dirt

  2009-01-28 / 19:30:38 / inspiration / 0 KOMMENTARER


kladd. ja det vill jag ha på min vägg. synd bara jag redan beställt tapeter.. men snygg hade det vare. men en svart fläck. sådär snyggt konstnärligt uppslängt på väggen.moget , men samtidigt barnsligt slarvigt.
tjusigt helt enkelt.  denna tapet kommer ifrån photowall.se. like it.

storlek 38

  2009-01-27 / 21:06:08 / me & my clothes / 0 KOMMENTARERyes.. here they are! mina nya pjucks! 398 riksdaler. från allas vårat hm. är dom inte för underbara? så snygga tycker jag! min nya favoriter.  och ja kameran fungerade nu. även fastän batteriet var slut förut och även fast jag inte hittat laddaren än , så äre på nått sätt batteri i kameran. fråga mig inte hur.
nu ska jag bege mig till sängs med min bok. godnatt gott folk.


Om jag kunde drömma

  2009-01-26 / 19:30:10 / my day / 0 KOMMENTARER
ja nu är vardagen tillbaka. igen..
helgen i stockholm var underbar. fredagen blev det shopping och chrisbrown konsert. så jävla bra det var. musiken. dansen. att stå längst fram vid stängslet. att vara en meter ifrån honom. publiken.  hans mage. allt. underbart säger jag bara.

lördagen blev det shopping för hela slanten! shoppade way to much.
och på kvällen åt jag den godaste pizzan i världshistorien. tänk er en sån där tunn krispig pizza botten. full med underbar tomatsås. släng på kykling och mozzarella. in i ugnen. ta ut den och he på isbers- och ruccola sallad + vitlöksdressing. There you are! så jävla god! kunde ha ätit 2 till och med!

Sen på söndagen promenerade vi runt i gamla stan och området där runt.
summa summarum = en helt underbar helg. jätte god mat. bra sällskap och sprättande av för mycket pengar. Väldigt mycket kläder och prylar köptes. kort kommer dock när jag hittar kamera laddaren som fortfarande inte är funnen....

idag fick vi information om inriktningarna som vi ska välja mellan. och valet ska vara gjort om en vecka. Tack Tack för den betänke tiden!! Jag kommer inte kunna välja. för kände att ingen av som passade mig sådär perfekt. har jag valt helt fel
linje? vi ser väll..

eftermiddagen spenderades med te och ny bok. Om jag kunde drömma! mer känd som twilight. men som sagt. en underbar bok. läs den/ se den. gör nått bara!
borde egentligen ägna mig åt pluggande men njae, vi får ta det nån annan dag. kanske imorgon.......

det vart ett onödigt långt inlägg som ni troligtvis inte kommer ha tid att läsa. men det är värt det iaf.
jag har kommit fram till detta iaf , att jag har otroligt dåligt tålarmod. jag slarvar och säker genvägar hela tiden. vill att allt ska gå så snabbt som möjligt. tar mig aldrig tid till att titta upp och njuta av vissa ögonblick som skulle kunna bli minnen för livet. men nej.. jag går miste om mycket här i livet har jag märkt.

så nej mitt nyårs löfte för i år är att lugna ner mig och ta tillvara på livet! det är kort men underbart.

hejsålänge. och puss

leaving

  2009-01-22 / 17:06:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

picture deviantart ?

jag mår bättre idag. var till och med till skolan. men bara en snabbis för att lämna in några arbeten. En svenska och en engelska uppsats. + hämta lite böcker. Har prov på måndag och tisdag. Jag ska ju inte till skolan imorgon som sagt. Jag ska ju till stockholm! Det ska bli så kul! åker ner imorgon vid 10, har hela dagen att shoppa och sen på lkvällen blire chris brown konserten! och nej jag lyssnar i vanliga fall inte på chris brown men det ska ändå bli kul. jag ska ner med min bästa kompisar och våra mammor (som också är bästa kompisar faktiskt) . Sen blire shoppa hela lördagen och söndagen! Ska bli så trevligt så!

Jag hade iaf tänkt att gå och packa nu. Har börjat lite smått med att lägga fram kläder. Men jag vet inte hur varmt det är i stockholm och allt så det är lite svårt att bestämma..  Lite roligare hade det vare att packa ifall man hade haft en sån här fin väska att he allt i!

Nej nu måste jag kila iväg för att hitta kamera laddaren! Panikpanik! kan ju inte fara till stockholm utan kameran.. det är dessutom därför det inte blir någon outfit bild idag.
 Pusshej

sick

  2009-01-21 / 16:01:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

som ni ser så har det ändrats lite här nu. jag har vare sjuk idag så jag har haft mycket tid på mig att ändra och fixa. men nu ska jag iaf se på 90210. hejsålänge
puss


Change

  2009-01-20 / 22:52:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Obama blev idag USA:s 44:e president. Men den första mörkhyade.
Den sista tiden har vare mörk i USA. Nedgångarna har vare många. Men jag tror verkligen Obama kan ställa allt detta tillrätta och förändringarna kommer vara många. Alla dessa år Bush har vare president har det knappast hänt nått bra. eller? Tänk bara på kriget i Irak! Alla oskyldia människor som dött där. Hans ursäkt var att han skulle kriga för att förinta terrorism . Men det  var egentligen för att få olje-tillgångar.. obama kämpar för fred och satsar pengarna på dom fattiga i samhället som verkligen behöver det. inte på en massa vapenforskning som bush.
 Det kommer att bli en ny start för usa. Jag tror på honom och på att usa kommer bli ett bra land igen.

Change has come to Amerika

The look of reality

  2009-01-20 / 19:41:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag sitter just nu och pillar lite på en ny header. kändes som om det verkligen behövdes...
so its coming up.  Men iaf så har bloggen bytt namn nu! så det så ;] tänkte flytta till en helt ny sida sen. men det får vänta ett tag till.
men som sagt. det kommer komma lite nya saker hit på bloggen.
så länge kan ni ju kika på denna blogg. helt underbart fina bilder! loveli!
hejsålänge

shiver

  2009-01-20 / 17:42:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ja jag är fortfarande kvar. dock har tappade jag lusten att blogga. men ja jag ska försöka komma tillbaka in i skrivandet. fast det kommer nog bli massa ändringar här på bloggen. det kommer inte bli som förr ,det kan jag dock lova. det är inte samma matilda nu längre. this time it will be better. 

nu när det börjar bli ljusar och våren snart kommer krypande så känner jag mig mycket piggar , har så mycket energi. och all denna kreativiteten vet jag inte vad jag ska göra av.
puss