WATCH IT

  2012-03-31 / 10:45:55 / just fashion / 1 KOMMENTARER
KLOCKOR FRÅN TRIWA.

Jag köpte en klocka för några veckor sedan, och den har i princip suttit på min handled jämt sen dess. En fin silvrig maffig sak. Jäkligt snygg. Och det har verkligen fått upp mina ögon för klockor i allmänhet. Triwa gör väl de absolut snyggaste klockorna. Utan tvekan. Tycker att den här modellen med tygband var schyssta! Har inte riktigt gillat sånna förut, men nu är jag rätt sugen till och med!

ÄNTLIGEN

  2012-03-29 / 22:24:42 / me & my clothes / 5 KOMMENTARER
SKINNVÄST FRÅN GINA TRICOT, 499:-


Var en sväng till stan idag för ett möte och kunde inte låta bli en runda på stan. Försöker hålla hårt i slantarna för framtida planer, men kunde inte låta bli den här. Har spanat efter den här västen ända sedan januari faktiskt! Då jag såg den på en produktbild när jag hade praktik på Gina Tricot. Tog ju en himla tid för den att komma ut i butik, men jäkligt snygg. Lyckan! Fanns dock bara en 34a kvar i butik. Och den satt bra. Men jag är ju så jävla kinkig på storlekar. Löst och ledigt ska det ju vara! Finns i princip inte ett plagg i min garderob i "rätt" storlek. Ska nog försöka få tag i en 36a tror jag. Eller 38a. Men jag är ändå jävligt nöjd. 500:- fattigare och väldigt lycklig. Men fortsättning följer på det här hörrni..

LIKE A BOY

  2012-03-28 / 21:48:47 / inspiration / 1 KOMMENTARER
Lika dålig uppdatering idag. Men jag håller fast vid det jag skrev igår. Jag är överallt just nu, utom här. Så sjukt taggad på livet liksom. Har i princip gått från noll till hundra på bara några dagar. Hoppas allt går vägen bara.

Bjuder på lite inspiration ikväll iallafall. Jag älskar killkläder. Sliten tshirts, en skjorta, för stora jeans, brouges. Ja ni fattar. Lite tomboy. Den här videon är från en Oyster mag plåtning. Bra grejer. Enjoy.

BEIGE

  2012-03-27 / 21:01:35 / inspiration / 2 KOMMENTARER
Beige har ofta förknippats med tråkigt, men jag tycker det kan vara jäkligt snyggt. Speciellt som bas om man matchar det med lite färg. Pasteller och neon är båda perfekt till. Favoritmatchningen är nog med blått och jeans. 

Mina tankar är lite överallt just nu. Inte så mycket fokus på bloggen som ni kanske märkt. Så blir det ibland. Hej.

FLOWER PANTS

  2012-03-26 / 20:25:23 / cravings / 1 KOMMENTARER
Blommiga byxor har det ju skrivit om en hel del i år, och själv har jag också bloggat om ett antal varianter. Men tror jag hittat vinnaren nu! Vida, blommiga och i mitt absoluta favoritmaterial viscose! Kan ju inte bli bättre. Inte farligt dyra är de heller, 399:-. Dessa tillhör Kappahls "vintage stories" kollektion för våren, så det borde väl finnas i butik nån gång snart antar jag. Nån som spanat in dem redan? Kappahl är helt klart värt ett besök för dessa tycker jag. Skulle gärna matcha dom såhär, med ljusblått faktiskt. Annars funkar ju den vita tishan fint med. Och till det så skulle det gärna vara ett par nätta klackar och glajjer såklart. Eller så skulle jag bryta av med vita converse och skinnpaj. Att man redan vid första anblicken kan komma på massvis med matchningsförlag är ett bra tecken tycker jag. Tror dessa byxor och jag skulle bli ett riktigt fint par.

OLJIGT

  2012-03-25 / 23:03:43 / just fashion / 3 KOMMENTARER
Någon som vet vart man hittar sånna här brillor med "oljigt" spegelglas? Jag vill ha, men hittar inte! Alla tips mottages varmt! Tack!

VOGUE PARIS

  2012-03-25 / 12:48:59 / just fashion / 1 KOMMENTARER
Magdalena Frackowiak. Vogue Paris April 2012


Jag är inte så bra på det här med helg-bloggning. Fredag till söndag är det rätt så tyst här. Men man måste ju få vara lite ledig ibland med. Har haft en riktigt bra helg hittills iallafall. I fredags var bästa vän här och hälsade på, det blev utgång och sen igår jobbade jag några timmar på eftermiddagen. Började dagen idag med en långpromenad med mamma och nu ska jag åka och busa med min lilla kusin. Ni hör ju, man kan ju ha det sämre! Hörs ikväll!

INTE OKEJ

  2012-03-23 / 12:01:30 / just fashion / 2 KOMMENTARER
Spenderat sista timmen med att kika på den här dokumentären av uppdrag granskning. Där de granskat klädkedjan Zara. Jag hyllar ofta Zara för deras snygga kläder och visst är dom bra. Fan jag älskar ju den affären. Men det här är fan inte okej. Visst har jag alltid tyckt att deras personal är sura och otrevliga, så egentligen kanske det inte är nån större chock. Men måste ändå säga att det här ändå ändrat mitt synsätt på kedjan rätt rejält. Man blir väl inte direkt jättesugen på att bidra genom att handla där om man säger som så. Men samtidigt så är väl det här kanske rätt okej om man jämför det med att köpa de kläder som produceras genom barnarbete och fabriksarbetare som blir sjuka av att jobba med kemikalierna i fabriker där kläderna görs. Hela det här får en ju att inse att man är för lite påläst och inte ser längre än till den snygga tröjan som hänger där i butiken med ett överkommligt pris. Man kanske borde orka bry sig mer! Tycker iallafall att ALLA ska börja med att se den HÄR!

INSPIRATION FRÅN NELLY

  2012-03-22 / 20:46:11 / inspiration / 1 KOMMENTARER



Jag är återigen inne på ämnet kedjornas styling. Men jag menar hur mycket finare blir inte plaggen när det befinner sig i rätt sällskap! Nelly är också duktiga på det här med stylingen. Jag shoppar väldigt sällan på nätet, snarare aldrig, men måste ändå erkänna att jag besöker nelly typ varannan dag ändå för att titta på allt fint och dessutom få lite klädinspiration. När man får lite klädkris på morgonen så kan det här verkligen vara en bra räddning att spana in, Nelly.com! Gratis stylinghjälp kallar jag det! Skulle gärna se ut exakt såhär. Kanske lite tidigt med bara ben, men mina vänner det är faktiskt inte långt borta nu! Men jag behåller byxorna på ett tag till, och ett par som jag gärna skulle lägga beslag på är det leopardmönstrade vinröda på översta raden. Damn it. Vilka snyggingar. Kliar lite i plånboken där tror jag.


MINT

  2012-03-22 / 17:32:45 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER
BOYFRIEND JEANS - H&M // TRÖJA - GINA TRICOT
Baggy boyfriendjeans och mint funkar jäkligt fint ihop tycker jag. Lever i princip i de här brallorna nu för tiden. Löst och ledigt var det ja. Men så är det jäkligt snygga med. Hittade dom på H&Ms barnavdelning förra året så det har hängt med ett tag, men det kommer nog sitta på mig resten av våren och sommaren med. Upprullade med bara anklar och öppna skor! Längtar efter riktig vår nu, och det är fasen nästan där!

TIPS

  2012-03-22 / 10:36:52 / cravings / 1 KOMMENTARER
Känner mig på bra humör idag så jag bjuder på ett riktigt bra tips: den här snygga väskan! Känner själv för att byta ut min svarta följeslagare till en ny vit partypolare nu i vår. Och det här var ju ett schysst alternativ. Vitt och silvriga detaljer är en snygg kombo. Påminner om den där från Gina Tricot som fanns förra året, fast denna är nog mer i min smak med silver. Den här snyggingen går lös på 200 kronor och ska komma ut i butik v.14. Värt att spana in helt klart! Och ni hittar den hos Lindex.

PERFECT OUTFIT

  2012-03-21 / 22:19:35 / inspiration / 1 KOMMENTARER
Jag tycker Zara är en av de kedjor som alltid lyckas med stylingen. Alltid enkelt och snyggt men utan att kännas tråkigt. Här är bara ett av alla bra exempel. KLOCKRENT. Skulle kapa rakt av om jag hade det här i garderoben. Har insett på sistone att jag behöver mer jackor i min garderob. Speciellt en sån här i tweed! Har liksom försökt köpa på mig jackor på slutet, men har av nån idiotanledning bara slutat i vinter/höstjackor än (?).Blir nog nästa mission att hitta, en sån här tunnare inomhus/sommarjacka i tweedaktigt material. Snyggt. Och gärna skorna med på köpet kanske. Det vore nått det.

STRIPED PANTS

  2012-03-21 / 10:40:36 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER
RANDIGA BYXOR - DR DENIM

Inviger mina nya byxor idag. Randigt var det ja. Fast smala ränder. Vi kommer helt klart bli bra kompisar. Ruggigt snygga och sköna på samma gång. Sånt gillar jag. Det här med att vill man vara fin får man lida pin funkar inte riktigt för mig. Jag tycker inte man ska behöva välja.

ELLE UKRAINE

  2012-03-20 / 22:12:25 / inspiration / 0 KOMMENTARER

ELLE UKRAINE
Jag har aldrig riktigt fattat grejen med Olivia Palermo. Har aldrig tyckt att hon är sådär fantastisk som alla verkar tycka. Kanske är det mest för att jag inte riktigt kan relatera till hennes klädstil och inspireras av henne. Men jag måste dock erkänna att hon är riktigt vacker här. Och jackan då. Satan vilken master piece. En sån skulle man haft. Strass är faktist nått jag börjat gilla väldigt mycket. Tycker det kan va råschysst till vardags, snarare än till fest. Slutsats då? Ett riktigt snyggt cover. You go ukraine!

STRAPPY

  2012-03-20 / 19:09:24 / just fashion / 2 KOMMENTARER

ALEXANDER WANG FALL 2012
När vi ändå är inne på ämnet snygga skor så måste jag bara uppmärksamma Alexander Wangs senaste godbitar. Gillar den här modellen med bandet fram och runt vristen! Något sånt får kedjorna gärna bjuda på i sommar tycker jag.

THE SHOES

  2012-03-20 / 13:17:43 / cravings / 6 KOMMENTARER
Dog helt seriöst när jag såg de här skorna. Tappade andan lite smått iaf. Sinnesjuktsnygga. VILL HA BEGÄR på riktigt hög nivå. Lite klack, de silvriga detaljerna, sömmarna uppe på och spetsiga tån. Perfekta. Dom ger lite cowboy-vibbar sådär tycker jag. Eller? Fast på ett bra sätt för en gångs skull! Ååh vad jag vill ha dom här på mina fötter i vår och sommar. Matchat med bara ben. Mumma. Fast jäkligt saftigt pris tycker jag.. Bäst det är äkta skinn!

MORGONLÄSNING

  2012-03-20 / 10:06:40 / inspiration / 0 KOMMENTARER

Spenderar morgonen med att läsa nyaste Damernas Värld. Igen. Det här tidningen tar liksom aldrig slut. Mycket för pengarna med andra ord. Godmorgon.

MONDAY INSPO

  2012-03-19 / 21:12:13 / inspiration / 0 KOMMENTARER









Några av favoriterna för tillfället av alla hundratals bilder i min inspirationsmapp. Mycket snyggt.

