CLÉMENCE POÉSY

  2011-05-31 / 17:41:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Vackraste Clémence Poésy i finaste Celine skjortan. Hade inte varit så tokigt att äga en sån.  

Har nyss käkat middag, till ett avsnitt Gossip girl. Helt okej ändå. Precis som den här dagen varit. Även fast jag inte gjort så mkt vettigt så har den varit rätt så bra. Lyckades få tillbaka mobilen idag. Sjukt. Aja nu ska jag knäppa lite bilder åt er. Tänkte visa upp en av sakerna som jag köpte i Umeå.

LÄDER

  2011-05-31 / 13:14:37 / cravings / 5 KOMMENTARER


Haff på dom. 199kr från Ginatricot, så klart.


SOURCE: ginatricot via spotlife.


BOOTCUT

  2011-05-30 / 21:15:55 / inspiration / 4 KOMMENTARER



Fint fast ändå fult. Jag som levde i utsvängda byxor när jag var yngre har haft rätt svårt för det senaste åren. Men nu har jag börjat ändra åsikt. Jag har ett par fina utsvängda jeans i garderoben, som införskaffades redan i höstas. Men jag har inte vågat använda dem än. Tyvärr. Ska försöka ändra på det. Det är ju riktigt fint, om det matchas på rätt sätt. Typ som här ovan.


SOURCE: sthlmstreetstyle.

FALLER JAG NU GÅR JAG SÖNDER

  2011-05-30 / 16:31:49 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER


Några av inköpen som jag gjorde i Umeå. Blev lite färg till garderoben. Kommer fler bilder på plaggen senare. Har bara inte hunnit än. Har inte ens packat upp. Ska försöka röja upp på rummet med. Kaos. Som resten av mitt liv just nu typ. Jag har inte sovit ut på flera veckor. Druckit alldeles för mkt alkohol. Tappade dessutom bort min telefon i helgen. Drygt. Blir så less på mig själv. Ikväll blir det utan tvekan film och mys. Kanske lite glass. Välbehövligt.

SÖNDAG

  2011-05-29 / 13:18:10 / inspiration / 36 KOMMENTARER

Vet inte vad det är men jag älskar dessa bilder. Sjukt fina. Älskar hennes hårfärg med. Platium. Kanske blir nått sånt för mig ändå.

Är fortfarande kvar i Umeå. Degar som bara den. Film och bloggläsning. Ska snart bege mig hem mot övik igen. Ikväll blir det grillning och tältning med klassen. Börjar känna mig rätt sliten nu. En 3-dagars är det inte ofta man kör.

SOURCE: carolines mode.

METALLIC

  2011-05-28 / 15:09:45 / cravings / 2 KOMMENTARER
ALLT FRÅN H&M
Livet kom emellan och så blev det tomt med uppdatering här på bloggen. Troligtvis kommer det inte bli bättre förrän till veckan. Befinner mig just nu i umeå eftersom det är brännbolls yran. Galet. Är dock inte här för själva sporten utan mest för musiken. Och festandet. Igår var det maskinen som lira och ikväll väntar Veronica Maggio. Kommer bli sinnesjukt bra. Oj oj. Förutom att supa sönder oss så har vi även hunnit med lite shopping. Eller det blev faktiskt en hel del. Två riktigt riktigt bra grejer. Vet att ni kommer bli avundsjuka. Den ena invigdes igår. Skötte sig fin fint. Vet dock inte om den blusen överlevde kvällen och natten... heh. Kameran följde såklart med hit till umeå men har inte blivit något knäppande så blir ingen dagens heller.
Idag bjuder jag på lite bilder på några plagg som H&M ska få in. Mycket metallic och vitt. Tjusigt. Den där skjortan är iallafall sinnesjukt fin. Spana in detaljen i ryggen, galet fint. Den vill jag ha. Eller så ska jag klippa sönder nånting jag har i garderoben redan. Kan ju funka. Plagg med ryggurringning är utan tvekan det finaste som finns.

DET HANDLAR OM DIG

  2011-05-24 / 16:31:47 / cravings / 5 KOMMENTARER



FINA SIDENBLUSAR MED PRINT HOS ZARA.

Älskar verkligen sånna här fina siden blusar med prints på. Zara har ett gäng superfina just nu. Favoriten är återigen utan tvekan den med fjärilar på. Helt sjukt hur fin den är. Vill verkligen ha den, men den är slut på hemsidan. Och det är tveksamt om den finns kvar i butik heller.. Men som sagt, kombination av siden och mönstrade tryck är klockren. Nått liknande ska jag ha helt enkelt.


TISDAG

  2011-05-24 / 14:37:52 / inspiration / 4 KOMMENTARER


Dålig uppdatering och världens tråkigaste inlägg är tydligen standard här numera. Inspiration är ganska låg och jag har fullt upp. Ska fortsätta med massa skolinlämningar nu. Men snart blir det bra igen. Lovar.

VIVE LA FRANCE

  2011-05-23 / 19:20:48 / inspiration / 0 KOMMENTARER


Wildfox couture ss/11.

Ny vecka, nya tag. Är så sjukt trött på skolan. Men har massvis med inlämningar kvar att göra bort. Vill bara ta studenten nu. Återkommer lite senare när jag bockat av en del på min att-göra lista.. Bjuder på den här fina videon så länge. Hej.

CHARLES ANASTASE

  2011-05-23 / 16:30:13 / inspiration / 2 KOMMENTARER



Fint från Charles Anastase ss/11. Sjuuuuukt fin klänning. Kanske inte direkt nått man skulle bära, men ändå grymt fint.


SOURCE: style.com Elle.com


JUST THE GLIMPSE TO BELIEVE IN

  2011-05-22 / 18:30:02 / cravings / 8 KOMMENTARER


Finaste toppen på länge. Skärningen är precis det jag letat efter sen jag skrev DETTA inlägg. Galet fint. Synd bara att den bara fanns i gult. Jag är liksom inte så gul av mig.

