SPRING PICKS

  2014-03-23 / 21:24:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

SOLBRILLOR, HALSBAND, SCARF - H&M / MULES - NELLY /

Den här helgen har verkligen bjudit på fantastiskt väder. Själv har vi flyttat i helgen och vi ligger nu helt utslagna i soffan. Men jäklar så bra det känns. Tror vi kommer trivas riktigt bra här. 

Nått jag skulle behöva nu inför våren är nya brillor. Dessa ovan var riktigt schyssta. Men tror jag ska investera i ett par något dyrare och av bättre kvalitet iår. Men skulle inte tacka nej till att pigga upp vårgarderoben med detta!  

AU NATURAL

  2014-03-16 / 19:57:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Fukt och jävla massa glow är vad jag är sugen på i make up väg just nu. Så fresh. Ett par schyssta bryn till det och en gnutta mascara känns tillräckligt. Matt och välpudrad bas lägger jag på hyllan ett tag. 

Så härligt att att solen varit framme i helgen. Räcker med bara en stund i solen för att man ska bli så lycklig. Fick käka frulle på balkongen idag dessutom. Magiskt! Har spenderat hela helgen med att packa ner vårar liv i flyttlådor än en gång. Nästa helg går flyttlasset för oss. Väldigt redo. 

MADEWELL SPRING 2014

  2014-03-11 / 20:52:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


/ MADEWELL SPRING 2014 /

Vågar nästan säga att våren är här på riktigt. Peppar peppar. Vädret senaste veckan har ju varit magiskt. Blev med ny vårjacka i helgen. Kunde inte hejda mig när solen sken. Vi rensar inför flytten om några veckor och skänkte 3 sopsäckar (!!!!!) med kläder. Så ett nytt plagg in kändes ok. 

Men bilderna här ovan, hur fina? Perfekt klädinspiration såhär i övergångs perioden. Måste rota fram min militärgröna jacka och vita brallor. Och hur sugen blir man inte på att åka till Malta? Ser ju fantastiskt ut.