Heart made of sound

  2008-05-19 / 22:47:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
image100
foto: jag. ( ilove trees with pink flowers)

jag har nått viktigt och säga er. fast jag är inte riktigt säker. kanske får vänta ett tag innan jag säger det.
Jag är iaf glad. snart äre sommar lov. om en vecka är det avslutningsmiddagen , och jag har ingen klänning. om två och en halv vecka är det skolavslutning och jag har ingen klänning. men det gör inget, jag är inte stressad över det. för jag är kär. ja ni hörde rätt gott folk, jag är kär. shit pommes. han är världens finaste , snällaste och underbaraste. men nej , vi är inte tsm . mer om detta kommer senare, möjligtvis imorgon eller nån dag då jag är tillräckligt lugn för att kunna berätta om detta för er. jag kan inte sitta still. men numåste jag försöka få nån sömn i kroppen. man kan inte leva på denna känslan för evigt. godnatt

matilda

080514

  2008-05-14 / 22:07:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Hej hej hallå! Förlåt att jag inte bloggat på länge , fastän jag sa att jag skulle göra det i måndags. Men jag har helt enkelt haft fullt upp sen jag kom hem! Bara så ni vet det så hade vi det underbart bra i göteborg. Det var varmt , sommar och helt perfekt. Jag vill bara tillbaka hela tiden. Där nere hade dom varmare nu än vad vi här uppe har på sommaren. Igår haglade det förresten här!! usch vad hemskt.. Jag köpte iaf lite saker i gbg, ni får se sen. Vi var på liseberg också! Vi åkte hur mkt som helst! Imorgon kommer ett längre roligare inlägg. Nu måste jag sova, god natt sov gott.

tell me, what should I do

  2008-05-08 / 22:03:53 / inspiration / 0 KOMMENTARER
image97


Jag är taggad på att fara nu asså :D jag är snart ute ut huset asså! Jag försökte sova förut men jag kunde inte somna är alldeles för uppspelt. Jag har typ lusläst 50 bloggar och allt möjligt. jag har så tråkigt. jag hittade iaf en väldigt fin vintage shop. underbart fina och billiga kläder! Underbart fina skor och väskor! Jeans jackan är inte dum den heller asså. Sen såg jag en video med en stört skön kille. han sjöng svin bra. satt som trollbunden där ett tag asså. Checka! Nej nu ska jag gå och kolla så jag har allt med mig. tjohej. vi ses på måndag!


Ciao

I'm leaving for Gothenburg

  2008-05-08 / 18:31:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
image96
foto: ma mère


bläää, jag är less. skolan sög verkligen idag. torsdagar är sämsta dagen ju. vi hade bara jobbiga lektioner. jag bråkade med en kompis , om en liten pissig sak som till slut blev en stor sak. men nu är vi vänner igen. sen så hade jag en crush på en söt pojke men idag berättade han att han gillar min kompis , fuckfuckfuck. Jag vart ledsen,det sög. Men nu ska jag glömma det. Och nu ska det bli skönt att ta en paus från detta och fara till göteborg. det är bara några timmar , typ 4 timmar kvar till vi åker.. Jag har packat allt tror jag. Kameran är tömd och satt på laddning. det kommer bli mkt kort tror jag! Mycket shopping blir det nog och ännu mer lisseberg och karusell åkning! I love it. shit vad jag längtar! Jag kommer tillbaka på måndag morgon klockan 6 typ. Och vi har tagit ledigt på måndag från skolan så det blir skönt!  Så det blir nog inge mer bloggning förrän på måndag då. Nu ska jag käka. Puss från mig.



Matilda

080507

  2008-05-07 / 18:13:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
image95
foto: camilla åkrans

idag har varit den sämsta dagen. allt var bara crap, och jag har vare på dålig humör ända sen klockan 11 imorse. Efter att vi hade haft gympa och jag precis hade duschat och ska klä på mig, så upptäcker jag att min bh är borta. Nån sjuk jävel har snott den!! hur moget är det. och sen efter det hade vi nationella i franska. Det gick inge bra, jag gissade på alla frågor och kunde ingenting. ig direkt.

Och idag har jag vare hos doktorn med min tå och dom sa att det var nått fel med ledbandet i tån och jag typ stukat den rejält. Dom sa sen att det kan ta 1-2 månader innan det är bra också. fyfan, vi som har första seriematchen på onsdag! Men det känns lite bättre nu så det kanske inte är så allvarligt som dom sa. och det kanske hinner bli bättre tills onsdag (; Det enda positiva idag är att det är en dag kvar tills vi åker till göteborg (; jag måste börja packa nu. Men äre nånsom vet om det är varmt där eller? jag mena, kan man ha byxor eller äre klänning och kjol som gäller varje dag eller? Det blir kul att fara iaf! vi är så bra så vi har tjänat ihop så att vi har 2000kr i fick pengar, och det ska vi bara ha till mat (; ahha jag kommer svälta alla dagar och så kommer jag ju köpa kläder för resten (; haha.

och igår hade vi förövrigt nationella i matte. det gick inte så bra. jag chansade mkt. men jag brukar lyckas bra ändå på matte provet. matte är nog ändå bland mitt starkaste ämne. Igår var jag förresten på stan och köpte lite nödvändiga saker inför resan, smink, tussar (sminkborttagningsmedel), och ett linne och trosor. Jag var även inne på lindex igen och klämmde på den fina jeansjackan, som nog snart ska vli min. På kuppen höll jag även på att riva ner hela stället. pinsamt pinsamt. Nej nu måste jag återvända till pluggandet. En hel no rapport ska skrivas, och jag vet inte vad jag ska skriva..

Puss

monkimonki

  2008-05-04 / 21:39:20 / inspiration / 1 KOMMENTARER
image93

Det är ju för underbart fina saker som finns på monki. man vill ju bara ha alltihop. Särskilt jackan. Den är för fin. Chinos vill jag också ha. Fast asså alla har ju beiga, och det är ju som sagt finast, men jag funderar på att köpa ett par gråa! Grått är ju också fint , passar till allt ju. Jag har också funderat på det här med bikini, jag sa ju att jag ville ha en som alma. Och den är otroligt fin , älskar färgerna och mönstret, men jag är ganska inne på en som går så där tvärsöver, som tub grejerna på bilden. Det är så fint. jag såg en fin härom dagen , som var vriden i mitten. Den fanns på nelly. Och det fanns flera olika fina färger också.
Nej nu ska jag sova. Godnatt. Puss

Baby it's fact

  2008-05-04 / 21:33:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
image94
foto: stylesightings

hej hej hallå. nu är jag less på det här. att blogg.se inte funkar , att det är krångel och massa skit. det har ju vare såhär dåligt alldeles för länge nu. Devote.se känns inte alltför långt borta nu asså. Där verkar allting iaf funka.

Idag har jag spelat fotboll. Vi hade tränings match. Sista träningsmatchen innan serien drar igång. Härligt härligt. Egentligen vare tänkt att vi skulle spela på gräs(!!!) men dom hann inte rita upp linjerna så det blev inget. Men jag kunde iaf inte spela så mkt idag. Eller ja typ en halvlek. För jag har så himla ont i en tå. Förra måndagen sparkade jag ihop med en kille när vi spelade fotboll. Och sen dess har jag haft svin ont, och det är alldeles svullet! Pappa säger att jag kan ha fått en spricka eller nått. Men jag hoppas att det bara är en stukning. Jag funderar på att åka och kolla upp det imorgon, men jag vet inte om jag har tid och ork att göra det. Vi får se.

Idag hörde jag också att en tjej i mitt fotbollslag som är nere i göteborg nu på klassresa, har blivit misshandlad. Hon och några kompisar var på väg tillbaka till hotellet från liseberg. och då hade ett gäng killar börjat skrika efter dom, typ hora och sånt. och sen hade dom slagit ner dom! Helt sjukt. Så hemskt. Hur stor chans är det att man blir nedslagen då man är på klassresa några dagar bara? usch. Men det var iaf hyfsat bra med henne. Men just nu känner man sig inte så taggad att själv fara ner till göteborg på torsdag :/ Ciao


perky muscle girl

  2008-05-03 / 18:28:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
image92
foto: alexander wang

tralalal, jag är på bra humör. jag är sådär sugen på att ha sommar och åka båt och grilla och bada! känns inte som om det är så länge kvar nu asså. också vill jag ha sånna där snygga slitna ljusa jeans shorts.
jag såg förresten ett par riktigt snygga på bikbok förra veckan. fast de var mkt kortare då.
dom vill jag ha. En såndär fin kavaj skulle inte sitta helt fel heller.  nu blir pasta och köttfärssås. Ciao

Useless days

  2008-05-03 / 18:12:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
image90

image91

hej hallå. nu har jag vare sådär dålig ett tag igen, på att blogga asså. jag har ju tid men det blir bara inte av att jag skriver.. sitter mest vid datorn och läser andras bloggar. men ja idag var jag först på morgonen och jobbade med fotbollslaget, vi städade. Det var tråkig och jobbigt. Fast det var fint väder så det gick väll ganska bra ändå (: sen när jag kom hem käkade jag och sen låg jag och solade hela dagen. det var sjukt varmt. jag höll på dö där ett tag faktiskt. Men nu snart blire att äta och sen ska jag vara med några vänner.  ciao

080501

  2008-05-01 / 16:10:56 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER
image89


idag fyller mamma år (: det blir mkt tårta och kakor idag, gott! igår vare sista april, valborg. den spenderades med många mycket trevliga människor och lite senare på kvällen gick vi till en brasa (: det var kul. igår solade jag dessutom för första gången iår! det var helt sjukt varmt , seriöst det var typ sommar värme och det blåste ingenting! Tror jag fick lite färg iaf! skönt med lång ledigt nu iaf! imorgon och på lördag ska jag dock jobba med innebandy laget en dag och med fotbollslaget en dag (; fast det är bara några timmar så det går bra. imorgon hade jag iaf tänkt hinna med att åka in till staden. jag behöver verkligen ett par nya skor, mina är typ helt utnötta. och jag behöver nya underkläder. men vi får se (:

nu har jag iaf lagt upp första bilden på min outfit (; jag är så dålig på att ta mig tid att knäppa kort på vad jag har på mig, och sen lägga över bilden till datorn gör jag typ aldrig. men nu ska det bli ändring på det. jag ska försöka iaf.
jag har på mig favvo jeansen, dom är sådär härligt perfekt tighta och stretchiga. dom är förresten ifrån bikbok. västen och tröjan är mammas, cubus och vila. armbandet från glitter, det kostade typ en guldpeng bara. helt sjukt billigt för det är ett så fint. och skärpet är från secondhand, det kostade också en tia.  that's it.