Har haft en värdelös dag så har inte orkat blogga. NU blir det dagens avsnitt av stylisterna för att göra dagen lite bättre. Hej.

ON MY MIND

  2012-03-18 / 22:04:16 / cravings / 2 KOMMENTARER

1. ACNE.   2. GINA TRICOT.   3. ZARA.  4. H&M.  5. ACNE.  6. TOPSHOP.


Bjuder på ett litet kollage med lite nya cravings som jag snappat upp senaste veckan. Bilden säger väl allt. Ge mig det här tack!

MARNI AT H&M

  2012-03-18 / 18:52:18 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER

ÖRHÄNGEN, MARNI AT H&M 199:-
Jag lyckades klicka hem dom här fina örhängena från H&Ms hemsida då Marni samarbeten släpptes. Tog ett tag att få hem dom, men det gör inget. Så himla nöjd tjej jag är. Dom är så fina! Vi kommer nog trivas himla bra ihop vi.


Förlåt för värdelös uppdatering senaste dagarna btw. Livet kommer emellan ibland. Fest, jobb och sånt där typ. Hoppas ni har överseende med det och att ni haft en bra helg allihopa! Kram.

BIK BOK / PRE-SUMMER 2012

  2012-03-15 / 18:21:01 / inspiration / 5 KOMMENTARER

Bik bok har precis uppdaterat sin lookbook och jag måste säga att det här har dom gjort bra! Gillar feelingen och bilderna är superfina i sig. Men så är stylingen bra och dom har en del riktigt snygga plagg där! Mycket bra!

SOURCE: bikbok.se

KOSTA BODA FÖR WEEKDAY

  2012-03-15 / 12:09:08 / just fashion / 1 KOMMENTARER
Var och varannan dag får man höra om nya samarbeten i modevärlden. Visst är det roligt och spännande, men extra roligt är det när två rätt oväntade företag gör ett samarbete. Som detta! Weekday har gjort ett sammarbete med Kosta Boda som skapat 6 glasprodukter. De kommer att säljas i Weekday’s butiker från och med 3 maj. Lite kitchigt sådär.Men jag skulle gärna se att döskallen flyttade hem till mig. Snygg som tusan.

CRAVING

  2012-03-14 / 17:12:53 / cravings / 2 KOMMENTARER
Har helt missat den här godbiten från Lindex! Som tydligen ska finnas i butik med? Svinsnygg. Älskar den pastelliga färgskalan så klart, men bäst av allt är nog printet. Kristall mixat med blommigt med lite kalejdoskopeffekt. Råfint! Den vill jag ha! 199:-. Som hittat!

BLÅTT

  2012-03-14 / 12:34:47 / inspiration / 4 KOMMENTARER
Min absoluta favoritfärg på kläder är utan tvekan blått! Efter svart, vitt och grått då förstås. Allt från mintigt och babyblått till marinblått. Jeanstyg, mönster i blått eller bara helt enfärgat. Allt går hem hos mig, och det syns även i min garderob. Så idag bjuder jag på lite inspiration i just färgen blått.
SOURCE: tumblr.

HEMMA HOS MIG

  2012-03-13 / 22:10:27 / inredning / 2 KOMMENTARER
Köpte den här glasburken för några kronor förra sommaren, men den har mest bara stått tom då jag inte har vetat vad jag ska ha i. Förrän nu. Jag stoppade i mina favorit nagellack! Perfekt. Färgglat och en schysst inredningsdetalj. Där får dom stanna ett tag!

BLOGGTIPS: MODEJUNKIE

  2012-03-13 / 19:18:33 / inspiration / 1 KOMMENTARER



Kvällens fina tips är den här fina tjejen här ovans bloggen! Hon har grym stil, och troligtvis en helt fantastisk garderob. Ni borde helt klart börja följa henne på bloglovin. Garanterar att ni kommer inspireras av henne! HÄR hittar ni hennes blogg! Enjoy!

