WANTS

  2011-06-30 / 16:00:00 / we can wish / 2 KOMMENTARER
1. ADAM. 2. ALAïA. 3. ALEXANDER WANG. 4. ACNE.
Hade jag obegränsat med pengar så skulle jag lätt klicka hem detta från net-a-porters rea. Sjukt mycket fint, och sjukt dyrt. Synd. För det där shortsen är grymma.. och allt annat med.

Nu åker jag till Skellefteå igen, för stadsfesten väntar. Imorgon väntar Rebecca & Fiona och Robyn. Fett. Kommer hem igen på lördag. Men har fixat några tidsinställda inlägg som kommer upp så länge. Hare bra. Ses.

HOME SWEET HOME

  2011-06-30 / 12:00:00 / inredning / 1 KOMMENTARER




Jag skulle inte ha något emot att bo såhär. Jäklar så fint. Speciellt översta bilden, den är en favorit. Men skulle heller inte ha något emot att äga alla skor på mellanbilden.. Ojoj.


SOURCE: oraclefox. 5inchandup. ?

FILIPPA K

  2011-06-30 / 08:15:00 / inspiration / 0 KOMMENTARER

Filippa K's höstkampanj ser ut såhär iår. Svartvitt och väldigt enkelt. Men fasen vad fint. Dessa bilder känns mer lockande än de alltför påkostade och knepiga kampanjbilder som de stora modehusen i Frankrike och Italien bjuder på år efter år. Nej "Less is more" är ett vinnande koncept helt enkelt. Eller äre kanske mest för att jag är svensk och gillar lagom som jag tycker så.. Aja det må så vara, men tror ändå inte att någon kan påstå att dessa bilder inte är sjukt bra.

MOTLJUS

  2011-06-29 / 21:31:14 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER

Första gången denna vecka som jag klätt mig i nått annat än bikini.  Så tog vara på tillfället och bjuder på en dagens. Men när det är så varmt som det varit denna vecka så är det väl ganska försåerligt att det blir mest bikini och lättklätt. Men trots värmen idag så måste jag säga att jag varit väldigt produktiv. Har hunnit med många timmar i solen, lite shopping, träffat en vän, jobbsökande, ett besök på banken och köpt present till min fina kusin. Helt okej med tanke på att det varit sjukt varmt. Men nu tänkte jag fortsätta i den stilen och sy lite väskor till I Die. Men först lite glass. Hej.


Och vill ni ntt att lyssna på så klicka HÄR. Ganska spretigt, men ganska bra.

ROSCOE

  2011-06-29 / 13:53:45 / cravings / 1 KOMMENTARER

JEFFREY CAMPBELL "ROSCOE"

Se så fina skor Jeffrey Campbell kommit med. Syns tydligt att det är ett par kopior på Balenciaga skorna med cut-outs, men lika fina för det. Inte ofta som Jeffrey Campbell gör låga skor som är såhär snygga, dom brukar ju oftast ha en rejäl klack. Dessa skulle jag inte ha något som hellst emot att ha fötterna i, riktigt snygga. Men bara om dessa funnits i svart med silverspännen så hade det varit perfekta.. De kostar iallafall ungefär lika mycket som övriga JC skor, strax över 1500 kronor. Och till skillnad från de populära Lita och Foxy modellerna så tycker jag faktiskt att de är värda pengarna.


SOURCE: solestruck.com

BRODERAT

  2011-06-29 / 11:26:55 / inspiration / 0 KOMMENTARER



Fin jacka med blommor broderat på ryggen. Inte dumt.

Nu blir det käk och sen ska jag iväg en sväng till stan hade jag tänkt. Jag gruvar mig. Trotsar vädret lite, 28 grader och sol är inte direkt optimalt väder för att gå på stan.. Men det blir bara en snabbis förhoppningsvis.

RESTEN AV DITT LIV

  2011-06-28 / 14:51:03 / we can wish / 2 KOMMENTARER


Drömväskorna samlade. Skulle tacka ja till vilken som helst. Men Celineväskan i mitten och den grå från Proenza Schouler längst upp är helt klart favoriterna. Så fina. Jag är nog faktiskt lika mycket väsktjej som skotjej.

Idag har verkligen varit en sjukt härlig dag. Har återigen bara tagit det lugnt och njutit av solen och det fina vädret. Inte tokigt. Imorgon ska jag dock ta tag i livet igen hade jag tänkt, eller iallfall göra lite mer vettiga saker än att sola hela dagarna. Men så måste man ju få njuta av sommaren ändå. Nu blir det glass och en sväng och kolla igenom vad alla webbshopar har för fint på rean. Men får ni tid över så tycker jag ni ska klicka på bloggen här nedan, där jag hittade denna bild. Den är sjukt bra. Hörs.


SOURCE: thehurtinghearts

SMYGSTARTA

  2011-06-28 / 11:53:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



Nelly har smygstartat lite med sin rea. Egentligen har den inte öppnat än, men om ni skriver in koden VIP så får ni chansen att börja shoppa före alla andra! Finns mycket godbitar där ska ni veta. Tror jag ska lägga in en bestälning faktiskt, medans allt finns kvar.


LITE MERA MÖNSTRAT

  2011-06-27 / 21:10:00 / inspiration / 0 KOMMENTARER


DKNY RESORT 2012
Mönstrat är bra fint ändå. Dessa tre från DKNY är bra.

BAL

  2011-06-27 / 20:33:14 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER





Kom på att jag inte hade visat er några bilder från balen vi hade när jag tog studenten. Glömde som bort det. Här har ni lite bilder iallafall. Lite facebook bilder och några egna. Försökte hitta någon bra bild på sminket och håret men lyckades inte riktigt. Återkommer om jag hittar det.. Min klänning var ganska enkel iallafall. Skulle sätta fast lite strasstenar på den men det hann jag inte med, men är lika nöjd ändå. Jag älskar den där klänningen, färgen är perfekt och likaså modellen, speciellt ryggen. Och tur nog så var det ingen som hade en likadan, vilket jag var lite orolig för. Men balen var iallafall väldigt lyckad och en riktigt fin avslutning på alla år i skolan. Verkligen superrolig och ett minne för livet.

BÄRNSTEN

  2011-06-27 / 09:47:35 / cravings / 3 KOMMENTARER




Den fantastiska YSL ringen, i finaste färgerna. Bärnsten och mörkt silver passar förvånansvärt bra ihop. Vill ha! 

Nu är midsommar över för i år. Hoppas ni haft en kanon helg, för det har jag! Har dock varit borta så därför har det inte blivit någon uppdatering. Så är det ibland. Idag blev det väder så jag tänkte spendera dagen ute i solen, men ska även försöka med att lägga upp några inlägg som jag har planerat. Men först sol. Hej.


SOURCE: ?


CHLOÉ

  2011-06-23 / 12:14:11 / we can wish / 4 KOMMENTARER


Typ finaste skorna jag sett. Från Chloe. Ja tack säger jag. Lyckos den HÄR snygga bruden som äger dem..


SOURCE: buytheway

DOGEARED

  2011-06-23 / 10:42:57 / cravings / 0 KOMMENTARER



Snubblade in på en sida med de perfekta smyckena. Enkla och stilrena. Jag vill ha typ allt. Speciellt dessa fyra halsband och armband. Det roliga med dessa smycken är att alla har så fina budskap och betyder lite olika saker. Priserna på dessa smycken ligger på runt 300-500 kronor. Dogeared är ett amerikanskt märke men deras webbshop skickar även till Sverige. Härligt. Blev sjukt sugen på ett sånt där armband i silver. HÄR hittar ni deras hemsida!

PANTHER

  2011-06-22 / 15:30:58 / inspiration / 3 KOMMENTARER


Jag är lite smått besatt att Givenchys fw/11 kollektion med panter mönster. Sinnesjukt snyggt. Speciellt tröjan med transparent tyg upptill! Oj! Jag vill ha pantrar jag med.

SOURCE: style.com. weekday. luisaviaroma.com.

KOMBO

  2011-06-22 / 07:57:36 / inspiration / 1 KOMMENTARER

ELLE RUSSIA, JULI 2011.
Neonfärger och brun hy är en riktigt bra kombo. Känns rätt klockrent i sommar.

Uppe med tuppen idag. Blev nyss väckt av min kompis som ska bege sig till jobbet snart. Jag försöker bestämma mig för vilken buss jag ska åka hem med. Blev ett kort besök denna gång, men åker nog hit igen nästa vecka. Skellefteå lär bli mitt andra hem i sommar. Nu kaffe, så man vaknar och sen ska jag läsa igenom alla bloggar som jag följer. Skönt med sommarlov ändå.

AGAT

  2011-06-21 / 15:16:31 / cravings / 6 KOMMENTARER
Dödligt fint armband som kommer från Lindex höstkollektion. Även fast jag egentligen inte gillar guldiga smycken så mkt så tycker jag detta är helt oemotståndligt. Haff. 99 kronor kostar det. Kommer även komma ett halsband och en ring i samma stil med en agatliknande sten. Snyggt. Annars kan ni även köpa halsband med agater HÄR!

VERSACE + H&M

  2011-06-21 / 12:59:43 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

Ni har säkert läst det redan. Men jag vill ändå uppmärksamma det. Versace och H&M ska samarbeta. Den 17e November släpps huvudkollektionen som är designad av Donatella Versace. Men den 19e Januari nästa år släpps även en liten pre-spring kollektion. Självklart är det kul och det ska bli spännande att se vad Donatella lyckas med. Men samtidigt känner jag mig lite trött på alla dessa designer samarbeten. Många av de större modehusen har numera gjort kollektioner för budgetkedjorna, vilket kan tyckas kul för oss med mindre pengar. Men helt ärligt så tycker jag det är lite tråkigt med. Mode av de dyrare märkena är inte längre så glamouröst och lyxigt eftersom det är så lätt tillgängligt och inte har samma exklusiva känsla. Att många modehus har billigare underkollektioner i sitt egna märke tycker jag dock inte är samma sak. Att samarbeta med en budgetkedja ses i mina ögon snarare som lösaktigt och billigt och ett sätt att få märket att sjunka i status. Kollektionerna för budgetkedjorna skapar snarare köphets hos modebloggare än att framkalla den där åtrån som märket egentligen bör göra. Speciellt då halva kollektionen från samarbetena oftast hamnar på tradera med intensiva budgivningar och till ofattbara slutsummor. Nej det här känns bara som ett billigt PR-knep snarare än ett kreativt samarbete mellan två parter som har en gemensam passion för mode, vilket det borde vara.. Versace för alla känns faktiskt inte så lockande.

INVIGNING

  2011-06-20 / 21:01:42 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER


Vi inviger bästis lägenhet. På en måndag! Internet är fixat. Hörs imorgon. Skål hej.

GENIUS

  2011-06-20 / 11:36:05 / inspiration / 2 KOMMENTARER

Här får ni en video av den fantastiska Mr wang. Sjukt vad bra han är. Ett geni helt klart.

Dålig uppis i helgen för att jag har jobbat. Sen igår så åkte jag till skellefteå så nu är jag här. Halvdåligt med uppdatering dessa dagar tror jag. Bor hos min bästa vän i hennes lägenhet där hon nyss flyttat in. Så det är lite dåligt med internet, men ska försöka fixa det.. Men åker nog hem igen på onsdag, troligtvis. Vi får se. Nu blir det en vända på stan i regnet. Hörs.

PRETTY PLEASE

  2011-06-18 / 21:35:54 / we can wish / 3 KOMMENTARER
Ge mig vilken som hellst av dessa och jag lovar att vara den evigt trogen, vårda den som ett barn och älska den av hela mitt hjärta. Tror precis att mulberry blivit nedknuffad från första platsen på dröm-väsk-listan. Celine gör utan tvekan dom finaste väskorna i världen. Alla är perfekta.

RESORT

  2011-06-18 / 16:26:47 / inspiration / 2 KOMMENTARER


STELLA MCCARTNEY RESORT 2012.
Kände för att visa er Stella McCartneys resort 2012 kollektion. Precis som denna fina brud gjort. Men jag vill istället för att prata om det minimalistiska hylla de fantastiska printen. Jag dör. Så jäkla fina. Lite hawai inspirerat, men med den svarta bakgrunden så blir det succé. Klänningen där till höger är ganska klockren. Ge mig.   

SOMMARLOV

  2011-06-17 / 16:57:59 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER

SHORTS - H&M. TSHIRT - MONKI. PILOTBRILLOR - BIKBOK.  

Det är rätt bra med sommarlov ändå. Har återigen spenderat största delen av dagen ute i solen och tagit det lugnt, druckit cola och sträckläst Gucci krigen. Otroligt bra dag. Sånna kan jag ta fler av. Och såhär går jag klädd. Favoritshortsen är på och pilotbrillsen. Måste säga att dom där shortsen är hur sköna som hellst. Perfekta på alla sätt och vis och svinsnygga. Väl värda prislappen på 99 kronor. Tack H&M för att ni ständigt levererar och räddar sommaren.

SILVRIGA SKOR

  2011-06-17 / 00:08:27 / cravings / 5 KOMMENTARER



MODEKUNGEN. ASOS. GINATRICOT.

Jag vill ha ett par silvriga sandaler. Helst de HÄR från Chloé. Men annars så duger dessa från modekungen rätt fint. 600 kronor. Ses på rean säger jag. Annars har jag sett att topshop har/har haft ett par snyggare. Nån som vet om dom finns kvar? Aja snyggt som attan är det iaf och jag tänker skaffa ett par.

Förlåt för att jag försvann idag. Hade så många bra inlägg planerade i skallen. Men så var jag tvungen att jobba lite med I DIE hela eftermiddagen och kvällen och så var kvällen slut. Aja sånt som händer. Imorgon blir en bra dag. Godnatt.

SOMMARLÄSNING

  2011-06-16 / 13:41:05 / inspiration / 4 KOMMENTARER




Medans många andra redan börjar jobba så är jag ledig och har inte så mycket för mig. Idag har jag spenderat några timmar ute i solen, och fler blir det nog. För att jag inte ska bli så uttråkad så köpte jag den här boken igår. Har länge tänkt läsa den, men det har som inte blivit av. Men nu så. Har redan kommit fem kapitel och jag måste säga att den faktiskt är riktigt bra. Helt klart läsvärd tycker jag. Perfekt sommarläsning för dem som är modeintresserad.


BEYONCÉ

  2011-06-15 / 12:28:36 / inspiration / 2 KOMMENTARER


DAZED & CONFUSED. JULY 2011.
Fick en liten chock då jag såg Beyonce på omslaget av Dazed & Confused. Men jäklar vad snygg hon är. Jag gillar outfiten. Speciellt tröjan! Grym. Som resten av Givenchys fw/11 kollektion. Riccardo Tisci är ett geni.


SOURCE: fashiongonerogue.  

HEMINGWAY

  2011-06-14 / 22:41:09 / faces / 1 KOMMENTARER

Dree Hemingway
Bara för att hon är grym. Och sjukt snygg.

KALEJDOSKOP

  2011-06-14 / 17:05:00 / inspiration / 0 KOMMENTARER



GIVENCHY RESORT 2012.
Resort kollektionerna forsätter att visas upp och det finns sjukt mycket fint. En del är bättre än andra. Och denna kollektion av Givenchy är nog en av mina stora favoriter. Mönstren är helt fantastiska ju. Som en blandning mellan vanligt blommigt och datagjorda print, men med lite kalejdoskop känsla. Riktigt snyggt tycker jag. Speciellt de med svart bakgrund. Dom där halsbanden som ser ut som ett nyckelband är inte så tokiga heller! Jag tycker faktiskt att dom var lite små coola.


SOURCE: style.com


VISA RYGGEN

  2011-06-14 / 16:11:50 / inspiration / 2 KOMMENTARER


Scen ur bästa filmen nånsin, Notting Hill.

Fina ryggurringningar är som jag sagt så många gånger förr bland det finaste som finns för tillfället, speciellt nu under sommaren när man är brun. Själv föredrar jag toppar som dessa med ett band i mitten. Farligt fint.

ON MY MIND

  2011-06-14 / 12:25:03 / inspiration / 0 KOMMENTARER



Orange. Sportiga lädershorts. Bambi. Fina slitningar. Kompisarmband. Silverskor.


KITTY

  2011-06-13 / 13:25:37 / cravings / 3 KOMMENTARER


Kitty bag, ginatricot. 249:-

Sommarens finaste väska. Perfekt på festivalerna ju. De flätade detaljerna är verkligen kanonfina. En svart tack!

VILA

  2011-06-13 / 13:12:01 / inspiration / 2 KOMMENTARER






HÖSTEN  HOS VILA.

Oj. Blev en rejäl bildbomb här. Men kunde inte bestämma mig för bara några bilder, så det blev typ alla. De var ju så sjukt fina allihopa. Detta är iallafall Vilas höstkollektion. Tjusigt va? Riktigt Bra tycker jag. Blev positivt överraskad när jag läste att det var vila. Visst brukar de ha fina grejer, men det brukar inte se såhär bra ut. Kul att se att även dem förbättrat sig. De senaste åren har budget kedjorna verkligen blivit bättre.


SOURCE: damernas värld.

I AM BACK

  2011-06-13 / 11:57:51 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER


BÄLTE FRÅN NICMICSTORE.COM

Nu är studenten äntligen över. Till skillnad från många andra så tycker inte jag att det känns tråkigt att det slut, utan snarare skönt och jag ser fram emot vad som händer nu framöver. Nu är det alltså sommarlov som gäller. Och tänkte kickstarta det med att visa er mitt nya fina skärp som jag fick hem förra veckan. Som jag nämnt så många gånger förut så är rosa en av favoritfärgerna för säsongen så detta är perfekt. Kommer helt klart användas en hel del i sommar. Här ovan ser ni även ett exempel på hur jag skulle matcha bältet. Att det dessutom är i 100% silikon gör det ju lite roligare med. Ni hittar bältet HÄR hos NicMic Store. Finns i ett antal färgglada färger, och dessutom går det att få spännet i olika färger med. Kostar 250 kronor just nu.
Tack så mycket NicMic Store! 



