pank

  2009-09-30 / 22:36:28 / my day / 0 KOMMENTARER


nu är jag hemma igen efter en hel kväll av penga spenderande. det enda jag tänkt köpa idag var dom underbara skorna och ta hål i öronen.  och sen spara pengarna tills umeå resan nästa helg. (som just nu verkar vara lite tveksamt om det blir av). men inte blev till att spara några pengar här inte. jag kom hem med 3 kassar till som ni ser. vad det är i får ni klura på tills imorgon. då kanske jag har tid att berätta.
men jag har haft en kanon kväll iaf. mamma och jag laddade upp med thaimat. mumma.

jag har prov imorgon så det kanske inte var den ultimata kvällen att shoppa istället för att plugga. men jag får hoppas jag klara mig ändå. nu ska jag ringa älskling och sen blir det till att hoppa i säng.
hörs imorgon. puss

backstage

  2009-09-29 / 22:18:19 / inspiration / 0 KOMMENTARER




otroligt fina bilder. alexander wang backstage

nektarin

  2009-09-29 / 22:13:16 / my day / 0 KOMMENTARER
nyss sett på ett sprillans nytt avsnitt av how i met your mother. kanonbra serie! dom är för himla roliga dom. jag åt fil med nektarin! det var hur gott som helst. möjligtvis en ny favorit?
nu funderar jag och z på att dra oss tillbaka. tung dag imorgon i skolan. sen tjejkväll på kvällen. det blir kul! mamma och jag tänkte värma upp med lite thaimat innan den börjar. låter fint.
nu blir det mot sängen. men först bjuder jag på lite bilder.
godnatt puss.

chemistry

  2009-09-29 / 20:06:47 / my day / 0 KOMMENTARER
nu har jag pluggat i några timmar. riktigt tråkigt. men känns som om jag kan det ganska så bra iaf. det kommer ordna sig. på torsdag sitter det nog helt iaf. det är iaf färdig pluggat för idag.
nu ska jag se på idol med älskling. vi hörs. pusss

vagabond

  2009-09-29 / 16:12:09 / cravings / 0 KOMMENTARER


skit snygga. men lite svidigt dyra. men värt det. vagabond

ruby

  2009-09-29 / 16:09:06 / my day / 0 KOMMENTARER

hejhej. idag hade jag som sagt sovmorgon till tjugo över 11. då hade jag lektion i femtio minuter och sen väntade skolfoto. som alltid blev jag inte nöjd. gör mig helt enkelt i bra på bilder, därför jag nästan aldrig visar bilder på mig på bloggen. 

jag såg iaf ut som en flintskallig dvärg på kortet. charmigt. efter skolfotot skulle vi egentligen ha CAD men eftersom vi inte hade nån lärare så bestämde vi, jag ann bea och elin, oss för att skutta ner till stan och dra en fika på waynes och göra fysik läxan istället. men som väntat blev det mycket snack om allt annat än fysik. 

efter en stund drog dom hem och jag strosade runt i väntat på att Z skulle sluta skolan. vi sitter så gott som ihop och tillbringar nästan all fritid tillsammans. mysigt. och nej jag kan nästan inte bli less på honom.

på stan provade jag en snygg jacka som jag varit och klämmt lite på förut med. gillar den skarp. men funderar på om jag kanske behöver en större storlek. jackan är iaf undanhängd i mitt namn tills imorgon, då det är 20% på alla jackor på hm.
jag provade även ett par grymt snygga skor. det lutar mycket mot att jag köper dom faktiskt. satt som en smäck. kommer en bild sen.

när jag och Z kom hem stod min mormor och min bror och bakade hällakakor i bagarstugan. jättegott. min bror är duktig ibland han.

men nu ska jag försöka plugga en liten stund. puss


ripped

  2009-09-29 / 08:36:34 / inspiration / 0 KOMMENTARER




pics streethearts

skulle plugga stenhårt nu. men först bjuder jag på en bild. eller två.

yearly

  2009-09-29 / 08:28:29 / my day / 0 KOMMENTARER
jag har sovmorgon idag. ända fram till tjugo över 11. kanon enligt mig, än fast det inte är så jätte länge. sen väntar biologi , skolfoto och sist CAD. piece of cake.

sen blir det nog ännu mer plugg ikväll. kemi prov på torsdag och imorgon är det tjejkväll på stan och det täker jag ju inte missa! ginatricot öppnar och massa affärer har bra erbjudanden. fint. och så funderar jag starkt på att ta hål i öronen på onsdag. två stycken hål till på höger öra. varför inte liksom? det är skit snyggt och jag har länge velat ta fler hål, och nu har dom special erbjudanden ta 2 betala för 1. så då är det så gott som avgjort.  jag är taggad. det kommer bli kanon!

