STARSTRUCK

  2011-11-30 / 20:56:53 / just fashion / 1 KOMMENTARER
DÖR.DÖR.DÖR. En jävla jävel den där Acne. DIY jajemen. 

Käkar popcorn med min bästa vän. Funderar på en Olles-onsdag. Hej.

ONSDAGS MODE

  2011-11-30 / 19:12:29 / just fashion / 2 KOMMENTARER
Vet inte vad det är egentligen, men jag gillar det här. Det är liksom sån power i bilderna! Turkos bakgrund, snygg retuch och bra stylat. Inte så mycket Matilda, men det här går hem som bara den hos mig ändå. Känns nytt och fräscht. Precis vad jag suktar efter just nu mitt emellan säsongerna.

SVART/VIT

  2011-11-30 / 14:41:30 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER
BLUS - CUBUS. HALSBAND / SKÄRP - JC (gammalt)
Hann inte blogga imorse. Men bilder är tagna då, som ni kanske ser på ljuset. Skit november. Mörkaste jävla månaden på hela året. Tur det är december redan imorgon då. Försöker pigga upp i mörkret med lite vitt. Okej jag kanske blev lite inspirerad till "färg"valet av inlägget här nedaför, men ändå. Snurrade ett skärp runt halsen för att göra det lite roligt. Mormor trodde helt ärligt jag hade ett hundkoppel på mig.. Men jag gillar det.  Nu blir det lussebulle och te. LIVSKVALITÉT.

THE LOOK

  2011-11-29 / 21:55:25 / just fashion / 8 KOMMENTARER
Den här looken har verkligen etsat sig fast i min hjärna. Såg den för första gången tidigare i höstas, men kan liksom inte glömma den. Så sjukt snygg, så coolt, så perfekt. Bilden säger allt. Vill bara se ut sådär typ varje dag.

DAGENS ÖNSKEOUTFIT

  2011-11-29 / 16:18:47 / cravings / 4 KOMMENTARER
1. H&M. 2. WHYRED. 3. HOUSE OF HARLOW. 4. H&M.
Jag skulle mer än gärna se ut såhär idag. Den perfekta outfiten bestående av byxor och tröja, precis det som jag trivs bäst i, men med fina accessoarer. Är jättesugen på ett par byxor med revärer fortfarande, dessa är ett par varianter från H&M men jag har tänkt köra mer budget än så, sy fast egna band på ett par byxor. Ska bara hitta ett par byxor som är värda att offras.. Angående dom där tillbehören här ovanför så är de båda uppskrivna på önskelistan. Lackaccessoarer är så himla fint och ger en sån härlig effekt mot matta tyger. Armbandet däremot är bara enkelt och helt perfekt, exakt ett sånt som jag vill ha på mig varenda dag och inte behöva ta av mig nånsin.
Ja som sagt så är hela outfiten helt perfekt.

H&M + MARNI

  2011-11-29 / 10:21:28 / just fashion / 0 KOMMENTARER
Ja så var det dags igen. Idag presenterade H&M sitt nya samarbete som denna gång blir med Marni. Dem har återigen valt att samarbeta med ett italienskt modehus, det verkade ju gå hem nu senast så. Precis som nu senaste så är själva grundidén bakom kollektionen att göra nytolkningar av de klassiska favoriterna. Som alltid med Marni så är det mycket mönster som gällar och en hel del färg. Mönstren är afrikainspirerade tryck eller enklare grafiska färgfält. Silhuetterna är typiska för Marni med veckade kjolar, klänningar, korta byxor och jacquardstickat, och materialen är allt från siden till krispig bomullspoplin. Kollektionen innehåller även smycken, skor, väskor och scarves för en komplett look. Kollektionen kommer att säljas online och i utvalda butiker världen över. Men det dröjjer ett tag tills vi får lägga pengar på detta samarbete, det är inte förrän 8 mars 2012 som det är dags. Det kommer självklart även släppas en herrkollektion.  Så vad tycker ni? Kul eller katastrof? Själv så har jag inte så mycket att säga faktiskt. Jag är väl inget stort fan av Marni i allmänhet och det lilla jag sett av kollektionen har inte imponerat så mycket. Sen så är jag ganska less på samarbeten, känns inte så nytt och spännande längre, det känns bara som gjort. Förväntningarna är alltså inte så höga.

