NUMBERS

  2012-04-26 / 16:13:51 / cravings / 9 KOMMENTARER




Är lite kär i dom här topparna från Nelly med siffror på. Sportigt ska det vara. 149:- styck är ju ett kap.


KRIMSKRAMS

  2012-04-25 / 15:41:52 / me & my clothes / 5 KOMMENTARER
Nytt blingbling från Bik Bok.

Förlåt för frånvaron, men den här flytten till Stockholm tar upp all tid! Är nästan helt klar med packandet så. Och på fredag bär det av. Pepp. Kommer nog bli lite sisådär med bloggningen där nere med innan vi flyttat in allt och hunnit fixa internet och så. Men nej jag kommer inte sluta blogga även fast man kan tro det med tanke på senaste tidens uppdatering. Men ibland så behöver man bara tid för annat. Som att shoppa tillexempel. Slog till på lite nytt krimskrams idag då bikbok hade 50% på hela butiken. Gött mos det.

Nu ska jag försöka pricka av lite mer saker på listan. Puss på er som fortfarande hänger kvar här! Ciao.

SILVER

  2012-04-19 / 22:45:38 / cravings / 5 KOMMENTARER
Är sugen på de här silvriga sandalerna från H&M i vår och sommar. Vore jäkligt najs. 149:- är väl inte mycket att fundera över egentligen. Klockrent.

Blir dock lugnt med inköpen den kommande tiden för min del. Började packa mina kläder idag, och satan vad grejer jag har ändå. Inte okej. Ska nog lämna en del hemma och även försöka göra mig av med en del med. Klädbytardag här i stan på lördag, väldigt passande. Nu sängen, imorgon äre fredag och då blir det fest. Hehe. Godnatt.

MOT STOCKHOLM

  2012-04-18 / 21:34:04 / me & my clothes / 8 KOMMENTARER

Är hemma från Stockholm nu. Blev nån dag längre än planerat dock. Har varit lite hemlighetsfull senaste veckorna, men tänkte faktiskt att det är dags att berätta sanningen nu. Jag ska flytta till Stockholm! Känns helt fantastiskt. Lägenhet är fixat, men resterande är fortfarande lite löst men det kommer nog gå galant. Jag var faktiskt i Stockholm den här veckan för lite arbetsintervjuer och kika på lägenheten och hämta nyckeln. Gick fint. Lycka är väl i princip enda ordet som kan beskriva det hela. Och saken är den att jag flyttar väldigt snart. Redan nästa helg. Gaaaalet. Det blir jag, min bästa vän och hennes boyfriend som flyttar ihop. Har fått tag i en stor trea så det kommer nog gå bra. Ser fram emot att få inreda den som bara den, så förbered er på mycket inredning i bloggen framöver. Men det jag ser fram emot mest är väl faktiskt att få flytta till en ny stad och alla nya möjligheter. Fantastiskt! Kan inte blir bättre.

Sådärja. Då var det officiellt då. Jag ska bli Stockholmare. Åsikter på det?

MANGO

  2012-04-15 / 21:36:34 / inspiration / 3 KOMMENTARER
Mango sommar 2012, med en ruggigt snygg Kate Moss som modell. Inte illa. Den där vit/gula klänningen är farligt snygg den. Jag gillar inte gult egentligen, men modellen och printet gör det till en hit även i mina ögon. Nått som även är en hit är det helvita. Med lite sol och bränna så kanske det går vägen även för en blekis som mig!

BORTA

  2012-04-13 / 21:06:09 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER
Hatar att packa egentligen, men kändes lite lättare då jag tog med mig min nya oinvigda skinnväst.
Favorit småplocket och en ny bok jag tänkt sätta tänderna i. Nån som läst?
Det är vår här i Karlstad så blir nog mycket converse och loafers och desto mindre boots. Gött.

TACK för alla gratulationerna! Värmde fint dom. Hade en kanonbra dag och kväll/natt i onsdags, och nu är jag ute på Sverige turné. i. Glömde att berätta det sist. Att jag skulle åka till Karlstad ett par dagar. Har nämligen i princip all släkt på pappas sida här nere. Skoj ändå. Stannar här i Karlstad tills på söndag och då åker jag till Stockholm. Blir där ett par dagar och sen ska jag nog hem igen. Får se. Kan bli sådär med uppdateringen, men det är ni väl vana med vid det här laget. Ska ha en riktigt bra vecka iallafall. Miljöombyte, roliga saker och vårkänslor kan ju inte gå fel. Hörs hej.

20 ÅR

  2012-04-11 / 16:05:03 / me & my clothes / 9 KOMMENTARER
Idag är det min födelsedag! Heeeela 20 år. Galet hörrni. Har haft en kanondag hittils. Paket, lite besök på systembolaget och sånt där som hör till. Lite senare så blir det god mat och tårta. Och ikväll så blir det egenköpta öl och kanske en liten krogrunda. Hehe. Man fyller ju bara 20 en gång!  Har dock fullt upp med att packa och greja. Drar nämligen till Karlstad imorgon bitti, mer om det sen, och massa andra saker som ska hinnas med idag.Men NU ska jag försätta med att vara lycklig och vuxen. Hörs sen :) Pusss.

BARBENT

  2012-04-09 / 20:17:06 / just fashion / 1 KOMMENTARER
Idag skypade jag lite grann med några kompisar som just nu befinner sig i Laos. Roligt att se och höra dom igen, men fasen vad jag blev avundsjuk. Sommar och sol vore så jävla underbart just nu. Inte blir det väl bättre av att man plågar sig själv med att kolla in Acnes hemsida med ännu mera fina plagg och bara ben. Jobbigt men snyggt! Inte Acnes bästa säsong enligt mig, fast ändå så bra.

ÖNSKEOUTFIT

  2012-04-08 / 23:55:40 / cravings / 3 KOMMENTARER

BYXOR OCH TOPP FRÅN H&M OCH KLACKAR FRÅN DINSKO.

Bjussar på en önskeoutfit idag. Skulle gärna önska mig outfiten i födelsedagspresent faktiskt. Speciellt tröjan. Men just nu är min önskelista fylld av andra viktiga saker.. Kan berätta för er att jag lagom till min 20års dag har bestämt mig för att flytta hemifrån! Känns jäkligt gött ändå. Så för ovanligheternas skull så är det faktiskt inte mode och kläder som tar upp största delen av mina tankar, utan mera lägenhet, jobb osv. Vill inte berätta mer med risk för att jinxa det liksom. Men snart så. Tills dess blir det inte mer spännande än såhär. Byxor, peplumtopp och snygga skor. Inte så svårt men ruggigt snyggt. Återigen så är blått på tapeten. Bra färg det där.

OMSTART

  2012-04-08 / 09:47:53 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Hallå där! Blev ett litet oplanerat bloggbreak. Har inte riktigt känt mig sugen på att blogga, och tyvärr så har jag väl inte riktigt saknat det under den senaste veckan heller. Får se vart det leder, men ger det ett försök iaf. Har ju så mycket roligt framför mig så det vore ju dumt att lägga ner nu. Omstart och sen får vi se. 

NU blir det frulle och sen blir det jobb resten av dagen. Halvkul. Men påskdagen är ändå inte fyskam att jobba när man väl får lönen. Hörs ikväll. Puss på er som fortfarande hänger kvar här. 



APRIL

  2012-04-02 / 22:50:27 / månadens lista / 5 KOMMENTARER

VITA BRALLOR // FÄRSKA BLOMMOR // BLÅTT NAGELLACK // NEONFÄRGAD BH // PAISLEYMÖNSTER // DÖSKALLAR // FINA LJUS // EN LÄGENHET //


Ny månad, ny lista. Är jäkligt taggad på April! Livet känns sjukt bra just nu. Längtar efter varmare väder, vita brallor och lite storstad bara! Vill ha en lägenhet att fylla med möbler och inredning precis på mitt eget vis och efter mina önskemål. Skulle kännas väldigt gött. Skulle även kännas fint med lite nya fräscha neonfärgade underkläder och paisleymönstrade plagg i garderoben. Men då shoppingbudgeten ligger på 0 den här månaden så avvaktar jag lite med det. Nått jag kansker hoppar på redan ikväll är däremot blåa naglar, det har jag nog råd att unna mig.  



SÖNDAG

  2012-04-01 / 11:39:27 / inspiration / 1 KOMMENTARER


Kan inte riktigt fatta att det är April redan. Galet vad snabbt det gått. Att jag dessutom fyller 20 nästa vecka är nästan ännu sjukare. Hehe. Har spenderat dagen med några timmars jobb och saken är den att jag faktiskt bara två jobbdagar kvar nu! Har nämligen bestämt mig för att det är dags för nått nytt och har sagt tack och hej till det här jobbet! Inte en dag för sent. Så nu är jag officiellt arbetslös! Men inte länge till hoppas jag. Har lite planer som jag tänkte dela med mig av nån gång framöver. Och nej, det har var inget aprilskämt.