Återigen en helg med hel kass uppdatering. Jag har jobbat hela helgen och pluggat en del, så det har varken funnits tid eller ork till att posta några inlägg. Blir nog inte hellre nå bättre ikväll eftersom det egentligen är matteplugg som står på schemat. Jag hatar numera matte så ni vet. Så jag gör allt för att undvika att behöva ta tag i pluggandet igen. Typ som att göra nya spotifylistor, länsa webbshoppar på snyggt, städa rummet, starta nya hemliga bloggar och fundera över livet lite. Ja sånt som verkligen inte kan vänta helt enkelt. Ska nog fortsätta med det med.


FÖRLÅT

  2011-05-21 / 17:50:50 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER



Alla som tagit studenten säger att det är det roligaste de varit med om, och jag måste nog hålla med. Livet är rätt okej just nu. Igår var det, som vanligt, utgång. Förfesten var helt sinnes. Herregud. Riktigt skoj. Dock så var Harrys riktigt dåligt så det blev tidigt för mig. Tror helt ärligt jag aldrig lämnat krogen före stängning. Nånsin. Jag sammanfattar kvällen såhär: Jag hade för alldeles för kort klänning, tjänade pengar på att sjunga nationalsången, jägern var slut, jag bröt av min kompis bankkort, glömde bort viktiga saker, förstörde mitt halsband, lite för mycket onödigt drama och alldeles för lite sömn på det. Sammantaget var det väl en lyckad kväll ändå till slut. Försöker just nu spara ångesten tills måndag..

Sådär såg jag iallafall ut igår. Fast med strumbyxor till. Som sagt. Kortkort, men jag kom undan med det tydligen. Nu ska jag försöka ta tag i pluggandet igen.


TILLS JAG BLIR NÅGON ANNAN

  2011-05-20 / 12:20:56 / inspiration / 1 KOMMENTARER


Jag är ledig från skolan idag och spenderar dagen med min bästa vän matteboken. På måndag är sista provet i Matte E kursen. Blandade känslor. Vill göra bort det så jag slipper det, men är ganska så säker på att det blir fail. Ska göra mitt bästa. Återkommer med lite roligare uppis sen om jag får tid över. Har mycket att göra idag. Tillsvidare kan ni ju spana in dessa bilder och Onlys Lookbook för sommaren. Jäkligt bra faktiskt. Bilderna ser så somriga och härliga ut och jag gillar faktiskt stylingen. Bra jobbat Only.


Se resten HÄR!

TRENDSCOUT

  2011-05-20 / 10:32:58 / Allmänt / 1 KOMMENTARER


Jag måste bara tipsa er om det här: H&M och Minoutfit.se håller en tävling där man kan bli utsedd till Trendscout på Roskildefestivalen i Danmark. Det enda man behöver göra är att posta sin bästa festivaloutfit på minoutfit.se och skriva en kort liten anledning till varför just du bör vara Trendscout i år. Att vara trendscout går ut på att du ska fota de snygga outfits som besökarna bär. I priset ingår även VIP-pass för dig och en polare. Galet ju. Dessutom är det rätt sköna artister som spelar iår. Enda kravet är att man är minst 18 år.  Jag hade lätt varit med om det inte vore så att jag troligtvis ska till Peace & Love typ då. Hade ju varit galet kul! Kanske ska man vara med ändå... hehe.

LÄS MER HÄR!

ROSE GOLD + WHITE

  2011-05-19 / 21:26:34 / cravings / 8 KOMMENTARER


Vitt som är en av säsongens hetaste "färger" passar utmärkt med rosa guld. Hur fint som helst enligt mig. Känns som fräscht och nytt. Synd bara att jag inte har det i min smyckessamling. Nästa köp kanske. Vore inte så tokigt att matcha studentklänningen med den här färgen på smyckena. Vad tycker ni?


SOURCE: stylehurricane.

H&M LOOKBOOK

  2011-05-19 / 19:16:00 / inspiration / 2 KOMMENTARER



Det känns alltid lika knäppt när höstens lookbooks börjar komma. Man kommer nog heller aldrig vänja sig vid det. Men nu har iallafall h&m släppt sin. Med fina Karlie Kloss som modell. Varken kläderna eller stylingen känns så rolig. Men som alltid med h&m så är det fint och väldigt köpvänligt. Dom lyckas alltid leverera godbitar ändå. Och med tanke på vad man fått se från pressbilderna så känns det som att dom kommer göra det även i höst.


MODEVISNING

  2011-05-19 / 18:55:46 / inspiration / 0 KOMMENTARER







I förra veckan var jag ju på Hantverk Mode & Design treornas modevisning. Och här är några av bilderna jag tog. Tog hur många kort som hellst men inte så många blev lyckade ändå. Nöjd att jag fick med de jag tyckte var finast iaf. Och alla av mina tre favoriter var faktiskt klänningar och gjorda av tre olika personer. Riktigt fina.

ETNOSPORT

  2011-05-19 / 11:37:36 / inspiration / 3 KOMMENTARER


Jag vet inte riktigt vad man ska kalla det här. Etnoprint med lite mordernare och sportigare känsla  typ. Jag gillar det på nått sätt. Versace visar vägen men proenza schouler är inte långt efter. Snýggt tycker jag.


Idag har jag lång sovmorgon. Börjar först vid ett, och sen har jag bara en lektion. Riktigt skönt. Har spendereat största delen av dagen i sängen. Mys. Men nu ska jag göra mig iordning. Efter skolan blir det stan och sen mera plugg. Hörs sen.


KLIPPT

  2011-05-18 / 23:36:49 / kreativitet / 3 KOMMENTARER



Min dator dog och i det ögonblicket glömde jag tydligen bort att jag hade en blogg. Sorry. Men här kommer lite bilder på vad jag gjort idag. Kikade igenom H&Ms "katalog" som landade i min brevlåda häromdagen. Såg bild nummer två och 2 minuter senare så var min tröja två armar fattigare. Tyckte att västen var så fin och ville ha en sån. Insåg att jag hade en tröja som låg och skräpade och vips så hade jag en ny väst. Riktigt nöjd är jag. Sitter fortfarande och myser i den. Känns som om den kommer användas flitigt framöver. Kan ha varit dagens vettigaste drag av mig.


