MÖNSTRAT

  2012-06-26 / 16:03:35 / me & my clothes / 8 KOMMENTARER
Skjorta - SHE INSIDE. Klänning - Versace for H&M. Blus - Zara (förra säsongen)


Hola! Det här håller ju inte riktigt va? Jag kan ju inte påstå att jag har en blogg när jag uppdaterar max en gång i månaden. Inte okej. Ska ta tag i det nu. Igen. Men vad har hänt sen sist då? Jag har börjat jobba helt på New Yorker, fick ett vikariat med accessoar ansvar. Till September minst. Fest som fan. Älskar det. Sen så har jag sagt upp mig på Maruschka. Var inget för mig. Sen var det ju summerburst förra helgen. Sinnesjukt. Och igår lyckades jag kriga till mig två biljetter till Swedish House Mafias spelning 24e november! Lyckan asså. Jo så jag trivs rätt bra med livet faktiskt. Stockholm levererar. Förutom just nu då jag varit sjuk senaste dagarna. Men det ordnar sig. Har precis satt upp gardiner i lägenheten så nu ska jag ta tag i mig själv och ta en dusch och bege mig ut och leta kökslampa. Kan ju vara på tiden då vi snart bott här i exakt två månader. Vad hände med tiden? Fattar det inte riktigt.

Ja och det här är ju faktiskt en modeblogg. Eller var iaf. Så tänkte visa upp mina senaste tillskott. Jag shoppar när ekonomin tllåter. Fick ett paket från Usa med den där fina stjärnprintade skjortan, klänningen som ursprungligen är en Versace for H&M kreation hittade jag på Vårbergs loppis för 60kr och den fantastiska fjärilströjan som jag letat efter i över ett år fick jag i en försenad 20års present av min bästa vän. Ruggigt nöjd med alla tre!

MISSONI OCH LINDEX

  2012-06-01 / 09:46:35 / just fashion / 3 KOMMENTARER
Men hur skoj är inte det här då??? Galet. Tror detta kan bli ett vinnarsamarbete. Lindex har verkligen steppat upp senaste åren tycker jag. Lindex och Missoni då. Jag hoppas på mycket Missonimönstrat och fina stickade saker. Kollektionen ska tydligen innehålla heeela 70 plagg och accessoarer. Bra jobbat där! Kollektionen lanseras den 25e september och 10% går till forskning om bröstcancer, hur bra!? Detta blev ju en rätt fin start på Juni månad.