dans la plage

  2008-04-29 / 22:25:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
image87


den är från hm och jag vill ha den. den skulle vara den perfekta bikinin iår! ahah , nej det skulle nog inte bli den enda iår men den skullle passa bra in i samlingen (: bikinisar ska vara billiga , precis som denna, så att man kan köpa flera! annars kan det lätt bli tråkigt! men denna är nästan helt ultimat, färgglad, perfekt mönster och ja perfekt modell och bra pris! den är min. förresten så har alma den /: avundsjuk! jag är rädd att den kanske aldrig kommer hinna komma hit till mitt lilla hm :/

Cherry blossom

  2008-04-29 / 22:17:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
image85

bloggvärlden har blivit tokig. varenda kotte har bilder på små fina blommiga träd. jag vill också få promenera bland rosa träd. men här har man nyss sett den första tussilagon så snart kanske (; fast nej ändå tror jag inte det , för det finns inga såna fina träd i min stad /: jag ska plantera några när jag blir stor.

idag har jag iaf inte gjort så mkt. ingen träning idag eftersom jag gjorde illa mig igår då jag spelade fotboll. jag typ sparka ihop med en kille och jag typ bröt tån /: nej där överdrev jag. jag stukade den nog bara. men det gör väldans ont och jag kan typ knappt gå /: när jag kom hem idag så gjorde jag iaf ett jätte fint kort till mamma eftersom hon fyller år snart (: haha , hoppas hon blir glad bara, för det tog lång tid att göra!!
imorgon är jag iaf ledig!! jag ska städa och sen ska jag kanske en snabbis in till stan och sen vet jag inte. ska iaf vara med ett par kompisar senare på kvällen. vad ska ni göra på sista april?
Snart äre maj och då äre nästan sommar (: skönt skönt! Iaf så funderar jag på att börja blogga på tjejsajten. eller jag vet inte , det var bara en tanke. får se. Jag börjar som trivas väldans bra här nu (:


Je ne comprende pas

  2008-04-27 / 21:46:49 / inspiration / 0 KOMMENTARER
image84

ååååh , jag förstår ingenting. det är ju svin svårt. fysik är inte min grej asså. nån som känner för att hjälpa mig? helst nån som är väldigt haj på det här med strålning och sönderfall. Jag vill helst av allt bara lägga mig och se på en bra film och käka micro popcorn med extra mycket smör!
men måste kämpa på de här sista veckorna i skolan..

jag vill ha sol och se ut som tösen på bilden. etta på min måste köpa lista är just nu en ljus jeans jacka! och ett par vita conversisar. och nörd brillor och nytt tyg till en ny kjol och en..
ja jag skulle kunna fortsätta i evigheter på den listan. ciao

With us so closure how could you want her

  2008-04-27 / 21:01:14 / inspiration / 0 KOMMENTARER
image83
foto: chadwick tyler

hejhej! vädret idag har vare kasst, jag skulle plugga men det har inte blivit av :/ Jag har typ inte hunnit göra nått alls idag. dagen bara försvann. Och imorgon är det måndag :( fast vi går ju bara måndag tisdag sen äre ju sista april och då äre det lov! härligt härligt. Idag har jag iaf klippt i massa tidningar och klistrat ihop ett kollage på hur jag vill att mitt rum ska se ut, jag hade tänkt att göra om där men vi får se vad det blir av det. nu vet jag iaf hur jag vill att det ska se ut. och det är ju alltid en början. Idag har jag också lyckats få ett sommar jobb :) på en ett varuhus här i närheten där jag bor. mkt bra :) jag är nöjd. vi har dock inte diskuterat lönen än men jag hoppas den blir hög iaf!  Nu ska jag iaf försöka återvända till läxan. vi hörs kanske sen. Puss. au revoir.

Can't catch tomorrow

  2008-04-27 / 01:34:36 / inspiration / 1 KOMMENTARER
image81
foto: lund lund


Hur många bloggar läser ni per dag? jag läser typ jätte få känns det som. Jag läste en intervju dom gjort med en blogg tös och hon sa att hon typ läste 50 stycken om dagen! 50 STYCKEN. Det är sjukt mkt ju! Hur hinner man? Asså jag menar vissa dagar läser jag ingen men vissa dagar kanske jag läser 15-20 stycken. Bara dom bästa liksom. Det finns ju så sjukt mkt kassa bloggar, typ b-kvalitets bloggar. Men om man kikar noga så kan man hitta guld. Vissa bloggar måste man liksom kolla på hela tiden. Dom ger en sån inspiration och man sitter bara och dreglar över deras bilder och man verkligen läser deras inlägg om och om igen.  jag tänkte iaf att jag skulle visa er vilka som är mina absoluta favoriter, det är sådär hemliga. Vissa vill jag bara hålla för mig själv egenligen. Men idag är jag väldigt snäll så varsågod (:


