DRESSAT

  2013-04-24 / 13:17:00 / just fashion / 4 KOMMENTARER
 


Monokroma outfits är en trend ni bör ta rygg på i vår och sommar (och även i höst) om ni vill vara med i gamet! En exempel är helvit kostym som här. Farligt snyggt. Om man vågar lite så kör man naket under kavajen. På egen risk dock, som gjort för tutt-flash. Denna look kommer från Nelly och ligger sådär i mellanklassen, men ser dyrare ut! 
 
 
 

VÅRENS ACCESSOARER

  2013-04-23 / 13:42:00 / just fashion / 1 KOMMENTARER


Att klä sig trendigt behöver inte kosta så mycket pengar. Här har ni några accessoarer som höjer trendfaktorn för en billig peng. (allt utom väskan kostar under 100-lappen! ) Hoppa inte på varje trend som kommer, satsa på klassiska plagg och addera nya och sjyssta accessoarer varje säsong istället. Här har ni sex tips för den här säsongen. Ett par budgetvarianter av de trendiga Ray Ban brillorna, en snygg scarf, de självklara espadrillerna, miniväskan, nytt skal till mobilen och ett kedjehalsband.
 
1. SOLGLASÖGON - LINDEX / 2. MINIVÄSKA - TOPSHOP / 3. SJAL - H&M / 4. SKAL - H&M / 5. ESPADRILLER - ELLOS / 6. HALSBAND - H&M
 

VOLANGER

  2013-04-22 / 20:18:00 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER
 
 
Jag är inte den som ofta tar på mig "tjejiga"kläder pga känner mig så mesig och obekväm. Men har ändå gått och blivit sugen på volanger. Har även kommit på mig själv med att vilja köpa en ny kjol (?). Kanske är det vädret det beror på, det har ju också varit lite schizofrent på slutet. Hittade iaf denna blus i min roomies garderob. Stillar behovet tillfälligt iaf.

Kul att se att ni är några trogna som fortfarande kikar in här. Fortsätt med det! xx.
 

VANSDAY

  2013-04-17 / 19:48:00 / cravings / 1 KOMMENTARER


Årets samarbete mellan Vans och Kenzo är riktigt vasst. Har inte riktigt lyckats komma över de blå sen först. Höga betyg både på bekvämlighet och design där. Blått är en favoritfärg i min garderob, likaså leopard. Sen så är ju denna modell på skor mycket aktuell i år.

Så känner ni för att lägga 90 euro på ett par tygskor så hittar ni dem hos Kenzo eller colette.
 

THINK OUTSIDE THE BOX

  2013-04-16 / 15:33:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Hörni jag kände att vi måste ta ett litet snack om den här med mönster-trenden asså. Våren har knappt börjat och jag kan tycka att vi redan sett för många par randiga byxor. Visst är det fint, men kan vara roligt att se ränder på andra plagg och i andra bredder också. Skulle vilja proppsa lite för rutorna iaf! Det är inte bara grungeiga 90-tals rutor som funkar. Tycker nästan det känns bra mycket fräschare med skarpa geometriska rutor nu till våren. Kika bara på bossen Centenera här ovan. Ouff.
 
 

GLOSSYBOX

  2013-04-11 / 18:35:25 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
 
Hade nöjet att hämta ut en glossybox lagom till min födelsedag. Måste nog vara en av de bättre hittils. Fem av fem på innehållet. Sånt där som behövs och faktiskt kommer till anvädning. 

APRIL

  2013-04-09 / 16:21:00 / just fashion / 0 KOMMENTARER