BLOMMOR

  2011-06-09 / 12:31:30 / inspiration / 1 KOMMENTARER
Otroligt fin bild och cover. Tank magazine Summer 2011, av Viktor Vauthier.
 
Igår var det fullt upp hela dagen så någon uppdatering hanns inte med. Skolan, sen stan och köpa massa fina saker som ni ska få se sen. Och sen var det fest igår, och sen utgång. 48h. Riktigt kul. Alltid lika bra. Helt sinnes. Huset är dock kaos nu. Ska städa lite snabbt och sen in till stan igen. JAG TAR FAN STUDENTEN IMORGON. Vad hände? Tiden gick så sjukt snabbt! Men jag älskar det. Känns jävligt gött.

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och lämna min härliga plats här i solen på altanen. Hehe. Ciao.

BARA BEN

  2011-06-07 / 19:20:53 / inspiration / 7 KOMMENTARER



Sommaren är inte långt borta nu. Som jag har längtat efter att kunna gå runt med bara ben. Måste bara jobba på brännan lite till. Känns dock som att jag kommer matcha min vita klänning på studenten med vita ben. Älskar mitt pigment ändå..

Nu ska jag städa. Imorgon är det onsdag och det firar vi med 48-timmars. Klassfest hos mig och sen utgång. Succé.

TVÅ FINA SAKER

  2011-06-07 / 09:17:31 / inspiration / 1 KOMMENTARER



Japp shockrosa är fortfarande lika fint och ja jag vill ha döskallar runt mina hästsvansar. Nu blire skola för sångövning, sola lite och så träffa grymmaste bruden. Ciao.

53

  2011-06-07 / 00:36:09 / me & my clothes / 5 KOMMENTARER




Linne från bikbok.

Jag har den senaste helgen sovit ungefär 4 timmar per natt. Det känns i kroppen. Tänkte försöka ta igen några timmar nu inatt. Detta inlägg skulle egentligen kommit upp förut idag. Men jag hade viktigare saker för mig. Bloggen kommer alltid på andra plats numera. Så äre bara. Men idag ville jag bara visa mitt nya fina linne. Ryggen är typ sinnesjukt fin. Färgen likaså. Kommer bli en favorit i sommar, speciellt när man fått mer färg på kroppen. Helt klart min mest välspenderade 100 kronor än så länge i sommar. Ni hittar det iaf på Bikbok. Finns även i massa andra färger som jag inte riktigt orkar rabbla upp. En liten varning dock är att det inte lämpar sig på dansgolvet. Been there, done that. Lovar det blir kaos. Men det är iallafall fint att titta på. Spring och köp. Fast är nog mest troligt redan slutsåld. Synd för er.

JENNI KAYNE

  2011-06-05 / 17:41:06 / inspiration / 3 KOMMENTARER


Jenni Kayne resort 2012.
Jag gillar allt med denna kollektion. Färgerna, stilen, stylingen, alla plagg och skorna. Riktigt fint. Min favoritfärg just nu är förövrigt korall. Bäst.

Har fått en del klagomål på att jag måste börja uppdatera min blogg igen. Men sanningen är att jag inte riktigt haft tid. Har haft fullt upp på slutet, med studenten, fester, jobb och umgås med fina människor. Jag hinner inte med. Men jag ska försöka bättra mig. Och åtminstonde få till ett inlägg om dagen. Men efter studenten är jag definitivt tillbaka som vanligt.

BÄSTA VÄNNER

  2011-06-01 / 08:32:53 / me & my clothes / 19 KOMMENTARER


Väska från Åhlens, 150kronor?

När jag åkte till Umeå så glömde jag att ta med mig nån väska att ha när vi gick ut. Så jag köpte den här. Och vi är redan bästa vänner. Liten men det ryms ändå sjukt mycket i den. Det är många fack och så har den ett band som man kan hållla i. Utan denna så hade jag nog tappat mer än min telefon när jag var ut. Hehe. Denna kommer nog troligtvis få följa med ut ikväll med. 9-dagars ikväll. Tema: hav. Kan bli spännande. Men först nu blire mösspåtagning. Hej.