ÖNSKEOUTFIT

  2012-03-13 / 11:31:41 / just fashion / 1 KOMMENTARER



SKJORTA - EQUIPMENT // SKOR - BIANCO // BYXOR - H&M // ARMBAND - SOPHIE BY SOPHIE // VÄSKA - TWIST & TANGO


För tillfället är jag väldigt mycket för plagg som är dip-dyed eller ombrefärgade. Kikade på en liknande skjorta som den här när jag var i Stockholm förra helgen, men det blev inget köp. Ruskigt snygg dock. Den här var dock snäppet vassar, tyvärr prislappen med. Skulle gärna se ut såhär i vår, vita byxor, loafers, enkla smycken och fransväskan.


RANDIGT

  2012-03-12 / 19:21:12 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER
RANDIG SKJORTA - H&M.

Har egentligen snott den här skjortan ur mamsens garderob, men den har som bosatt sig hos mig de senaste månaderna. Utan tvekan en av de skönaste skjortorna som existerar! Stor och sådär härligt lös. Och så är den ju himla fin med sina ränder dessutom. Och på tal om randigt, så köpte jag på mig ett par randiga byxor idag. Fast var för lat för att prova så det återstår att se om dom passar, men så gillar jag ju när det är lite stort och hängigt med. Tror dom kommer bli himla fina nu i vår!

CHLOÉ

  2012-03-12 / 11:32:43 / inspiration / 1 KOMMENTARER
CHLOÉ FALL 2012
Skiter fullständigt i att detta är höstkollektionen och att det är påväg mot vår ute. Det här är såååå snyggt och jag vill se ut såhär nu. NU. De pastelliga nyanserna, lite lager på lager och klockrena jackor. Rätt så klassiskt men inte alls för sött. Det här gjorde ni bra Chloé. En av favoritkollektionerna just nu!

STREETSTYLE

  2012-03-12 / 09:15:20 / inspiration / 0 KOMMENTARER
Streetstyle fast i videoformat, hur bra? Känns rätt gött med ny vecka ändå, så jag kickstartar den med en riktigt inspirationsdos. Trevlig måndag på er!

FAVORITER

  2012-03-11 / 22:04:28 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER
2HAND // DEPEND // LINDEX // IDIE.SE

Mina favoriter i accessoar väg just nu är dessa fyra godingar. Den silvriga klockan är perfekt till alla outfits. ALLA. Pastelliga naglar från depend är en plånboksvänligt och säkert kort i vår. Jag älskar som sagt brillor och älskar att vårsolen börjar kika fram så de kommer till användning. De senaste dagarna har den här stjärnan hängt runt halsen, och det känns som att det kommer hänga där ett bra tag till.

REMAKE

  2012-03-11 / 17:36:35 / just fashion / 2 KOMMENTARER
Gina tricot har gjort en specialkollektion där de låtit designelever sätta tänderna i ginatricot plagg från äldre kollektioner. Superbra idé tycker jag! Kul att få se lite mer unika plagg, men också bra att osålda plagg kommer till användning! Plaggen finns redan i butik, men tyvärr bara i vissa utvalda butiker.. Jag skulle gärna köpa nått! Hur snygga är inte byxorna på sista bilden med dip-dye effekt, och jeansjackan med. Såg även ett par jeans i samma stil som det HÄR, som jag gärna skulle lägga beslag på! Mycket snyggt med andra ord. Check it out!

LÖRDAG

  2012-03-10 / 15:54:52 / just fashion / 1 KOMMENTARER
JAK AND JIL.

Jag är nyss hemkommen från jobbet så bjuder på ett snabbt inlägg med lite fet inspo från Jak and jil. Alltid lika grymt. Är rätt slut på och är fortfarande förkyld, så ikväll bli det lugnt. Pizza, Mello och lite annat gott. Livsnjutare på heltid.

JEFFREY CAMPBELL

  2012-03-10 / 09:24:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det finns ingen sko jag hatar så mycket som Jeffrey Campbells Lita. Jag avskyr dom verkligen och skulle nog aldrig kunna sätta på mig ett par själv faktiskt. Nej dom är inge vidare snygg. Dom är inte det. Sen det faktum att dom är så överhypade och att det finns hundratusentals kopior gör mig lite äcklad. Nej huvva. Kan vi inte bara komma över den här Lita grejen så jag slipper se dem?

Trots min avsky för just Lita modellen, så måste jag ändå hylla Jeffrey Campbell som märke! Dom gör så groteskt snygga skor! Det är nästan inte okej. Här är bara några av alla godbitar som finns. Skulle gärna ha dom här hemma. Enda negativa med JCs skor är väl prislappen och det faktum att det är ett amerikanskt märke och bara vissa modeller finns att köpa i Sverige. Men titta och önska kan man ju alltid.

090312

  2012-03-09 / 17:50:15 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER
TRÖJA - AMERICAN APPAREL // HALSBAND - IDIE.SE // SKÄRP - GAMMALT.


Inveg min nya tröja idag. Riktigt grym är den. Matchade den med jeans och ett riktigt brett bälte, och ett sjärnhalsband. Måste säga att jag inte riktigt tröttnat på stjärntrenden ändå, funkar ju finfint än!

TAYLOR TOMASI HILL

  2012-03-09 / 16:51:27 / just fashion / 2 KOMMENTARER

TOPSHOP // H&M // CUBUS

Minns ni dom där randiga byxorna från monki som alla hade för ett par år sen? Det gör jag, jag köpte inga då, vilket jag ångrar lite grann när jag ser Taylor Tomasi Hill i sina. Riktigt snyggt. Hon kan hon. Dom här byxorna hittade jag hos topshop, inte riktigt lika heta, men de funkar. Och jag skulle nog matcha likadant som Taylor med, skjorta, grå tröja, spetsiga skor och en bunt armband.  

PÅSMYCKAT

  2012-03-09 / 09:43:51 / just fashion / 2 KOMMENTARER
Jag är väl den som alltid brukar förespråka och klä mig efter "less is more", men på nått sätt så föll dessa bilder ändå mig i smaken. Kanske för att det var just en smakfull variant av överblingat. Tycker faktiskt det var rätt snyggt. Skulle nog kunna tänka mig nått liknande om jag skulle få göra som dom gjort här ovan, att bära det till en rätt basic outfit i övrigt och neutral sminkning!

2DAYS

  2012-03-08 / 17:12:44 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER
JACKA - GINA TRICOT. BLUS - SÄCKIS. KLOCKA - SÄCKIS (NY) LIMEGRÖNT ARMBAND - IDIE.SE

Det här med att lägga upp dagens outfits är väl inte min starka sida. Men det går som i perioder det där, ibland är jag duktig och får upp några i veckan, men oftast är det rätt sällan. Det handlar väl dels om att det är så drygt att dra fram stativ, fixa ljus och hitta en vägg att fota mot, men så är det väl inte alltid jag känner att jag har på mig nått som är värt att visa upp och att jag inte riktigt tycker om att se mig själv på bild. Antar att jag är rätt självkritisk.. MEN här har ni iallafall: dagens kläder. Favvojackan, en blus jag använder för lite, och min nya klocka (yey).


Har haft strömavbrott här hemma nästan hela dagen, så jag drog till stan och spenderade pengar istället. Gött! Fick med mig en del hem, bland annat klockan på bilden. Äntligen har jag hittat en klocka som når upp till mina krav. Min nya följeslagare helt klart, välkommen!

NEDRÄKNING

  2012-03-08 / 09:55:04 / just fashion / 1 KOMMENTARER

Snart är det dags! Jag tänker nog handla ändå. Tror jag. Kanske. Förhoppningsvis.


UPDATE: och jag tror jag lyckades! Hehe.

