fascinating

  2008-09-30 / 16:31:44 / inspiration / 0 KOMMENTARER




 erin wasson. natural beauty

fall for me

  2008-09-30 / 14:33:13 / inspiration / 0 KOMMENTARER


detta skulle jag inte ha något emot att ha på mig nu till hösten. plus massa tights och tjocka stickade tröjor och halsdukar. det är ju så himla kallt ute nu för tiden. jobbigt. fryser ju nästan ihjäl på väg till skolan på morgonen!

black and shiny

  2008-09-30 / 11:59:04 / inspiration / 0 KOMMENTARER



snyggt. balmain och givenchy . behöver jag säga mer.

the flash

  2008-09-30 / 11:21:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


åh jag har feber. ena sekunden håll jag på att frysa ihjäl och nästa är det hur varmt som hellst.
och jag har nyss sett klart på gossip girl. vad ska jag nu ta mig till? det är så enormt tråkigt här. jag vill aldrig vara sjuk mer. det är hemskt. och klockan är bara kvart över elva. hur ska jag klara av hela dagen. blä.
vad gör alla idag? äre bara jag som är sjukling?
när alla mina kompisar och alla runt om mig börjar bli sjuka såhär på höstkanten så tänker jag alltid. nej jag ska inte bli sjuk, aldrig. och så försöker jag verkligen hålla mig frisk. klä mig varmt och så. men ändå lyckas jag bli sjuk. varför?

nu ska jag laga lite mat tror jag. börjar bli hungrig. men skulle tro att det är ganska tomt i kylen. blä igen.

sick ones

  2008-09-30 / 09:33:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


jag är sjukling idag.. tråkigt. jobbigt. ont i halsen , snuvig och feber. usch. nu ska jag dricka te och kurera mig, gossip girl blir det också. det gör allt bättre.

hej så länge

side by side.

  2008-09-29 / 17:40:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



ja nu blev det ett litet uppehåll här igen. men jag har som inte haft nån inspiration. varför ska jag då blogga. då blire bara massa värdelösa inlägg som ingen vill läsa. det är väll bättre det är få men roliga inlägg än många och dåliga. kvalitet ska det va! 

 men min helg har iaf varit bra. fredagen blev det party. kanske lite väl mkt party ändå. ja det gick lite överstyr. men på lördagen var jag hemma bara. var barnvakt åt min kusin. 3 år. otroligt söt. vi bakade äppelpaj. hon var duktig. söndagen blev det jobb och svamp plockning med mamma. det var mysigt. skolan är jobbig. det är otroligt svårt och jag ligger mkt efter. borde väll egenligen göra läxa istället för att sitta här men..

snart ska jag ställa mig och laga mat. det blir nog bara pasta och nått. men det är iaf gott. eller vad säg ni?
 

Is that something you choose

  2008-09-24 / 16:18:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

picture deviantart


hejhej. nu är jag nyss hem kommen ifrån skolan. haft prov idag och två läxförhör. det var tufft. men nu har jag bara en läxa kvar. den där boken på 300 sidor som ska vara klar tills på fredag. hmm , tro hur det ska gå. men sen äre iaf modevisning som gäller. trevligt värre. men först läsa och käka lite. 
 

Burberry

  2008-09-23 / 21:07:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



ah nu har jag pluggat färdigt känns det som. ska gå och lägga mig och läsa en bok nu. skönt. är svin trött.
men iaf så är jag helt enorm förälskad i denna parfym. den luktar enormt gott. såg när jag kom hem idag att jag fått min lön så jag är lite sugen på att köpa denna. burberry the beat. najs. staden imorgon skulle jag tro. kika ifall dom fått hem nått fint på second hand och sen gå och lukta på denna parfym igen och sen modevisning med mamma. det blir trevligt.
nu äre sängen som gäller.

go'natt folk


modevisning

  2008-09-23 / 16:34:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


ja imorgon äre jag som ska gå på modevisning. inget speciellt , bara några klädmärken som gått ihop och ska ha en visning. det blir kul. med mamma ska jag gå. hon är bra hon som fixat biljett åt mig. älskar henne.
nej nu måste jag plugga.

