycker jag var riktigt fina. Stora men ganska enkla. Jag gillar. Hittade dem på Ur & Penn.
Kom inte hem förrän vid halv ett inatt. Vi kollade på hockeyn innan vi for hemåt igen så det blev verkligen en heldag borta. Men idag är det I die som gäller. Sista fixandet med hemsidan och att skicka några beställningar. Men först ut är en sväng till stan. Ska slänga på mig lite smink nu. Hörs sen.

BIRSTA

  2011-12-06 / 09:23:31 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER




Drar på roadtrip söderut för en heldag på Birsta med några kompisar. Soft ändå. Hörs ikväll. Pussss.


TÄVLING / HOOFSTORE

  2011-12-05 / 22:38:34 / just fashion / 19 KOMMENTARER
Dags för en till tävling här på bloggen! Denna gång så har ni chansen att vinna valfritt smycke från Hoofstore. Här ovan ser ni några av just mina favoritsaker från sidan, men det finns väldigt mycket fint att välja på!
För att tävla gör ni såhär: 
- Gå in på hoofstores hemsidan och välj ut ditt favoritsmycke. HÄR!
- Kommentera här nedan där ni skriver vilket smycke och en kort motivering med varför just den! 
- Glöm inte ange mailadress!


Tävlingen är avslutad!

MERA HÖST

  2011-12-05 / 20:19:33 / inspiration / 0 KOMMENTARER
Bjuder på lite mera pre-fall 2012. Här har ni Jason Wus vision av nästa höst. Mörkt och dressat.  Är ett stort fan av byxorna och kjolarna på dessa bilder. Pennkjolar, slimmade cigarettbyxor med pressveck, vida brallor och de metallicfärgade. Så snyggt. Det roliga med Pre-fall kollektionerna är att de känns nya och spännande och inte bara är nått man kan längta till (som vår/sommar.. ) utan även nått som man kan inspireras av och ta efter redan nu denna säsong. Som en extra bonus när man som nu är less på rådande trender och suktar efter nytt. Tack för det.

DAGMAR / INSPOVÄGG

  2011-12-05 / 00:27:19 / inspiration / 2 KOMMENTARER

Jag har Dagmars höstkollektion på min vägg. Det ni. Det är inte fy skam att få somna bredvid den där planchen hörni. Fin inspiration. Det har för det mesta bara hängt foton på min vägg där, men hädan efter kommer det bli mer sånt här helt klart. Fina bilder, lookbooks, sånt jag målat, tidningsutklipp osv. Ni hajjar, en inspovägg helt enkelt. En sån som bara byggs på och ändras hela tiden och aldrig blir klar.
Ja men nu ska jag krypa i säng. Måndag imorgon. Skoj. Godnatt.

MANLIGT

  2011-12-04 / 19:30:00 / cravings / 2 KOMMENTARER

1. nixon.  2. gucci.  3. michael kors

Nått som jag gått och trånat efter bra länge nu är en riktigt maffig, silvrig herrklocka. Nån av dessa dyrgripar skulle jag inte säga nej till att få i julklapp. En sån där klocka som passar till allt och som alltid kommer vara lika snygg. Står dock och tvekar på om jag vill ha vit eller svart urtavla. Svårt val. Vilket som tycker jag iaf att det är ett bra köp då den är klassisk och rätt tidlös.

DIY TANKAR

  2011-12-04 / 18:49:30 / inspiration / 3 KOMMENTARER
Hur fint var inte det här? Att ta två skjortor och liksom byta plats på ärmarna. Den här med jeans och vitt känns perfekt till våren, men en svart/vit hade jag gärna haft i mina ägor nu! Själv tycker jag gärna att de får vara olika material! Typ skinn och chiffong eller liknande. Kan väl inte vara så svårt att få till själv. Tror att det är den här veckan som jag ska ta itu med alla mina DIY-projekt som jag har planerat, och sy lite grejer av de tyger jag köpt på slutet.. Synd bara att det är så mörkt ute jämt! Inspirationen och kreativiteten åker verkligen ner på noll då.
SOURCE: ?

MICHAEL KORS PRE-FALL 2012

  2011-12-04 / 10:25:01 / just fashion / 1 KOMMENTARER
Det har börjat komma upp lite pre-fall 2012 bilder på nätet nu. Här är en som jag tycker var lite speciell. Michael Kors. Cowboyboots och hatt, supermarkerad midja och axelremsväska. Känns väldigt nytt. Inget som direkt är några trender nu direkt, men man vet ju aldrig hur det går som. Kanske springer vi alla runt i cowboyboots nästa höst. En sak som är säker är nog iallafall att dom där shortsen som slutar precis vid knät (se bild 1 & 2) kommer bli en hit i sommar. Tycker iallafall att detta ser rätt bra ut överlag.
Förlåt för noll uppdatering igår. Jobbade, hade ångest, letade min drömkille i x antal timmar och hängde i soffan. Nu ska jag snart iväg och jobba igen. Cash is king. Hörs ikväll, lovar. + att jag tänkte dra vinnarna i tävlingen. Ciao.

TGIF

  2011-12-02 / 16:22:34 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER
LÅNGKJOL - SÄCKIS + DIY. TSHIRT - ACNE. KORT HALSBAND - EFVA ATTLING. WISHBONE - ?

Jag är ingen kjoltjej men gav det ett till försök idag. Är ju trots allt fredag, och den där kjolen är fin. Transparent och slits, det är grejer det. Dessa kläder har jag spenderat dagen i, men  tänkte ta mig en dusch och hitta nått annat att ta på mig nu. Har en fin idé där för ovanligheternas skull! Vindrickning med lite folk är iaf vad som står på schemat senare ikväll. Ska även försöka hinna umgås lite med min farbror som kommer upp från Karlstad idag. Kul kul. Ha en bra fredag allihopa.

LEA T.

  2011-12-02 / 14:15:28 / faces / 0 KOMMENTARER
ELLE BRAZIL DECEMBER 2011.
Fantastiskt vacker den där Lea T. Hon har varit en han om ni inte visste det! Syns verkligen inte och jag tycker det är så jäkla fascinerande, hela storyn liksom. Att med den bakgrunden bli en av världens största modeller är så otroligt coolt. Inspirerande med sånna människor, som liksom följer sitt hjärta och lyckas så jävla bra. Jag är egentligen inte nått stort fan av tidningen Elle, men kombinationen av Lea T på omslaget och Givenchy outfiten är oslagbar. 5 av 5. Kalla det tråkigt om ni vill, men jag tycker det inte krävs mer än såhär.  Love it.


Tävla om valfritt smycke från Tree Jewellery HÄR!

II

  2011-12-02 / 10:04:13 / inspiration / 0 KOMMENTARER
1. Gillar mönstret på kjolen. Eller ja, jag gillar ju print väldigt mycket överlag, men det här var fint + att modellen var tjusig.
2. Gillar hur hon har matchat ett par sportiga brallor, typ adidas?, med stickat och klackar. Coolt.

Tävla om valfritt smycke från Tree Jewellery HÄR!

DET HÄR MED ATT BÄRA PENNKJOL

  2011-12-02 / 00:45:57 / just fashion / 2 KOMMENTARER
Det här med pennkjol är liksom lite svårt tycker jag. Först tänkte jag totalvägra, men nu på slutet har det börjat släppa lite. Nu vill jag nästan ha en själv. Tycker nämligen att det kan vara rätt snyggt, om man inte stylar det som ett tantplagg. Om jag skulle bära pennkjol så skulle det gärna få se ut nått sånt såhär. Färgkombinationen svart, vitgrå och marinblått. Lite sportiga detaljer såsom västen och kepsen för att det inte ska bli så tantigt och lite kontrast. Prickigt bara för att det är fint. Och så sist men inte minst lite materialmix för att liva upp det hela, matt mocka och transparenta tyger var ju rätt så bra ihop dem, speciellt med lite silvrig metall. Blev nästan lite sugen själv på det här.

Förlåt för noll update idag. Har helt enkelt inte hunnit med. Satt i fyra timmar på förmiddagen och skrev på mitt CV, och sen har jag i princip varit borta hela dagen. Kom hem typ nu. Nästan. Härligt. Tänkte dock gengällda det imorgon. Lova. Börjar med att ge er detta iaf. Återkommer en lite mera sömn.

VICTORIA'S SECRET

  2011-12-01 / 10:32:14 / inspiration / 0 KOMMENTARER
Jag har kollat på den här videon x antal gånger, och kan inte sluta kolla. JAG ÄLSKAR VICTORIA'S SECRET SHOWERNA. Den ultimata modevisningen liksom: bra musik, sjukt fina underkläder och fantastiska kroppar. Går liksom inte att bli helt tagen av det här. Jag kan nästan inte vänta tills det visas på tv om en månad. YEY. Det kanske inte är så mycket mode i det här egentligen, men fasen vad jag tycker om det ändå. Man blir så glad av denna typ av visning. Jo det ska nog få bli en sån där grej som jag tänker skriva upp på livs-listan, att få vara med och jobba bakom (nej inte gå en visning) scen på Victoria's Secret fashionshow, eller åtminstonde se en Live. Det ni.
GLÖM INTE BORT ATT VARA MED I TÄVLINGEN ALLIHOPA :)