RAGLAN

  2012-03-07 / 17:42:39 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER
Fick äntligen tag på en tröja med färgade ärmar. Har varit på jakt efter en i över ett år, men har inte slagit till förrän nu. Denna hittade jag hos American Apparel och den är perfekt. Blått är en av mina favoritfärger, och den är dessutom sinnesjukt skön. Kommer nog bo i den rätt mycket. 259:-, som hittat!

KRISTALL

  2012-03-07 / 15:04:52 / cravings / 2 KOMMENTARER

DETALJER FRÅN CHANEL FW12
Helt seriöst! Vet inte vad jag ska ta mig till. Det här är så sjukt fint. Jag älskar kristaller, men Karl fick min fasen att blir kär i det på nytt. Det här är så helt fantatiskt. Vill inte ens tänka på vad dessa saker kan kosta, men åh vad jag vill ha. Kanske blir lite kristalliga smycken i vår och sommar ändå.

BATIK

  2012-03-07 / 10:30:23 / just fashion / 2 KOMMENTARER
Batik har blivit en liten oväntat uppstickare i vår. Hade jag inte trott, men egentligen är det väl inte större shock då det inte var någon mindre än Isabel Marant (fattar inte hypen?) som visade det på catwalken! Själv äger jag ett par gammla batikbrallor från bikbok sen innan som jag kommer hänga runt i, men om du är sugen på att haka på trenden tycker jag du ska haffa dom här från Zara. Riktigt fina! Går lös på runt 500 kronor tror jag. Annars kan man väl alltid färga/bleka ett par själv!

BRILLOR

  2012-03-06 / 17:48:27 / cravings / 2 KOMMENTARER
Jag är en riktig sucker för solglasöon och har en rätt bra samling, men det finns alltid plats för fler! Dom här från Monki skulle jag gärna ha på mig i vår och sommar. Ruggigt snygga. Frågan är bara svarta eller bruna? Eller båda. Kostar bara 100 kronor och borde finnas i butik nu redan. Vill ha!

DIY MILITÄRGRÖN VÄST

  2012-03-06 / 15:12:55 / kreativitet / 3 KOMMENTARER
Jag hade av någon konstig anledning två stycken militärgröna jackor i min garderob. Riktigt onödigt, så jag gjorde om den ena till en väst. Nu när man vill hänga bort vinterjackan, men det är för kallt att bara ha skinnjackan så blir denna perfekt att ha över med. Jag är nöjd!

ÅNGEST

  2012-03-05 / 22:24:30 / cravings / 2 KOMMENTARER
Klämde som tusan på den här jackan i Stockholm. Kärlek som fasen. Blev dock inget köp och jäklar vilken ångest jag har! Visst är den lite dyr för att vara en helt vanlig jacka, och det är egentligen inte jag att köpa en grön jacka, men den är så ruskigt snygg! Behöver mer sånna här "roliga" plagg i min garderob dessutom. Fan. Måste nog ta och få tag i den här på nått vis. Craving.

BALENCIAGA

  2012-03-05 / 15:31:58 / just fashion / 3 KOMMENTARER
Modeveckorna är på sluttampen just nu och det är i Paris the action is. Så här såg det ut hos Balenciaga och jag älskar det. Kornblått, läder med råa kanter, spetsiga skor, skosnören i kontrasfärger, stela material, fina väskor och bling bling är bara lite av allt fint som kollektionen innehöll. Älskar det där fleece-liknande materialet på sista bilden till höger. Den här visningen var helt klart en av favoriterna. Det här är ju bara några av detaljbildern, men ni borde kika in hela visningen! Snyggt!