FESTIVAL

  2011-05-18 / 20:34:01 / inspiration / 5 KOMMENTARER



Sommaren närmar sig med stora steg. I sommar ska jag jobba en del men det finns gott om tid över till att hitta på roliga saker. Peace & Love är jag galet sugen att åka på, men inget är tyvärr bokat än. Har inget boende än så.. Men slänger iaf upp en oufit på hur jag skulle vilja spendera dagarna där. Brillor på näsan och bara ben. Och självklart sitter det ett par stövlar på fötterna. Vad säger ni brud1 och brud2, boka nu kanske? Boka imorgon kanske? Ringer Taylan jag. Heh. (obs. internt meddelande till mina wingmans.) Nån annan som ska på Peace & Love? Eller nån annan festival i sommar?

För nån dag sedan blev jag inbjuden till Pixboom av DENNA snygga brud. Tack så mycket för det! För er som inte vet vad det är så är den en funktion där man liksom kan tagga bilderna jag lägger upp på bloggen, såsom kollaget ovan. Så när ni för musen över bilden så kan ni se vad allt kommer ifrån. Har inte riktigt lärt mig hur det fungerar än och det var lite krångligt, men jag tror säkert Pixboom och jag kommer bli goda vänner. Vad tycks?


ORANGE + BEIGE

  2011-05-17 / 23:03:38 / inspiration / 5 KOMMENTARER




Såg att Blicken hittat den här fina kjolen på H&M. Ruskigt fin! Gillar även att hon matchat med beige. Att blanda starka knalliga färger med neutrala basfärger är riktigt hett. Jag är egentligen ingen kjol tjej, men den där skulle faktiskt gärna få bo hos mig!


SOURCE: angelica blick.


TRASIGT

  2011-05-17 / 22:06:26 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER


TRÖJA OCH BYXOR FRÅN GINATRICOT.


Idag har jag haft trasiga byxor på mig. Riktigt trasiga, och riktigt gamla. Dom har legat i garderoben väldigt länge nu.. Men så såg jag DENNA bild på klingen och blev sugen på trasiga byxor igen. Hon är en riktig inspirationskälla den där Elin. Lyckas jämt klä sig snyggt och avslappnat.

Idag blev det tillskillnad från igår en kort dag i skolan. Var hemma redan vid ett idag. Härliga tider. Försökte få mig på lite plugg ute i solen, men som vanligt så slutade det med att jag somna... Resten av dagen har som sagt bestått av plugg. Så tråkigt, men listan blir bara kortare och kortare. Inte så mycket kvar nu längre.


WHITE

  2011-05-17 / 16:37:54 / inspiration / 1 KOMMENTARER


Celine resort 2011 collection.  

Jo jag lever. Men det är knappt. Lämnade in projektrapporten idag. Riktigt skönt. Men har väldigt mycket plugg kvar att göra. Bara ett prov, men mängder av små skrivuppgifter. Ordet reflektion ger mig typ kväljningar. Kul liv. Försöker tänka positivt genom att fokusera på studenten. Funkar halvbra. Nu ska jag försöka få klart lite mer plugg. Huvva.

DION LEE

  2011-05-16 / 18:04:55 / inspiration / 2 KOMMENTARER

DION LEE.

Galet fint med cut-outs. Får lust att sätta saxen i alla plagg jag äger. Speciellt nu när sommaren kommer och man börjar få färg på kroppen.

Jag sitter på skolan än, och kommer nog vara kvar här till 21 nån gång. Har otroligt mycket att göra. Så det blir nog inte så mkt mer uppdatering än såhär idag. Får se om jag har tid och ork när jag kommer hem.

SPORTIGT

  2011-05-15 / 19:30:00 / cravings / 8 KOMMENTARER



När jag var yngre hatade jag ordet sportigt. Gillade varken människorna som använde det eller kläderna som de kallade det. Men som tur var har det växt bort nu. Mitt nästa planerade köp är dessa shorts. Sportiga och ruskigt fina. Precis den modellen som jag letat efter hela våren. De svarta är givna, men de grå får nog följa med de med. Finns på H&M. För en hunka.


HEMMA HOS MIG

  2011-05-15 / 18:42:31 / inspiration / 0 KOMMENTARER




De senaste åren har jag samlat på mig en del böcker som handlar om mode. Allihopa är verkligen jättebra, men favoriten är nog faktiskt den understa, Vogue. Fick den i 18års present förra året. Otroligt fina bilder.
Böckerna har sina givna platser i mitt rum, och jag låter alltid dem stå framme. Dom här böckerna är nog faktiskt bland det första jag kommer packa ner när jag flyttar hemifrån. Men förhoppningsvis så kommer samlingen ha blivit lite större tills dess. Finns några som står på inköpslistan..



ELLERY SS11/12

  2011-05-15 / 10:02:00 / inspiration / 2 KOMMENTARER


ELLERY ss11/12.
Gråskala och neutrala färger är ruskigt fint. Från top till tå. Älskar skärningen på toppen i mitten. Grymt. Jag är fortfarande förvånad över allt fint som visades upp på modeveckan i Australien. Galet vad dom levererade.  

Idag är det jobb igen. 11 till 17 idag. Är inte så jättetaggad. Men det är skönt att tjäna pengar. Ikväll blir det mer rapportskrivning så det är stor risk för dålig uppdatering. Men ikväll ska jag försöka hinna bjuda på lite bilder från modevisningen som jag var på. Vi får se. Nu frulle och sen jobb. Ha en kung dag! Hörs.

3 DOLLARS

  2011-05-14 / 17:32:13 / inspiration / 1 KOMMENTARER



Bjuder på bilder från en av mina favoritbloggar idag. Sinnessjukt bra. Egentligen är det inte riktigt min stil, men jag kan bara inte låta bli att läsa hennes blogg. Älskar den. HÄR har ni den.