hejdå

pluggpluggplugg

  2008-09-23 / 16:19:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


ja så ser min dag ut. plugga plugga. kemiprov imorgon , franska glosor och text. engelska glosor. tills imorgon. plus bokredovisning på fredag. och jag har inte ens läst hälften av den 300 sidor tjocka boken.
vi får väll se hur det går med allt. men kände att jag var tvungen att blogga lite innan. för jag kommer nog inte ha tid att göra det senare ikväll. men nått som gör det roligare att plugga är iaf att jag ska käka chokladcookies till och dricka mjölk. mums. och att jag tänkt belöna mig själv med att få se på ett nytt avsnitt av gossipgirl sen!

ciao

knitted

  2008-09-22 / 19:54:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



nu när det börjar bli höst och kallt känner jag hellst för att stanna hemma och ligga under täcket hela dagarna.
men ifall man nu måste gå till skolan och sånna tråkiga saker så känns det bättre ifall man får gå klädd i snygga varma stickade saker. helst med svarta strumpor till. dessa snygga saker kommer ifrån hm och topshop. love it.


spies

  2008-09-22 / 19:00:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


picture strut magazine

det har vare en sån otroligt dryg dag idag. spelat brännbolls turnering hela dagen. jag hatar det. jag är så dålig på det. så jävla tråkigt! sen efter det så blev det subway med tjejerna och sen hem. jag är typ helt slut. förstår inte varför men..
sen har jag typ sett på film och suttit vid datorn hela dagen. tråkig jag är.
 men nu ska jag snart iväg på träning. känner mig inte så taggad. särskilt inte med tanke på vad klockan är och hur sent jag kommer komma hem ikväll så.  usch. pissig dag.

hejdå


Tell me everything I want to hear and nothing more

  2008-09-21 / 18:23:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


blää , vi förlorade. det blir troligtvis spel i div.5 nästa år. (istället för div.4). är lite sur nu. snart äre middag iaf. sen massa plugg. har en bok som ska läsas ut och skrivas lite anteckningar om. och franska text plus ungefär 30 glosor. och kemi prov på onsdag. så jag har fullt upp som ni hör. och jag är så jävla trött. blir nog en tidig kväll ikväll.

ciao

bikbok

  2008-09-21 / 11:05:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


 



kikade in på bikboks hemsida för att kika på jackor. och såg dessa fina bilder. så underbart höstiga och tjusiga.


things

  2008-09-21 / 10:17:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER




detta köpte jag på staden igår. fanns mycket jag ville ha. men man kan ju inte köpa allt. höhö

ansiktsmasken är kung. brukar använda den en gång i veckan. huden blir verkligen rengjord och känns fräsch. den kostar 20 kr i vanliga fall men nu vare extra pris och den kostade bara 10 kr nu. kanon. den är i två delar. liksom två portioner. två användningar / förpackning. ja ni förstår.
trosorna köpte jag på hm. 49 kr. dom kostar egentligen 69 men det var rea. dom är fina. jag älskar söta spets underkläder. man känner sig så otroligt fin. ah , man ser inte så mkt på bilden men det är inte så mkt att se så.

sunday

  2008-09-21 / 10:08:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

picture. mamma (tagen i sommras i falkenberg , skrea strand)

god morgon. det är så otroligt underbart att vakna och det är ljust och fint ute, och veta att det är helg. man blir så glad. att man bara vill dansa och sjunga. jag ska snart äta frukost och senare ska jag försöka läsa ut den jäkla boken jag har i läxa. jag har typ 3000 sidor kvar och det ska vara klart på fredag. box 21 heter den. nån som läst den? jag tycker den verkar lite krånglig och så. men det ska nog gå bra. jag har match idag också , sista serie matchen. det kanske jag har sagt. känns som om jag upprepar samma saker typ 3 gånger här på bloggen. men ni får väll säga till ifall det är irriterande eller nått.
vet ni vad jag mer ska göra idag. höh , jag ska knäppa kort på mitt rum så ni ska få se såhär före och efter kort. fast efter korten dröjer nog ett tag. jag har ju inte ens riktigt börjat än så..
men jag måste nog röja lite på rummet innan jag knäpper kort så vi får se ifall jag hinner och orkar det kände jag nu..
jo men iaf , till saken. den riktiga orsaken till att jag ska knäppa kort på mitt rum är för att hemtex har en tävling där man får rummet omgjort . och det skulle jag vilja ha! och till den tävlingen behöver jag ju inte städa. desto rörigare rum detsto större chans att jag vinner ju. kanske. förhoppningsvis.

