DEAR MONDAY

  2013-11-25 / 23:19:24 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
/ H&M / KATE MOSS / BYREDO /
 
 
Ibland går det bara inte att vara glad och positiv till ny vecka. Det här med att man ska ta tillvara på livets alla dagar och vara så go hela tiden är ju fan inte mänskligt. Ibland får man lov att vara lite grinig och äta godis på en måndag! Hoppas på bättre en tisdag. Godnatt på er! 

SUNDAY

  2013-11-24 / 18:00:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


/ JENNIFER LAWRENCE / 

Hade verkligen behövt en dag till på den här helgen! Igår spenderades med att packa ner hela lägenheten, städa och tvätta. Och idag har jag jobbat några timmar och packat lite till. Nästa helg går flyttlasset så blir inte så mycket lugnare då heller. Ikväll däremot blir det lite nöjen iallafall, blir bio och popcorn en masse! Ska se nya hunger games med snyggingen Jennifer Lawrence här ovan. 

Idag är det förövrigt precis en månad till jul! Vart är feelingen? 
Hoppas ni haft en fin helg! Xx.

BLACK BOOTS

  2013-11-21 / 21:41:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 

 
/ BLACK BOOTS / 
 
Mina trotjänare till skor börjar ge upp nu. Efter snart två vintersäsonger. Så jag är på jakt efter ett par nya boots. Men fasen vad svårt det är att hitta iår. Har ju helt rimliga krav. Svarta, lagom klack, räfflad gummisula ( för vägrar Bambi-effekten! ), gärna skinn. Behöver dock ej va äkta skinn om priset är snällt. Dessa ovan vore ju inte så tokiga nån av dem. Zara är ju så jävla bra på design ( eller på att kopiera). Men så himla synd priset och kvallan spelar i helt olika lag bara.. Får nöja sig med att bara kolla på dem helt enkelt.  
 
Har ni några tips på bra skobutiker som jag kan ha missat? 

DEUX

  2013-11-18 / 22:45:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Hade gärna haft dessa två i min garderob. Ett enkelt arband och cashmere. Säkert. Och sjukt användbart. Ni hittar dem hos & other stories. Själv låter jag stålarna stanna på banken en stund till. Sparar och sparar. Next up är helt klart att skaffa ett investerinsparkonto och börja tänka på vart jag sparar. Går ju lite fortare till miljonen då. Nu: sängen. 
 

STEP IT UP

  2013-11-17 / 22:35:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
/ FRIDA GUSTAVSSON, VOGUE GERMANY /
 
Ganska dött här på sistone. Men allt som snurrar i min hjärna har varit bokföring, papper, blanketter från skatteverket, verifikationer, organisationsnummer och underskrifter. Det har varit så sjukt mycket nytt att ta in på jobbet så det har liksom inte funnits plats för annat. Och jag har så mycket kvar att lära. Men nu känner jag att jag börja komma mig på plats. Vilket betyder mer tid för bloggen. Lovar bättring. Starting tomorow. Nu sängen! Godnatt på er fina. Xx.

ISABEL MARANT POUR H&M

  2013-11-11 / 22:40:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
/ ISABEL MARANT POUR H&M /
 
Har inte bloggat om H&Ms samarbete med Isabel Marant något innan, men nu är det snart dags så passar på. Plus hittade dessa fantastiska bilder. Tycker verkligen dessa bilderna gör kollektionen mest rättvisa av alla bilder jag sett, älskar känslan i dem. Egentligen är kollektionen ganska exakt jag och min stil. Basfärger, snygga klassiska snitt med det lilla extra, bekvämt och avslappnat. Finns så mycket jag skulle vilja ha. Typ allt på bilderna. Men blir inget köp alls för min del. Dels pga orkar ej köa och slåss för det. Och tycker det är lite för mkt pengar. Men inspireras av det kan man alltid göra! Iallafall, well done H&M och fröken Marant! 
 
 
För mer inspo, spana in det här!
 

NOVEMBER

  2013-11-07 / 21:16:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Alltså tror på riktigt det tog mig en vecka att få ihop detta inlägg. Har liksom inte haft tid eller motivation att göra klart det. Men tillslut så. Tada. Novemberlistan. ( Klicka på bilden för lite bättre kvalla! ). Puss. 
 
 
 
 

SUNDAY

  2013-11-03 / 13:19:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Magiska bilder stylade av fantastiskt duktiga Emma Elwin. Älskar sånna här modejobb. Precis min stil. Inge tjafs, bara snygga kläder och lite ruffsigt hår. Tror jag måste leta fram min svarta polo ur garderoben. Så snyggt ju. 

Söndag idag hörni. Veckans absolut bästa dag! Långfrulle med ägg och bacon och rubbet. Många mysiga timmar i soffan och att inte behöva göra nått alls. Tänk vad lite som behövs ibland för att man ska vara lycklig! 

HAPPY FRIDAY

  2013-11-01 / 15:33:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
/ PRINTS FROM SEALOE.SE /
 
Ni har säkert inte missa dessa fina prints från Sealoe, men värt att nämnas än en gång! De är så grymma allihopa. Här är mina två favvisar som gärna fått komma upp på väggen här hemma. Klockrena. Blir nog sånt här när jag flyttat klar. HÄR hittar ni resten. Tjejen bakom dessa genialiska tavlor är Madelen som även driver bloggen The hurting hearts. Älskar när folk som är duktiga och förtjänar det lyckas big time! 
 
 
Annars så har jag världens bästa fredags feeling idag. Vi jobbade bara halvdag idag pga av röd dag imorgon typ. Asgött. Dessutom så har jag världens bästa chef som anlitat en massör som en gång i månaden kommer och kör 45mins massage på en. Så jag har med andra ord haft en rätt skön förmiddag. Nu ska jag röjja lite här hemma. Springa och köpa lite bubbel och styra lite middag. Bästa vän kommer hit sen. Får se hur det kommer att sluta. Hehe. Puss på er och ha världens bästa helg!