Jobbet gick fint. Riktigt mycket folk, så dagen gick väldigt snabbt. Nu är min kompanjon här och vi ska sätta igång med projektrapporten som ska in på måndag. Alltid ute i sista stund. Hehe. Men det ska nog gå fint det. Siktar på att vara klar till Eurovision börjar. Får väll se om vi lyckas. Hörs sen. hej.  

CLAW

  2011-05-14 / 09:25:00 / inspiration / 4 KOMMENTARER


Underbara skor! Färgen, klacken och klon.

Drar och jobbar några timmar. Hörs sen!


SOURCE: oracle fox.


SVAGT MED STARKT

  2011-05-13 / 19:46:38 / inspiration / 4 KOMMENTARER

ALLT VIA NET-A-PORTER.

Att matcha ljusa, klara färger till sammans med neutrala basfärger är ruskigt fint. Väldigt somrigt dessutom.
Såhär vill jag gå klädd.


SOURCE: net-a-porter. ellery via harpersbazaar. sofis snapshot.

WHAT WE DREAM IS ALL THAT MATTERS

  2011-05-13 / 17:21:35 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER
NY TRÖJA FRÅN H&M.

Köpte en ny tröja häromdagen som invigdes idag. Hade varit och klämt på den flera gånger men så slog jag till slut till. Älskar rosafärgen och de breda ränderna. Som en mix av Prada och Jil Sanders vårkollektioner. Perfekt. Billig var den dessutom, 80 kronor fick jag ge för den. Helvärt.

Ikväll blir det bara hemmamys, jobbar imorgon och har massa plugg att göra klart. Ganska härligt med slutspurt i skolan ändå.

FJÄRILAR I MAGEN

  2011-05-12 / 22:49:41 / inspiration / 4 KOMMENTARER



De senaste säsongerna har jag fått en stor förkärlek för allt Ida Sjöstedt gör. Jag älskar henne och tycker allt hon gör är genialiskt. Just nu är jag extra förtjust i hennes fjärilsprint som hon visade i vår/sommar 2011 kollektionen. Fantastiskt fint. Jag vill ha. Jag har sett att det finns liknande på Zara. Men Zara ligger långt bort och jag är så dålig på att beställa på nätet. Vill ju ha ett plagg med fjärilar NU! Så jag ska helt klart ge mig ut på jakt! Nån som har nått tips?


SOURCE: idasjostedt.com


LITE MÖRKARE OCH LITE LJUSARE

  2011-05-12 / 21:59:50 / cravings / 5 KOMMENTARER


Jag är galet sugen på att färga min bryn såhär mörkt. Och kanske ljusa upp håret lite. Mer åt det gråa, platina hållet. Vore fett. Men det här är typiskt en sån grej jag verkligen vill men aldrig kommer våga testa... Men det är som sagt asfint.


SOURCE: ?

COPY

  2011-05-12 / 19:30:00 / cravings / 2 KOMMENTARER



Spana in dom här fina ringarna! Kopior av YSL arty ringen. Men en riktigt bra sådan. Det är ju egentligen fult att kopiera, men som Coco Chanel själv sagt så är kopiering faktiskt en form av smicker så det är lite okej ändå. Jag skulle gärna bära en sån här fining på mitt finger! Finns HÄR. Jag menar 245 kronor är de ju utan tvekan värd. Det finns så många att välja på, men en silvrig med svart sten är jag sugen på.


SOURDE: cocoo.se

DU ÄR LJUSET I VARDAGEN

  2011-05-12 / 19:00:32 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER




MÖNSTRAD KIMONO BLUS - H&M. VÄSKA - SCORETT. BYXOR - MQ. SKINNPAJ - GINATRICOT.


Bjuder på gårdagens outfit idag. Min fina kompis Simone (HÄR hittar ni hennes blogg) får vara med på ett hörn också. Och bakom kameran stod den andra halvan av mina favorit brudar. Tack för igår. Super kul! Dessa bilderna togs igår efter modevisningen runt nio tiden, och kolla hur ljust det är ute! Helt underbart. Kan inte förstå att det snart är sommar. Riktigt härligt. Jag älskar den här tiden på året.

Idag har jag inte haft några lektioner, men har ändå varit i skolan hela dagen. Har ett stort arbete som jag hållit på med sen hösten i tvåan som ska in nu den här veckan så det är fullt upp. Ikväll blir det ännu mer plugg. Men med mammas spotify premium så går det galant. Men lovar lite uppdatering under kvällen ändå.


STYLE BY

  2011-05-11 / 22:35:22 / inspiration / 2 KOMMENTARER


Höll mitt impuls tal om Elin Kling på Engelska idag. Improviserade som tusan men det gick fint. Belönade mig själv med denna tidning sen passande nog. Men innan jag slänger mig i sängen med denna så blir det lite plugg och försöka att skriva nån reflektion och inlämningsuppgift.

Modevisningen var förresten riktigt bra. En del mycket fina grejer. Sista klänningen gav mig gåshud. Oj. Det ni. Det är inte ofta det händer ska ni veta. Har otroligt många bilder att visa er sen. Kommer kanske imorgon. Efter modevisningen blev det även en onsdags öl på Olles. Livet leker som sagt. Häj.

VINST

  2011-05-11 / 22:19:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



Såg precis att jag hamnat på första sidan. Tack blogg.se (och Karin som jag skulle tro har ett finger med i spelet ). Ni är för underbara! Inte nog med att dagen varit fantastisk såhär långt, så gjorde detta, om möjligt, den ännu bättre. Härliga tider. Välkommen allt nytt folk!

H&M

  2011-05-11 / 17:10:00 / cravings / 3 KOMMENTARER



Bildbomb från H&Ms pressrum. Några av sommrens och höstgodbitar ser ni här ovan. Ser som vanligt riktigt grymt ut. H&M kan det här med att leverera. Satan i gatan.

