THE PEACOAT

  2013-09-30 / 21:46:22 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
/ DARK BLUE PEACOAT JACKET /
 
 Om jag hade behövt ytterligare en jacka i höst och vinter hade jag utan tvekan slagit till på denna Skepparkavaj. Marinblå och dubbelknäpp! Hur fin? Själv försöker man hålla stenhårt i varenda krona man har i hopp om att kunna sparat ihop till en hel insats på närmsta halvåret.. Så har lovat mig själv att inte köpa mer kläder, skor osv om jag inte verkligen behöver det. Så jävla tråkigt! Men värt det i slutändan hoppas vi. Men för er andra som har 400kr över så löp och köp denna på Gina Tricot bums!! Such a Classic som man alltid kommer kunna ha. 
 

INTERIOR CRAVING

  2013-09-30 / 15:23:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
/ DOTS & DIAMONDS / 
 
Två saker jag verkligen suktar efter just nu är dessa. Finaste prickiga fodralet från Afro Art hade gjort sig så bra i vår soffa bland alla blå kuddar. Behöver lite mönster att bryta av alla de enfärgade med! De där diamanterna i marmor tror jag inte behöver någon närmare förklaring va? Magiskt fina! Inte fasligt dyra heller. Ni hittar dem HÄR! Finns även i cement. Vilket iofs inte heller vore så fel. Ni hittar allt hos Olsson & Gerthel, helvetet för plånboken och ekonomin. 

DRIP DRY

  2013-09-30 / 10:22:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 / PRADA FW/13 BEUTY LOOK / 
 
Älskar denna look från Pradas höstvisning. Inget jag själv kanske skulle bära varken till vardag eller fest. Lätt att misstas för att man råkat ut för ett skyfall. Men jag tycker den är sjukt grym. Dock så gör den sig kanske bäst i modejobb eller på catwalken. Nått jag däremot kan tänka mig att kopiera är läpparna. En hint av läppstift utan skarpa kanter. Perfekt för mig som annars har väldigt svårt för läppstift och liknande. 

MARMOR

  2013-09-29 / 17:03:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
/ 3.1 PHILIP LIM /
 
 
Marmor har varit på tapeten ett tag nu, och vi kan väl vara överens om att vi alla älskar det! Vill fylla hela mitt hem med detta svindyra high class material! Senaste säsongen försökte Mr Wang genom Balenciaga få oss att även klä oss själva i detta. Finns en del budget marmor ute på marknaden, skor, T-shirts och mobilskal osv. Men det har väl inte fått nått jättestort genomslag. Än. Här ovan i kommande våren ss14-kollektion försöker även 3.1 Philip Lim att övertyga oss att haka på detta! Men jag vet inte riktigt. Själv är jag inte jättesåld på idén. Tror faktiskt det kan vara så att marmor hör hemma på köksbänken.. Skulle iofs kunna tänka mig det där mobilskalet! Vad tror ni? 

JE VOUDRAIS

  2013-09-27 / 17:02:22 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
/ PART TWO / H&M / ACNE / VAGABOND /
 
 
Önskar jag fick se ut såhär i helgen, ta en prommis och avsluta med varmchoklad på en uteservering. Vore magiskt va.  Nu ska jag dock hem och tvätta allt jag äger och byta säsong på garderoben! Håller tummarna för garderobsfynd. Ha en fin fredag. Puss.

BLACK & WHITE

  2013-09-26 / 17:41:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
/ TUMBLR INSPO / 
 
 
Veckorna springer iväg just nu. Så gött. Finns ju en del att se fram emot med höst ändå. Känns dock som att man lever bara för helgerna. Men fan vad det där fredagsvinet i soffan sitter fint efter en jobbig vecka. Bara en arbetsdag kvar nu. Håller tummarna för sol och lite värme i helgen. Nu ska jag torsdagsstäda och mysa till det här hemma tills pojkvännen kommer hem från Malmö. Ha det gött hörrni!  

COLD

  2013-09-25 / 22:29:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
/ HARPERS BAZAAR, AUSTRALIA / 
 
 
Blir sjukt sugen på att kapa håret kortare när jag ser dessa bilder! Så fint! Men fan det är rätt mkt kortare än vad jag körde på sist jag lät saxen ta lite längder...  Men visst är det höst nu hörni! Fram med alla skor och stickade tröjor. Var ju cirkus 4 grader imorse, rysskylan är här! Måste nog ta och frakta ner min päls hemifrån Övik snart. 
 
 

THE OXFORD SHIRT

  2013-09-25 / 16:09:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
/ THE OXFORD SHIRT, LAGER 157 /
 
Såg den perfekta vita skjortan i oxfordmodell hos Lager 157, och är snäll och delar med mig. En sån där skjorta man vill ha på sig varje dag. Ett måste i allas garderob! HÄR hittar ni den för ynka 150kr(!!??). Älskar Lager 157. Jag shoppar i princip aldrig online, men om jag skulle så skulle det vara därifrån alla dagar i veckan. Måste försöka ta mig ut till deras nya butik i Stockholm snart.. 
 
Sorry hörni för att jag varit helt frånvarande senaste dagarna. Hade the weekend from hell rent ut sagt. Bland det värsta jag vart med om nånsin. Fy fan alltså.. Så fanns varken tid, ork eller lust att blogga. Men bland allt jobbigt så fick jag en sjukt rolig nyhet i måndags! Nytt jobb! Så jävla roligt det ska bli. Har velat ha det sen ett år tillbaka så nu äntligen! Saknas bara en lägenhet så är man on track igen. Innan September är slut kanske..
 
 
 
 

MY FW13 SHOES

  2013-09-20 / 12:11:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
/ STÖVLAR & BOOTS / 
 
/ CONVERSE OCH VANS / 
 
/ KLACKAR /
 
Hade tänkt bjuda på ett inlägg med ett ihop plock av höstskor ur butik, men så kom jag på att min garderob faktiskt innehåller precis allt jag vill ha denna säsong! Visst finns det otroligt mycket fint ute i butikerna, men jag vill bara spy på den här konsumtionhetsen. Jag vet att hälften av er egentligen inte behöver nya skor, men köper för att man borde. Men ska ni nu ändå köpa nytt, köp nått du kommer älska och vilja ha i flera säsonger. Faktum är att utav mina skor här ovan är det bara är tygskorna som är nya, resten har fått hänga med sen minst en säsong tillbaka. Förutom att en del skulle behöva en snabb omklackning hos skomarkaren så är skorna lika perfekta i mina ögon nu som när jag köpte dem. 
 
Jag satsar i 8/10 fall alltid på svarta skor, klassiskt och bärbart! Sen är trixet också att inte köpa säsongs trendigaste sko utan ta en klassisk sko med stilrena detaljer. Och köp KVALITET! Värsta som finns är ju när ens favoriter inte orkar mer. Kan ni checka av min lista här nere lovar jag er att ni kommer klara er väldigt bra i höst och vinter utan nya köp! 
 
- Knähöga boot. 
- Boots med "vardagsklack".
- Converse eller Vans i den färg du gillar
- En nätt sko med högre klack, tex pumps.
- En festsko med högklack som funkar på vintrigt underlag. 
 
 

TARTAN

  2013-09-19 / 15:24:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
/ HALSDUK, 199KR KAPPAHL /
 
Alltså det är rätt gött att få dra på sig ett par slitna boots och skinnjackan igen. Har fasen saknat det! Skulle inte vara fy skam att få slänga denna runt halsen till heller. Kappahl är så sjukt oförusägbart. Ibland förstår man inte hur de tänkte när de producerat vissa saker, medans man ibland vill springa dit direkt och spendera lite cash! Här är ett bra exempel på det senare. Detta är även ett sjukt bra exempel på sånt ni ska köpa om ni vill vara up to date utan att lägga ner en förmögenhet varje gång trenderna svänger! Skulle alltså rekommendera att slopa den så hypade rutiga kappan och köpa en rutig accessoar istället.

THE CHAIR

  2013-09-18 / 21:00:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
 
 
 
/ THE EAMES DSR IN BLACK /
 
 
Tror inte jag är ensam om att vilja käka middagarna sittandes på dessa stolar va? Har gått och blivit extra förtjust i just den svarta varianten. På jysk finns denna betydligt billigare stol som påminner en del om originalet, förutom sitsen som är i "skinn". Går lös på ca 300-400kr. Dom skulle också gärna få flytta in hos mig!  Några fårskinnsplädar slängda över vore extra fint! 

MATERIAL

  2013-09-17 / 22:00:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
RUTIGT / TEDDY / SPETS / FLUFFIGT
 
Inte bara humöret är på topp just nu utan även inspirationen! Är sinnesjukt sugen på att dra fram symaskin och sy igen! Blir nog en tripp till en tygbutik inom kort.. Här är några fina material som lockar extra mkt just nu! 
 
Tror inte första dagen efter semester kunde bli bättre! Fick inviga ett par nya vinröda converse, hade en rolig dag på jobbet, ett sjukt spännande samtal på det och sen stuvade makaroner till middag! Mer än så behövs fasen inte Ibland! xx.
 
 
 

BRING IT

  2013-09-16 / 22:34:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Borta var jävligt bra, men att vara hemma känns bättre än nånsin! Möttes av 15 grader och lite regn på Arlanda så höstfeelingen har jag hunnit insupa med. Är för första gången på länge taggad på att gå till jobbet imorgon. Fast efter denna vecka är jag fasen motivationen på topp på allt! Höst, kalla vindar, jobba, bloggen, flytta osv. Ja ni fattar! Nu kör vi hösten. Bring it! 

VACATION

  2013-09-08 / 18:36:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
 
Bikinin är packad, kameran tömd och pengarna är växlade. Sitter i soffan med ett glas vin och bara njuter nu. Fan så vi längtat efter denna semester! Imorgon vid 8.00 lyfter vi mot Turkiet för vår första utlandsresa tillsammans. Kommer bli en magisk vecka! Sol, bad, paraplydrinkar och mängder av kebab är planen! Kanske ett och annat fejk-köp hinns med också! Om jag inte kan/hinner/vill blogga under veckan så hörs vi efter den 16onde nån gång. 
 
Nu ska jag skrubba kroppen en sista gång och måla naglarna korallrosa! Fint. Puss på er! 

BATIK

  2013-09-07 / 18:19:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
/ KUDDAR FRÅN OLSSON & JENSEN /
 
 
Dessa kuddar skulle passa perfekt i min soffa! Batikmönstrat skulle bryta av fint mot de andra vi har. Ge mig en liten fårskinnspläd så är det komplett! Älskar att blanda material och stilar. Dessa kuddfodral ligger på strax över 200kr.. Inte så dumt. Spana in resten av Olsson & Jensens utbud HÄR . Så mycket man vill ha! 
 

TINY WATCH

  2013-09-06 / 18:45:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 / HENRY DINKY 21MM, MARC BY MARC JACOBS /
 
Små klockor med nätta armband och mini urtavlor har fångat mig totalt! Marc by marc Jacobs har en fin variant. Uret är bara 2,1cm i diameter. Så enkel och fin! Skulle passa perfekt runt handleden varje dag! Ensam eller matchat med några armband. Snyggt! 
 
Sitter på tåget påväg mot Karlstad nu! Äter godis och bloggar. Hur gött som helst! Älskar att min pojkvän köpt en iPad! Nu ska vi skrapa triss och vinna några millions. Ha en fin fredag! Xx. 
 
 
 

PIERCING

  2013-09-05 / 19:33:24 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
 
 
 
 
Är sjukt sugen på att skaffa några fler hål i öronen och några ringar och stenar att pryda öronen med! Så fint!
 
Vart ledig från jobbet idag, perfekt tajming då jag hunnit fått massa gjort! Packat inför turkey och växlat pengar!  Hann även förbi min bästa vän och en snabbis på h&m och kika på Paris show collectionen! Sjukt mkt fint men blev inget köp då spar-vm fortsätter! Vi ska göra ett försöka å spara ihop cash till en lägga! Får se hur långt vi kommer.. Men som det ser ut nu blir vi fortfarande hemlösa 1/12! Jobbigt.. Imorgon blir det iaf kort dag och sen raka vägen till Karlstad, så om vi inte hörs innan dess, puss och ha en grym helg! 
 

CONVERSE X MAISON MARTIN MARGIELA

  2013-09-05 / 10:22:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
 
/ CONVERSE X MAISON MARTIN MARGIELA /
 
Hur najs är inte detta samarbete då? Det kommer nya samarbeten hela tiden så det är inte lika spännande längre.. Men detta ser jag fram emot! De vitmålade här ovan känns ganska typiskt Margiela. Ska bli kul och se vad mer detta bjuder på! 
 
Ett annat samarbete som jag väntar spänt på är h&m och Isabel Marant! Måste ju bli en höjdare! 

DOUTZEN

  2013-09-03 / 13:49:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 / DOUTZEN KROES FOR ELLE FRANCE /
 
Men hur snygg får man bli? Har oftast förnkippat Doutzen med Victoria Secret, smink-reklamer och liknande. Har aldrig riktigt sett henne som nån high fashion modell på det sättet. Men titt! Älskar detta modejobb. Hon bär verkligen upp varenda outfit och ser sådär cool och avslappnad ut! Önskar jag kunde se lika bekväm ut i helkostym..

SEPTEMBER

  2013-09-02 / 23:07:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
/ THE SEPTEMBER LIST /
 
September är vanligtvis en bra månad. Men tror att september kommer blir nått extra iår. Jag är peppad som bara den. Ovan har jag klippt ihop lite gott och blandat att kick-starta denna månad med. Enjoy! 
 
Klicka på bilden eller HÄR för att se en större bild.. Har ni några frågetecken så droppa en kommentar! Puss. 
 

SHIRT

  2013-09-02 / 15:52:06 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

/ THE PERFECT WHITE SHIRT /
 
Helgen har varit lite kaotiskt. Har haft mamma på besök över helgen plus att jag flyttat. Skulle egentligen flytta i lördags som resten av stockholm också skulle så i brist på hyrbil fick det bli i söndags. Så hela helgen gick åt till att packa, flytta, rensa och packa upp. Har rensat ut halva (!!!) min garderob. Snacka om detox. Fantastiskt skönt. Om det inte vore för att vi försöker spara järnet nu kommande månaderna så hade jag gått raka vägen till Zara för att fylla på garderoben. Får ta det nån annan gång. Först på listan hade det stått en perfekt vit skjorta iaf.

Tänkte bjuppa på nått lite fetare inlägg ikväll. Stay tuned.