TÄVLING / HOOFSTORE

  2011-12-05 / 22:38:34 / just fashion /
Dags för en till tävling här på bloggen! Denna gång så har ni chansen att vinna valfritt smycke från Hoofstore. Här ovan ser ni några av just mina favoritsaker från sidan, men det finns väldigt mycket fint att välja på!
För att tävla gör ni såhär: 
- Gå in på hoofstores hemsidan och välj ut ditt favoritsmycke. HÄR!
- Kommentera här nedan där ni skriver vilket smycke och en kort motivering med varför just den! 
- Glöm inte ange mailadress!


Tävlingen är avslutad!


LOVVANN; A Swedish fashionista in Portugal

Åh vilken rolig tävling! :) Jag vet inte om denna gills eftersom det inte är ett smycke precis, men jag håller tummarna och hoppas att det går bra ändå. Jag skulle vilja vinna denna otroligt stylish, mintgröna passfodral för det är så att jag bor i utlandet vilket betyder att jag måste flyga väldigt mycket men grejen är det att jag är otroligt flygrädd, och då menar jag verkligen flygrädd, jag får panikattacker och börjar typ gråta så fort det blir lite turbulens. Så nu hoppas jag att turen är på min sida och att jag får vinna detta snygga passfodral för att få flygresorna att kännas lite bättre i alla fall! :)

Kram!

2011-12-06 @ 00:24:40
URL: http://lovvann.com
Desiree

Det såg till att börja med ut som vilken tävling som helst. Tills jag klickade mig in på hemsidan och blev kär. Jag är nu olyckligt kär i Örhänge - Drömfångare Mässing/Lila. Det är så sjukt fina att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Perfekt en varm sommar dag med en enkel vit klänning eller till vintern om man behöver piffa upp en annars så tråkig outfit, därför hade de varit perfekt i min enkla vinter garderob som mest består av några tråkiga stickade tröjor.



Hoppas hoppas dessa örhängen får flytta in i mitt smycke ställ och bo på mina öron ett tag.



Kram/ D

2011-12-06 @ 05:26:20
Jannike

http://shop.hoofstore.se/armband-kedja-cirkel/24-0



Min favorit, lätt!

Jag har letat hur länge som helst efter ett sådant armband, men inte funnit det. Men där var det! Lika perfekt som jag hade tänkt mig.



[email protected]

2011-12-06 @ 08:00:19
Linnéa

Har letat efter just det här smycket hur länge som helst! det är hur fint som helst!

Och det skulle jag vilja ge till min fina vän i julklapp, det hade varit den perfekta presenten!

brukar aldrig vinna i någon tävling, men jag måste bara försöka :)

kram.

2011-12-06 @ 10:58:53
URL: http://linneeeaz.blogg.se/
Nathalie

http://shop.hoofstore.se/armband-kedja-cirkel/24-0

Detta var min favorit!



Jag behöver detta stilrena armband till min ganska pråliga nyårsoutfit och givetvis vill man bära smycken på nyår och då skulle detta passa perfekt till min paljettklänning!

2011-12-06 @ 14:06:23
URL: http://nathaliejo.blogg.se/
Emma Hedberg

Detta är inte direkt ett smycke, men kanske som ett smycke till passet? jag hoppas att det går bra ändå!

Jag och min mamma ska åka till Italien vår, och det är första gången! Vet inte hur det kommer vara att flyga och allt det där. Att få ta med mitt nytagna pass med det sandfärgade fodralet på, skulle kännas så himla mycket roligare!

Jag har inte jättemycket pengar att röra mig med, och hade nog inte lagt ned pengar på något jag kommer använda bara ibland, så att vinna hade känts superlyxigt!

Älskar färgen beige, och att det också hade en mockakänsla över sig så kändes det som att det var gjort för mig! Jag håller tummarna och hoppas att fodralet får följa med mig på alla mina resor framöver!

Olivia

Åh! Jag är med. Om jag vann skulle jag vilja ha detta halsband: http://shop.hoofstore.se/halsband-paljetter/149-0 Så otroligt fint. Jag vill vinna för att jag aldrig innan vunnit en blogg tävling och det skulle vara fantastiskt kul att få göra det. Dessutom har jag ett vagt minne av att du vann en bloggtävling hos mig (en freebra). Kram! PS. din blogg äger.

2011-12-06 @ 15:18:25
URL: http://oliviah.blogg.se/
Paulina.