SOURCE: buytheway.


VÅGOR

  2011-05-11 / 15:58:36 / cravings / 2 KOMMENTARER


SHORTS MED VÅGIGA KANTER, 249 KRONOR HOS GINATRICOT.

Har i flera år nu varit sugen på shorts med vågiga kanter. Ända sedan Chloe visade det i sin vår/sommar kollektion år 2009. Så fint, och dessa var riktigt fina. Dessutom i en av säsongens hetaste färger. Härligt. Från Ginatricot.


Sitter på skolan än. Ska snart bege mig ner på stan. Ska fixa lite med studentklänningen och sen ikväll blir det modevisning! Treorna på hantverksprogrammet har sin studentshow. Ska bli kul att se. Men kommer nog hem sent så därför kan det bli ont om uppis idag. Hare fint, hej.

SOURCE: ginatricot.


GE MÄ

  2011-05-10 / 23:40:53 / cravings / 30 KOMMENTARER


ROSA KLÄNNING I PERFEKT MODELL.

ÄLSKAR PLAGG MED CUT-OUTS.

UNDERBARA SHORTS. I UNDERBAR FÄRG.

Surfade runt och läste om Elin Kling och så snubblade jag över ännu en sån där china-sida som har fantastiskt utbud. Vill ha allt! Verkligen allt! Klicka er in på sidan HÄR! Oj oj oj va bra! Sidan är faktiskt ganska otrolig. Man hittar bara mer och mer fina grejer. Helt okej priser. Och enligt vad jag förstått så skickar de över hela världen. Farligt farligt. Här är tre godbitar som direkt hamnade i korgen. Väldigt sugen ska ja säga er. Style Nanda heter iallafall sidan och är en riktig pärla som ni inte får missa. Fint tips från mig helt enkelt.


FCK THIS SHIT

  2011-05-10 / 21:23:07 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER



SHORTS - MONKI. LINNE - SECONDHAND. SKINNPAJ - GINATRICOT. SKOR - H&M. SJAL - ?

"Fuck this shit" tänkte jag och så tryckte jag på delete och raderade jag hela mitt engelska tal. Att stå och prata om årstider i 5 minuter känns inte ett dugg som Matilda. Jag började precis om på ny kula. Fem minuter om den bäste Elin Kling blir det istället. Att börja om nu, kvällen innan talet ska hållas, låter kanske som en dum idé för er, men enligt mig är det nog den bästa idén jag haft. Iallafall den senaste veckan. Nu jäklar ska det skrivas. Ska jag göra nånting då ska det göras ordentligt. Allt jag gör ska jag vara nöjd med är mitt motto. Jag tänker inte visa upp nått som jag inte gillar och tycker är perfekt. Oavsett om det gäller mitt slutbetyg i Engelska C eller ett helt vanligt inlägg här på bloggen. Kalla mig perfektionist om ni vill men sån är jag.

Här är dagens outfit iallafall. (ignorera de vita benen, jag bar strumbyxor i skolan.) Länge sen sist. Snittar väl en i veckan ungefär. Men det är faktiskt sånt som ni får leva med. Mode är så mycket mer än hur jag själv går klädd i skolan en helt vanlig tisdag. Nu ska jag återgå till skrivandet. Hörs på en stund när jag kommit längre. Hej.


HAR NI TIPS PÅ BRA & SKÖNA LÅTAR SÅ VAR INTE RÄDDA FÖR ATT BOMBA MIG. Alla tips mottages varmt. Min spotify lista har gått på repeat lite väl många gånger nu och eftersom jag inte har premium så är maggios låtar nu blokerade av för många lyssningar.. jag är alltså riktigt desperat.

Ps. varning för långt inlägg.. eh?

LYX

  2011-05-10 / 19:08:19 / we can wish / 5 KOMMENTARER

Vintage YSL loafers.


Mini Celine Boston bag.


YSL arty ring i silver.

Lite lyx hade inte suttit fel. Någon av dessa grejer ovan hade gärna fått bo hos mig. Är sugen på att ge mig själva något riktigt fint i födelsedagspresent. Lite Acne känns lockande tro det eller ej. Det är fasen inte långt borta med studenten nu. Pepp. Har dessutom varit hos frisören idag och prata lite om min balfrippa och sminkningen. Känns riktigt bra. Kommer bli kanon. Och imorgon ska jag fixa lite smycken och sånt till klänningen. Jag som alltid brukar vara ute i sista stunden ska iår försöka vara klar i tid. Tveksamt om jag lyckas dock.

Nu ska jag göra ett litet ryck med pluggandet. Det här veckan är det flera uppgifter som ska in och jag har mycket kvar, bland annat en hel projektrapport. Huvva. Men det måste göras. Hörs sen. Hej.


SOURCE: love-aestetic. A pair and a spare. Where did you get that.

FÖR KRAGEN

  2011-05-09 / 23:33:23 / cravings / 7 KOMMENTARER

COLLAR TIPS FRÅN ASOS.

Hittade dom här fina sakerna att smycka skjortan med idag på Asos. Hur fint är inte detta!? För några veckor sedan skrev jag det HÄR inlägget, och jag hade planer på en DIY men har inte hunnit med det. Frågan är om det är mer värt att klicka hem dessa... Jag menar dom kostar ca 120 kronor paret, och med frifrakt är det väldigt lockande. Fast saken är den att jag är en silver-tjej och det finns bara guld och koppar hos Asos. Nån som sett silvriga någonstans?

FÄRG

  2011-05-09 / 21:18:29 / cravings / 4 KOMMENTARER

ALLT FRÅN H&M.

Fina färgglada nyheter hos H&M just nu. Skulle inte tacka nej till nått. H&M levererar alltid ju. Nån som har sett det där fina spagettilinnena i butik? Skulle vilja få tag i det där rosa jag.. Vet att det blivit en överdos av färg här på bloggen den här våren, men det är så fint. Jag har alltid varit en svart & grå klädtjej, och är det fortfarande, men jag har kännt ett himla sug efter färg i vår. Vintern var alldeles för tung ju. Nu är det äntligen dags för ljus, värme och färg. Och på tal om färg så låg jag ute och solade idag klockan halv fem. Galet ju. Skulle inte ha något emot att vädret fortsatte i den här stilen resten av våren.