MADEMOISELLE

  2011-11-28 / 21:19:14 / cravings / 1 KOMMENTARER
Jag har bloggat om det här nagellacket förut, men det är värt att uppmärksamma det igen. Detta lack kommer ifrån det populär märket Essie och färgen heter Mademoiselle. Jag älskar nagellack och att byta ut färgen på naglarna är verkligen nått som gör stor skillnad och är en riktig humörhöjjare. Men för det mesta så trivs jag som bäst i neutrala naglar och det är där det här lacket kommer in i bilden. Det gör naglarna så fruktansvärt snygga. Lagom rosafärg och fin glans. Det gör sån stor skillnad mot för utan lack, men ser ändå neutralt ut. Det är dock lite dyrare, 129 kronor per flaska, men det är värt varenda krona. Det sitter bra och ger en lyxig känsla. Ett riktigt bra köp! Jag tycker alla ska önska sig en flaska i julklapp!

GINA TRICOT: SPORT

  2011-11-28 / 19:51:30 / just fashion / 0 KOMMENTARER
Gina tricot har även dom valt att nu haka på den här hälsotrenden som har härjat senaste året. Och lagom till årskiftet har dom valt att lansera en sportkollektion som mycket möjligt kan hjälpa alla att hålla eventuellt nyårslöfte som inkluderar träning. Kollektionen innehåller bland annat toppar, tränings bh-ar och leggings. Allt ser väldigt färgglatt ut och det finns fina detaljer på plaggen. Hur det är med kvallan får vi vänta och se, men antar att priserna kommer vara som vanligt och det sätter väl nivån på det. Jag tycker iallafall att det är roligt att dom testar på ett nytt koncept och att dom satsar på ett lite mer hälsoinriktat sådant. Tror helt klart att detta kommer uppskattas av alla tjejer där ute. Eller vad säger ni? För detta ser väl himla snyggt ut! Pax för den neonfärgade väskan där.

HOME FASHION / THE COVETEUR

  2011-11-28 / 19:08:29 / inredning / 1 KOMMENTARER
Det går inte att bli less på mode, men det går att bli lite mätt på det. Som att man känner att man sett allt redan och inte bli inspirerad av nått längre. En av mina favoritsidor att kolla in på då är The Coveteur. Det är liksom mode fast ur en annan vinkel. Och en stor dos inredning. Kan kolla på den sidan hur länge som helst och jag blir lika inspirerad varje gång. Underbart.

2011.11.28

  2011-11-28 / 16:48:40 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER

KIMONO - H&M


Så där ja, en dagens outfit. Rätt bra jobbat. Måndag igen då. Jag har spenderat några timmar i stan idag med några kompisar. Gjorde inte så mycket vettigt, men var rätt skoj att träffa dem igen.

Vad tycker ni förresten om tävlingen allihopa? Missa inte att delta innan fredag! Tänkte hålla en typ av adventskalender med en tävling varje vecka fram till jul nu, med start på varje söndag! Så håll utkik efter det hörni!

MÅNDAGSTIPS

  2011-11-28 / 10:54:56 / just fashion / 1 KOMMENTARER
Jeans behöver inte vara tråkigt bara för att det är ett vardagsplagg. På Christopher Kanes ss/12 visning så syntes dom här fina strassförsedda jeansen och det är inte så svårt att få till nått liknande själv. Dagens tips får därför bli just detta. Köp ett gäng broschar och gå loss på ett par gamla jeans bara. Den här fina stjärnbroschen från Ginatricot tycker jag är ett riktigt bra alternativ.

TÄVLING - TREE JEWELLERY

  2011-11-27 / 18:37:15 / just fashion / 14 KOMMENTARER
Jag har fått chansen att tävla ut smycken från Tree Jewellery till tre av er läsare! Tree Jewellery är ett svenskt märke som har ett stort utbud av smycken som passar både tjejer och killar. Smyckena är väldigt unika med en liten vintage kännsla. Ni får själva välja vilket smycket ni vill vinna! Och kan ju säga att det kommer bli svårt för er att välja då det finns himla mycket fint! Tävlingen håller bara på tills på fredag 2/12 så pass på. 

För att delta så gör ni såhär:
- Gilla tree Jewellery på Facebook. Klicka HÄR!
- Välja ut det smycket ni vill vinna och genom att kika igenom Trees lookbook HÄR
- Skriv en kommentar här nedanför med kontakt uppgifter och berätta vilket smycke ni vill vinna!

SEVEN

  2011-11-27 / 12:44:29 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER

För nån vecka sedan så blev jag intervjuad av en tidning här i Örnsköldsvik och nu finns numret ute. Jag är fortfarande sjukt obekväm med sån här typ av uppmärksamhet och känns konstigt att se och läsa om sig själv i tidningen. Men ja,jag måste erkänna att det är ändå rätt skoj. Blev en rätt bra artikel iaf. 

Ska in till stan och försöka köpa några julklappar nu, men håll utkik här idag för ikväll kommer det upp en feeet tävling!! MISSA INTE!

ALTEWAI.SAOME SS/12

  2011-11-26 / 17:29:27 / just fashion / 3 KOMMENTARER

De är för himla begåvade de där tjejerna bakom altewai saome. Jag kan inte annat än älska det dom levererat till oss för våren och sommaren 2012. Fina silhuetter och fantastiska detaljer. Här är några av mina favoritlooker ur senaste kollektionen. Det där plastiga och nätiga materialet på andra bilden är en riktig höjdare, räkna med att få se det en hel del kommande säsong.

FREDAG

  2011-11-25 / 14:39:24 / inspiration / 0 KOMMENTARER

Dör lite på de här brallorna. Snyggggga. Och grym outfit överhuvudtaget! Men men, nu drar jag till stan för ett litet möte. Business oja. Hörs sen. Ciao.

NEW YORK CITY / TRANSPARENT / SILVER

  2011-11-25 / 12:39:39 / cravings / 4 KOMMENTARER
1. WEEKDAY. 2. WEEKDAY. 3. DINSKO.
Önskar jag fick bära det här idag. Sportig tröja, transparenta brallor och silver pumps. Lagom fin fredags outfit det där. Snyggt som tusan. Budget är det dessutom.

PÄRLOR

  2011-11-24 / 20:29:21 / just fashion / 5 KOMMENTARER
Jo det är nog dags att dra på sig pärlhalsbandet igen. Jag är egentligen inte sån, men är rätt sugen. Det här fina halsbandet har egentligen aldrig kommit till användning så mkt. Fick det av bff för typ tusen år sedan. Det har liksom känts lite fel och för gulligt hela tiden, men nu blev jag sugen. Kanske med lite andra kedjor till, nån lite mer minimalistisk och tuffare tröja och typ gråa jeans. Känns som om det skulle kunna funka ändå. Jag tror pärlor kan vara en up-coming trend iallafall, håll ögonen öppna. 

Spets är förresten en fin grej det med..

THE ROW

  2011-11-24 / 19:27:21 / inspiration / 2 KOMMENTARER
Man kan ju inte annat än älska dessa brudar och allt de gör. De är så otroligt inspirerande, både stilmässigt och som personer. Både Mary-Kates och Ashleys personliga stil är något som jag själv gillar och deras gemensamma märke the Row som dom pratar om i filmen gillar jag. Minimalistiskt, kllassiskt, kvinnligt utan att bli för gulligt och lagomt trendigt. Ända sedan första kollektionen har det varit full pott tycker jag. De har verkligen kännsla och passion för det här med mode. Sånt älskar jag. Människor som verkligen brinner för nått så här mycket. Otroligt inspirerande.

LARA STONE

  2011-11-24 / 16:25:16 / faces / 0 KOMMENTARER
The one and only Lara Stone. Sinnessjukt snygg. Gillar att hon liksom inte är sådär pinnigt smal som alla andra modeller och att har ett sånt där naturligt vackert ansikte. Fast det skulle dock inte skada om hon fick tillbaka några av de kilo som hon lyckats tappa senaste åren. Jag tycker iallafall att hon alltid gör fantastiska modeuppslag. När hon är med så lyckas uppslagen alltid hamna bland mina favoriter. Som det här ovan ifrån Vogue Japan.

ANDNÖD

  2011-11-24 / 11:09:07 / cravings / 2 KOMMENTARER
Tappade helt seriöst andan när jag såg dom här skorna. OMG. Dom är helt underbara. Perfekt modell, perfekt färg på leopardmönstret och så nitarna på det. Mums asså. Jag måste ha dom här! MÅSTE. En lite julklapp till mig själv kanske. 600kronor kostar dem.. Eller bara önska mig dem i julklapp helt enkelt. Så fruktansvärt fina iallafall. Vill typ bo i dem.

BAKOM KULLISERNA

  2011-11-23 / 23:02:09 / just fashion / 2 KOMMENTARER
Världens finaste tjej!

Fanns finaste spegeln och lamporna där! Funderade på att sno med mig det hem..

In action!

Antar att ni känner igen dessa godbitar? De fick såklart vara med på plåtning!

Blev lite tomt med uppdatering här idag, men min bästa vän var i stan idag så har hängt lite med henne. Hon plåtades och jag fick agera stylist. Svinkul var det! Men är faktiskt rätt slut nu, fastän vi bara höll på ett par timmar. Min bästa vän är fasen världens finaste. Sjukt vacker kvinna det där. Vet att bilderna kommer bli asfina, men ska ändå bli kul att se bilderna sen!

DAGENS ÖNSKEOUTFIT

  2011-11-23 / 14:50:00 / we can wish / 4 KOMMENTARER
ALLT FRÅN H&M.
Skulle mer än gärna bära detta idag. Hade verkligen ingen inspiration när jag klädde på mig imorse, så om detta fanns skulle livet känns lite lättare. Nått som jag tycker är himla fint är att ha polo under en stickad tröja med rund ringning såhär. Ser mer påklätt ut och lite mer "bekvämt" än att bara ha en kroppskramande polotröja på sig. En sak som jag förresten måste erkänna är att jag blev lite småsugen på kilklackar igen, efter att Columbine varit så snygg i sina från Alexander Wang. Dessa från H&M är en riktigt bra look-a-like tycker jag. Nättare och spetsigare än alla vanliga kilklackar som varit trendiga i flera år, så mycket fräshare. Skulle nästan kunna överväga ett köp där.

MORE TO COME

  2011-11-23 / 12:52:33 / just fashion / 3 KOMMENTARER
Hysterin över Versaces kollektion har knappt lagt sig men jag väljer ändå att blogga om nästa. Ja det är sant. Det kommer en andra kollektion. Det många inte vet är att Donatella designat en vår kollektion för H&M med, som kommer ut i början på nästa år. Januari/februari nån gång? Finns inte så mycket bilder på kollektionen än, men det dröjer nog inte många dagar till innan nått läker ut. Jag fann dessa två iallafall i skaplig kvalité. Så vårkollektionen då, vad erbjuder den? Fruktprint, blått, vitt, lite bikinisar och guldiga skor. Såg mig skymta ett par ballerina, en bag och lite smycken nånstans med. Rosa fanns med också om jag inte såg fel. Så spännande det här ska bli. Ser verkligen fram att få se mer av kollektionen för jag gillar verkligen det jag sett hittils. Får en känsla av att den här kollektionen är lite mer vardaglig och mer "användbar" än den förra. Får hoppas att priserna är lite snällare med.  Vad tycker ni om att det kommer en kollektion till? Spännande eller tråkigt?

DET SOM INTE VAR MIN STIL

  2011-11-22 / 23:15:02 / me & my clothes / 7 KOMMENTARER
I vintras köpte jag de här vida jeansen på indiska för småpengar. Och det har inte blivit använda än. De har åkt på några gånger, men efter en stund har de fått hamna i byxlådan igen. Jag har verkligen inte kännt mig bekväm i dem och inte riktigt hittat nått fint att matcha dem med. Så kom dom på tal härom dagen och så idag tänkte jag ge dem ett nytt försök. Och fasen vad bra det gick. Jag är lite småförälskad för tillfället faktiskt. Tror aldrig jag haft på mig några tajtare byxor nånsin, men nog fasen får man fina ben i dom här jeansen. Smala och långa. De är mkt vidare än man tror om man kollar på bilderna, men det ville sig inte riktigt på bild. Snygga som tusan. Dom är perfekt blåfärg på dessutom. Vida 70-tals jeans har inte riktigt kännts som min grej. Men med rätt styling och sånt så kan det bli hur bra som hellst. Ska helt klart dra på mig dom här igen nån dag framöver så vänta er mer bilder.

RIHANNA

  2011-11-22 / 19:32:11 / just fashion / 2 KOMMENTARER

VOGUE UK NOVEMBER
Älskar verkligen den här bruden här ovan. Så frukansvärt cool och snygg hon är. Levererar asbra musik och har snygg klädstil. Älskar omslaget här ovan. Fast hela modereportaget var ju iofs svinsnyggt så. Hon släppte ju sin nya skiva alldeles nyss och om ni inte hört den måste ni göra det genast! Fruktansvärt bra. Den går på repeat här hos mig LYSSNA NU! Lovar ni kommer inte ångra er.

LINDEX

  2011-11-22 / 16:51:10 / just fashion / 2 KOMMENTARER
Svårt att låta bli att längta lite till våren igen när man ser alla vårkollektioner som börjar poppa upp på nätet.. Tycker lindex lookbook ser rätt okej ut ändå. Stort fan av den helvita looken på första bilden och jeanskostymen på andra. Klockrent tycker jag. Skulle lätt kapa dem rätt av jag! Sen tycker jag blusen och skorna på tredje bilden såg rätt fina ut i sig. Ska bli spännande och se om skorna kommer ut i butik. Nått jag var aspepp på i våras och sommras var ankelbrallor och jag måste säga att jag fortfarande tycker det är riktigt snyggt att visa anklarna, så det är ett säkert kort till våren.  Vad tycker ni om det här bilder? Snygg eller fult?

DAGENS DETALJER

  2011-11-22 / 13:40:00 / me & my clothes / 44 KOMMENTARER
TRÖJA - GINATRICOT. BÄLTE - KÖPT I SPANIEN.
Var uppe rätt tidigt imorse och for in till stan och greja lite och gjorde några ärenden. Nu ska jag försöka komma ut på en promenad innan det blir mörkt. Men här har ni en liten glimt av hur jag är klädd idag. Röd stickad tröja och leopardbälte. Fina grejer det. Aja. Later.

LAPPAT

  2011-11-22 / 08:34:59 / just fashion / 0 KOMMENTARER

Jeansskjortan är tillbaka  på kartan, men i en uppdaterad version. Den här lappade varianten tycker jag är jättesnygg. Favoriten är ju den från Isabel Marant, men den från Asos är en riktigt fin budgetkopia. Minns inte riktigt vad den kostade tyvärr, men är vilket som ett bra köp. Den är snygg att matcha både till ännu mer jeans eller till en svart nederdel.

PROJECT

  2011-11-21 / 22:21:44 / kreativitet / 1 KOMMENTARER
Har ritat en hel del senaste veckan och funderar på att göra några tavlor av det. Mest enkla motiv och så, men det är rätt soft att måla. Har inga tavlor alls i mitt rum och det behövs verkligen nått nytt i inredningsväg där. Tycker det är rätt fint med slarvig akvarell sådär med. Tror det kan bli snygg med ett gäng olika motiv. Hade tänkt mig typ drömväskan, en porträttbild, nått smycke och kanske nått citat typ. Får se hur det går som, men ni får helt klart se slutresultatet isåfall.

ANNA-KLARA

  2011-11-21 / 19:36:57 / faces / 0 KOMMENTARER
Kikade runt på en av mina favoritsidor fashion gone rogue när jag såg dessa bilder. Kände direkt igen tjejen på bilderna, men kunde inte riktigt placera henne. Men efter ett tag så kom jag på det. Det här är ju Anna-klara som var med i modelljakten. Jag har inte sett så många avsnitt av serier och har inte så bra koll på hur det gick för henne i tävlingen. Nån som vet? Men eftersom hon numera är signad av Elite så lär det ha gått rätt bra för henne. Och att bilder och hon sen får synas på Fashiongonerogue.com är ju rätt fett det med. Snygg styling och snygga bilder med för den delen.

SEQUINS

  2011-11-21 / 16:30:19 / just fashion / 0 KOMMENTARER
Senaste veckorna har jag fått ett sug efter paljetter. Jag är på jakt efter en paljettröja eller en kjol. Hitttade den här hos H&M. Riktigt fin är den. Skulle passa perfekt med en fluffig och stickad tröja över, lite materialmix sådär. Nått som är lite roligt med den här tröjan är att paljetterna inte är så glansiga som de brukar utan mer matta. Så det inte blir alltför mycket party. Med rätt matchning tror jag att den här skulle kunna funka till vardags med. Åtminstonde på onsdagar/lill-lördag. Är ni sugna så hittar ni den här toppen på H&M för 299 kronor.

GO BIG

  2011-11-21 / 12:17:11 / just fashion / 0 KOMMENTARER
Maffiga örhängen är nått jag tror kommer slå stort nu i vinter och och vår. Snyggast tycker jag det blir om man matchar dem med en rätt simpel outfit och så att örhängena får ta plats och synas ännu mer. Columbine visar vägen där. H&M, Ginatricot och glitter brukar ha rätt bra utbud på stora örhängen, och oftast till rätt bra pris. Men är man ute efter nått mer unikt så kika på secondhand eller knåpa ihop ett par egna.

PÅ PRICKEN

  2011-11-20 / 21:48:33 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER
PRICKIG BLUS FRÅN H&M.
Imorse när jag vaknade så snöade det för första gången. Älskar det på samma gång som jag hatar det. Idag har jag iallafall inte gjort så mycket. Tog mig i kragen och gick en promenad imorse, sen fika med mamma i stan och sen har jag haft strömavbrott till och från hela kvällen. Soft söndag helt enkelt. Imorgon däremot hade jag tänkt göra det mindre soft för mig. Back to reality typ. Tycker iallafall jag borde få lite cred för att jag lyckats leverera 2 outfits till er den här veckan. Hehe.

COS

  2011-11-20 / 19:15:32 / cravings / 2 KOMMENTARER
Det är väl ingen nyhet att COS gör fina grejer, men jag tycker det behöver uppmärksammas lite till. Här har ni fyra klockrena grejer som jag lätt skulle tacka ja till. Min stil är ju ganska klassisk och enkel och därför ligger cos mig varmt om hjärtat. Jag lyckas alltid hitta sånt jag skulle kunna ge en lilltå eller nått sånt för. Perfekta färger och snygga modeller på plaggen. Men tyvärr tycker jag mer om att kika på deras hemsida än att faktiskt gå i deras butik. Nog för att plaggen är rätt minimalistiska och enkla, men deras butik och inredning är rätt tråkig och det är rätt svårt att faktiskt se plaggen i butik. Eller är det bara jag som tycker det? Men inget snack om att de har fina grejer nej. Ge mig.

GRÖNT ÄR SKÖNT

  2011-11-20 / 17:41:08 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER
Senaste nyförvärvet i garderoben är den här tröjan. Tyckte jag behövde lite färg, så jag slog till på mörkgrönt. Tunnstickad och i lite längre modell. Gillar den som tusan faktiskt. Billig var den med. H&M vet ni. Dock var den lite svår att fota. Färgen ville inte riktigt samarbeta och sen så är den lite glansig i materialet, vilket var svårt att få till. Vet inte riktigt hur jag ska matcha den här finingen bara. Sist körde jag på byxor, så det blev lite klänning-över-byxor-feeling och det funkade ju. Men tror den skulle kunna vara fin med tights med, eller möjligtvis en polo under. Användas kommer den helt klart göras.

BABY SISTER

  2011-11-20 / 10:43:12 / faces / 2 KOMMENTARER


Det har varit en hel del snack om Kate Moss lillasyster ändå sedan hon var brudnäbb på Kates bröllop. Många har snackat om det här om Lottie Moss kommer bli lika framgångsrik som sin syster eller om hon bara är lite hypad för tillfället. Själv tycker jag hon är svinsnygg. Ja det är hon, men inte så mycket mer än så. Tyvärr har hon nog inte det där lilla extra som gör att hon skulle kunna få en lika bra karriär som stora syster. Det här är hennes första riktiga modellbilder och knappast hennes sista med tanke på att hon bara är 13 år.

VIDEO STREETSTYLE

  2011-11-19 / 18:49:39 / inspiration / 0 KOMMENTARER
Jag älskar streetstyle. Bästa sättet att bli influerad och få lite inspo när man inte vet vad man ska ta på sig. Därför tyckte jag den här videon, som är som streetstyle fast i rörlig form, är så himla bra. Kul idé och lika inspirerande.

2011.11.18

  2011-11-18 / 15:40:07 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER
KIMONO - BERSHKA.
Hatar att det redan börjar bli mörkt ute när klockan blir 2-3.. Så tråkigt. Jobbigt att fota då med. Men sånt man får ta. Försökte bjuda på en dagens idag. Halvbra. Har iallafall en av mina favorittröjor på mig. Blommigt oja, det är fina grejer det. Köpte den när jag var i Spanien nu i höstas. Så himla skön modell med. Bra köp. Bra affär som jag köpte den på med. Bershka. Kunde typ köpt hela affären om jag haft råd. Sick.

Ikväll blir det vin och sen utgång tror jag. Ska bara riva ut hela garderoben och hitta nått att ta på mig. Sugen på paljetter jag. Typ DESSA shorts. Ballt.

VOGUE / FLOWER PRINT

  2011-11-17 / 23:08:02 / inspiration / 0 KOMMENTARER
Gammalt omslag med fina Abbey Lee innan hon blev blondin. Älskar verkligen den där mönstrade bodyn hon har på sig. Blommprint är så jäkla fint. Har ett stycke blommigt tyg här hemma som jag kanske skulle ta och göra nått utav någon dag. Men inte imorgon, för då har jag andra planer. Ska nämligen bli intervjuad av en lokaltidning. Pepp. Nu blir det sängen, med nyaste Damernas Värld. Gillar livet.

DAGEN EFTER

  2011-11-17 / 11:55:14 / my day / 0 KOMMENTARER
Igår hade jag roligt, skrattade, drack, pratade affärer och dansa osv osv. Idag är jag trött, käkar välbehövlig pizza till frukost, läser modetidningar, mailar, lyssnar på musik, bloggar och ritar lite. Tur man är ung och vet hur man njuter av livet.

OM FEM MÅNADER

  2011-11-17 / 10:59:11 / just fashion / 3 KOMMENTARER
Om 5 månader, när snön är kommit och gått och det börjar bli varmt igen, då vill jag ha dessa på mina fötter. Svart är snyggast som alltid, men vitt vore faktiskt rätt fräscht. Detaljen med tassels där fram är ju för söt. Dessa tre par skor ingår i Vagabonds vår och sommarkollektion för 2012, så vi får vänta ett tag till. Vad tycker ni förresten om Loafer? Själv gillar jag det, men kan väl tycka att det blivit lite väl hypat.. Men låga maskulina skor överlag på brudar tycker jag är asballt.
SOURCE: buytheway.

SCARVES

  2011-11-16 / 16:52:50 / just fashion / 2 KOMMENTARER
Imorgon släpps den, kollektionen som alla pratat om, alldeles för mycket. Jag har inte tänkt slåss för något, köa eller spendera tusentalskronor för att få ta del av Versaces logga, men funderar på att lägga beslag på nån av sjalarna just för att dom är så fina. Och priset känns rimligt liksom, dom här färgklickarna kostade 300 kronor har jag för mig. Jag har aldrig köpt något från nått av H&Ms andra designersamarbeten så det kanske är dags nu. Donatella Versace är rätt ball liksom, och en scarf är ju nått som verkligen är användbart. Har ni planerat att köpa något?

ONSDAG

  2011-11-16 / 09:55:30 / inspiration / 2 KOMMENTARER

BIK BOK BY JENNY SKAVLAN

  2011-11-15 / 14:26:40 / just fashion / 3 KOMMENTARER
Tredje gången gillt för norksa fröken Skavlan. Samma datum som H&M släpper sitt Versace samarbete, 17 november, har bikbok valt att kontra med ännu en kollektion designad av Jenny Skavlan. Finns en hel del godbitar, men det som jag föll mest för är faktiskt plaggen med fågelprint. Just det var ju trendigt för några år sedan, men jag tycker det är dags igen! Riktigt fint. Även den vita fluffiga pälsen/koftan såg fin ut. Har inte sett några priser än, men kan tänka mig att det ligger i ungefär samma prisklass som Whitney Ports kollektion för Bik Bok. Men totalt sett tycker jag denna kollektion är mycket finare, hoppas bara den är lika fin i verkligheten bara för här kan jag verkligen tänka mig att köpa nått. Måste även ge Bik Bok ett pluss för de fina fotona och stylingen. Vad tycker ni om den här kollektionen?

ENERGI

  2011-11-15 / 11:34:24 / my day / 0 KOMMENTARER
Har så otroligt mycket energi just idag, även fast jag sovit grisdåligt. Har varit så rastlös de senaste veckorna, men nu äre som att allt släppt och bara maxat energinivån. Så just nu laddar jag upp inför dagen: protein, c-vitamin, riktigt kaffe och bästaste tidningen. Vad jag ska göra idag? Jo något som jag älskar och som jag inte gjort på länge! Så nu ska jag fräscha till mig och sen bege mig. Och TUSEN TACK för alla fina kommentarer förresten. Jag hatar er inte, har bara inte haft tid och möjlighet att svara. Sorry! All kärlek till er mina fina läsare! Kram.

INSTAGRAM

  2011-11-09 / 22:08:19 / my day / 4 KOMMENTARER
Hello readers. Vet att jag det har varit tommare än vanligt här. Men har valt att fokusera mig på annat just nu. Jag har och tänker absolut inte sluta blogga, men jag tycker det är viktigare att prioritera tävlingen och det här jag håller på med just nu ibland. Sen har jag inget riktigt internet här nere så det är mycket därför det är dåligt uppdatering. Övertrasserade mitt mobilinternet på bara några dagar, hehe.  Men ett hett tips för er som fortfarande bryr er om vad jag har för mig är att följa mig via Instagram. Har absolut ingen aning hur det funkar och hur ni gör.. Men ja där brukar jag vara lite mer aktiv, typ nån gång om dagen iaf. Blir lite fashion blandat med min vardag sådär. Hope u like it. Anderssonmatilda heter jag iaf. PUSS på er.

VARMT I VINTER

  2011-11-06 / 15:46:07 / just fashion / 3 KOMMENTARER



En av de jobbigaste sakerna med att bo i Stockholm är att det finns så himla mycket butiker här med sinnessjukt fina saker. Speciellt Zara är extra jobbigt att leva "granne" med. Tror aldrig jag fått hålla så hårt i plånkan som jag fått göra den här veckan. Vet dock inte hur länge till det kommer gå vägen, skulle faktiskt behöva en ny jacka och zara har några fina alternativ som ni ser.. Dock är största kravet att den ska vara varm såinihelvette. Jag tänker då inte frysa i vinter.


LÄSVÄRT

  2011-11-06 / 14:03:56 / just fashion / 3 KOMMENTARER



Passade på att inhandla lite nytt att läsa igår när jag var ledig. Har velat läsa Martina Bonniers bok ett tag och Sofis känns som en självklarhet. Har läst de två första så det ska bli spännande att se hur det slutar. Tycker faktiskt att det är en serie riktigt bra böcker och tror absolut inte jag kommer bli besviken på denna. Nån som har läst Elsas hemlighet eller Obsession?

Idag är jag så där lagomt söndags seg. Igår gick jag och tre till ut och hade det skoj. Drack lite och dansade lite. Riktigt roligt var det. Blev dock extremt sent, tror jag somnade vid halv 7 nån gång. Hehe. Idag blir det nog plugg mest hela dagen, rätt roligt ändå. Kram.

ÄNTLIGEN HELG

  2011-11-05 / 10:10:30 / just fashion / 4 KOMMENTARER
Jag är på den absolut bästa platsen man kan vara på och jag får träffa hur fina människor som hellst. Jag har det helt enkelt sjukt bra, skulle inte byta det mot nått. Även fast det ofta blir långa dagarn, en hel del väntan och det är rätt påfrestande, så älskar jag det här. Ingen tvekan om att det är det här jag vill göra i livet. Hur roligt som hellst. 

Nu sitter vi och käkar frukost, och idag får vi se vad som händer. Hoppas på lite shopping idag och kanske utgång ikväll. Ska verkligen försöka komma ikapp med bloggningen nu i helgen då jag har mera tid över. Hoppas ni har det kanon. Pussss.

TIME FOR SCHOOL

  2011-11-02 / 10:32:52 / Allmänt / 2 KOMMENTARER


TISDAG

  2011-11-01 / 21:44:15 / Allmänt / 1 KOMMENTARER



Mitt internet jävlas lite med mig.. Blir kortfattad mobilbloggning ikväll! Som några av er kanske vet så är det stylisterna 2 som jag håller på med här i sthlm och mer än så tänker jag inte säga ;) imorgon är det full fart! Tuffa dagar som gäller! Kommer bli en fet säsong!