men nu äre frukost som gäller. ciao

today

  2008-09-20 / 16:29:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


kavaj - mammas
jeans - vila
tröja - hm
skor - ?
armband - secondhand
väska - secondhand

nyss hemkommen ifrån staden , blev inte så mkt shopping. provade skor. ja och dom var perfekta. jackan var också perfekt. men ska vänta med alla köp tills på torsdag. då äre tjejkväll på stan. alla affärer har öppet till 21 och dom har jätte bra erbjudande , dom flesta har 20% på hela sortimentet. kalasbra! så ska köpa allt då. men jag köpte iaf lite grejer. visar senare.  så här såg jag iaf ut idag för er som ville veta. nu ska jag först fika lite , är vrål hungrig. har endast ätit frukost och lite godis idag. mamma och pappa är på hockey och brodern min är och spelar fotboll. så det blir sen middag. jag har huset för mig själv. så det blir hög musik och bakning som gäller sen. härligt härligt

ciao


morning sunshines

  2008-09-20 / 10:12:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


sovit gott , ja det har jag iaf. hade jobbiga drömmar om att jag inte kunde spela sista fotbolls matchen som jag har imorgon. men det kommer ju inte bli så! nu ska jag äta god frukost med ägg och juice och fil. mums! sen ska jag in till staden , lämna in gitarren. dom ska få byta en sträng och så ska jag kika lite på tapeter och färg. plus nya skor och jacka. fullproppat schema som ni hör. men först ska jag ta en skön dusch.

ciao

high on theese

  2008-09-20 / 00:12:52 / Allmänt / 1 KOMMENTARER




dessa är underbart snygga. skulle inte ha nått emot att få trippa runt i dom. färgen , modellen och dragkedjan. perfektion ifrån topshop.

beautiful

  2008-09-20 / 00:10:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



nu när det är höst och kallare och torrare i luften så blir min hy och hår helt knasigt. huden i ansiktet blir fruktansvärt torr på vissa ställen , men den är ändå fet och finnig på andra ställen. helt omöjlig att ha och göra med. för att inte tala om håret. det blir flygigt och elektriskt. det är hemskt. men här iaf mina favorit produkter som gör hösten lite enklare och roligare.


1. body butter pommegranate - bodyshop. doftare helt otroligt underbart och gör huden len som en baby rumpa.
2. spray shampoo - lee stafford. kanon bra. trollar bort fett hår och gör det som ny tvättat igen.
3. hårinpackning nordic haircare - garnier fructis. gör håret jätte mjukt och fint. på bara en minut. underbart.
4. ansiktscremé normaderm - vichy. jätte bra. återfuktar huden utan att täppa igen porer och göra huden fet. love it!

the news

  2008-09-19 / 22:34:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER





1. lila och spets. tjusigt värre. 25 kronor , inte så tokigt det heller!
2. rutigt är hett. fjällräven. 50 riksdaler
3. brun väska med långt band. färgen kommer inte till sin rätt på denna bild , och den är inte så glansig som på bilden. men orkar inte ta en ny.



ska försöka lägga upp lite bilder från veckans tjusiga outfits när jag får tid..
asså jag knäpper nästan varje dag kort på vad jag har på mig , det är bara det att jag inte har tid och ork att lägga in bilderna på datan och sen lägga up dom här.. ska försöka bli bättre på det.


friday

  2008-09-19 / 19:16:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


nu äre helg igen. veckorna går helt sjukt snabbt. villket är bra på ett sätt , men samtidigt gillar jag det inte. jag vill inte att det ska bli vinter och kallt och mörkt :/ men mysigt ändå när man får köpa ny höst jacka och skor och sånt. höhö.

idag har jag vare på staden , det blev fika med tjejerna i klassen. sen köpte jag en fin liten kort topp. typ lite lila med spets och sånt. tjusigt tjusigt , kanske nånting att ha till gymnasiefesten nästa fredag. om jag inte hittar nått annat att ha , vi får se..
har nyss käkat pizza iaf , hemmagjord och allt. riktigt mumsigt. just nu sitter jag uppkrupen i soffan med mamma och äter glass med hallon, blåbär och marränger. gott gott. ikväll blire bara att vara hemma och mysa. länge sedan nu!
imorgon blire nog en sväng på staden , med mummy. ska nog också åka och köpa färg och kolla på tapeter till mitt rum. najs. taket och fönsterbräden ska målas vitt. väggarna ska också blir vita. ska ha vitt svart och lite rosa/lila grejer. ja ni får se. just nu äre iaf rött och det är jag såååå himla less på. men jag har inte så mkt tid att göra om rummet.. nu när fotbollen är slut så börjar innebandyn.. och så ska jag börja spela gitarr på måndagar  , plus allt i skolan ju! det är så sjukt stressigt. jätte högt tempo och svåra grejer. men det ska nog gå bra.

nej nu funderar jag på att ta kameran och lägga in korten som jag lovat att lägga upp här..

ciao






paris

  2008-09-17 / 21:11:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


jo det är ju såhär att jag ska till paris snart. är borta 5 dagar. och jag skulle vilja höra om ni har några tips på vad jag ska göra , vilka ställen jag ska besöka och så. jag vill ju hinna uppleva och se så mkt som möjligt. och jag vill ha era bäst shopping tips där! era favorit affärer , cafeér , gator o.s.v.
så ni som har nått tips, skrivskrivskriv för guds skull!
tack på förhand

welcome to this world

  2008-09-17 / 20:20:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


picture strut magazine

tjatja. förlåt för dålig uppdatering igen. men jag har haft så mkt läxa. men nu har jag inge mer läxa den här veckan såe det ska bli mer här! idag har jag vare på staden , jag slutade klockan halv 2 så. jag kikade efter kläder till gymnasie parken. jag såg ett par väldigt fina mörklila klackar, och en fin svart tunn kort klänning. med fina ihop snurrade tyg rosor på. som också var svart. väldigt enkel men väldigt fin. tänke bara med svarta strumpor till..
eller så är jag sugen på att ha lite spets. svart.. vi får se. får kika vidare nån dag , fredag kanske :)

men jag behöver iallafall eran hjälp med en sak! det kommer i nästa inlägg..

 coming soon


hey mister

  2008-09-14 / 16:53:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


picture  oscarfalk

nyss hem kommen ifrån jobbet. det var drygt. nu blire mat och sen plugga. har väldigt mkt matte att göra. och en svenska grej och en bok på 300 sidor att läsa. 
gårdags kvällen var iaf full av vin , chocklad och gitarrspelande. det var mysigt. zacke som var här igår , han är otroligt duktig på att spela , och sjunga! jag har en gitarr , men jag kan inte spela så bra. men nu har jag iaf anmält mig till en kurs och har iaf tänk lära mig. det blir kul. jag tycker det är så fint då man spelar gitarr. och sjunger,  för den delen. 
 
just nu sitter jag och bläddrar i ett gammalt nummer av modette och gosar med min kisse. mårten heter han , så ni vet. han är egenligen väldigt ful. men han är snäll så (:

nej nu ska jag gå och göra nått vettigt. jag vet inte vad , men här kan jag inte sitta.

ciao


why cant i be you

  2008-09-13 / 19:20:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



jaa , nu äre lördag. idag har jag jobbat. det gick väll sådär. idag mår man ju sådär efter gårdagskvällen. det vart inte direkt som väntat men..  ikväll ska jag bara vara hemma. min allra bästa vän , ändå i från skellefteå , kommer hit. och hennes kille. vi ska se på film och äta godis och mysa. det blir trevligt. vad ska ni hitta på ikväll då?

just nu sitter jag på golvet i mitt rum i myskläder och väntar på främmandet. jag har tråkigt.
funderar på att ta och tömma min kamera , som just nu är proppad med massa bilder.. men det känns jobbigt och jag sitter för skönt här. jag kikar på massa kläder och sånt. hittar fullt med saker som jag vill beställa. jag är så sugen på nya höstkläder. och sånt. jag menar nu när jag börjar jobba igen så tjänar jag ju ganska bra. bara denna helg , lördag och söndag, tjänar jag 800 kr så. nej nu ska jag gå och hämta glass , och min kamera (:

later

sluscious

  2008-09-12 / 17:46:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


this it the one

100 days

  2008-09-12 / 17:12:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


picture flickr

nu äre helg. äntligen. ikväll blir nog utgång. skaka rumpa och hare trevligt. borde egenligen vara hemma och göra klart massa inlämmnings uppgifter men jag får ta det nån annan gång. imorgon äre jobba som gäller. och på söndag. tjänar typ 800 kr på det så det är lätt värt det :D hehe. sen blire shoppa som gäller. köpa kläder till gymnasiefesten och lite annat. skulle behöva nya skor. just nu går jag mest runt i trasiga tygskor , ballerina och andra tunna sommarskor.
skulle behöva en ny jacka och väska också. det börjar bli kallt  ute.
ett par vita klassiska converse står på inköps listan.  och en lite större brun väska där det mesta crap kan få plats. nu när jag har så mkt läxa så behöver jag en större väska. nån som har nått tips?

nu ska jag gå och duscha. jag har förresten köpt en body scrub som nu ska hårdtestas (:

ciao


laugh and dance

  2008-09-11 / 22:17:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

picture altamiranyc

jadu , det är tufft att plugga teknik har jag märkt. det är så otroligt svår matte och kemi. jag har aldrig haft det svårt i skolan. jag har alltid haft lätt för mig att lära mig saker. men nu är verkligen svin jobbigt. jag läser och läser men förstår ändå inget. men tur att det bara är första året som är såhär tufft. det blir bättre sen säger dom. som tur är.

idag har jag pluggat , tränat och pluggat lite mer. imorgon äre fredag. antingen så blir det att vara med kompisar. eller så blir bara vara hemma och ta det lugnt. jag jobbar både lördag och söndag så. jag tror verkligen jag behöver vara hemma och plugga. har väldigt mkt läxa tills på måndag och tisdag så. vad har ni tänkt göra i helgen då?

ciaociao

fake fur

  2008-09-10 / 21:00:12 / inspiration / 0 KOMMENTARER



ginatricot , bonaparte , marcjacobs , topshop och hm



päls hit och päls dit. jag tycker päls är fint. men då ska det vara fejk! inget annat! jag skulle inte kunna bära riktig päls. j
ag skulle känna mig äcklad , smutsig.

gigiigigigina

  2008-09-10 / 20:15:27 / inspiration / 0 KOMMENTARER



nu äre så att skolan dragit igång. förlåt för att jag varit dålig på att uppdatera. men det har vare så mkt läxor och grejer som ska fixas och så. plus fotbollen. fast säsongen är snart slut så då blire lite mer tid över.
idag har jag iaf vare på staden. köpte presenter till min bästa vän. det blev massa saker. köpte en superfin necesär och massa fina prylar att he i. bland annat lösnaglar , håringpackning och lite smink. hoppas hon blir glad iaf (:
jag fann dessutom en fin fin skjorta och en söt väska på secondhand.bilder kommer kanske senare.
skulle också vilja ha nån utav väskorna ovan! dom kommer ifrån ginatricot (oväntat nog). otroligt fina.
men nu äre idol som gäller.

ciao


night report

  2008-09-07 / 01:22:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

picture: facehunter


har nyss sett första avsnittet i andra säsongen av gossip girl. det var otroligt bra. älskar den serien. särsklit serena. hon är så otroligt bra, och fin. se bara på hennes kläder!! helt kär. men min absoluta favorit karaktär är faktisk, tro det eller er  chuck bass. han är grym. ser verkligen fram emot den här säsongen av gossip girl. grymt.

idag har jag för övrigt spelat fotbolls match. jag har tränat 3 gånger den här veckan , men innan dess vare typ en månad sen jag spelade. så jag var inte direkt på topp så att säga. men jag fick iaf spela 90 minuter. men vi förlorade med 4-2 :/
men imorgon ska jag iaf spela match igen. mina tränare ringde och frågade ifall jag kunde tänka mig att spela med div.3 (jag spelar i div.4 egentligen). det känns lite jobbigt med tanke på hur less jag är i benen nu och att jag har ett stort skavsår på vardera häl. men det ska nog gå bra.

varken mina mamma eller pappa är hemma så jag har tyvär varit fast här hemma hela kvällen. har ju inte haft nån skjuts så jag kunnat fara nånstans :/ tråkigt. men samtidigt skönt att bara vara hemma. är så himla trött att jag nog ändå inte orkat hitta på nått. jag sov som sagt bara 6 timmar i natt.. hoppas det blir några fler timmar nu inatt.
nu ska jag iaf ta med mig min kära laptop och gå och lägga mig i sängen och kika på lite one tree hill.  det blir mys :)

någon som har en aning om när 5:e säsongen av desperate housewives börjar sändas?