SOM EN SPEGELBILD AV MIN SJÄL

  2011-05-09 / 17:05:48 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER


Silverväska från H&M, FAA kollektion. 99 kronor.

Den här fina väskan låg i min postlåda förra veckan. Det var det enda som jag ville haffa från H&Ms FAA kollektion, men självklart försov jag mig och när jag väl kom in på hemsidan så var den slut sen länge. Men så lyckades en bekant till mig som bor i Stockholm hitta en åt mig. TUSEN TACK AMANDA! Jag kan ju säga att jag är ruskigt nöjd och lyckan är total. Denna kommer bli min nya partykompis helt klart. Men den kommer förhoppningsvis även användas i nyktra tillstånd. Den är så galet snygg ju. Kärlek det här ska jag säga er.

WRITTEN IN THE DUST

  2011-05-09 / 08:02:26 / inspiration / 5 KOMMENTARER





Grymt fina bilder och riktigt snygga smycken. Ge mig. Finns
HÄR för er som har råd eller bara vill kika!

Blogg.se funkade som ni kanske vet inte igår så därför blev det ont om bloggning. Tar igen det idag. Starting now. Nu ska jag bege mig till skolan. Är sen som tusan som alltid. hehe. Hej.


JUST NU

  2011-05-08 / 11:59:38 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER



Befinner mig just nu ute på altan med min dator. Försöker slå två flugor i en smäll genom att skriva ett engelska tal och få lite färg samtidigt. Jag har passande nog valt att skriva om årstider, och min favorit är faktiskt våren.

Dagens låt: Veronica Maggio - snälla bli min
Dagens bikini: H&M
Dagens smycken: Efva Attling halsband och armbandet är faktiskt fredagens fångst. Vems?
Dagens humör: på topp.


FRESH / ÄKTA VARA

  2011-05-08 / 11:03:28 / inspiration / 1 KOMMENTARER


Freshnet, som är en av Sveriges bästa modesajter enligt mig, har ju som alla vet några riktigt grymma storbloggare som bloggar hos dem. Bland annat Collumbine och Emma Elwin. Men nu har freshnet fyllt på med flera nya och yngre bloggare. Två av mina favoritbloggare, Signe och Maggie har flyttat dit nu. Spännande för oss och riktigt roligt för dem. Grattis. Jag skulle tro att det kommer droppa in några fler bloggare sen också.

Men det som är så roligt med freshnet och dessa bloggare är att de inte är som alla andra modebloggare. De bombar inte med dagens och vad de ska hitta på på fredagskvällen. De skriver inte om samma saker som alla andra och skapar inte köphysteri runt om bland Sveriges alla unga bara för att just de har köpt en ny tröja på h&m. Det dom skriver känns mer äkta och det är mer mode. Vem som hellst kan starta en blogg och kalla det en modeblogg, men det här är nånting annat. Spana in sidan HÄR!

AT THE MET BALL 2011

  2011-05-07 / 20:45:46 / cravings / 2 KOMMENTARER

BROOKLYN DECKER I MICHAEL KORS.

Dog lite smått när jag såg den här klänningen. Påminner lite om en våtdräkt i rosa. Men den skriker ju perfektion. Lång, chockrosa, utan urringning och med slits i sidan. Ruskigt bra. En sån vill jag ha. Det är geniet Michael Kors som står bakom den.

Nu blire film och mys. Efterlängtat. Ha en fin kväll.

SUMMER

  2011-05-07 / 18:18:28 / inspiration / 2 KOMMENTARER



Åh vad jag vill ha sommar nu. Kylan kan gå och dö. Min garderob svämmar över av shorts och kjolar och fina linnen. Alla byxor och tröjor verkar som försvunna på nått sätt.. Jag vill bara kunna gå runt med bara ben just nu. Och ännu mer längtar man efter att ha sett den här videon. Oj vad härligt och så mycket fint.

AUSTRALIA

  2011-05-07 / 14:20:04 / inspiration / 3 KOMMENTARER


Jag säger bara modevecka i Sydney, Australien. Jäklar vad dom levererar! Det här är ruskigt bra ju.


SOURCE: blackvelvetheart.

GO OCH GLAD

  2011-05-07 / 10:48:16 / inspiration / 1 KOMMENTARER



STREETSTYLE AV PHIL OH.

Borde egentligen inte vara upp nu. Kom hem vid halvfem snåret återigen. Var på den sämsta efterfesten nånsin. Ovärt. Men sånt som händer. Jag mår bra idag iaf. Som alltid. Jag kör på aldrig-bakis-men-alltid-trött-metoden. Funkar fint. Nu ska jag trycka i mig lite frukost. Och se i kapp lite serier. Hörs sen.

Måste även tillägga att han som var dj igår var helt värdelös. En del människor ska inte få bestämma musik...

MOROT

  2011-05-06 / 16:29:16 / cravings / 8 KOMMENTARER

BIKINI FRÅN H&M.

Jag vill ha! Såg den på stan idag. Fanns fyra stycken kvar. Yey tänkte jag. Tror ni nån var i min storlek? Nej såklart inte. Tänkte att detta kunde bli årets bikini. Orange som är så fint. Får nog klicka hem den från hemsidan innan alla andra hinner haffa den och den tar slut där med. Jag menar 49 kronor per del är inte så myckte att snacka om. 


HÄR är kvällens, och vårens spellista. Upphovsman: min bror Pontus "Poppe" Andersson. Tack för den. Nu kör vi!

CAT EYES

  2011-05-06 / 15:08:10 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER



MAYBELLINE COLOSSAL CAT EYES MASCARA.

Haffade av farten med mig en mascara idag. Stog och höll i min favorit, den svartvita från Loreal. Men tänkte prova nått nytt för en gångs skull. Denna såg bra rolig ut. Köpte den. Och när jag sedan såg bortsen blev jag lite besviken. Liten och tunn. Jag vill ju ha feta och grymma borstar. Men aja, jag ger den en chans iaf. Den kommer sitta på mina fransar ikväll när jag röjjer på dansgolvet.

Nu ska jag dammsuga, för snart kommer fin främmande av den HÄR bruden och hennes pojkvän. Och nyss kom brevbäraren med ett fint paket till mig. Kan inte bli annat än succé alltså!!! YEY.

TVÅ FÄRGAT

  2011-05-05 / 22:10:11 / kreativitet / 7 KOMMENTARER


Kuvertväska sydd av mig. Finn på I DIE.

Dåligt med uppis idag. Den där inlämningen drog ut på tiden. Fick myror i benen till slut och drog ut på en powerwalk med mamsen. Nu äre bb. Ni får njuta av den här snyggingen ovan tills vidare. Kan bli natt bloggning idag. Sånt är mysigt. Hej. 


ELISE

  2011-05-05 / 16:35:07 / inspiration / 1 KOMMENTARER




ELISE CROMBEZ FOR DOSSIER JOURNAL


Har inte så mycket smart att komma med idag. Inte nu. Det kommer senare. Nu ska jag skriva klart en svenska inlämning, om naturalismen. Exciting shit. O ja. Hörs sen.

FÄRGKLICKAR

  2011-05-04 / 21:47:53 / we can wish / 3 KOMMENTARER


ALLT FINNS PÅ NET-A-PORTER.com.

Bjuder på 7 stycken fina (och dyra!!!!) färgklickar idag. Att bära nån eller några av dessa skulle helt klart göra livet roligare. Färg gör så mycket. Och det är ingen tvekan om att färgglada accesoarer är en av våren och sommarens hetaste accesoar-trend. Så det så.


TIPS / NELLY

  2011-05-04 / 21:13:43 / cravings / 1 KOMMENTARER


Just nu har Nelly vår- och sommar-yra! Vilket innebär fri frakt och fria byten ända till sista juli! Hur bra? Dom har dessutom galet mycket snyggt inne just nu. Finns mängder av fint som jag vill klicka hem. DEN HÄR & DESSA! Dom har även midseason sale just nu där man kan göra fina fynd. KLICKA. KLICK. KLICK.  Ja tack!

MONKI MAGAZINE

  2011-05-04 / 17:41:30 / inspiration / 5 KOMMENTARER





I postlådan idag låg en trevlig överraskning. Närmare bestämt ett nytt nummer av Monkis tidning. Jag gillar monkis kläder väldigt mycket, och jag måste säga att jag gillar deras tidning med. Den är som mysig på nått sätt. Underbara bilder, fina kläder och härliga små intervjuer. Ni som inte prenumererar på deras tidning borde helt klart börja med det. Finns att beställa gratis på deras hemsida, HÄR!

Ni har väl föresten inte missat att monki börjat med bikinisar!? Enkla men ruskigt fina. Finns en svart en som jag skulle vilja lägga händerna på..

GUCCI / FJÄDRAR I HÅRET

  2011-05-04 / 11:20:00 / inspiration / 3 KOMMENTARER



Under Guccis fw/11 visning så såg modellerna ut såhär i håret. En låg hästsvans med fjädrar instoppade i. Riktigt snyggt om ni frågar mig. Tror heller inte att det kan vara så svårt att fixa till det här! Det här borde ju till och med jag som är helt invalid när det kommer till hår, klara av.  Fjädrar i håret är ju nått som varit ganska populärt i vår, men då mest i form av de så kallade fjäder extensionen. Själv är jag inget fan av dem utan skulle hellre satsa på större fjädrar såhär.


SOURCE: style.com


USA

  2011-05-04 / 07:29:15 / cravings / 5 KOMMENTARER



Dom här fina shortsen gjorde vi igår. Älskar dem. Finns HÄR!


STYLE BY RACHEL ZOE / IDA SJÖSTED CHINA DRESS

  2011-05-03 / 23:10:25 / inspiration / 3 KOMMENTARER


BYXOR & BRILLOR - LINDEX. BLUS & VÄSKA - GINATRICOT. SKOR - EUROSKO. BILD - JAG.

När jag först hörde talas om att Rachel Zoe skulle samarbeta med Lindex blev jag överlycklig. Eftersom Rachel är en av de mest inspirerande kvinnorna så trodde jag helt klart att det skulle bli succé. Men jag måste erkänna att jag blev otroligt besviken när jag såg resultatet. Tråkigt. Riktigt tråkigt. Inte alls vad jag hade förväntat mig. Men efter att jag nu sett kollektionen lite överallt så har dom här byxorna som bränt sig fast i mitt minne. Egentligen är jag måttligt less på mönstrade byxor som dessa. Men det är nånting speciellt med dem som gör att jag helt enkelt fallit lite för dem. Jag är sugen på dem. Men tveksamt om dom skulle komma till användning. Dom påminner iallafall en hel del om den här underbara asieninspirerade klänningen från Ida Sjöstedt, som gärna fick bo hos mig! Såhär skulle jag gärna bära brallorna iallafall! Perfekt i vår med blommigt och färg.

Spana in skorna förresten. Hittade en budget kopia av Acnes skor från förra året, Maya. Fint. Nån som vet om dom är lika fina i verkligheten?



REFLEKTERA

  2011-05-03 / 20:03:02 / Allmänt / 5 KOMMENTARER


Kom hem till mig då! Åh vad jag längtar

Har jobbat med I DIE hela dagen. Oj vad bra det har gått. Blev två nya väskor och ett par fantastiskt fina shorts. Kommer upp på sidan redan ikväll om ni har tur. Men nu ska jag plugga lite först. Fastän det bara är drygt en månad kvar till studenten så känns det riktigt tungt just nu. Allt är så tråkigt. Jag ignorerar högen av skolarbeten som växer och förtränger att det här är sista chansen att fixa betygen. Medans andra jobbar järnet så vill jag bara lägga ner allt. Jag vill bara bort härifrån, resa, ha kul och jobba. Och inte blir man mer peppad av vädret ute. Det enda som gör mig på bra humör för tillfället är I DIE och denna blogg. Sanningen där. Visste knappt om att jag tyckte såhär själv. Insåg det precis. Oj. Vilken bomb. Hörs.


