SPRING ESSENTIALS

  2014-02-23 / 16:39:22 / just fashion / 0 KOMMENTARER
/ NOTION 1.3 / BY MALENE BIRGER / 3.1 PHILIP LIM /JENNIE-ELLEN / H&M /


Hallå på er. Alltså detta vår-väder vi haft i helgen och i veckan! Hur magiskt?? Hoppas det håller i sig. Har spenderat hela helgen med min bättre hälft! Rensat ut massa skit som vi skänkt till myrornas, jobbat lite och bara haft det jävligt bra. Synd på OS-guldet bara. Ska fortsätta denna fina söndag med Elle och burgare till middag. Win! 

Tänkte bjuda på lite vårtrender här i bloggen. 5 starka. Of shoulder-toppen, solklar favorit ända tills nästa höst. Scarfen, gärna i siden. Måste lära mig knut-knep bara.. Korthållare, är så klar med att ha en börs full av kvitton! Birkenstocksen, bekvämt och snyggt! Trenchcoaten, klassiker! Har en beige men tror jag behöver utöka min garderob med denna svarta saken. CHLOÉ

  2014-02-16 / 14:57:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
/ CHLOÉ SS14 /

Min favorit bland vår kollektionerna helt klart. Så fint! Färgerna, materialen och mönster. Hallå lille våren, dags att komma nu! Behöver lite sol och få dra på skinnjackan igen. Att kunna sitta på uteserveringar under en filt och ha solisar på näsan. Skulle vara så fint att bara spola fram till April nu. 

Igår hade vi min finaste vän och hennes kille på besök. Blev egenlagad chili och en massa mojitos och sydamerikansk öl. Sjukt trevligt. Men sent. Idag blir en lugn söndag med lite OS och tvättid. Puss. 


BLACK IS ALWAYS BLACK

  2014-02-02 / 20:53:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
 
/ H&M & NIKE / 
 
Svart funkar alltid. Skulle gärna hoppa i det här imorgon. Men känner mig inte alls redo för måndag och ny vecka. Haft en jättefin helg och hade gärna haft minst en dag till att sova ut på och käka långa onyttiga frukostar och ligga i soffan och dricka vin. Men skoj vecka som väntar. Lägenhetsvisning, aw med jobbet och förhoppningsvis får jag lite besök hemifrån. Och är ändå rätt sugen på att växla upp lite på jobbet. Hatar att går hem med den där känslan av att man kunde gjort mer och bättre. Värsta. Om ja får igenom allt som är planerat på jobbet så ska jag nog unna mig brallorna här ovan.