nu ska jag försöka plugga en aning. men det är svårt när man är själv här och när jag ska plugga på datorn..
jag är inte så duktig på att få saker att hända då. but i'll give it a try. later

idol

  2009-09-28 / 21:10:29 / my day / 0 KOMMENTARER

ännu ett idol program över. dom bara susar förbi. spännande är det iaf, första riktiga utröstningen. favoriten är calle helt klart men tätt efter är jon och sen hocker killen. aldrig riktigt gillat andreas och eddie så, men dom gjorde det bra. och 2/3 av juryn var sjuk ikväll, influensor hit och dit. strongt gjort att ändå ställa upp i teve.
och jag tycker att elin och brudarna gjorde ett grymt jobb med styling, alla pojkar såg kanon bra ut! mycket snygg. bra mycket bättre än dom tidigare säsongerna. proffsigt.

nu ska jag återvända till soffan och en till timme framför teven. det blir svenska hollywoodfruar. pusshej


jämnvikt

  2009-09-28 / 20:02:25 / my day / 0 KOMMENTARER
nu är det helt fullt i min hjärna. det får inte plats ett enda ord till. har tillbringat minst två timmar av min eftermiddag/kväll nu till att plugga kemi. himla bajs kemi som jag inte kommer ha nån nytta av i framtiden. och svårt och obegripligt är det. jag menar jag struntar väll i hur lång tid det tar för en liten järnspik att rosta sönder. det är ju knappast sådant jag kommer jobba med när jag blir stor. men nu är det för sent för att ändra mig. jag har valt att läsa det så då är det väll bara att kämpa på. jag kan en del iaf. jag kommer nog få ett godkänt åtminstonde. skönt.

älskling har varit jätte duktig och bakat äppelsmulpaj och gjort vanlij visp. han är bra fin min pojke. puss på dig.
nu ska jag jag tjocka ner mig i soffan med honom och se på idol. vi hörs.

nujen

  2009-09-27 / 22:27:34 / thinking and thoughts / 0 KOMMENTARER

nu är jag hemma igen. özz nujen var bra. mycket bra till och med. men det var inte vad jag hade väntat där. vi trodde vi skulle få se två timmar stå upp komik. men inte då. vi skulle få se en två timmar lång en-mans teater endast bestående av özz nujen. temat var religion, heder, livstil, gud och jesus. mycket saker dök upp. och özz spelade många roller.

berättelserna var en del hämtade från bibeln. ena sekunden skrattade man åt özz och hans tokigheter men i nästa så blev det allvar och man fick sig en riktig funderare. han fick en att riktigt tänka efter och ta åt sig av det ha sa.

özz själv är muslim och jag personligen har alltid tänkt på ett visst sätt om muslimer, och att dom har konstiga åsikter om vissa saker,  men en del saker han sa fick mig att förstå att det kanske inte alltid är så. man drar ofta för tidiga slutsatser och dömer människor. 

även min uppfattning om özz har ändrats. jag tänkte mig honom som en vanlig komiker, som skämtar om allt och alla. gör sin grej. men han är inte bara det. han är faktiskt en kille med stor hjärna och hjärta. en riktig talare. som charmar väldigt många. 

özz skulle bli en grym politiker. honom skulle iallafall jag rösta på. och ifall alla lärare skulle vara lite mer som özz skulle jag kunna lova att antalet elever som skolkar från lektionerna skulle halveras. mer özz åt sverige helt enkelt.


today

  2009-09-27 / 18:02:25 / my day / 0 KOMMENTARER

jag har haft fult upp hela helgen. i fredags vare bio. och lördag var det jobb hela dagen och sen mys kväll på kvällen. idag har det också varit jobb, skönt att tjäna pengar. nu har jag nyss ätit soppa! jätte gott. och nu äppel kaka till efterrätt.  och om en stund ska jag bror och Z på özz nujen som är här i stan!! trevligt!
 vi hörs.


prickigt

  2009-09-25 / 20:24:53 / inspiration / 0 KOMMENTARER


jag älskar grön färgen på jackan. jag älskar prickarna på blusen. jag älskar de markerade axlarna. och jag älskar den fransiga väskan. perfekt.

cape

  2009-09-25 / 15:56:35 / inspiration / 0 KOMMENTARER


pic fashionsquad

twentyfive

  2009-09-25 / 15:45:24 / my day / 0 KOMMENTARER
jag har slutat skolan för denna vecka. härligt. nästa vecka blir det ganska lugnt. många lärare är borta. skönt.
senare idag blir middag. kanske bak. Och sist bio. spännande. flickan som lekte med elden. har inte hört vad nån som sett den tyckte så. men troligtvis är den lika bra som förra. som också var otroligt hemsk. inte minst det som dom gjorde med tjejer. men även det sättet som lisbeth blev behandlad på av sin förmyndare. så sjukt att det verkligen kan vara sådär här i sverige. vi som ska vara ett sånt bra land.

hej

vouge

  2009-09-24 / 22:19:40 / inspiration / 0 KOMMENTARER





pic vouge

lady gaga gör konst.

jag minns ljudet från igår

  2009-09-24 / 22:14:04 / my day / 0 KOMMENTARER
imorgon har jag sovmorgon. otroligt skönt.
ikväll har det vare lite hockey, lite idol och mycket ätande. äppelpaj till efterrätt! mums.
imorgon är det även fredag och det blir bio med Z, bror och hans tjej. flickan som lekte med elden. spännande!
hej

once again

  2009-09-22 / 21:52:02 / inspiration / 0 KOMMENTARER


pic fashiontoast

b l u e

  2009-09-22 / 21:11:09 / cravings / 0 KOMMENTARER



nästa onsdag. 30 september öppnar gina tricot här i övik. kanon fint. då ska denna tjusiga sak inhandlas!
älskar den. 300 kronor.

T

  2009-09-22 / 20:58:57 / inspiration / 0 KOMMENTARER










pic tinek.dk

underbart fina bilder. kanon fint hus.

090922

  2009-09-22 / 19:56:10 / my day / 0 KOMMENTARER

tisdag igen. nyss sett på första avsnittet av den nya how i met your mother säsongen. kanon bra. idag har jag varit hos optikern. det gick fint. ska bara ha lite starkare linser. annars var allt jätte bra.
nu väntar idol. det är slut audition. spännande.

puss


fail

  2009-09-21 / 23:14:32 / my day / 0 KOMMENTARER
dålig bloggning idag. eller ingen bloggning idag. godnatt

silver

  2009-09-20 / 20:23:04 / we can wish / 0 KOMMENTARER

hm, bottegavettena, givenchy, converse. m.m

america

  2009-09-20 / 19:27:18 / inspiration / 0 KOMMENTARER








pics cherry blossom girl

jag är så avundsjuk. jag vill också åka på en roadtrip över hela usa. leva livet och bara ha det bra.
men det får vänta tills gymnasiet är avklarat. fina bilder iaf.

numero

  2009-09-20 / 18:31:04 / faces / 0 KOMMENTARER


pic numeromagazine.  anja rubik once again

september

  2009-09-20 / 18:27:30 / my day / 0 KOMMENTARER
nu är jag hemma igen. skönt. men jag har haft en helt underbar helg. tror inte jag har gått så långt som jag gjorde i lördags på flera månader! men härligt vare. vi har under helgen ätit otroligt mycket, spelat spel, sett på tv, och plockat mängder med svamp. även fast jag inte gillar att äta det så var det kul att plocka. en bra sysselsättning.  när jag kom hem idag så städade jag mitt rum. det har nog inte heller blivit gjort på flera månader. det var äckligt.
ikväll hade jag tänkt baka äppelmuffins för jag såg att vi hade många fina äpplen på vårt äppelträd. men jag kände nu efter jag hade ätit att jag inte orkar. så vi får se vad det blir av det. funderar på att kanske boka en klipptid nu i veckan. hatar det verkligen, men det var länge sen det med så..
hej

see the sun

  2009-09-18 / 16:21:27 / my day / 0 KOMMENTARER
nu är det äntligen helg. så himla skönt. otroligt efterlängtat. nu har jag snart packat klart för hela helgen ska spenderas i stugan, tillsammans med älsklingen och mamma och kanske några till. vi får se. kul blir det iaf. äta gott och mysa. i kväll äre sista chansen på idol. kanon.  och imorgon har vi planerat en lång promenad över ön. kan bli härligt beroende på hur vädret är..

nu tänkte jag snart packa det sista, gå över och umgås lite med mina kusiner som är hos mormor och morfar. sen bär det av. vi kommer hem på söndag kanske.
puss

jagger

  2009-09-17 / 21:32:43 / faces / 0 KOMMENTARER


georgia may jagger. cool brud. cool pappa.