Ja vissa , kanske inte var sådär specielt oväntade,  som lisa och fashiontoast. Men akiire, kika på henne! Den tösen har stil hon! Nej nu blir det nog sängen. Imorgon ska jag nog plugga hela dagen. Kanske blir en snabbis in till staden. Mamma fyller ju år på torsdag så jag måste köpa paket..
God natt sov gott, tack för en fin dag. Ciao

The king and I

  2008-04-27 / 00:24:16 / inspiration / 0 KOMMENTARER
image79image80
foto: the satorialist

Dagen har varit underbar. Den börjades med en liten snabb resa till umeå. Där inhandlades inte mkt, en mascara endast. Vi for egentligen dit för min kompis skulle köpa kläder, och inte jag så jag är iaf nöjd med att jag fick med mig något hem :) Sen blev dagen ännu bättre av att jag åt årets första mjukglass, med tutti frutti strössel! Det käkades i solsken! Så underbart gott! Måste säga att då umeå är dubbelt så stor som min stad och det är så sjukt mkt människor där, det är liksom helt annorlund där än här hemma. Man blir så himla inspirerad av att kolla på dom! Här hemma klär sig alla tjejer och killa likadant men där vågar dom verkligen klä sig som dom vill och sticka ut ur mängde.

När jag sedan kom hem så bokade jag och mamma en resa! På november lovet blir det Frankrike och Paris! Längtar så mkt , fastän det är ungefär ett halvår kvar! Nån som har varit där som har nått bra förslag på vad man måste se, göra och inte får missa? :)

Nicest thing

  2008-04-25 / 23:23:00 / inspiration / 0 KOMMENTARER

image77
foto: oscar falk

Jag har fått brev från innebandy gym :/  Får veta ifall jag kom in eller inte , jag vill inte veta! Tror jag väntar tills imorgon med att öppna det. Asså på ett sätt vill jag komma in på det , men ändå vill jag inte eftersom jag vet inte om jag orkar så mkt fotboll och innebandy samtidigt :S asså , lättast hade vare ifall jag inte kom in! aja , jag kan ju alltid tacka nej.

Jag vill ha en likadan bikini som alma!

God natt

C'est ma vie

  2008-04-25 / 22:44:51 / inspiration / 1 KOMMENTARER
image76

Hej hallå! Idag är det fredag :) Idag var det mycket varmt ute, jag tror jag fått lite färg på armarna av allt fotbolls spelande ;) Idag vill jag iaf vara lika cool som tösen på bilden , med brillor, jeansjacka och chinos!
Jag måste börja leta efter klänning till skolavslutningen, eller asså först och främst till avslutningsmiddagen.  Den är ju snart. Jag tror jag vill ha en blommig :) Eller en lila! På skolavslutningen ska den iaf vara helt vanlig klassiskt vit. Jag hade tänkt att spana efter en då vi är på klassresa i göteborg. Bara 2 veckor kvar tills vi åker :D haha.
Såg ni på talang 2008? Haha bäst var ju ändå pojken som trolla och han som spela piano. Såg ni hans fingrar liksom :S shit pommes!            


J'aime l'été

  2008-04-24 / 22:41:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
image75
foto: camilla åkrans

Jag måste sova nu egentligen, men kan inte slita mig från datorn. Jag kikar på skor. Jag behöver verkligen nya, funderar på ett par tygisar igen, dom är som bra nu innan sommaren börjat riktigt och man bara kan ha ballerinor och sandaler.  Tygisar är ju som inte så varma nu! Vad tycker ni om att satsa på ett par helt vanliga klassiska converse. Men jag vet inte om jag vill ha ett par som är höga eller låga :p asså som slutar ovanför eller under ankeln. Vad tycker ni? Nej god natt du folket. Ciao

Turn around and say goodbye

  2008-04-24 / 22:22:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
image74
foto: camilla åkrans

hej hallå. Jag erkänner , jag är nog tidernas sämsta bloggare. för liksom hur ofta uppdaterar jag här på bloggen? en gång i veckan.. Icke bra :/ Men jag försöker men det är så himmla mycket i skolan nu på slutet!! Men iaf så är det snar sommar :) känndes verkligen idag. Det var hur varmt som helst och vi satt ute hela dagen idag! Eller iaf när vi hade tid, det vill säga på rasterna. Idag har vi som sagt haft nationella i matte, vi 92:er i sverige. Hoppas det gick bra för er allihopa. Jag är iaf ganska nöjd! Jag fick nog vg iaf :P men så har jag spelat fotboll idag. Det var grymt varmt! Hoppas planerna vill börja bli gröna snart bara :) haha.  På lördag är det iaf umeå som gäller :) ska väll kanske shoppa en del då, ifall jag hittar nått snygg det vill säga. Fast jag tycker inte att det finns så mkt bra affärer där :S  snart ska jag väll bege mig mot sängen. Det är fredag imorgon , jag blir lycklig!