Jag vill vinna detta armbandet : http://shop.hoofstore.se/armband-kedja-cirkel/24-0 för jag vill ha något armband som man kan använda varje dag utan att det blir för "mycket". ett enkelt, stilrent armband är vad jag vill ha!

2011-12-06 @ 16:31:19
URL: http://paulinasuonvieri.blogg.se/
Sofie

Jag skulle vilja vinna en ear cuff : http://shop.hoofstore.se/ear-cuff-fjader-arty/13-0

Jag tycker att den var grymt snygg, jag gillar ear cuffs men har ingen enkel :)Skulle vara riktigt kul att få vinna den! Kram på dig!

Sofie

Jag skulle vilja vinna en ear cuff : http://shop.hoofstore.se/ear-cuff-fjader-arty/13-0

Jag tycker att den var grymt snygg, jag gillar ear cuffs men har ingen enkel :)Skulle vara riktigt kul att få vinna den! Kram på dig!

Mail: [email protected]

Angelica

om jag vann skulle jag vinna de tunna ringarna. Jag har så svårt att hitta smycken men de här var riktigt stilrena och fina.



[email protected]

2011-12-06 @ 19:57:59
URL: http://gelix.blogg.se/ny
elin

jag är med och vill vinna http://shop.hoofstore.se/orhange-dromfangare-lila-svart/179-0



[email protected]

2011-12-06 @ 21:32:37
URL: http://ejodesign.blogg.se/
Lovisa

Sedan i våras har jag varit på jakt efter ett senilsnöre som är både praktiskt och snyggt, inte hittade jag det fast jag letade som en galnig, men nu hittade jag det! Fast våren och sommarens soliga dagar gått i moln så skulle jag ändå vilja pimpa mina solglasögon med detta snygga senilsnöre http://shop.hoofstore.se/senilkedja-fjader-gunmetall/34-0 . Om jag har turen att vinna denna tävlig så kommer detta smycket användas flitigt, även nu på vintern ;)



[email protected]

2011-12-07 @ 16:33:47
URL: http://ldellen.blogg.se/
Emelie

Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna det här armbandet för jag vill ge det till min mamma i julklapp. Tycker det är fint och hjärtat visar hur mycket hon betyder för mig. Det här är armbandet: http://shop.hoofstore.se/armband-tikihjarta/170-0

2011-12-07 @ 17:12:48
Jennifer

Jag älskar verkligen tävlingar som görs med samarbete med Hoofstore, de har så fina smycken att man skulle vilja bära dem alltihop. Denna gång skulle jag jätte gärna vilja vara med och tävla om detta smycke --> http://shop.hoofstore.se/orhange-dromfangare-massing-lila/184-0 som jag så gärna skulle vilja ge som en gåva till min mamma. Hon brukar inte använda örhängen så ofta men detta har jag till och med hört att hon tyckte om. En gåva tycker jag alltid ska ha ett budskap, för mig symboliserar detta smycket min mamma som för mig är min dröm-fångare. Hon är alltid där för mig på både gott och ont och stöttar mig vare sig hur situationen är. Därför tycker jag att hon är värd detta!

Kram



[email protected]

2011-12-08 @ 12:33:27
Kajsan

Inte världen roligast accessoar kanske, men en senilkedja till solglasögonen vore inte helt fel. (OK, det känns inte direkt akut, men det KAN bli snö och sol. Någongång.)



http://shop.hoofstore.se/senilkedja-fjader-gunmetall/34-0

2011-12-10 @ 23:17:44
gilda

http://shop.hoofstore.se/orhange-dromfangare-tropical/181-0



min favorit, jag skulle vilja ge det i julklapp till min nyfunna bästa vän för hon är en fågel som kämpar sig fri från sin anorexi. nu ger hon livet en chans och tror på sina drömmar och jag tycker hon är bäst i världen för det

2011-12-11 @ 18:14:40
URL: http://ghilda.blogg.se/
Ida

Kul tävling! Klickade mig in på hemsidan och kom snabbt fram till att ett passfodral vore väldigt behövligt att vinna då jag ska ut och backpacka i Kina och Thailand i januari! Passet kommer nog utsättas för både de ena och andra så ett skydd till de vore superbra! Lite stil vill man ju även ha på resan! Så det mintgröna passfodralet:) Håller tummarna nu!

2011-12-12 @ 21:37:24
Camilla

Hej! vill tipsa om en rolig bloggtävling, där vinsten är 500 kr i upplevelser från upplevelser.com



Gå in på http://www.popspel.se/contest.html för mer information och var med och tävla!! :)

2012-05-11 @ 10:51:16
URL: http://www.popspel.se/contest.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious