BARCELONA

  2011-09-24 / 14:59:47 / me & my clothes / 6 KOMMENTARER

Vaknade upp till ett regnigt och mulet Barcelona idag, perfekt shoppingväder!

Lämnade Mallorca härom dagen för Barcelona! Och jag trivs hur bra som hellst. Otroligt fin och mysig stad, jag har bästa sällskapet och ölen är billig. Vad mer kan man önska? Igår hängde vi lite på beachen, käkade bästa burgaren och testade på utelivet. Idag står shopping på schemat och jag siktar på minst 5 kilos övervikt till flyget hem. Tänkte be er tipsa lite om bra shopping, men det är nog lite sent nu. Men ni får gärna överösa mig med tips om vad jag ska göra imorgon för då har vi inga planer! Och nej jag har fortfarande inte bokat någon hemresa. Trivs så bra på rymmen och har inget värt att komma hem till som är bättre än detta! Hoppas ni förstår! Tack för att ni har överseende med den dåliga bloggningen! Ni är fina! Tusen pussar!

COLLUMBINE.SMILLE

  2011-09-19 / 20:35:00 / just fashion / 2 KOMMENTARER

Jag var inte på london fashionweek, en det var Collan. Kul för henne. Kul att hon är sinnesjukt snygg och har en fantstisk garderob med. KUL.


BUDGET BALENCIAGA

  2011-09-19 / 20:30:46 / cravings / 5 KOMMENTARER
KUVERTVÄSKOR FRÅN CHICY.COM
Dog lite smått för de här väskorna. Väldigt mycket balenciaga över dem och sinnessjukt snygga! Ge mig tack!

JAG LEVER

  2011-09-18 / 18:27:33 / inspiration / 8 KOMMENTARER

Antar att ni inte är så intresserade av att se glassiga semesterbilder när ni själva har kallt hemma, så det blir gammal hederlig streetstyle.

Befinner mig fortfarande på semester och fortfarande i Spanien. "Missade" flyget hem igår så just nu vet jag inte när jag kommer hem. Tar det dag för dag. Funderar iallafall på att förflytta oss till Barcelona om några dagar, men vi får se. Vet inte hur det blir med internet och sånt heller, men uppdaterar när jag får möjlighet och har lust. Ha det bra så länge. Eller så bra man kan när man lever i ett höstigt, regnigt och blåsigt Sverige! Hahahah.

SVART / VITT / RÖTT

  2011-09-15 / 14:00:00 / me & my clothes / 6 KOMMENTARER


STICKAT - GINATRICOT. SKJORTA - KAPPAHL. KLACKAR - ZARA.

Ursäkta kvallan på bilderna, men just nu bryr jag mig inte så mycket, för jag har det nog rätt gött i spanien ändå. hehe.  Hoppas det är snöstorm och jävulskap hemma i Sverige. Hörs.

SNAKE

  2011-09-13 / 14:00:00 / me & my clothes / 7 KOMMENTARER



Gjorde ett fynd i min egen garderob. En ormprintsväska. Säkert 3år gammal, men lika fin för det. Från gina om jag inte minns fel.

SVART / VITT / BLÅTT

  2011-09-12 / 14:00:00 / just fashion / 2 KOMMENTARER


VÄST - SAMSOE SAMSOE. TSHIRT - ACNE. VÄSKA OCH SKOR - SCORETT


Medans jag troligtvis ligger på stranden och steker eller badar i medelhavet så bjuder jag på en höstig outfit.

HÖST 2011

  2011-09-11 / 13:00:00 / just fashion / 3 KOMMENTARER


Har samlat höstens hetaste mönster här ovan. 
ORMPRINT: jag är besatt. vill ha på allt. tshirt och väska är check, men mer ska det bli.
RANDIGT: klassiskt och snyggt. Speciellt bredrandigt är jag sugen på.
PRICKIGT: också väldigt klassiskt. Själv föredrar jag blusar och toppar i detta mönster.
RUTIGT: väldigt oväntat tycker jag. Hade inte förväntat mig att jag skulle ta med detta som ett av hösten hetaste mönster men det är det. En jacka kanske?

PERFEKTION

  2011-09-10 / 14:00:00 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER



Innan jag åkte utomlands så lyckades jag buda hem de perfekta svarta pumpsen. LYCKA. Svarta, spetsiga och med smal klack. Förjävligt osköna men så otroligt snygga. De kommer från Zara och de blev mina genom tradera. Tackar för det. Kommer bli perfekta i höst.

ADIOS

  2011-09-09 / 18:19:00 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER


Hallå. Sitter just nu på Arlanda, terminal 5 närmare bestämt. Har precis käkat och ska snart kliva på planet till Spanien och mallorca. Har fixat några tidsinställda inlägg men ska göra mitt bästa för att få tag på internet där nere. Men annars så får ni ha det gött så hörs vi om några veckor. Adios.

HEMMA

  2011-09-08 / 15:47:42 / inredning / 3 KOMMENTARER

Jag vill flytta hemifrån och få inreda det såhär fint. Översta bilden är perfektion. Chanel får gärna finnas i mitt hem. Prioriterar förresten pojkvän framför bloggning idag. Tror ni förstår.


SOURCE: the coveteur

FIERCE

  2011-09-07 / 20:28:48 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER



En ny panter till min kattsamling. Numera är de tre. Fint ändå. Cred till Nathalie. Tack tack. Håller just nu på att försöka få någon ordning på min packning. Tror denna kan få följa med till spanien faktiskt. 


MRS MUSE

  2011-09-07 / 19:07:54 / faces / 0 KOMMENTARER

Hon är helt fantastisk den där fröken Muse. Jag vill vara hon. The one and only Arizona Muse. Tror aldrig jag haft en sån här stor och långvarig crush på någon modell någonsin. Här ser ni henne (egentligen tillsammans med Ruby Aldridge, men jag redigerade bort henne.. ) i senaste Vogue Italien. Chic gothic glam.

H&M

  2011-09-07 / 10:39:54 / just fashion / 8 KOMMENTARER

Några mycket snygga nyheter från H&M. BYXORNA. Så jääääkla fina. Lite Altewai.Saome feeling där tycker jag. Dom vill jag ha! Och den petroliumfärgade tröjan. Ingen big surprice det kanske.

Uppe tidigt idag. Lång dag. Måste packa och fixa, och så ska jag in till stan en stund med. Hetsigt. Hörs när jag får en stund över.

SOURCE: H&M.

02.36

  2011-09-07 / 02:36:46 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER

Sömn är överskattat. Tydligen. Kolla bara på mina fina pigga ögon! Struntar i att klockan är långt efter sängdags och sitter här och planerar lite inlägg som jag tänkt hinna göra klart och tidsinställa till innan jag åker på fredag. Ja jag fick lite ångest över att lämna bloggen tom i en vecka eller veckor. Min lilla kärlek ju. Så för er skull så tänkte jag leva på kaffe imorgon. Men oj så mycket fint ni kommer få att kika på om jag lyckas få till detta. Annars är det rätt soft med mys-musik på spotify, en kanna te och tända ljus.

PS. Kör på den bästa beach-dieten som finns: Godis!
PS 2. Oja jag är likblek är i behov av solsemester som aldrig förr. 
PS 3. Har jag nämt att Swedish House Mafia tydligen spelar på grann-ön (aka ibiza )medans vi är i Spanien? Farligt.

BOKAT OCH KLART

  2011-09-06 / 20:47:41 / just fashion / 3 KOMMENTARER

Bokade en resa till Spanien idag. Drar på fredag. Tråkiga nyheter för bloggen då vi inte kommer ha något internet på hotellet och jag inte vet hur länge vi kommer bli borta. Men ska göra mitt bästa. Blir nog bra för mig iaf. Mallorca i en vecka och sen något annanstans kan ju bara bli succé. Hade gärna haft med mig den där bikinin på resan med. Chloé. Bra grejer det. Imorgon ska jag börja packa. Taggad till tusen. Fasen vad jag längtar!

SOURCE: fashiontoast.

BLACK AND WHITE

  2011-09-06 / 11:17:14 / just fashion / 3 KOMMENTARER

Här har ni ännu ett bevis på att svart och vitt alltid funkar. Likaså den vita skjortan. Det är verkligen ett plagg som varje garderob bör innehålla för att ens få kvalificera sig som garderob. Så har ni ingen så köp nu. Och när ni ändå är på gång så köp ett par svarta brallor, de är lika viktiga de.

Ps. bara jag som blev sugen på tights igen av den där andra bilden? Lite dirty dancing typ. Snyggt.


SOURCE: bikbok

KILLERS

  2011-09-05 / 17:36:08 / just fashion / 3 KOMMENTARER
Nya skor, nya killers. Så jäkla fina. Visar en lite närmare presentation sen. Tror ni kommer dö lika hårt när ni ser dem som mina fötter gjorde efter några minuter i dessa. Men den som vill vara fin får lida pin tydligen.

DESIGNERS FINEST

  2011-09-05 / 14:23:13 / just fashion / 3 KOMMENTARER

Här har ni lite bilder från Kappahls nya kollektion Designers finest. Som jag väntat med spänning på att det skulle komma ut lite mer info och bilder på denna kollektion. Kappahl har gjort en kollektion som är lite med påkostad, lite mer "designad" och lite dyrare. Och här ovan ser ni lite av det. Jag tycker faktiskt att det ser rätt så bra ut. Polotröjan utan ärmar är ju helt underbar! Den vill jag ha! Jag ser fram emot att se kollektionen i butik iallafall, och det kan vi göra redan imorgon. För 6 september är nämligen lanseringsdatum för den här kollektionen.

KORTÄRMAT + SKJORTA

  2011-09-03 / 18:58:35 / Allmänt / 4 KOMMENTARER
Känner mig lite såsig idag jag. Harrysfylla igår. Soffhäng idag. Väntar just nu på att min fina vän ska komma hit så vi ska kika på lite resor. Grekland eller italien känns lockande. Tips? Aja skulle egentligen inte prata om mig i det här inlägget utan om outfiten här ovan. Superfint. Just den här typ av styling med en kortärmad tshirt över skjortan syntes på många av visningarna under modeveckan i stockholm nyss. Själv tycker jag att det är riktigt snyggt och är nog något som jag kan tänka mig själv i. Vad tycks?

FREDAGSFIN

  2011-09-02 / 13:10:38 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
BIG BOLD MASCARA FRÅN ISADORA.

Dagens tips är denna mascara faktiskt. Har använt den i några veckor nu och jag tycker den är riktigt bra! Stor (läs gigantisk) fyllig borste precis som jag vill ha det. Ger fransarna lite sådär glammig look, iallafall för mig. Perfekt. Och ikväll har jag tänkt testa denna stjärna på dansgolvet med. Ska iväg till en kompis på middag med lite roligt folk om några timmar, sen blire jägerdrickning (ja mamma jag ska ta det lugnt) och utgång om vi överlever. Men först ska jag försöka sy till en trasa som jag ska ha på mig ikväll. Kaoz.

CRAVING FOR

  2011-09-02 / 09:33:23 / cravings / 5 KOMMENTARER

Lite smyckes-cravings som jag har för tillfället! Jag tycker det här armbandet med muttrar var himla fint. DIY på den utan tvekan. Kan bli fett. Men ringen däremot den måste jag nog ta och köpa. Jag dör så fin. Helt perfekt.


SOURCE: ?. afterdrk.

SEPTEMBER

  2011-09-01 / 20:02:51 / just fashion / 5 KOMMENTARER


Kände att det var dags att återuppliva en kategori som legat nere under sommaren: Månadens lista. Istället för att blicka tillbaka över månaden som gått som många andra gör så blickar jag framåt. Här har ni en lista med några saker som jag ser fram emot under september månad och som jag är sugen på.

SKINNVÄST: känns som ett måste i höst och ett drömköp för mig. Har tyvärr inte hittat någon perfekt än..
STICKAT: äntligen kan man dra på sig alla stickade tröjor igen, utan att det blir för varmt. Som jag längtat.
METALLIC: silverfärgade plagg och accesoarer känns hett i höst. Jag ska helt klart låta något metallicfärgat plagg flytta in i garderoben.
MODEVECKORNA: om några dagar drar de stora modeveckorna igång, först ut New York. Såååå spännande.
ORMSKINNSMÖNSTRAT: en självklar punkt på den här listan. Det är så snyggt ju. Har en tshirt i mönstret redan men är sugen på nått mer!
LOAFERS: låga skor är en självklarhet i höst. Själv skulle jag trivas bäst i dessa lackiga loafers från JC. Men får nog drömma vidare där. Budget tips någon?
FLÄTOR: jag är inte så mycket för att testa på nya frisyrer. Jag kör på den hederliga hästsvansen oftast, men i höst tror jag att det kommer bli en del flätor i mitt hår med. Snyggt.


SOURCE: weheartit. hm. weekday. Jeffrey Campbell.


MADEWELL

  2011-09-01 / 13:05:40 / inspiration / 0 KOMMENTARER


ALEXA CHUNG FOR MADEWELL
Fin video och otroligt snygga kläder. Dog lite för de där leopardskorna. Och den svarta kappan med läder på. Och den stickade grå tröjan. Ja ni fattar grejen. MYCKET fint där. Tyvärr verkar det inte som om dom skickar till Sverige.. Men funkar fint som inspiration så länge. Och HÄR kan ni spana in lite mer fint