such a beautiful sweetheart

  2008-04-15 / 16:52:14 / inspiration / 0 KOMMENTARER

image73

detta fick mer än gärna finnas i min garderob. särskilt sugen blir man på att köpa allt eftersom det var så fint väder ute idag. solen sken och det var varmt. och all snö är snart borta! jippi! Allt kommer så klart från forever21.

min kurt är trasig :/ telefonen asså , han heter så ibland. eller den är egentligen inte trasig. Utan den har fått nå fel. Allt är på engelska och det går inte byta till svenska. men det är inte det att jag inte förstår engelska för det gör jag , utan det är de att det går inte skriva sms med å,ä och ö.. han håller nog på att dö. Jag måste köpa en ny, vad jobbigt!

denna vecka har vi så enormt mkt läxa och inlämmnings uppgifter som ska vara klar. det är helt sick.
idag fyller iaf min mormor och min pappa år så det blir mkt tårta :) sen så har jag match ikväll , kul kul! Men först plugga.
ciao

Where trouble melts like lemon drops

  2008-04-13 / 17:34:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
image72
bild: marcus olhsson,  lundlund

Söndagsöndagsöndag, idag har jag inte gjort mkt. Ätit hur mkt som helst och suttit vid datorn, gått och vare sur för att det är skola imorgon.. Det är ju det söndagar är till för! I fredags fyllde jag ju iaf år, jag fick massa massa pengar så jag ska kunna köpa en dator , en parfym underkläder och lite sånt.. Orkar inte lägga in några bilder ;PJag har iaf hittat massa fint från forever21 som jag kanske tänkt beställa nu när jag fick massa pengar när jag fyllde år. Men vi får se. Nu ska jag iaf äta cheesecake med jordgubbar :D
Ciao


The Kooks - Love it All

Say It Ain't So

  2008-04-09 / 21:24:21 / inspiration / 1 KOMMENTARER
image71

Tösen har en vintage shop. Men grymt snygga kläder! check it out now

Give it a try

  2008-04-09 / 21:04:22 / inspiration / 0 KOMMENTARER
image70
helt otroligt snygga kläder på en helt otroligt snygg tjej! Fashiontoast


Hej hej , idag har vare en jobbig dag, Dock så var det ingen skol, då jag var på uttagning till innebandy gym hela dagen. Vi spelade match mot 91 innebandy gymmarna , och vi vann med 6-3 :D haha fyfan vad kul det var!
 Sen efter det vare fotbolls träning . Benen känns ju ganska sega kan jag lova. Tror dock inte det blir nån träning imorgon då..

Men iaf så såg jag en ganska fin beige trrenchcoatellos hemsida för 60 kronor.  Helt okej snygg och uber okej pris. Jag menar det är ju snygg med trenchcoat! :) Och det fanns också en skit snygg svart parkas för bara 100 kronor. Kolla iaf in ellos hemsida. Det fanns otroligt mycket snyggt där! Nu ska jag iaf läsa en bok, Agatha Christie "the abc murders" Nån som läst den? Fast den är på engelska!  Jag ska läsa den i skolan, men jag fattar ingenting av den! Och jag ska typ ha läst ut den tills imorgon , och jag har typ 150 sidor kvar :S shit shit.
                        Ciao




ps. lova att du kikar på alla länkar! Annars missar du mkt kan jag lova! :)

Move your car

  2008-04-08 / 17:37:13 / inspiration / 0 KOMMENTARER
image69

Godagens. Idag har varit en bra dag hitils, vi fick tillbaka våra prov. engelska nationella ;) Det gick bra , iaf mycket bättre än väntat! Och idag fyller min vän år , Gratulerar! Och på fredag fyller jag år! Weeho! Nej jag vill inte fylla år än :/ jag vill vänta en månad till! Känns bara jobbigt att fylla år just nu! Idag har jag iaf bara vare hemma! Jag har träning sen :) Förresten så är snyggingen på bilderna, Rimmels nya ansikte ;) nu ska jag äta. ciao