HM

  2009-09-17 / 21:30:45 / we can wish / 0 KOMMENTARER


jag fick hm's vinter katalog i brevlådan idag. trevligt. fanns mycket fint. bland annat detta.

LG

  2009-09-17 / 19:43:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


gullig tjej. lady gaga as teenager.

bella festa

  2009-09-17 / 19:41:27 / inspiration / 0 KOMMENTARER

pic: pamelabellafesta

snygg tjej. grym klädstil. kalasbra blogg. underbar kombination. puss

nästan där

  2009-09-17 / 18:31:37 / my day / 0 KOMMENTARER
dålig uppdatering. jobbig dag i skolan. men nu blire plugg. och senare glass och idol.
puss

M

  2009-09-15 / 20:03:10 / inspiration / 0 KOMMENTARER






pic marina lindqwister for hunkydory

im on fire

  2009-09-15 / 19:52:46 / my day / 0 KOMMENTARER

tung. riktigt tung dag i skolan idag. usch. känner mig inte taggad alls att gå dit igen nå mer denna vecka. känner mig lite små hängig så hade vare skönt att stanna hemma bara..

var på stan en stund idag med Z. försökte hitta en höstjacka. men fann ingen som var sådär perfekt..
den ska vara grön iaf. lite över rumpan lång. och ha päls i huvan. men jag får söka vidare.

nu blire glass och idol i stora lass. eller glass i stora lass och idol.
puss


nude

  2009-09-14 / 23:04:00 / we can wish / 0 KOMMENTARER


topshop. fendi. brownfashion. ysl. modcloth

copenhagen

  2009-09-14 / 22:56:01 / inspiration / 0 KOMMENTARER







pic copenhagen streetstyle


black/white

  2009-09-14 / 19:32:50 / inspiration / 0 KOMMENTARER




pic elle decor

ljust. mörkt. fint. älskar spegel byrån på andra bilden.

lilja

  2009-09-14 / 19:28:16 / faces / 0 KOMMENTARER


pic ?
lily donaldson

pistoler

  2009-09-14 / 19:25:31 / my day / 0 KOMMENTARER

mycket tung dag i skolan idag. sen var älskling och jag runt på lite butiker, jag köpte en ny klocka väldigt fin, hårnålar, och ettiketter till mina skolböcker. nya vattenpistoler till stugan inhandlades också.

ikväll äre kanon programm på tvn, sveriges fulaste hem, sen svenska hollywood fruar och sist men inte minst roast på berns! kanon.


behind

  2009-09-13 / 19:18:22 / inspiration / 0 KOMMENTARER










backstage yïgal azrouel

details

  2009-09-13 / 18:02:44 / inspiration / 0 KOMMENTARER








pic: jakandjil

pretty fine

  2009-09-13 / 17:14:42 / my day / 0 KOMMENTARER
nu är slut jobbat för i helgen. ikväll väntar en lugn hemma kväll med lite läxläsning och förhoppningsvis lite film med äppelkaka till. kanske att jag är med älskling senare ikväll då han slutar jobbet.
nån som såg på här är ditt liv igår? persbrandt är kungen.

hej

W

  2009-09-12 / 22:30:39 / we can wish / 0 KOMMENTARER


topshop. betsey johnson. aureile biderman. bloomingdales. hm

päls

  2009-09-12 / 22:04:41 / cravings / 0 KOMMENTARER


cool väska. 250 kr. lindex


090912

  2009-09-12 / 17:48:37 / my day / 0 KOMMENTARER

hejhej. nu sitter jag utslagen i soffan. är less. och hungrig. har jobbat idag. och nu väntar middag. kyckling, potats klyftor och bearnaise sås! mums.
har inga planer för ikväll. älskling har personalfest på jobbet så jag är nog bara hemma ikväll. mysa.
kanske spela lite sims.
jag har köpt glass idag. 3 sorter. jag slog på stort. jordgubb . choklad och vanilj med krossad choklad. mums
puss


dive

  2009-09-11 / 20:15:52 / my day / 0 KOMMENTARER
idag har älskling och jag vare och simmat. 50 längder. 1250 m. bra jobbat tycker jag.
sen lagade jag mat åt pappa och bror. chili con carne och bulgur. nu blire film. pride and glory.
pusss

rubber

  2009-09-10 / 14:11:12 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER


jag har nya fina svart stövlar.
nu ska jag spela sims. puss

huvudbonad

  2009-09-10 / 12:39:48 / cravings / 0 KOMMENTARER



denna skulle sitta fint på mitt huvud. snyggt! ellos. 100 kronor

 


home.

  2009-09-10 / 11:30:08 / my day / 0 KOMMENTARER

jag har slutat skolan för idag. nu ska bror och jag äta parisare. gott
hej


blogg .

  2009-09-09 / 20:01:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

theliisa

Q

  2009-09-09 / 14:58:47 / / 0 KOMMENTARER

lakrits

  2009-09-09 / 14:50:13 / my day / 0 KOMMENTARER
sitter i skolan än. väntar på Z som snart slutar. tur älskling köpte lakrits åt mig.
hela dagen har ungefär bestått av att vänta. helt värdelöst. hade 3 timmars hål mitt på dagen. och imorgon väntar samma sak. funderar på att skippa eftermiddagen och bara vara där på morgonen.
idag har jag haft min första gympalektion. första gången jag rört på mig på flera månader. så det känndes skönt. 

har inga riktiga planer för ikväll. men troligtvis blir det ännu mer idol! det är bra. kul att så många unga kommer med. och måste säga att juryn som är nu är tusen gånger bättre än den som var för nått år sen.
men äre sant att detta är sista året som dom kör idol? so I've heard..

hej

fyra

  2009-09-08 / 19:40:37 / my day / 0 KOMMENTARER

20 minuter till idol. puss


round

  2009-09-07 / 21:48:17 / inspiration / 0 KOMMENTARER







pics culliere absinthe, un cafe avec 5 paille, urban vampyrez

maroco

  2009-09-07 / 21:21:03 / inspiration / 0 KOMMENTARER


snyggt kakel.

som en kanin

  2009-09-07 / 20:43:45 / inspiration / 0 KOMMENTARER





pic caroline. glamour


090907

  2009-09-07 / 20:35:43 / my day / 0 KOMMENTARER

hej. idag har jag spenderat 2 timmar av min dag i skogen. det var skönt. jag fick inviga mina stövlar med. efter skolan var älskling och jag på stan. fikade och köpte lite underkläder. behövdes.

imorgon börjar idol. mycket spännande. puss


skellefteå

  2009-09-06 / 00:50:32 / my day / 0 KOMMENTARER
nu ska vi snart hoppa i säng. har haft en jäktig dag med massa shopping. hittade några tröjor och lite tyg som ska bli en kudde och en väst. vi får väll se vad det blir av det...
vi käkade middag på en kanon fin resturang, världens godaste mat. örtmarinerad oxfilé, pommes och en chevré creme. mums. sen blev det film och massa godis. flyga drake. kanon bra film. rekommenderas starkt!


imorgon blir det kanske förhoppningsvis lite mer shopping innan det bär av hemmåt. är fortfarande på jakt efter ett par gummistövlar, till vår naturkunskaps lektion på måndag som ska tillbringas utomhus..

jag har haft en kanon helg hittils, massvis med skratt och ibland lite tårar. av den bra varianten förståss.
känns tråkigt att fara hem redan imorgon. kommer sakna amanda otroligt mycket. men får åka hit igen snart. eller fara nån annan stans. bara bort från övik vore skönt. vad säger du om en helg i stockholm Z?
nu är godnatt. puss

night

  2009-09-02 / 23:16:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Camilla Åkrans » Numeró » 6

godnatt.

bild:camilla åkrans

nylon

  2009-09-02 / 14:54:01 / faces / 0 KOMMENTARER








taylor momsen. nylonmag.

new

  2009-09-02 / 13:58:07 / my day / 0 KOMMENTARER
jag har ny header. fint

alberta ferretti

  2009-09-02 / 12:31:24 / we can wish / 0 KOMMENTARER



snygga.


sekunder

  2009-09-02 / 12:28:34 / my day / 0 KOMMENTARER

hej. jag är redan hemma. nyss käkat hamburgare. hade bara en lektion så. sen fick vi springa till bussen för att hinna med. men det är första gången på länge som jag kommit hem denna tid från skolan. skönt. senare blire plugg och vid fyra kommer älskling hit.


090901

  2009-09-01 / 14:46:23 / my day / 0 KOMMENTARER

är fortfarande i skolan och väntar på Z. så länge inreder jag mitt hus som jag ritat i cad. det går finemang.
jag försov mig i morse. Z och jag vaknade vid 8. kul.
imorgon är det dock sovmorgon, sen har jag en lektion och sen är det slut. skönt.
på fredag tar jag mig en tur till skellefteå med mamma.
hörs