MINERALER

  2011-08-07 / 17:28:36 / me & my clothes /





Jag är verkligen inte så kunnig när det kommer till det här med make up och min sminksamling är inte så stor. När jag sminkar mig så är det inte så mycket och jag kör på neutralt både när det gäller färger och mängd. Amatör är nog rätt ord, och jag föredrar att lägga krut på kläder och skor framför att sminka mig mycket. Brukar sällan skriva om smink, men kände ändå för att dela med mig av detta tips; Bareminerals mineralsmink. Jag har kört med deras foundation i flera år och vi trivs så himla bra ihop. Kommer aldrig byta till någon annan. Älskar den. Smälter perfekt in i huden och är så otroligt lätt att applicera. Färgen bli jämn och huden liksom lyser. Perfekt resultat. 5 av 5 helt enkelt. De senaste månaderna har jag införskaffat mig två till produkter från Id, ett puder och en brynskugga, och jag måste säga att jag är minst lika nöjd med dessa två. Man kan helt enkelt inte bli besviken på bareminerals. Deras produkter ligger på några hundralappar i butiker som kicks, tror foundationen kostar över 400 kronor.. Men ska ni köpa bareminerals produkter så gör det på nätet! Typ HÄR. Blir bra mycket billigare. Visst är dom ändå rätt dyr, men jag lovar att det är värt pengarna.



Emma Hå | shoes and beyond

Jag har använt Bare Minerals i ett och ett halv år nu. Köper mina härifrån:http://www.feelunique.com/brands/bare-escentuals-id/b.e.-face, 250 för foundation! De har dock typ två veckors leveranstid, men det gör inget tycker jag =)



//Emma Hå

2011-08-07 @ 18:28:01
URL: http://emmahas.se
Amanda

Jag är precis som du - fast i Bare Minerals träsket. Känns väldigt naturligt och skonsamt. Vilken min hy kanske behöver då jag är otroligt dålig på att tvätta bort smink och använda krämer med mera. Jag handlar på BeautyBay.com, där får man se alla priser i svenska och en foundation kostar 200kr, ibland mindre vid kampanjer.

2011-08-07 @ 19:11:56
URL: http://dirtyprettythings.webblogg.se/
Sofia

Jag är inte heller särskilt bra på smink, men har hört att mineral-smink ska vara grymt. När jag får lite pengar över blir det nog lite inköp av sånt. :)

2011-08-07 @ 19:34:14
URL: http://borninmay.blogg.se/
Emma says style, love & rock and roll.

Jag känner igen mig. och det är bara ID som fungerar!

2011-08-07 @ 19:49:03
URL: http://emmasays.se
Julia

Använder också detta sminket och tycker det är toppen!

2011-08-10 @ 09:51:53
URL: http://amilo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious