HÖSTENS HÅR OCH MAKE-UP TRENDER

  2013-08-23 / 16:00:00 / Allmänt /
 
OSTYLAT. Höstens snyggaste hår är naturligt, ruffsigt och ofixat. Hur skönt är inte detta? Slarviga knutar och låga hästsvansar funkar bättre än nånsin. Och lockarna ska helst vara utborstade och nån dag gammla. I höst ska det helst se nonchalant ostylat ut. Backslicken funkar för den som är lite mer vågad, och vill ni pröva nått nytt så försök er på Rodartes fina uppsättning (bild 1) med en liten boll/knut upptill i bak.
 
 
 
ENKELT. Precis som med håret denna säsong så ska även sminket hållas rätt neutralt. Fräscht och naturligt. Men också jäkligt enkelt. Låt brynen växa a la Cara Delvinge och dutta lite rouge på kinderna så är du klar. Känner man för att köra på lite mer smink så är eyeliner i en kattvinge snyggast. På läpparna är det självklart rött som gäller, helst en lite mörkare variant. Det ska dock duttas på lite lätt, inge tjockt lager med skarpa kanter nu inte. På naglarnar är det ganska basic. Klassiskt rött och grungeigt svart gäller. Vill du vara lite trendigare kör du på nude-färgade naglar. 
 
 
 
Tänkte bjuda på lite trendsummeringar nu framöver. Förstu ut är hår och smink. I höst är det coolt att se nedtonad och avslappnad ut. För att lyckas med höstens skönhetstrender behöver man varken lägga ner många kronor eller minuter. Perfekt.  Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious