BRA KÖP

  2012-02-29 / 18:36:12 / just fashion / 3 KOMMENTARER
Såg dom här skorna på Scoretts hemsida nyss. Bra köp om ni frågar mig! Det är väll rätt uppenbart att loafers är en av de skomodeller som är populärast nu i vår. Själv har jag inte hittat några som jag riktigt gillat både utseende och prislap på, så dessa ska jag helt klart spana in. Inte äkta skinn, men vad kan man förvänta sig för 300 kronor liksom! Skorna är av märket Citybird och säljs blandannat hos Scorett.

MINT

  2012-02-29 / 13:37:22 / Allmänt / 3 KOMMENTARER

Köpte det här fina lacket från Depend förra veckan. Inga konstigheter egentligen. Finaste färgen för tillfället, billigt och bra. Eller bra och bra, det duger. Depends lack är väl rätt dåliga egentligen, men jag gillar deras färgskalor och de små burkarna och priset gör att man kan köpa alla färger. Det däremot gillar jag.

Nu drar jag till stan en snabbis och köper lite saker till webbshopen. Är fortfarande sjuk och mår, om jag ska vara ärlig, så jävla dålig. Lever på alvedon för tillfället. Det är grejer det. Gör mitt bäst att bli frisk innan Stockholm på fredag. Tips någon? Hörs sen.

PRINTS

  2012-02-28 / 18:51:51 / just fashion / 1 KOMMENTARER


VOGUE US MARCH
Fortsätter på det mönstrade temat idag. Fin fina bilder det här. Mycket mönster men med sminket som är sådär jätteneutralt funkar det bra. Snyggt.

SOM HITTAT

  2012-02-28 / 09:31:42 / just fashion / 3 KOMMENTARER
Just nu hittar ni dom här fina blommiga byxorna hos H&M.com. Inget nytt, antar att ni sett dom på de flesta bloggare redan. Men lika fina för det. Och med en prislapp på under 150 kronor är det ju som hittat om ni är ute efter ett par blommiga brallor i vår. Blir nog inget köp för mig dock. Så roligt ska vi inte ha det. Men ett fett tips till er! Säger godmorgon med det! Trevlig tisdag.

MONDAY

  2012-02-27 / 10:13:26 / inspiration / 1 KOMMENTARER


Min första riktiga lediga vardag på länge, och så vaknar ja förkyld och småhängig. Karma? Ja känns riktigt drygt iaf. Speciellt med Stockholmsresan coming up. Sånt man får ta, men har ju några dagar på mig att kurera mig. Nu blir det frulle och att ta tag i livet. Hej.

BLEKT / TRASIGT / DIP DYE / NITAT

  2012-02-26 / 20:25:09 / just fashion / 3 KOMMENTARER



Ni som letat efter ett alternativ till de omtalade "Runway dreamz-shortsen" sen hypen i somras kan sluta leta nu.!Det ni ser på bilderna här ovan kommer ni nämligen hitta hos Gina Tricot längre fram ivår. Egentligen nte så mycket jag, men riktigt fint ändå! Lite bruna ben på det där så.


BILDER: hildasandstrom.se

FEM FINA VÅRJACKOR

  2012-02-26 / 19:31:56 / cravings / 0 KOMMENTARER

BOMBERJACKAN // TRENCHEN // OVERSIZE SKINNJACKA // JEANSJACKA // LÅNG ROCK


Det börjar kännas att det går mot ljusare och varmare tider och måste ändå påstå att jag fått lite vårkänslor. Att dom dessutom börjar få in massa snyggt i butikerna gör ju heller inte saken sämre. Här har ni fem fina vårjackor att satsa på i vår. Några olika modeller som jag skulle säga är lite extra heta. En av varje skulle sitta fint, tack. Ni hittar alla hos Nelly.com.

NYTT I GARDEROBEN

  2012-02-25 / 17:16:15 / me & my clothes / 6 KOMMENTARER
Jag hade min sista dag på Gina Tricot i torsdags och då var de så gulliga och lät mig välja två plagg att få som gåva. Hur snällt? Jag tackade och valde dessa två godbitar. Mintigt känns så jäkla fräscht. Bra vårfärg det där. Spets är inte så tokigt det heller, och ja har ont om ljust vitt i min garderob så den passade perfekt. Nu har jag två saker mindre kvar på min vårshopping-lista. Resten tänkte jag kunna bocka av då jag är i stockholm nästa helg! Yey.

RIKTIGT BRA

  2012-02-23 / 21:16:53 / inspiration / 2 KOMMENTARER

Älskar det här. På riktigt. Det här är så himla snyggt. Bra jobbat Ellen! Det här är alltså Bik boks never denim stylat av bland annat duktigaste Ellen för Rodeo. Resten av bilderna finns på rodeos hemsida och dem måste ni se! Synd att kläderna inte finns att köpa i det här utförandet i butik. Skulle gillas!

FÖRUT

  2012-02-22 / 20:04:29 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER
SKINNBRALLOR - GINA TRICOT. SKJORTA - H&M.


Bjuder på en gammal outfit idag. Har som inte riktigt hunnit med att blogga senaste dagarna. Sorry. Men från och med fredag blir det annat. Då blir det bättre! Lovar nästan. Annars då? Jo min tid på Gina lider mot sitt slut, jag ser fram emot Stockholmsresan nästa helg och längtar efter vår och få fylla på garderoben.

SWEDISH HASBEENS

  2012-02-21 / 21:41:29 / just fashion / 0 KOMMENTARER
Vet inte om jag ska hata eller älska dom här skorna från Swedish Hasbeens. Men tycker dom är rätt balla om jag ska vara ärlig. Eller? Fast jo det är dom. Lite som ett par loafers, fast med en twist av träsko. En bra blandning.

ANKEL CUFFS

  2012-02-21 / 19:25:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu finns dom här superfina ankelcuffsen uppe på vår hemsida. Farligt snygga! Skulle säga att det är en av vårens trendigaste accessoar faktiskt! Kostar 200 kronor per par och finns i både guld och silver! Köp på www.idie.se. Tips!


BUSY

  2012-02-20 / 20:26:31 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Har inte tid just nu. Hörs sen eller imorgon. Hej.

ROSA / LIME

  2012-02-19 / 20:09:04 / cravings / 3 KOMMENTARER
Att färgade brallor är grejen i vår är svårt att missa. Dom syns överallt och det finns fullt i butik redan nu. Om jag själv kommer slå till på ett par är osäkert, men nog är det snyggt! Dom här från Zara tycker jag var snäppet vassare än många andra. Neonigt, fast med en schysst urtvättad känsla. Rosa eller lime är ett svårt val. Lime tror jag. Priset då? Ja lite väl högt kan jag tycka, 559:-. Om ni köper så matchas de bäst med grått, vitt och beige och en snygg bränna!

19

  2012-02-19 / 12:08:55 / me & my clothes / 3 KOMMENTARER
SKJORTA - KAPPAHL. VÄST - H&M/DIY


Sticker till stan en sväng med mamma, och nånting sånthär ser jag ut idag. Ha en bra söndag allihopa!

MARNI AT H&M

  2012-02-19 / 09:34:02 / cravings / 2 KOMMENTARER
Vad hände här? Det här var jag inte beredd på! Jag trodde inte jag skulle illa Marnis kollektion för H&M och jag trodde inte det skulle vara nått för mig, men tusan så mycket snyggt ja hittade. Färgskalan och mönstren är ju precis i min smak. Klassiskt liksom. Vill ha en hel del här! Synd bara det är lite i dyraste laget. Men nästan värt det. Tro bara vad man skulle valt att lägga pengarna på.. Vad tror ni? Slutsålt på en halvtimme eller kommer även den här kollektionen reas ut efter ett tag?

LAGOM DOS

  2012-02-19 / 08:49:49 / inspiration / 0 KOMMENTARER
NAOMI PREIZLER FOR STYLE MAGAZINE.
Sportigt men inte för mycket. Jag tycker bäst om trender när dom kommer såhär i lagom dos. Det räcker med ett plagg eller nån accessoar tycker jag. Precis som dom gjort här, solskärmen och skorna, håret och huvtröjan. Inspirerande.

LÖRDAG

  2012-02-18 / 14:37:09 / inspiration / 1 KOMMENTARER
Oväder ute så jag stannar inne idag och sysselsätter mig på bästa sätt: scrolla. Kan fasta framför tumblrs för länge. så bjuder därför er på lite fina bilder med. Enjoy.

IGÅR

  2012-02-17 / 09:36:22 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER
Igår såg jag ut såhär. Trasiga jeans är ruskigt snyggt. Köpte de här på Gina tricot för massa år sedan. Funkar riktigt fint än. Bra köp. Och nagellacket som ni skymtar på bilden är i finaste och knalligaste orange och kommer från Depend. Också det ett bra köp. Lite roligare och vårigare än rött men fortfarande inga konstigheter.


OMPROV

  2012-02-16 / 21:06:03 / just fashion / 1 KOMMENTARER

Nu är det klart att Whitney Port har/ska designa ännu en kollektion för Bik Bok. Sist gick det ju inte så bra. Katastrof snarare. Mycket snack om den, men rätt så fula grejer om jag ska vara ärlig. Hoppas Whittan gör bättre ifrån sig nu. Kan ju inte bli sämre, men förväntningarna är inte så höga. I maj ska kollektionen landa i butik iaf, och jag läste nått om "feminint möter rock", känns väl inte alltför nytänkande va? Whitney hade iallafall sagt själv att hon gillar den här kollektionen mer än förra (nähe? ), men får väll hoppas att vi kan hålla med bara Ska bli spännande att få se kollektionen iallafall.

UNISEX

  2012-02-16 / 19:59:42 / cravings / 0 KOMMENTARER
Jag bloggar sällan (läs: aldrig) om herrmode. Antar att det här är det närmsta jag kommer det med. Herravdelningarna kan vara riktiga guldgruvor för att hitta schyssta plagg även för oss tjejer! Här har ni 5 fina saker som faktiskt kommer från H&Ms herravdelning. Gillar verkligen det här. Visst är kepsen trendig, men när det fortfarande är -15 ute så får den faktiskt vila ett tag till, mössa ska det vara och den här färgklicken piggar verkligen upp. Skulle lätt kunna klä mig själv i det här just, just nu. Fast å andra sidan skulle jag gärna se en kille i just den här outfiten med.. Lite unisex kanske, men ruskigt snyggt.

TILLÖKNING

  2012-02-16 / 08:48:41 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER
Så här ser nyaste tillskottet i min skosamling ut. Ett par rätt så enkla vardagsklackar. Men fasen så perfekta. Äkta skinn/mocka. Lagom klack. Svarta med mörka silverdetaljer. Dragkedjor. Ja finns inget att klaga på. Kärlek vid första ögonkastet skulle jag säga. Nu längtar jag efter att få använda dem.

3 FRÅN BIMBA Y LOLA

  2012-02-15 / 23:52:35 / inspiration / 2 KOMMENTARER
Tre klockrena våroutfits ser ni här ovan. Skulle lätt bära alla tre. Mintgrönt. Sportigt och ankelkort. Boyfriendjeansen. Ja svårare än såhär blir det inte. Den här lookbooken tillhör det spanska märket Bimba y lola. Rätt saftiga priser på deras grejer, men nog är deras lookbooks ett bra ställe att hämta lite inspo. Känner mig själv lite tom i huvet såhär års när jag ska klä mig på morgonen. Behöver mer sånt här fint att kolla på. Även därför det varit ont om bilder på mina outfits här på bloggen. Längtar efter att få klä på mig på morgonen utan att behöva komma på att ja just det är svinkallt ute och behöver nog två lager till. Minst. Och sen är den där snygga önske-outfiten man försökt skapa rätt så osynlig under alla noppiga koftor. Tungt liv. Men om två månader så, då jäklar är det vår.

SNEAK PEEK

  2012-02-15 / 19:36:11 / me & my clothes / 2 KOMMENTARER

Håller på att fixa lite bilder från det jag fotade imorse, ny produkt till I DIE är alltså det som gäller. Och här ser ni ett litet smakprov! Nån som kan gissa? Blev ruskigt bra ska jag säga er! Det här kommer ni bli stormförtjusta i kan jag lova! (Speciellt du Malin). Förhoppningsvis får jag upp det på sidan ikväll.


Nu ska jag halsa lite skållhett kaffe och sen iväg på nån innebandymatch tror jag. Min fina kompanjon som lurat med mig.. Hörs sen ikväll! Hej.

KLINGEN KAN

  2012-02-14 / 22:03:18 / inspiration / 2 KOMMENTARER


Ja egentligen borde jag inte vara förvånad, för vem skulle kunna se bättre ut i Philip Lim än Elin Kling herself, men jäklar så cool hon är den där bruden. Humoristiskt men hon lyckas ändå se stilren ut. Ja klingen kan verkligen det här med att klä sig snyggt. Kjolen då? Jo att dö för.


Hann ju som inte riktigt med att blogga idag. Jobbade längre än väntat, jag var tvungen att stanna lite längre för att plocka några outfits till en modevisning. Fick göra det förra veckan med, fett skoj! Gör jag gärna om. Har spenderat kvällen framför datorn och teven. Välbehövligt, men lovar jag ska bättra mig på bloggsidan. Det kommer det kommer.


DENIM + LIME

  2012-02-13 / 22:52:25 / inspiration / 5 KOMMENTARER


Att jag gillar limefärgat kanske ni inte missat. Det har varit rätt ofta förekommande här på bloggen på slutet. Visst är neon och beige en jäkligt grym och outröttlig kombo. Men måste säga att den fått en konkurrent nu. Lime och denim skulle jag säga är en av mina upcoming favoriter! Körde på det härom veckan och det kändes jäkligt rätt. Lagom "mellansäsongs" matchning dessutom. Kanske inte superlätt att bära upp neon, vitt och beige såhär mitt i vintern, men med lite denim till så blir det kanon. Lovar.


Ska snart slänga mig i sängen. Personalmöte står på schemat imorgon så jag ska vara på jobbet 07.00, känns rätt omöjligt men ska göra mitt bästa. Ser däremot riktigt fram emot att få sluta vid 15 imorgon. Gött. Idag har jag mest jobbat. I DIE på morgonen, Gina Tricot 10-18 och sen lite mera I DIE nu på kvällen. Kommer upp en riktigt fet och efterfrågad grej imorgon på shoppen. Yey. Sov gött allihopa!



STYLISTERNA

  2012-02-13 / 20:09:16 / me & my clothes / 5 KOMMENTARER


Som ni kanske redan sett så var det min tur nu att lämna stylisterna. Tråkigt. Som jag själv sa i avsnittet så förstår jag deras kritik, till viss del. Men hade jag fått göra om uppdraget så hade jag fortfarande valt Amy Winehouse som stilikon, för det håller jag fast vid att hon är, men sen att de inte tyckte att hon passade för Sofis mode's läsare är nått man får ta. Men sen kanske jag hade valt att presentera min idé på ett annat och enklare vis om jag skulle fått göra om det.. Sammantaget är jag väl rätt så nöjd med min insats i Stylisterna. Jag är stolt över att jag kom med och att jag behöll min stil och inte kopierade nån annan. Men känner jag väl att jag hade mer att ge och att jag önskade jag fick visa mera vad jag gick för. Riktigt rolig upplevelse och jag hade alla gånger ställt upp igen!

BLÅTT ÄR FLÅTT

  2012-02-13 / 08:33:48 / cravings / 2 KOMMENTARER
Skulle gärna spendera måndagen i den här blåa färgklicken. Ruskigt snygg. Från Weekday.
Uppe tidigt idag. Ska iväg och fixa lite grejer till I DIE innan jobbet. Hörs ikväll som vanligt. Ciao.

MÖNSTERCHOCK

  2012-02-12 / 20:43:00 / cravings / 0 KOMMENTARER

Jag mixar hej vilt mellan vår och höst inlägg här på bloggen, men så kan det bli ibland. Här har ni nått ruskigt fint iallafall. Begåvade Mary Katrantzou har gjort ett litet samarbete med Topshop. Topshop gör väl sällan nått dåligt, likaså Mary, så det är väl inte så konstigt att det blev ruskigt snyggt resultat av det. Kanske inget för den fega, men fasen vad jag vill ha den översta klänningen. Eller toppen på andra bilden. Men skulle inte tacka nej till klänningen på sista bilden heller. Om jag fick chansen att matcha det med brun hy, neutral make up och ruffsigt strandhår skulle jag trivas jäkligt bra med livet.

ALEXANDER WANG / FALL 2012

  2012-02-12 / 10:27:29 / just fashion / 2 KOMMENTARER


Det har varit modevecka i NY nu. Själv har jag inte hållit mig uppdaterad, men har sett lite små glimtar och det har sett ritkigt bra ut. Det här visade Alexander Wang upp. Så jävla snyggt och väldigt bärbart. Päls och dunväst, fan vad gött av vi kan behålla det till nästa säsong med. Tummen upp.


Nu sticker jag och jobbar. Hörs ikväll.

TORSDAG

  2012-02-09 / 20:24:16 / me & my clothes / 5 KOMMENTARER
BRALLOR - CHEAP MONDAY. / KAVAJ - GINATRICOT. / TRÖJA - MIN BRORS.

Har haft på mig dessa byxor idag och fyfan vilken hatkärlek jag känner till dem. Sjukt snygga men riktigt osköna. Slet av mig dem så fort jag kommit hem och knäpp bilderna. Nej, "vill man vara fin får man lida pin" funkade inte riktigt ändå. Skrev ju förut om att det var lite för små vilket de fortfarande är, men tack för alla tips förut btw.





AVSNITT #6

  2012-02-09 / 09:25:06 / just fashion / 1 KOMMENTARER


Här kan ni kika på dagens avsnitt av stylisterna! Det här måste jag säga var en av de svåraste utmningarna för oss, ingen hade riktigt hållit på med sånt här innan så det var helt nytt. Plus att det var så många olika produkter som skulle in och vi hade väldigt kort tid på oss. Men som allt annat vi fått göra så var det väldigt roligt.


Nu sticker jag iväg till jobbet, vi hörs ikväll! Puss!

TILL VÅREN

  2012-02-08 / 21:49:28 / cravings / 2 KOMMENTARER
Såg de här skönheterna i butik förra veckan och shit så fina de är. Blir bara mer och mer förtjust. Hade gärna sett att klacken var aningen lägre, men det funkar. Är ju alldeles för tidigt för att börja tänka på att köpa öppna sandaler med klack, men har helt klart siktet inställt på dessa när snön börjar smälta! Ni hittar dem hos dinsko.

KRITSTRECKSRANDIGT

  2012-02-08 / 20:17:23 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER

Mammas garderob kan vara den bästa. Från och med nu har jag en kritstrecksrandig kostym i min ägo. Gratis dessutom. Tack mamsen.

08.02.12

  2012-02-08 / 10:00:00 / inspiration / 3 KOMMENTARER
En look som jag skulle vilja kapa i vår är den här. Kostym i någon annan färg än svart, röd som den här, jeansblå eller varför inte kritstrecksrandig. Frisyren är så fin och den får gärna vara sådär slarvig och spretig. Har själv en sån där "dounut" som man kan trä håret på, men har inte kommit mig för att använda den än.. Bättring på det! Precis som förra året så tycker jag ankelkorta brallor är sjukt fint. Det kommer jag själv att köra på helt klart.
SOURCE: MQs lookbook?

DEN DÄR KJOLEN

  2012-02-07 / 22:41:36 / just fashion / 2 KOMMENTARER

Den här kjolen vill jag ha! Shit så fin! Jag är ingen kjolmänniska, verkligen inte, men den här känns så rätt i min garderob ändå! Den kommer ifrån Gina Tricot men har ingen aning om när den kommer att landa i butik. Mars-April skulle jag tippa på, men förhoppningsvis mycket tidigare. Sjukt snygg. Jag var inne på att göra en egen, billigare och kul, men fan det går inte att få till slitningen på samma vis och modellen här är ju lite ovanligare och snyggare. Den vill jag ha. Lite keps, bomberjacka och typ skjorta till så kommer vi vara bästa vänner.


Bilder via instagram. ( All kärlek till den appen )

TRENDLACKEN 2012?

  2012-02-07 / 20:54:41 / just fashion / 4 KOMMENTARER
Chanel är utan tvekan den starkaste trendsättaren inom nagellack. Varje säsong är det nya färger som säljer som smör och sitter på alla fashionistas naglar. Om vi ska förutspå vårens lack så ser den ut såhär. Hallonrosa, bubbelgum och aprikos med de fina namnen April, May, June. Sjukt fina. Men i vår så finns det ytterligare en kollektion,och den går i den blå färgskalan. riktigt fina de med. Och mina favoriter då? Utan tvekan June och Coco Blue. Kommer nog inte kosta på mig lacken från Chanel men dessa nyanser kommer utan tvekan få pryda mina naglar ändå! Har ni några favoriter?

STYLISTERNA S02E05

  2012-02-07 / 19:29:03 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER


Hann aldrig lägga ut avsnitt fem igår, så här har ni det!  I det här avsnittet fick vi alltså göra plocksidor, svårare än man kan tro men riktigt roligt! Enjoy! 



MÅNDAG

  2012-02-06 / 19:51:39 / inspiration / 0 KOMMENTARER
Det har varit rätt så dålig uppdatering hela helgen, har prioriterat annat. Satt i princip och skrev cv hela dagen igår. Och det hade jag tänkt fortsätta med ikväll, är lite ute i sista minuten just nu men perfekt ska det bli.
SOURCE: tumblrs

ALEXA CHUNG

  2012-02-05 / 12:17:26 / just fashion / 1 KOMMENTARER

Sjukt snygga Alexa Chung klädd i lite fin Louis Vuitton. Blått är en av mina favoritfärger i vår, och gärna en pastellig nyans.


Jag är ledig idag, men hade tänkte spendera dagen framför datorn och skriva cv/personligt brev och jobba lite. Det är fint väder, sol och "bara" -15 grader, så om jag hinner så blir det nog en promenad med. Hörs sen!

LÖRDAG X4

  2012-02-04 / 17:53:33 / me & my clothes / 4 KOMMENTARER
Började dagen med fashion-frulle. Bra läsning, en kopp svart, nybakt hemmagjort bröd och lite cvitamin. Fina grejer.


Spenderade dagen i gammla batikmönstrade jeans. Rätt så fint ändå.

Städade på rummet och lät favoriterna få lite bättre platser, bla en bra bok och tre fina örhängen.

Sen blev det knytkalas. Friendship-bracelets kommer snart på IDIE.SE.


Delar inte med mig så mkt av min vardag här på bloggen i vanliga fall. Så idag slog jag på stort och bjuder på fyra bilder. Det är fortfarande alldeles för kallt utomhus för att ens tänka tanken på att lämna huset men jag lider inte av det. Nu ska jag dra fram symaskinen hade jag tänkt. Ha en bra kväll allihopa!

FRÅN TOPP TILL TÅ

  2012-02-04 / 11:58:31 / just fashion / 1 KOMMENTARER
Tack var Celine så vill vi alla bära blommigt ivår. Själv tänkte jag mig antingen överdel eller nederdel, men en del lite mer vågade kör på topp till tå. Har du inte hittat den perfekta blomiga kostymen än så tycker jag att ni ska kika in den här från Monki. Snyggt print, bra färger och lite coolare modell på jackan än de andra alternativen. Tycker nästan om den här mer än den som fanns hos Asos och H&M tack vare modellen på jackan! Så grym! Och båda delarna blir dina för 750 kronor, helt klart godkänt.

BLACK VS. WHITE

  2012-02-03 / 19:28:21 / just fashion / 2 KOMMENTARER

När jag får sånna där dagar när jag inte vet vad jag ska ta på mig så slutar det oftast i helsvart. Enkelt, men med rätt material så kan det bli riktigt snyggt. Men nått som är nästan lika fint är att klä sig i helvitt. Känns som en riktig stilfixare i vår. Ska försöka våga mig på det helt klart. Och som jag nämnt ett antal gånger förr, så är det olika nyanser av vitt som blir finast.


Har inte hunnit blogga nått idag förrän nu eftersom jag jobbat hela dagen och dessutom snoozade lite extra imorse. Ikväll blir det väldigt lugnt, ingen utgång för första helgen på länge. Har inte bestämt vad jag ska ta mig för ikväll, men med tanke på att jag har en fet godisskål och två färskingar i form av damernas värld och Styleby så blir det nog en kanon kväll! Puss.

DAGENS DETALJER

  2012-02-02 / 20:36:51 / me & my clothes / 5 KOMMENTARER
RING - GLITTER. LACK - DEPEND (NR.222)


Hann inte knäppa nån bild på dagens outfit imorse, och när jag kom hem från jobbet var det alldeles för mkt. Men här har ni dagens detaljer iallafall. Pastelligt lack och kloring i silver. Lacket höll dock inte så bra med en dags hårt jobb så nu har jag precis lackat om naglarna. Lacket kommer från Depend och är en storfavorit, kommer helt klart sitta säkert i vår!

STYLISTERNA

  2012-02-02 / 19:53:23 / just fashion / 0 KOMMENTARER


Har själv inte hunnit kika på fjärdeavsnittet än, men här har ni det! 



ZARA / SPRING SUMMER CAMPAIGN

  2012-02-02 / 09:02:31 / just fashion / 1 KOMMENTARER

1. Fin klänning, och jag gillar modellen! Mkt slits, men med bruna ben så funkar det. Påminner lite om DENNA i modellen..

2. Kan inte påstå att jag förväntat mig att se svart i deras vårkollektion, men det spelar ingen roll! ÄLSKAR BYXORNA. Blev lite mätt på revärbrallorna i och med de svart/vita som syns överallt, men dessa med transparenta revärer är ju bara genialiskt.

3. Som ni kanske läst så har jag varit ett fan av sjalmönstrat ända sedan jag såg det i D&G visning i somras, nästan lite längre till och med. Att zara gjorde ett budget alternativ var väl inte så oväntat, men ändå så fina.

4. "Vitt på vitt" är en stor trend i år, och Zara gör helt rätt genom att styla det med olika nyanser och material. Poäng på den.

LIME

  2012-02-01 / 23:24:14 / just fashion / 3 KOMMENTARER
1. LINDEX. 2. RANDOM. 3. NIKE. 4. H&M. 5. GINATRICOT. 6. H&M.

Har fått dille på det här med lime och neonfärgat. Så himla snyggt och fräscht. Jag är inte så mkt för färg egentligen, trivs som bäst i gråskala. Men eftersom limefärgen gör sig så bra till just grått (och silver!) så kanske det är just därför jag gillar den så mkt. Tycker den här mellanperioden då man bara ser vårkläder överallt men det fortfarande är vinter ute är den svåraste tiden på året att klä sig. Såhär däremot skulle jag lätt kunna klä mig imorgon, lagom ljust, lagom med färg, lite sportigt, bekvämt fast ändå välklätt. Tiopoängare. Att kopiera den här outfiten imorgon kan bli svårt då typ inget här ovan finns i garderoben, däremot tror jag att jag ska ge mig på ett försök att få till färgskalan. Kan bli fint.



Dålig uppdatering idag, sorry. Jobb till 6, sen var alla vi tjejer på Ginatricot och tränade så kom inte hem förrän halv 10. Imorgon blir det nog bättre. Känner mig rätt pepp på livet för tillfället så inspiration finns det gott om. Imorgon blir det troligtvis ett kärt återseende av ett gammalt koncept här på bloggen, håll koll på det! Kram. 




GRÖNT

  2012-02-01 / 14:08:05 / me & my clothes / 1 KOMMENTARER

TRÖJA - H&M. SKJORTA - KAPPAHL.

Dagens outfit ser ut såhär. Väldigt grönt men jag gillar det.  Är sjukt trött idag, så jag försöker pigga upp mig själv med färg idag.

MERA MARNI

  2012-02-01 / 09:24:53 / just fashion / 0 KOMMENTARER
Börjar dyka upp mer bilder på Marni för H&M kollektionen. Dessa bilder kommer från ryska Vogue. Det här ser mer ut som jag tänkt mig än vad kampanjbilderna gjorde. Jag gillar stylingen och frisyrerna här. Kan bli bra det här.

Nu ska jag skynda mig iväg till jobbet. Blir lång dag idag, kommer nog inte hem förrän väldigt sent ikväll. Har försökt göra några förinställda, men det gick sådär tror jag..