ciao


underneath

  2008-09-06 / 20:43:23 / inspiration / 0 KOMMENTARER



jag tycker det är otroligt viktigt med fina underkläder. även fast dom inte syns så gör det stor skillnad om man han läckra spets trosor eller om man har trista bomulls trosor. man känner sig tusen gånger snyggare. visst , jag är sån att jag inte vill lägga ner en förmögenhet på underkläder , för de är ju som sagt en förbrukningsvara. men ändå vill jag känna mig fin. det är där hm och de andra kedjorna kommer in i bilden. dom gör otroligt fina saker för små pengar.  jag tycker det är svårt att köpa underkläder nån annan stans än hm faktiskt. dom har snyggast billigast och ja där slipper man nån jobbig tant som hela tiden kommer och frågar hur det går och allt sånt. jag måste erkänna att jag tycker det är hemsk när expediterna kommer och ska hjälpa en med storlekar och allt. jag vill hellst sköta det själv. men det är ju jag det. sen finns det säkert dom som tycker om att bli uppassad med sånt.. 
men iaf , dessa läckerbitar kommer ifrån hm (oväntat), topshop och lindex.

ciao



Billycock and beads

  2008-09-05 / 18:32:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



allt ifrån topshop utom skorna , dom är från burberry.

Alexander Wang fw 08

  2008-09-05 / 17:53:04 / inspiration / 0 KOMMENTARER
 
 

Fredag

  2008-09-05 / 17:18:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

picture. sandra freij


nu äre helg. finally! De är skönt. ska snart ställa mig och laga mat :) duktig som jag är. sen blire av till hanna däre blir mys och film med tjejerna! kanonfint! killarna ska ha korv kväll... jag har inga kommentarer om det.
but first some inspiration pour vous.

thousand of them

  2008-09-04 / 15:41:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
cover russian vogue


Hej hallå. jag är nyss hem kommen från skolan. ja eller skolan och skolan. vi hade klassens dag idag. vi gjorde massa lekar i parken och spelade fotboll och sånt. det var riktigt trevligt. från början tyckte jag mest att våran klass var tråkig och det var ingen som jag riktigt kände att man som ville ta kontakt med och löra känna. men nu verkar alla jätte roliga och intressanta! Det kommer nog bli jätte bra. Efter lekarna och picnicen gick  vi på star wars museét , som faktiskt kommit hittill lilla övik otroligt nog. Men det var väldigt intressant. trodde det skulle vara jätte tråkigt. men nu känner jag att man faktistk måste se alla filmerna ändå ;) Sen blev det en stund på stan också. såg en fin väska på vila. Den var stor och brun och hade ett flätat band. riktigt tjusigt. jag är sugen på den, skulle behöva en större väska och en brun skulle ju inte vara fel nu när det är höst! hittade dessutom dom mest underbara byxorna nånsin! jjag är kär. kanske lägger upp en bild sen ifall jag hittar nån! 499 kronor för dom!
Nu äre käka och sen träning som gäller. tråkigt att säsongen snart är slut. jag har ju inte hunnit spela så mkt fotboll nu i sommar eftersom jag har vare borta så himla mkt , vare i karlstad och falkenberg och göteborg och skellefteå. och så har jag jobbat mest hela tiden. Tråkigt , men på ett sätt skönt att tjäna massa pengar. Det blev iaf denna nya fina laptop! Den är kanon! nästan ett måste med en bärbar dator nu när vi kommer behöva skriva så mkt i skolan,  typ labbrapporter och massa sånt. Men de övriga pengar jag tjänade är lagda på massa nya kläder och finns på kontot och är på väg att bli utbytta mot ännu mer läckra paltor! Det är förresten gymnasie fest den 25! 1100 biljetter är sålda! helt sjukt mkt! Dubbla dansgolv och skumm och snö kanon :D Det blir trevligt. Måste bara försöka hitta nått snyggt att ha på mig ;)

ciao

Leather and lace

  2008-09-03 / 22:33:24 / inspiration / 0 KOMMENTARER


hm , spj bitten asos

I'm back

  2008-09-03 / 21:34:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Ledsen att jag vare borta så länge men nu är jag tillbaka!
Och ska försöka uppdater så ofta jag kan och har tid.