Februari - list of the month

  2009-02-04 / 18:48:43 / the list of the month /

Ljus - ingen kan faktiskt ha missat det faktum att det är betydligt mkt ljusare ute. på morgonen är det ljusare när man beger sig till skolan och när man kommer hem äre fortfarande ljust och solens går inte ner förrän vid halv 5 sisådär. underbart. man blir så pigg.

Thé - vilken dryck. tusentals smaker. stor variation. grönt te. fruktigt. kryddigt. citron. vanilj. och min absoluta favorit rabarber och grädde. älskar det. så gott nu när man blir så frusen efter att ha vare ute i kylan. can't get enough.

Kärleksdagen - 14 februari. ett datum alla känner till. över hela dagen. en dag utsedd till att uppmärksamma det finaste som finns. kärleken. en dag bara för att utrycka känslor. en dag som ibland kan tyckas,  precis som halloween och jul ibland, vara lite över driven. en dag då vi konsumerar mer än nödvändig. men enligt mig är den en dag som ger otroligt mkt. för alla. för världen.

Postorder - alla vår kataloger från postordersföretagen kommer. med alla dess inspiration och fina kläder som skapar sånt ha begär. man kan kryssa för så mkt. för mkt ibland. vårkläder som får en att bli så glad och man börjar leta efter vårtecken hela tiden. man blir så glad och possitiv av att tänka på våren och sommaren. få tänka hur man vill gå klädd och hur man vill se ut. att blicka frammåt.

TV - det finns serier för alla. oavsett vad man gillar. och nu när det är för kallt pch för mörkt för att vara ute om kvällarna kan man fortfarande sitta bänkade framför tv:n. och särskilt nu när alla serier börjar igen efter jul uppehållen. great stuff.

Kamera - ja det var ett himmla tjat från min sida. men ja det är sant , jag måste verkligen ta tag i mitt kameraköpande. jag har länge spanat och trånat efter en. jag kan bara inte bestämma mig. men ja nu när ljuset är tillbaka så får jag sån kreativitet. sånt sug efter att fota. ja jag måste ta och köpa en nu snart.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious