CHRISTMAS GIFTS

  2013-12-29 / 19:45:00 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
 
 
Hallå allihopa. Haft en magiskt fin jul. Därav väldigt långt uppehåll här. Har käkat och druckit gott och bara legat på soffan. Lite väl mkt kanske. Jag har fått så himla fina julklappar. Blir lite knixigt att visa upp det här, då min systemkamera är hos familjen i Övik. Men hittade en helt ny (men askass) liten digitalkamera i våra ouppackade flyttkartonger, så det får väl funkar. Här är det jag fick av min pojkvän iallafall. Kashmirtröja (snacka om att skämma bort mig), armband och örhängen (som inte alls fastna på bild..) Han känner mig rätt väl den där. 
 
Annars då? Laddar upp inför nyår. Har faktiskt massa nyårslöften planerade för 2014. Jag vet, som gjort för ångest. Men fan liten knuff i röven behöver man ju! 

CHRISTMAS LOOK

  2013-12-22 / 20:56:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Lite smink och hår inspiration till julafton. Har som vanligt inte bestämt vad jag ska ha på mig.. Men lite såhär skulle jag gärna se ut! Ska fortsätta packa kläder och julklappar strax. Vi åker nämligen till Växjö till pojkvännens pappa imorgon och firar jul. Så mysigt. Ska bli fantastiskt att vara ledig ett par dagar. 

Har förövrigt haft en jättefin vecka. Kenny och jag firade ett år tillsammans (bra kämpat av oss!) härom dagen. Fick världens finaste tavla! Och i fredags körde jag och Amanda en liten julafton. Även då fick jag asfina saker. Blir så spoiled. Fantastiskt. 

God jul på er. Puss! 

DOTS

  2013-12-16 / 21:08:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


/ PRICKAR FRÅN ZARA /

Önskar jag hade mer prickigt i min garderob! Den här från zara skulle lätt få flytta in. Älskar att den är i typ tubtops modell också. 


INSPO

  2013-12-11 / 22:45:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARERLite såhär ser det ut i min hjärna för stunden. Dressat, snygga skjortor, belysning, cashflow, pärlor, snygga väskor, rufsigt hår och underkläder i spets. 

Den här Månadens lista är lite sen. Men lovar, den kommer snart. 
SILVER

  2013-12-08 / 23:10:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Haft en rätt magisk helg alltså. Långa frukostar, mys i soffan, lite pysslande med läggan och så avslutade vi med glöggmys med Amanda och Janne. Vet inte om jag kunnat önska mer. Tänkte fortsätta veckan i samma anda. Imorgon blir det julmiddag med jobbet på Grand hotell och sen på onsdag kommer mamsen ner och hälsar på. Ja ni hör ju. Succé! 

Tänkte bära vinrött imorgon på middagen. Skulle vara fint med lite silvrigt som ovan till tror jag! Får se hur pigg man är imorgon vid sju-snåret.

THAKOON

  2013-12-05 / 22:11:28 / inspiration / 1 KOMMENTARER

/ THAKOON ADDITONAL PRE FALL 2014 /

Tror jag aldrig varit såhär tacksam som nu för att ha helg i sikte. Alltså denna senaste vecka. Sicket jävla kaos. Om ni inte måste. Flytta aldrig! Men som man säger, det är ba å härda.

Men på plussidan just nu då? Mitt jobb. Att jag fick upp en del av mina kläder ur kartongerna ikväll. Och thakoons pre fall 2014 kollektion. Precis när jag behövde klädinspiration som mest så dyker detta upp. Fantastiskt fint. Vem är på att trotsa stormen Sven med lite kortkort imorgon? Puss.