The world was a mess but his hair was perfect

  2008-04-07 / 20:16:05 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER



Jag är glad :) jag har nya kläder ;) ahha , men iaf så är scarfen från kappalh(!!!!) byxorna från bikbok och jackan/tröjan , vet inte vad jag ska kalla den, ifrån carlings. Fast jag är lite osäker på jackan, jag menar jag älskar den och den är super fin men kommer jag använda den liksom. Den kostade 700kr så jag kan ju liksom få mkt mer , nått bättre för dom pengarna. hmm , vad tyck ni? :) Nu ska jag plugga , min lärare sa till oss idag att vi har prov imorgon! Snällt eller hur? Iaf så äre so , riksdag och regering! Mkt roligt , noooooot!
So long:) ciao

Lonely face

  2008-04-07 / 20:04:36 / me & my clothes / 0 KOMMENTARER
image59
Varsågod gott folk, äntligen får ni en bild på kjolen ;) Den är underbar :)

Idag har jag varit på innebandy avslutningen, vi spelade bowling och käkade! Det var riktigt trevligt fastän jag inte riktigt gillar laget :P Jag måste iaf skryta med att jag vann på våran bana :D 188 poäng , slå det om ni kan :)Dessutom har jag nya byxor :) haha , underbar dag idag. Fastän vädret är riktigt kasst! Det snöar-regnar och blåser och dimmigt och kallt och jävligt :(


pretty odd

  2008-04-05 / 19:46:28 / inspiration / 0 KOMMENTARER

Hej hallå. Idag sov jag till tjugo i två, så hela dagen blev förstörd. Jag hade planer att åka in till staden och köpa en present till en kompis som fyller år på tisdag men så blev det med det. Kanske imorgon blir det så. Så idag har jag bara suttit vid datorn typ, fastän det har inte blivit nått utav att skriva nått här inte. Jag är en förskräckligt dålig bloggare. Men kjolen är färdig iaf :) Jag gjorde den i torsdag , det var inte allför svårt :P haha jag har på mig den nu , och jag älskar den. Den är för snygg nästan! Men jag har inte knäppt nån bild än, och jag har glömt kameran hos en kompis så det blir ingen bild förän imorgon heller. Men igår så hade vi på skolan iaf nationella i engelska , det gick åt helvette. Den var hörförståelse och läsförståelse, och om man så glömmer att lyssna 2 sekunder och råkar tänka på nått annat så är man körd. Kan ju lova att jag nog max kommer få G på det provet. Men läsförståelsen var ganska enkel :P haha! Men nu ska jag  gå ner och käka godis och se på film med min pappa ;) haha .
Glöm inte att det bara är 6 dagar tills jag fyller år :D haha. 

Pusshej

flowers anyone?

  2008-04-02 / 22:04:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
image51


Detta är iaf tyget som inom en snar framtid ska förvandlas till en kjol :) ni får ursäkta den dåliga bilden
på tyget , men ni får en bättre sen när kjolen är färdig :)  kjolen ska sys efter hennes intrsuktioner ;) Det är
inte beskrivningen på den röda kjolen utan på den svarta paperbagwaist kjolen lite längre ner på sidan.
God natt gott folk, vi hörs imorgon. Ciao

Smile Like You Mean It

  2008-04-02 / 21:47:05 / inspiration / 0 KOMMENTARER

Man blir så glad av lite färg, se på den gula kjolen bara , egentligen såg hon helt dyster ut men kjolen lyste
som upp allt! Men första tjejens outfit är inte dålig heller, jag skulle iaf ge mkt för den! Hon såg sådär
casuall avslappnad ut. Jag vill ha en ny garderob full med super bra och snygga kläder!

Iaf så tycker jag ni ska ta en titt på denna sida. Tjejen heter alma och har en second hand blogg-shop där folk kan sälja sina kläder till andra.  Ni borde spana in den , där finns vissa svin fina plagg hörru du. Hel smart faktiskt. Och det är inte dyrt heller, fastän de flesta kläderna är nästan helt  oanvända. Det verkar väldigt seriöst och säkert också. Så har ni nått plagg ni är less på så sälj det där ;)

 

Pas de cheval

  2008-04-02 / 21:13:30 / inspiration / 0 KOMMENTARER
image47



Men se bara på pjucksen! För underbart fina! Särskilt de lila, min favvo färg! så snyggt med tjocka band
över foten som liksom täcker allt ;) Men nästan 800 riksdaler kostar dom, inte riktigt värt det va..
Men när jag blir stor och rik då kommer jag äga ett par liknande :D

I never said I'd leave the city

  2008-04-02 / 20:49:04 / inspiration / 0 KOMMENTARER

image46
zara.com

hej hallå har ni saknat mig ? Jag är riktigt kass på detta , att uppdatera min blogg :/ jag ska försöka bättra mig men jag har så fullt upp :) Idag har det iaf vare vår här! Det var varmt solig och allmänt härligt. Det luktade till och med vår! Nu ska jag gå och ta mig en köttbulls macka :] ciao ciao


RSS 2.0