SOURCE: fashionsquad.


TISDAG

  2011-05-03 / 09:20:54 / inspiration / 7 KOMMENTARER


1. Ser inte hon till vänster väldigt mycket ut som en asiatisk version av Elin Kling? Stilen påminner om hennes tycker jag.. Snyggt. Skorna och de ankelkorta brallorna är bra. Riktigt bra.
2. Jag vill fortfarande ha vitt. I mängder. Och det känns dessutom rätt okej med drygt en månad till studenten. Fast min studentklänning är inte riktigt klar. Måste sy upp och in den. Stressen börjar komma nu.

Nu ska jag skynda mig till skolan. En lektion, sen tandläkarbesök. Usch. Ha en kung dag. Hej.  

DETALJER

  2011-05-02 / 22:20:00 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER

Avklippta, fransiga jeans. Fylleklipp - men det blev lyckat, för jag gillare.


Två av mina favorit armband. Från panduro  & Thomas Sabo.


Flätat bälte och mitt favorit halsband som nästan alltid hänger runt halsen.


Orkade inte knäppa en hel bild idag. Får duga med dessa bilder på detaljerna. Nu ska jag skynda mig och se resten av bb. Sen tillbaka till pysselverkstan. Sovmorgon imorgon. Skön. Hej.

SNÖRAT

  2011-05-02 / 21:00:00 / inspiration / 0 KOMMENTARER


Jag gillar den här fina koftan från Gina. Fast det är egentligen inte koftan som gör det så bra. Utan det är snöret. Det är så fint med lädersnöret i midjan. Riktigt bra. Såhär vill jag ha. Fast känns som att det är en bättre idé att gå och köpa en bit snöre för en guldpeng och sätta på en egen kofta, än att köpa det här koftan. Men smart idé. Tack för den Ginatricot.

TIPS

  2011-05-02 / 18:33:32 / Allmänt / 7 KOMMENTARER


Köpte den här sprayen härom dagen. Ett torrshampo från Batiste. Inte nog med att det luktar helt underbart, utan det är även den bästa jag nånsin testat. KÖP!

ORANGE / ROSA

  2011-05-02 / 16:38:27 / cravings / 7 KOMMENTARER


Chockfärgade läppar är galet fint. Har ett perfekt rosa i mina ägor men använder det alldeles för sällan. Ska bli bättring på det. Är dessutom riktigt sugen på att införskaffa det perfekta orangea med. Nån som vet vart jag hittar det?

Nu ska jag sätta mig och sy. Har några leveranser som måste skickas. Kommer mer uppis senare idag. Bland annat ett superkanonbra tips. Hej.

SOURCE: collumbine smille.

MAJ

  2011-05-01 / 22:05:37 / inspiration / 2 KOMMENTARER


YEY. Ny månad. Och det är dessutom Maj som gäller nu. En av mina favoritmånader.Vilket känns helt underbart. Det här står på min inköps/vill-ha-lista.

RANDIGT: feta, breda och färgglada ränder känns som ett måste. Inspireras gör jag av Jil Sander ss/11 och en gnutta Marc Jacobs.
BEIGA BOOTS: Hellst i mocka dessutom. Ruggigt snyggt. Oj vad jag vill ha. Precis som Klingen och Rumi så vill jag matcha det med enkla plagg och fina accesoarer för att få till den där enkla bohochica känsla. Tjusigt.
PILOTBRILLOR: Ja jag vet att jag har ett överflöd av brillor. Men det saknas ett par för att göra min samling lite mer komplett. Ett par pilotbrillor. Hade gärna haft ett par äkta ray ban aviators. Men det känns lite dumt. Hällre köper jag 10 par till. Men som sagt. Pilots nästa.
ANKELBYXOR: jäklar så snyggt. Acne visar vägen. Jag är bra sugen på att bara dra fram saxen och klippa. Men tills jag hittar de perfekta så nöjer jag mig nog med att vika/rulla upp brallorna så anklarna syns. Jag vill bära det med låga tygskor för den perfekta vårkänslan. Härligt.

VALBORG

  2011-05-01 / 20:36:44 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER


SKOR - H&M. VÄSKA - SCORETT. LINNE - H&M. SHORTS - CARLINGS. MÖNSTRAD SAK - H&M.

Köpte en ny tröja/jacka/kavaj/blus/kofta/kimono/morgonrock (?) häromdagen. Och invigde den igår. Jag älskar den. Räkna med att få se den på mig jämt. Kärlek det där. Kärlek vid första ögonkastet dessutom. Har liksom gått och suktat efter den länge och provat den 3 gånger innan den tillslut fick följa med hem. Lycka. Den är underbar. Från H&M för småpengar dessutom. Ni får en bra bild nån annan dag.

Det här är alltså jag hade på mig igår kväll. + svarta strumpbyxor. tyvärr. Igår var kanon. Riktigt kul. God mat, trevligt folk, bra musik och mycket ful dansning. Men idag känner jag mig ungefär lika död som den här outfiten. Av den orsaken får ni inte se den på mig utan på sängen. Blev lite sent igår. Eller ska jag säga tidigt. Det blev en lång kväll som avslutades med pizza hos min galning. Var hemma vid halv fem snåret. Sen upp och jobba vid 11 idag, och sen jobbat hela dagen. Men det gick faktiskt fin fint det. Lite med sömn har ju ingen dött av. Men nu är jag rätt så mör i huvudet. Och kroppen. Lite bb på det här så. Ladda inför skola imorgon. Skön.