STOCKHOLM

  2012-03-05 / 09:28:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hann aldrig med nån uppdatering i helgen tyvärr så det har varit rätt tomt här.. Jag drog alltså till Stockholm i fredags och har haft det jäkligt bra. I fredags blev det lite snabbshopping och sen käk och fixa innan vi drog till grabbarna och festade. Blev lite utgång efter det och jag är väll rätt nöjd med vad stockholm hade att erbjuda den här gången faktiskt. I lördags blev det lite samma sak, fast kvällen avslutades med Avicii! Helt cpstört bra! Hade ju tur som lyckats får biljett till lördagens konsert och inte fredagen. Riktigt grym var han iallafall! I går så mötte vi upp en kompis som ska flytta till Usa i 13 månader och sa hejdå. Så jäkla hemskt, men var kul att träffa henne en sista gång allafalll. Är tyvärr sjuk än och har i princip ingen röst. Halvdryg. Men sammantaget har jag haft en riktigt grym helg, tack för det Stockholm! Ses snart igen hoppas jag!

MARS

  2012-03-01 / 20:25:14 / månadens lista / 5 KOMMENTARER


ESSIE, TART DECO LACK // så himla perfekt vårfärg. Vill bo i den.
KEPS //nu börjar det blir vår, dags att ta på kepsen. En svart eller mörkblå tror jag. Eller grå. Gärna ett litet märke på den med.
DEN PERFEKTA KLASSISKA KLOCKAN: silvrig och rejäl. Matchas gärna med en drös armband.
MAGKORT TOPP // söker en magtröja att matcha till högmidjade plagg, utan spicegirls-vibbar tack!
SKINNVÄST // har letat efter en i ett halvår, och vill fortfarande ha en lika mkt. Vägrar att spendera våren utan en.
NÄTTA KLACKAR //  farligt sugen på de här från Zara. Så fina.
BOMBERJACKAN // som jag skrev i förra inlägget, svart och lite tjockare. Att matcha med denim kjol och keps tack. 
LIME // en av favoritfärgerna i vår. Jag är ingen färgmänniska, men en accessoar i lime skulle sitta fint.
PEPLUMTOPP // är lite allergisk mot när det blir för sött, men med rätt matchning så är det så fint. Vill ha!
GRÅ REVÄRBYXOR // Vill ha ett par grå, med vita SMALA ränder, men det verkar ju inte finnas nånstans. Siktar på DIY jag.
SVARTA VANS // snön smälter som bara den och det börjar bli dags att investera i ett par nya tygskor, och det lutar starkt mot ett par svarta vans och inte converse.
RAGLANTRÖJA // american apparel har de allra snyggaste, och i finaste färgerna. Ett måste.
BRETT BÄLTE // ett svart brett läderbälte att bära rätt långt ner på höfterna vill jag ha med. Tror dock jag ska göra en snabb check i garderoben, känns som att det kan finnas nått redan.



Tänkte det var dags att ta tag i en gammal kategori igen: månadens vill-ha-lista. Och nu när det är mars och jag är ruskigt sugen på att få in lite vårnytt i garderoben så är det inte speciellt svårt att knepa ihop ett fullt kollage. Här har ni alltså månadens cravings. Lite färggladare än jag vanligtvis är, men också några svarta/vita basic grejer. Siktar på att kunna kryssa av en hel del av detta nu i stockholm. Hehe.


BOMBERJACKAN

  2012-03-01 / 12:20:16 / cravings / 4 KOMMENTARER

Som jag nämnt några gånger här på bloggen så drar jag till stockholm imorgon. Ska bli riktigt fett och jag ser fram emot det väldigt mycket. Förhoppningsvis blir det en hel del shopping och jag har en hel lista med saker jag tänkt få med mig hem. Kör lite grann Thailands-principen på min packning, relativt tom väska som jag planerat att fylla med bra shopping. Iallafall så är en bomberjacka en av de saker som står på listan. Har en, men den är liksom tunn och mer som en inomhusjacka. Jag vill ha en tjockare med. Som en sån här på bilderna. Svart ska den va som Amandas, men gillade verkligen Petras styling med kjolen. Pluspoäng. Tips på var man hittar en snygg bomberjacka i Stockholm?